2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Selamlar ben geldim..
Hala aciklik 1 parmagi gecmeyecek sekildeymis kizlar ama gec haftays göre daha yumusak
Sükür oglusumun yerinde ...
Istersen birazcik parmskla gevsetmeye calisayim dedi bend tamam dedim ..
Biraz derine gitti .. Eve geldim kanamam var olabilir demisti zaten ..
Bebegin kafasi daha tam baski yapmiyor daha demisti , öyle olmayinca sqncida olmuyormus ...
Cumartesi yine cagirdi ..
Hayirlisi artik bu sekilde devam ederse 29.11 hastaneye yatarim suni ssnci icin ..

Cnm hayirlisi olsun senin icin yumusama varsa iyi bu. Bolbol yuruyus yap emi..

Buguın kontrolumuz varrdı ..Günümüz belli oldu perşembe gunu sabah 6 da giriş yaapıcam serum verecek sunni sancı ile deniyecekler bakalım korkuyorum suni sancı olayından hayırlısı

Son haftalar az alıyorlar canım benim bebeğim 38. haftada 3400 dü 39 da 3500 oldu. İnşallah hayırlısıysa norrmal doğum yaparsın.

Son haftalar az alıyorlar canım benim bebeğim 38. haftada 3400 dü 39 da 3500 oldu. İnşallah hayırlısıysa norrmal doğum yaparsın.

Insallah geronimosum, zaten istahimda eskisi gibi degil sanirim normal bi durum bu. Yarin ultrasona giricem bakalim kac kilo olmus.. ultrasonla birebir tutuyomu peki kilo

Insallah geronimosum, zaten istahimda eskisi gibi degil sanirim normal bi durum bu. Yarin ultrasona giricem bakalim kac kilo olmus.. ultrasonla birebir tutuyomu peki kilo
Benimkinde tuttu sayılır 3500 dedi 2 gün sonra 3570 doğdu, ama büyük farklar da oolabiliyormuş.

Herkese merhaba ben 2013 temmuz annesiyim bu ay doğum yapacak olanları merak ettim oğlumun doğumunu hatırladım da:) allah hepinizin yardımcısı olsun kızlar annelik çoook güzel ama ilk 1 ay pek anlayamıyorsunuz alışma döneminde . Bu arada ultrasondaki kg tutuyor mu diye merak etmişsiniz arada büyük farklar olabiliyor bizim topikte genelde denilen kg ın baya altında doğdu bebişlerimiz. Benim 3500 gibi görünüyordu 2900 doğdu :) hepinize güzel günler minnaklarınızla sağlıklı ömürler

Kızlar benim de kontrolüm vardı bugün..malesef rahimde ne açılma ne de yumusama var..zaten de bebeğim in yüzü makata değil göbeğime bakıyormuş bu yüzden sancın başlasa suyun gelse dahi bu şekilde doguramazsın dedi..cuma günü sezaryeni kabul ettim..moralim çok bozuk çünkü normal doğumu çok çok istemiştim. .her şeyin hayırlısı artık bebegimin sağlığı her şeyden önemli

Nehar üzülme canim sen istedin Denedinde bekledinde,
Doktorunu dinleyip sezeryan tarihi alman iyi olmus .. Rabbim dert vermesin ..
Cuma günü minik yagizi kucagina alacagini düsün , icini ferah tut ,
Bakacak birisi varmi canim sezeryandan sonra ??

Cabby insallah saglikla alirsin minigini kucagina ..

Gizliozne 3700 normal kilo oluyor canim burda , 4 e kadar normal dogum diyor doktorlar :)
Icin ferah tut o yönden , hem ölcümler tamamiyle tahmini , kemik uzunluklari ölcülerrk kafa yqpisi vs ile cikiyor ortaya ..

Kasim dogumlarini ben kapiyacagim anlasildi :))
Türkiyede foktorlar o kadar bekletmiyorlar burda 10 gün daha günün gecince ...

Bir hamilelik takvimim bile yok artik yazilarimin altinda

kızlar ben artık neredeyse hiç yazamıyorum buraya,oğlumdan eşimden düşmüyor bilgisayar,doğum yapanlar süt artırmak için neler yapıyorsunuz.benim süt değil 6 ay,3 ay bile yetmeyecek gibi oğluma.

Annem ve kv gelemiyor canım. Teyzem gelcek ama o da biraz yaşlı çoğu da o yüzden normal doğum olsun çabuk toparlanırım diyodum ama insallah allah bana güç kuvvet verir de kimseye ihtiyacım olmaz.esim de yardımcı olur zaten

Kasim dogumlarini ben kapiyacagim anlasildi :))
Türkiyede foktorlar o kadar bekletmiyorlar burda 10 gün daha günün gecince ...

Bir hamilelik takvimim bile yok artik yazilarimin altinda

Aslında benim doktorum da maksimum 10 gün daha bekleyebiliriz ki tıbben bi sakınca da yok beklememiz için dedi ama..normal dğuracağına inancim % 20 diye ekledi..suyun sancın gelse de bebek bu sekildeyse acil sezaryene alırım dedi..başta beklemeye karar verdik ama sonra düşündüm o kadar sancı çekip bebeğimi strese sokmanın bi anlamı yok..oksijensiz kalırsa gerisini dusunemiyorum bile düşündük taşindık aradık dr u cuma olsun dedik tamam dedi persembe gidip detaylari konuscaz

Insallah en kolay sekilde olur sonrasinda canim .. Rabbim yardimcin olsun
Esinin sagligina kavusmasi iyi olmus , kalkip yatmana yardim eder
..

O pozizyonda olan bebeklere burda yildizlara bakan bebekler deniyor canim kafalari yukariya baktiklari icin ...
Dogum aninda bile cevirebiliyorlar kadalarini ama doktorununda dedigi gibi strese sokmaya gerek yok bebegini ..
Birkac tane dogum hikayesind okumustum o kadar sancidan sonra sezeryana aliyorlar birde ..
Böylesi daha iyi ..
Safak üc ne güzel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…