Kasim dogumlarini ben kapiyacagim anlasildi :))
Türkiyede foktorlar o kadar bekletmiyorlar burda 10 gün daha günün gecince ...
Bir hamilelik takvimim bile yok artik yazilarimin altinda
Günaydın hanımlar. Yarın bu saatlerde doğumda olucam 7buçukta hastanede olucam suni sancıyla doğumu başlatıcaklar. yazamazsam dua edin bak şimdiden söylüyorum :-D hepiniz dualarımdasınız öpüyorum.
Cnm fazla olmasinda az olur insallah, dogduktan sonrada alir kilo Allahin izniyle. Kontrolum var bugun cok heyecanliyim...Nehar üzülme canim sen istedin Denedinde bekledinde,
Doktorunu dinleyip sezeryan tarihi alman iyi olmus .. Rabbim dert vermesin ..
Cuma günü minik yagizi kucagina alacagini düsün , icini ferah tut ,
Bakacak birisi varmi canim sezeryandan sonra ??
Cabby insallah saglikla alirsin minigini kucagina ..
Gizliozne 3700 normal kilo oluyor canim burda , 4 e kadar normal dogum diyor doktorlar :)
Icin ferah tut o yönden , hem ölcümler tamamiyle tahmini , kemik uzunluklari ölcülerrk kafa yqpisi vs ile cikiyor ortaya ..
Saol cnm tskler...Herkese merhaba ben 2013 temmuz annesiyim bu ay doğum yapacak olanları merak ettim oğlumun doğumunu hatırladım da:) allah hepinizin yardımcısı olsun kızlar annelik çoook güzel ama ilk 1 ay pek anlayamıyorsunuz alışma döneminde . Bu arada ultrasondaki kg tutuyor mu diye merak etmişsiniz arada büyük farklar olabiliyor bizim topikte genelde denilen kg ın baya altında doğdu bebişlerimiz. Benim 3500 gibi görünüyordu 2900 doğdu :) hepinize güzel günler minnaklarınızla sağlıklı ömürler
Cnm sıkma canini, vardkr bi hayir. Sen bekleyecegin kadar bekledin zaten. Cabuk toparlanirsin insallah...Kızlar benim de kontrolüm vardı bugün..malesef rahimde ne açılma ne de yumusama var..zaten de bebeğim in yüzü makata değil göbeğime bakıyormuş bu yüzden sancın başlasa suyun gelse dahi bu şekilde doguramazsın dedi..cuma günü sezaryeni kabul ettim..moralim çok bozuk çünkü normal doğumu çok çok istemiştim. .her şeyin hayırlısı artık bebegimin sağlığı her şeyden önemli
canım şuan haç hafta kaç günlüksün
Günaydın hanımlar. Yarın bu saatlerde doğumda olucam 7buçukta hastanede olucam suni sancıyla doğumu başlatıcaklar. yazamazsam dua edin bak şimdiden söylüyorum :-D hepiniz dualarımdasınız öpüyorum.
Kızlar hepinize selam
kasımın ilerlemiş günlerinde bakıyorumki topik iyiden iyiye boşalmaya başlamış sanırım doğumu olanlar malesef benim gibi pek vakit bulamıyorlar buraya gelip yazmaya dertleşmeye...
boş her anımda ya iş yapıyorum ya da uyumaya çalışıyorum çünkü gece nöbetleri gerçekten yorucı oluyor
doğumu olanlar hayırla büyütsün evlatlarını, doğuma gideceklere ya da bekleyenlere de rabbimden sağlıklı sıhatli doğumlar diliyorum...
selayhus gizliözne doğurdunuz mu?
miamore iyileştin ve toparlandın mı? canım süt gelmesi için göğüslerine sıcak suya basılmış havluyla kompres yap emi işe yarıyor bence..
Aslında benim doktorum da maksimum 10 gün daha bekleyebiliriz ki tıbben bi sakınca da yok beklememiz için dedi ama..normal dğuracağına inancim % 20 diye ekledi..suyun sancın gelse de bebek bu sekildeyse acil sezaryene alırım dedi..başta beklemeye karar verdik ama sonra düşündüm o kadar sancı çekip bebeğimi strese sokmanın bi anlamı yok..oksijensiz kalırsa gerisini dusunemiyorum biledüşündük taşindık aradık dr u cuma olsun dedik tamam dedi persembe gidip detaylari konuscaz
Tam bugün tahmini doğum tarihim canım yarın 40+1 yaniallah yardımcın olsun canım . bu arada merak ettim şuan haç hafta kaç günlüksn
Saol canım inş. Benim de kolay olur senin gibi öpüyorum kızını da ;-)Cnmm tek elimde kizimla yaziyorum cok uzun yazamiycam ama sakin suniden korkma ben doguma gittigimde bildiginiz gibi suyum gelmisti ve sancim yoktu 4cm acikligim varmis hmn yatirdilar sonra sancim basladi. Epidural istemistim 5.5 cmde yapildi. Sonra 8 cmde sancim bitti suni verdiler demem o ki suniden korkma ama kesin epidural iste cok rahat edersin. Ne kadar erken yapiliyorsa yaptir :) ins dogumun guzel olur kolay olur allah yardimcin olsun
Dün günüm doldu canim .. Beklenen dogum tarihi 19.11 di
Daha yeni gecti yani ..senin tarih nezamandi ?
Sogansuyu rabbim cabucak kurtarsin canim
Minigine sag sslim kavus insallah .. Kanaman gectimi ??
Herkeslere günaydin .. Yarim saat yürüdüm geldim :)
Ne var ne yok ??
Gerenimosum daha iyi olmasina sevindim canim, sen anlatinca icim tuhaf oldu minicik yavrusum
Fidocum siz nasil oldunuz ???
Miamore insallah sizde iyisinizdur canim ... Sab damlayi burdada veriyorlardi ben kullanmistim
Kuzum06 uyuttumu senin minik yaramaz ugramamisin dün gece kuzucum ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?