Kizlar ben dogurdummmmm saat 1de. Hepinize dua ettim darisi basiniza
Ah canim ah sorma öyle hevesleniyorumki her gece :)
Birdenbire gelse sancilar ..
Aklina geldikce dua et bize ...
Massllah melegimiz büyüyor .. Yarin acilman var deseler coook sevincem , bugun 1,5 saat disarda yaya bir sekilde dolandik oglumla
Sabah ta evi temizledim artik gelsin teyzesi ..
Teyzeleri biz kizimla nerdeyse butun gece uyanik oluyoruz, gunduzleride hep uyuyor. Bir saat once emdi gazini cikarmak icin omzuma aldim kiiii elimde bi islaklik, birde ne ggöreyim sirtina kadar kakasi çıkmış :-D ne yaptin kizim senn dedim yüzünü kendime çevirip Allahim koca koca açmış gözlerini birde yan yan gülüyor sanki anlıyor kafasini ellerini öptüm öptüm sonra hizlica ust ve alt degistirme operasyonuna başladım. Esniyor ama uyumaya niyeti yok kendi kendine sesler cikariyor sallanirken :-D.
bugun 24.gunumuz kizimla, hastaneden çıktığımız günden beri babannemizdeyiz, gondermesi eve 40 ivikana kadar kalinacak, daha evimize götürmedik kizimi. Haftada bir eşimle eve gidip geliyoruz kiyafetti suydu buydu almaya diye bi garip oluyorum, en son evdeki günüm aklima geliyor hastaneye çıkışımiz sanki yavrum daha dogmamis gibi oluyorum, yatagi hala onu bekliyor kapi süsü yatağı herseyi hazir ve kizimi bekliyor evimiz. Heralde kizimi eve goturdugumuz gün varlığı doğumu ogun gerceklesmis gibi olacak ogun benim icin daha bi anlam kazanacak kizimin varlığı. Sagolsun kv banafa kizimada bakiyor, elimi sicak sudan soğuk suya sokturmuyor gayet iyi sağlık durumum, bisey yapmaya kalksam bosver karisan kaynanami var kalsin yapilir sen kizinla ilgilen oglumla ilgilen diyor ama evim evim güzel evim çok özledim evimi....
Valla nasil sevindim canim yaa gözünüz aydin , i sallah iyisinzdir ikinizdr .. Rabbim saglik sihat versin:))Kizlar ben dogurdummmmm saat 1de. Hepinize dua ettim darisi basiniza
Hahaha :))) aynen öyle kuzucumKizlar hala doguramadinizmi derdmisim :-D
Kasim bebekleri erken gelince insanin sabri kalmayip gününden önce telasa kapiliyor ama bugun ikinizinde kontrolu vardi sanirim inşallah hayirli haberlerle gelirsiniz
dr ne dedi filizcimmm.. haber et
selayhus breath teşekkür ederim. benim perşembe doluyor günüm çarşamba randevu var zaten.
gizliözne zaten elevitte domuz katkısı varmış niye içiyorsun halan. ben 3-4 tane içtim midem bulanıyor diye dahada içmedim. aylarca ne vitamin ne başka bişey kullanmadım. enson kanım çok düştü 7. ay demir şurubuna başladım ara ara onu içiyorum.
canım suyun azalmış zaten birde şimdi akmış bence hemen gitmelisin.Allahu teala muhafaza bişey olmadan git hemen.
allah analı babalı büyütsün canım. ömür boyu sağlık ve mutluluğunuz daim olsun inş
veee darısı başımıza artıııkkk
aaa domuz katkisi mi:26:benim yeni haberim oldu.. bilmiyodum canim yaa. Kullanmiyim o zaman artik.
Arkadaşlar doğum yapan herkese hayırlı olsun bekleyenlerede allah bi sesle kurtarsın inş.haberlerinizi bekliyoruz.nete çok giremiyorum ama ara ara kontrol için girip bakıyorum.
domuz katkısımı bende kullanıyorum bilmiyodum.
Ah canim ah sorma öyle hevesleniyorumki her gece :)
Birdenbire gelse sancilar ..
Aklina geldikce dua et bize ...
Massllah melegimiz büyüyor .. Yarin acilman var deseler coook sevincem , bugun 1,5 saat disarda yaya bir sekilde dolandik oglumla
Sabah ta evi temizledim artik gelsin teyzesi ..
canım dün gittik doktora baktı.gazı için OM-X diye bi şurup verdi dün başladık bakalım etkisini görmek için en az4 gün kullanmak gerekirmiş.pişikleri için aldığım kremleri götürdüm döktüm masaya doktor güldü piyasadaki tüm kremleri almışın benim yazmama gerek yok dedi:) içinden 2 taneyi seçti trosido ve desitin bi ondan bi ondan bide saf zeytinyağı sür her açmada dedi.haftasonuna kadarpişikler geçmezse idrar tahlili yapcak.enfeksiyon olabilirmiş idrarda inş.hafta s.kadar geçer.boynu bile kızardı.cildi çok hassas dedi.boynu içinde pudra aldık.evimiz eczane gibi anlayacağın.ne ararsan var:))dün güzel uyudu ama banyodan sonra rahatladı galiba.bide bel yan kısımdaki pişikler beze alerjidenmiş primanın normalini kullanıyodum premiumunu aldım.premiumunda boyları varmı acaba.1 numara biraz ufak geldi sankim bu paket bitsin bakalım varsa 2 numarasını alıcam.erkek ama hassas bi oğluşum var.nazlı bi erkek olcek heraldekine:)
kızlar ne güzel biçok arkadaş bebişlerine kavuşmuş darısı bekleyenlere inşallah
ben bişey sorcam kilosundan dolayı sez. olmak zorunda olan arkadaşlar var mı?
yada usg de son kilo ölçümü ile doğum kilosu uyumlu oluyor mu?
bana dr.um 4ü geçerse sez. dedi ama normal olmasını çok istiyorum
ya usg de de fazla ölçülmüş olursa, bu sefer boşuna sez. olmuş olcam
ve bu ilk doğumum mecburiyse amenna ama boşu boşuna sezeryana girmiş olmak istemiyorum....
tecrübelerinizi öğrenmek isterim
ve allah sağlıkla kavuştursun hepimizi inşallah...
canım dün gittik doktora baktı.gazı için OM-X diye bi şurup verdi dün başladık bakalım etkisini görmek için en az4 gün kullanmak gerekirmiş.pişikleri için aldığım kremleri götürdüm döktüm masaya doktor güldü piyasadaki tüm kremleri almışın benim yazmama gerek yok dedi:) içinden 2 taneyi seçti trosido ve desitin bi ondan bi ondan bide saf zeytinyağı sür her açmada dedi.haftasonuna kadarpişikler geçmezse idrar tahlili yapcak.enfeksiyon olabilirmiş idrarda inş.hafta s.kadar geçer.boynu bile kızardı.cildi çok hassas dedi.boynu içinde pudra aldık.evimiz eczane gibi anlayacağın.ne ararsan var:))dün güzel uyudu ama banyodan sonra rahatladı galiba.bide bel yan kısımdaki pişikler beze alerjidenmiş primanın normalini kullanıyodum premiumunu aldım.premiumunda boyları varmı acaba.1 numara biraz ufak geldi sankim bu paket bitsin bakalım varsa 2 numarasını alıcam.erkek ama hassas bi oğluşum var.nazlı bi erkek olcek heraldekine:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?