2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
süpersin yaa iyi fikirmiş. özellile görümce kısmına bayıldım :)

Walla anladim ki kimse benim onlara davrandigim kadar ince fikirli davranmiyor bana. Eskiden uzuluyordum niye boyle diye baktim ki umursamayinca daha cok onemsiyorlar. Patavatsiz olunca laf duymamak icin daha dikkat ediyorlar kendilerine :) walla kayinvaliden konusunda sanirim yapacak birsey yok. Oluruna birak amaaan kendi derdinden senle ugrasmaz enn azindan . Arada oglunu cagirir o olur epi topu.

Merhaba hanımlar ,
geçtiğimiz cumartesi gittiğimde "sen daha doğurmadın mı ? Cuma gelde alttan muayene ediyim" dedi canım doktorum :) Ben de dün güle oynaya gittim. Ne sancım var ne herhangi bir belirtim. Göz korkutmak gibi olmasında o alt muayene ne berbat şeymiş." 2 cm açılma olmuş , sancı verdim sana "dedi. Sonra da nst ye girdim orda da baya çıktı. Pazartesi doğurursun sen ama hafta sonuda hissedersen filan mutlaka gel dedi.
Sonuç olarak dün o çektiğim acı , ve doktorun söyledikleri psikolojimi bozdu. 9 aydır ne rahattım. Ne ağrı ne sancı bulantı fazla rahat bir hamilelik geçirdim sanırım :) Şimdide korku sardı.
Birde dünden beri kanlı sümüksü bir akıntı var .Sanırım muayeneden kaynaklı. Arada belim adet olmuşum gibi ağrıyor. Birde oğluşum eskisi gibi hareketli değil sanki. Daha yavaşladı. Durup durup sıcak suyun altına giriyorum. Sanırım pazartesi yi beklemiycem gibi. Yarın doğururum ben :)
Ne dersiniz?

valla bu hamilelik süreci benim aklımı çok güzel başıma getirdi. kimin ne olduğunu ben zaten biliyodum da eşşim de görmeye başladı yavaş yavaş. kendimle alakalı evlendiğimden beri çok taviz verdim tepeme çıkardım herkesi nasılsa sesi çıkmıyo diye iyice üstüme geldiler ama hamilelikle birlikte daha güçlendiğimi hissediyorum kendimle ilgili taviz vermiş olabilirim ama bebeğimle ilgili kimseye bu hakkı vermem vermiycem de allahın izniyle. meleğim bi gelsin herşey çok güzel olacak inşallah.

Ay cnm senin icin kotu olmus dogru diuosun esinin izni biterse zor olur. Amin hepimiz icin hayirlisi neyse o olsun ins.

Kızlar ben Şubat annesiyim ama sizleri takip ediyorum çok heyecanlı sizleri beklemek bu arada özellikle beratı 07 ve aiseaise sizlerden güzel haberlerinizi bekliyorum ekojenik odak dostluğumuz var mutlaka güzel haberlerinizi doğumdan sonra paylaşın merakta bırakmayın dualarım sizinle unutmayın........

valla hakkında hayırlısı olsun derim ben canım. kolaylıkla sağlıkla gelsin oğlun inşallah. pts benim de alttan muayene var. olamadım gitti haftalardır bi doğursam da gerek kalmasa diyorum çok tırsıyorum gözümde büyüyo. bbi de 2 cm açılma varsa ve sancı verdiyse nasıl eve yolladı ki doğum başlamış demek olmuyo mu bu anlamadım ben.. :)

kızlar kasıklarım acayip ağrıyo ve bebeğim bugün aşırı hareketli. hiç bu kadar sert tekmeler yememiştim suyumu patlatır belki bakarsınız olabilir mi ki? öyle bişey okudum sanki bi ara. annemin de hep önce suyu gelmiş sancısı gelmeden. doğum anneye çekermiş ya ne bileyim ümitlendim geliyo mu ki kızım?

Allah hepimizin yardımcısı olsun. İnşallah gerek kalmadan hemen doğurursun.
Görümcem hemşire. Ona sordum eve göndermesi normal dedi. İyice sancılanmadan gitme .Yoksa o muayenelerden birkaç tane daha olursun " dedi. Oda 2 sene önce doğum yapmıştı.2 cm açılmanın ertesi günü doğum yapmış oda.

kızlar bi saat oluo yatakdan çıkalı. yazdıklarınıza bakıodum. sona kalanlar olarak hepimizin derdi aynı (( tüm gece uyumadım menepoza girmişim gibi ter içindeydim tüm gece. eşime bakıyrm hor hor uyuyo. o uyucukça daha da sinir bastı bana tabi. ohhhh diyrm ne güzel bedawadan baba olcak :))) anne olmak için neler çekiyrm ben die söledim durdum eee bu durumda daha da kaçtı uykum. tabi sürekli bi wc wardiyamızda wardı. bi ara düşündüm acaba doğum böle mi başlıo doğurur muyum bu gece ?? ama yok yine hamile olarak güne başladım :))))) soğansuyu cnm bende aynı dertden muzdaribim. böyle acıyan gözlerle bakıolar birde sanki ölümcül bi hastalığım warda kurtuluşum yokmuş gibi. hamileyimmmmm yaaaa ben ölmüyorummmmm diye bağırasım war öle baktıklarında. birde doğuramadın hala die dillerinde herkesin. Rabbim hamilelikle beraber böle insanlarlada sınıyor bizi. hakkımızda hayırlısı kızlar. bu arada aslında baya kişi warmışız doğurmayan biraz içim rahatladı.

deme öle deme demeeeee :)))) annemin çok zor olmuş doğumları , çekmiiim anneme :)))) 12 saat suni sancı we bir dünya dikişle dünya getirmiş beni garibim. hem kız halaya çeker derler :))) dur ben bununla awutayım kendimi :))))))

ama sen de deme öyle bence benim de halam çok zor doğurmuş günlerce hastanede yatmış :) bide allah korusun kızım halasına çekerse naparım ben :)

Dun son muayanediye gittim ama:)))bebek kafasını dogum kanalına koymamıs bile...acılmamda hiç yok..sancıda yok..offya ben ne yapacam bilmiyorum...bol bol yuru dedi...ama ben cok uyuyorum acayıp uyku basıyor beni...

selam kızlar bende henüz doğuramadım salı günü çatı muayenesinde 1 cm açıklığım çıktı karnım sürekli kasılıyo nstde sancı da gözüktü ama hala bişey yok dün doktorumu aradım gel bakalım dedi nstye bağladı yine sancı var ama düzensiz salı tekrar gidicem yine açıklığa bakıcak eğer açılma hala 1 cm ise çarşamba suni sancı ile doğumunu gerçekleştiririz dedi bilmiyorum ne olacak ((

Dun son muayanediye gittim ama:)))bebek kafasını dogum kanalına koymamıs bile...acılmamda hiç yok..sancıda yok..offya ben ne yapacam bilmiyorum...bol bol yuru dedi...ama ben cok uyuyorum acayıp uyku basıyor beni...

Ben umudumu kestim artik. Persembe yatiricam dedi dr onu bekliyorum artik :)

Minik kuzum uyanali 2 saat oldu hala uyumuyor. Pamukcuk mahvetti yavrumu.

ayyy canım yaaa kıyamam karbonatlı su iyi gelir derler gögüsünü karbonatlı su ile sil tatlım yaaa bebişine vermeden önce bide parmağını karbonatlı suya batırıp ağzının içini dilinin üstünü sil ahh kıyamam...

doğum yapmamış olan arkadaşlarada nacizhane tavsiyem gögüs ucu kremlerini mutlaka kullanın cünkü yıkanmadan bebeğin ağzına verildiği için bebeğin ağzında pamukcuk olmasınıda engelliyormuş. ben lansunohun kremini doğumdan önce kullandım doğumdan sonrada ara ara sürüyorum çok şükür bişey olmadı inşallah bunda sonrada olmaz...

kızlar ben bebeğimin hareketlerini nerdeyse vajinamda hissediyorum ve inanılmaz hareketli hiç bu kadar çok ve sert ttekmelediğini hatırlamıyorum. noluyo acaba içimde eşim de gelmedi hala. sizce?

selaycım nasıl gidiyor ?varmı senin bebikonun geleye niyeti?

bize tam 16 gün oldu meleğimle... herşey okadar güzelki cicilerini giydiriyorum hergün süslüyorum püslüyorum saç bantlarını takıyorum resimler çekiyorumm

allahımmm herkese bu duyguyu yaşatsın tattırsın inşallah evlat hasretiyle yanıp tutuşanların kucaklarını göbeklerini doldursun kimseyi mahrum etmesin bu duygudan....

doğum yapmamış olan arkadaşlardan bir ricam olucak... benim dayımın bir kızı var senelerdir çocuk için uğraşıyor tedaviler eşinin ameliyatı tüp bebek herşeyi denediler ama olmadı bir türlü şimdi tekrar tedavi görüyorum benim doktorumla ama bu seferde damar tıkanıklığı olduğu için doktorum tam olarak tedavisini yapamıyor adı sultan onun için şimdi dua etmenizi ve doğum anındada aklınıza gelirse sağlıklı bir evlat vermesi için rabbime dua ederseniz çok çok sevinirim allah hepinizi bir avazda sağlıkla kurtarsın inşallah ..
kızımla sizleri öpüyoruz teyzeleri.....

kızlar ben bebeğimin hareketlerini nerdeyse vajinamda hissediyorum ve inanılmaz hareketli hiç bu kadar çok ve sert ttekmelediğini hatırlamıyorum. noluyo acaba içimde eşim de gelmedi hala. sizce?

Cnm benimki de yapio onu arasira ama ben hala dogurmadim. Ins senin dogum baslangicidir

Mrb kizlar nasilsiniz dun bugun giremedim hic temizlik var evde. Tulleri falan yikadim utu yaptim.. dun gece sormayin basima neler geldi.. gece fena oldum agrilarm Kasilmalarim ckk artti, belime bi agrilar giriyo inanilmaz.gece 3 te uyandim dus falan aldim uyan dedim esime doguma gidiyoruz ne geceydi... esim bi yandan giyiniyo bi yandan yuzunu yikiyo heyecan yapti benden stresli, tirnaklarini yemeye basladi.dus aldiktan sonra agrilarim gecti,sanirim kendimi cok yordum.. kasilmalarim bugun oldu cok sık ama siddetli degil onemsemedim bende.. ama ayaga hic kalkamiyorum benim icin erken ama dogum yaklasti oyle hissediyorum bugun yarin benden haber alirsaniz sasirmayin :)))

Allah yardimcisi olsun canim.. 2 sene olmadi benim hic bi sebep yokken hemde.2 sene sonra rabbim nasip etti, henuz yasim 24.. dua etmkten vazgecmesin.Nasil sikinti yaptigimi bi Allahim bi ben bilirimm... yakinin icin dua ettim simdi, insallah sagliklo bi evladi olir Rabbim nasip eder..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…