- 30 Temmuz 2012
- 112
- 2
- 316
- 42
kızlar fikirlerinize ihtiyacım var. bugün kontrol vardı. bebeğin suyu kan akışı plesentası herşeyi çok iyi.ama açıklık 1 parmak kadar dedi. yarın günüm doluyor. dr 1 hafta daha beklemekte sakınca yok dedi. tek olduğum için heran doğum olur diye eşim izin almıştı 10 gün bugün 1 haftsını kullandı. şimdi tekrar işe gidip tekrar doğum için izin alması çok garip olacak. dra bunu söyledi dr da bizim için farketmez günü doldu yarın gelin suni sancı veririz açılma olmazsa hemen sezeryana alırız dedi.bizde cuma olsun diyip çıktık drdan hani düşünelim diye biraz. eşim izin durumundan cuma gitme taraftarı bense yanımda kimsem olmadığı için normal olsun istiyorum o yüzden bekleme taraftarıyım...
sizin fikriniz nedir aceba?
kızlar fikirlerinize ihtiyacım var. bugün kontrol vardı. bebeğin suyu kan akışı plesentası herşeyi çok iyi.ama açıklık 1 parmak kadar dedi. yarın günüm doluyor. dr 1 hafta daha beklemekte sakınca yok dedi. tek olduğum için heran doğum olur diye eşim izin almıştı 10 gün bugün 1 haftsını kullandı. şimdi tekrar işe gidip tekrar doğum için izin alması çok garip olacak. dra bunu söyledi dr da bizim için farketmez günü doldu yarın gelin suni sancı veririz açılma olmazsa hemen sezeryana alırız dedi.bizde cuma olsun diyip çıktık drdan hani düşünelim diye biraz. eşim izin durumundan cuma gitme taraftarı bense yanımda kimsem olmadığı için normal olsun istiyorum o yüzden bekleme taraftarıyım...
sizin fikriniz nedir aceba?
Mrb kizlar kontrolden yeni geldim... hersey iyiydi cok sukur.. catima bakti sandigim kadar korkutucu degilmis.. rahmin cok musait normal doguma, yumusama var dedi doktorum.. 3100 olmus oglum, oglumun kafasi 40 haftalik cikti koca kafalim benim :)) 39 haftaligiiz ortalama suanda... doktorum sancilari falan anlatti, nasil olmasi gerektigini anlatti.. sancin gelirse bekleme hemen gel dedi. Suyu nisani bekleme dedi. Geronimosin soyledigi gibi. Aciklik oldugu halde nisan gelmiyomus cogu zaman... artik 5 gunde bir gidicem kontrole.. kutur kutur ediyo catim demistim ya, megerse bebegin kafasi orda oldugu icin catimi zorluyomus.. bu sefer kafasina cok asagidan bakti hatta soyledim doktora bak sende farkettin dedi.. cok asagiya inmis.. normalde yuzu gobegime donuktu, kendini cevirmis makatima bakiyo artik.. hersey cok iyi kizlar, rabbim hepinizin yardimcisi olsun......
kızlar selam öncelikle hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin rabbim.bende bu hafta bekliyorum artık bebişimi her an gelebilirmiş doktorum öyle dediçok heyecanlı ve mutluyum normal doğum düşünüyorum umarım son dakika sorun olmaz.kasım ayında doğum yapanlar olmuştur,ben bayadır giremedim nete,normal doğum yapanlar varsa tecrübelerini paylaşsın bizimle şimdiden teşekkürler paylaşan herkese
canım seninle aynıyız banada öyle dedi arada sancım oluyor kısacık hayırlısı bakalım
benden önce mi doğuracan yani sırayı kapmayasınbenim doktor çatıma bakmadı gerek duymadı nedense ama hayırlısı bakalım zaten izne ayrıldı salı günü başka doktora yönlendirdi sadece muayene için.
ya kızlar biraz şey bi konu ama merak ettiğim bişey var . eğer aksilik olmazda normal doğuma girersem bu bağırsak işi ne olacak kan ilaçlarından dolayı hep ishal problemi yaşıyorum. hastanelerde de lavman yapılmıyor diyorlar. doğum anında rezillik yaşamak istemiyorum bişeyde bilmiyorum konu hakkında bilgisi olan var mı
bilemem artik otasini.. kac haftaliksinki cnm sen 39 mu
Sağol canım inşallah allah sanada kolay doğum nasip etsin . İnşallah yaparlar hastaneye gittiğimde ilk işim bunu sormak olacakcnm aynı şeyden bende çekiniyrm ama hastanelerde lawman yapıyorlar. bi sıwı enjekde ediolarmış makattan sonra wc e çıkıp bağırsaklarını boşaltıomuşsun tamamen. hem yapmasalarda merak etme neler ile uğraşıyorlar onu görmez gözleri. ben çok paronaya yapmıştım bu konuda ama yawaş yawaş atlattım. inşAllah sende atlatırsın. Rabbim kolay bi doğum nasip etsin inşAllah :)))
ya kızlar biraz şey bi konu ama merak ettiğim bişey var . eğer aksilik olmazda normal doğuma girersem bu bağırsak işi ne olacak kan ilaçlarından dolayı hep ishal problemi yaşıyorum. hastanelerde de lavman yapılmıyor diyorlar. doğum anında rezillik yaşamak istemiyorum bişeyde bilmiyorum konu hakkında bilgisi olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?