2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
slm kızlarrrr
bende 40+2 yim kız bebek bekliyorum gelsın artık bebısım ya bugum dr gııtım hala pozısyon degıstırmemış acılmamda sancım da yok çarsambaya kadar sure verdı dr gelmeye nıyetı yok dedı napıcam ben ya çok streslı :18: saatler gecmıyo resmen ay bıde herkes demezmı yanlıs hesaplmıssın da yok cok yuruseydın olurdu da puuufffff sıkıldım zaten canım acıyo bebişim saglıklı olsunda baska bısey ıstemıyorum benım durumumda olan var mı ne kadar beledınız ?
herkese hayırlı doğumlarrr

cnm benimde günüm dolmak üzere. gelmeye niyeti yok benimkininde.birde kızlar erken gelir dediler korkuttular beni ama bizimkinde tık yok. dr mda aynı şeyleri söledi normal doğurabilirsin dedi ama ne kızım kafasını yerleştirmiş nede doğuma ait bi belirti war. doktorum göğüslerine msj yap bide eşinle beraber ol tetikler normal doğumu dedi. p.tesi gidicem tekrar bi gelişme olmazsa en fazla 10 gün daha tutucak günüm dolunca, olmadı artık sezeryan düşünücez heralde... Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşAllah... çokda strese girmemek lazımmış gelmedi fln die o da geciktiriyrmuş doğumu. hakkımızda hayırlısı cnm ya.

hakkımıza hayırlısı artık ne diyelim işte herkes bişey demese dr doğumu tetıklemek ıcın hıcbışey demedı yıne burda okumustum merdıven ınıp cıkmak ıyı geliyomus onu denıyorum 3 defa alttan muayene oldum bu kadar acı cekmısken artık normal doğum olsun ıstıyorum o yuzden stres yaptım Allah tum hamılelerın yardımcısı olsun Annelik zormus

ah canım ne olacak bizim bu halimiz(

Akıntı arttı benim de ama çatı muayenen pts. İnş.kolay olur ve bir an önce doğururuz hayırlısıyla.

Nasi gordun keske bende gorebilsem yaa.. arkadasim 3 aylik hamileyken daha cinsiyetjni ogrenmeden kizni gormustu.sarisin mavi gozlu bi kizi var.. hem ne kendisi ne de esi sarisin. Mavi gozlude ailede yok :))
Yüzünü göremedim tatlım doğum yapmışım ama bebek hep varmış gibi. Küçük değildi yani :-D

Kızlar hastanedeyim yatşım yapıldı. Bebğimin suyu çok. azalmışk o nedenle bırakmadılar. suni sancı veriyorlar henüz etki etmedi bekliyorum. Dualarınızı eksik etmeyin.
Allah yardımcın olsun canım dualarımız seninle.

Benimde kız ve benim de çevrem aynı şeyi söylüyo. Yok kız erken gelirmiş karnım erkek karnıymış falan filan. Hele kv. Erkek olursa herşeyi pembe olucak tüh tüh vah vah çok sıkıldım bu muhabbetlerden artık.

Iyi aksamlar herkese bisey sormak istiyorum kasilmalarim cok fazla yani karnim serlesiyor kaskati oluyor hele bugun duzenli olarak oldu neredeyse bi fikri olan var mi dogurur muyum bu gece :)

walla cnm doğru sölemişsin. zaten anneme düşkündüm ben. ama hamile kaldıkdan sonra annem gözümde daha bi başka görünmeye başladı. en ufacık lafım bile onu kıracak diye korkuyrm. bundan 25-30 sene ewwel kim bilir ne zorluklarla dünyaya getirmişler bizi. Annemin anne olmadan anlayamazsın dediği günler aklıma geliyorda ne kadar doğru sölüyrmuş. Rabbim bütün anneleri ,hamileleri korusun :))) hayırlı doğumlar nasip etsin herkese :)))

günaydın herkese bu gece de doğuruyorum sandım ama yine bişey yok gece e kadar agrı çektim ama düzenli değildi artsındiye bekledim artmadıda ne olacak bu halimiz kızlar yaaa...

günaydın herkese bu gece de doğuruyorum sandım ama yine bişey yok gece e kadar agrı çektim ama düzenli değildi artsındiye bekledim artmadıda ne olacak bu halimiz kızlar yaaa...

günaydın canım. Yine sen iyisin 5 gün yazıyor bende 13 gün var ve her gün her an olacak diye bekliyorum ama yinede hızlı geçiyor zaman ya

GunYdin kizlar bende gece 4ten beri ara ara sanci cekiyorum kasiklarima agri giriyor hala da devm ediyor bide akintim vardi artti iyice bu belirtimidir ki

günaydın hanımlar.gece 1 de falan yatıp saat başı tuvalete kalkarak ve uyumaya çalışarak, kasıklarımdaki ağrıyla da düzenli olarak ahlayıp uflayarak saat 6 ya kadar harika bi gece geçirdim her zamanki gibi.. :) 7 gibi uykuya dalmışım 9 da eşim uyandırdı hadi kahvaltı yapalım öyle gideyim işe diye kıyamam çay falan demlemiş çok mutlu oldum :)kızım da gelse artık bir an önce harika bi aile olucaz inş. çok sabırsızım artık her an hadi sancı gel diye bekliyorum şaka gibi :)

Kızlar hastanedeyim yatşım yapıldı. Bebğimin suyu çok. azalmışk o nedenle bırakmadılar. suni sancı veriyorlar henüz etki etmedi bekliyorum. Dualarınızı eksik etmeyin.

Bende regl sancisindan bir adim ileri gidemedim .. Ara ara kasiliyor onun disinda bisey yok
sabah kalktim ogluma gel anneanneye gidelimm dedim.. Esimi evde biraktik bindik arabaya oglumla geldik ..
70 km biraz tedirgindim suyum falan gelir diye ama bisicik olmadi..
Aksama geri dönecegiz ..
Esimde komik adam yaa , altina naylon falan ser arabayi su basmasin diyor :))

Gerenimos doktora sorsaydin canim yaa bir krem veya baska bisey , kiyamam yaa mnicik yavrum

bende o kadar su içiyorum gece uyansamda arada hem labova ihtiyacı hisstmiyorum hemde rahat ve derin uyuyorum ne iştir anlamadım önceden çok kalkardım son 15 gündür iyiyim. aynen bizde öyle olacaz kızımız bi gelse az kaldı az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…