2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kızlar 5 gündür hastanede kaldım çok zordu. sezeryanla doğum yapacak olanlar sakın üşütmeyin ayagınıza çorap giydirsinler üzerinize hırka. ve mümkün olduğu kadar yürüyün. 11 günlük anneyim ama daha bebeğimle söyle istediğim gibi ilgilenemedim. ama allahın izniyle artık daha iyiyim ve inşallah bebeğimle istediğim gibi ilgilene bilirim. doğum yapanlara hayırlı olsun yapacaklara allah kolaylık versin. bir an önce bebeklerinize sağlıcakla kavuşun....

merhaba kızlar kimler kuzusuna kavuştu bilmiyorum ama ben kavuşalı 12 gün oluyoo rabbim hepinizin yardımcısı olsunnn
cenneti koklayabilmek çok güzellll rabim isteyen bütün kullarına nasip etsinn....

Merhaba arkadaşlar
Şu an sizlere bir anne olarak yazıyorum
Uzun zamandır hatta bebeğimle beraber olduğum günden beri sizleri takip edemiyorum ama aklım hep sizlerdeydi... Doğum hikayemi paylaştım ve inanın her sancımda ve doğum anımda hepinize bol bol dua ettim
doğumunu bekleyen arkadaşlara güzel doğumlar diliyorum... biz 22 günlük olduk korkularınızı bir kenara bırakıp doğumunuzun tadını çıkarın

kızlar fikirlerinize ihtiyacım var. bugün kontrol vardı. bebeğin suyu kan akışı plesentası herşeyi çok iyi.ama açıklık 1 parmak kadar dedi. yarın günüm doluyor. dr 1 hafta daha beklemekte sakınca yok dedi. tek olduğum için heran doğum olur diye eşim izin almıştı 10 gün bugün 1 haftsını kullandı. şimdi tekrar işe gidip tekrar doğum için izin alması çok garip olacak. dra bunu söyledi dr da bizim için farketmez günü doldu yarın gelin suni sancı veririz açılma olmazsa hemen sezeryana alırız dedi.bizde cuma olsun diyip çıktık drdan hani düşünelim diye biraz. eşim izin durumundan cuma gitme taraftarı bense yanımda kimsem olmadığı için normal olsun istiyorum o yüzden bekleme taraftarıyım...
sizin fikriniz nedir aceba?

Mrb kizlar kontrolden yeni geldim... hersey iyiydi cok sukur.. catima bakti sandigim kadar korkutucu degilmis.. rahmin cok musait normal doguma, yumusama var dedi doktorum.. 3100 olmus oglum, oglumun kafasi 40 haftalik cikti koca kafalim benim :)) 39 haftaligiiz ortalama suanda... doktorum sancilari falan anlatti, nasil olmasi gerektigini anlatti.. sancin gelirse bekleme hemen gel dedi. Suyu nisani bekleme dedi. Geronimosin soyledigi gibi. Aciklik oldugu halde nisan gelmiyomus cogu zaman... artik 5 gunde bir gidicem kontrole.. kutur kutur ediyo catim demistim ya, megerse bebegin kafasi orda oldugu icin catimi zorluyomus.. bu sefer kafasina cok asagidan bakti hatta soyledim doktora bak sende farkettin dedi.. cok asagiya inmis.. normalde yuzu gobegime donuktu, kendini cevirmis makatima bakiyo artik.. hersey cok iyi kizlar, rabbim hepinizin yardimcisi olsun......

Canim benim eger yaninda kimse olmicaksa tabiki normal olmasi daha mantikli.. cunku sezeryanda ayaga kalkmak istediginde tek basina basaramazsin bunu, ki bebeginde olcak emzirceksin gazi altini degistirmesi vs. Nasil bas ediceksin.. sezeryansin dinlenmen lazim dikislerin icin.. ama normal dogumd o kadar kolay degil dikislerin olursa o da sikinti..ama sezeryan kadar sikintili degil.. bende beklemen taraftariyim, rabbim yardimcin olsun, yaninda kimse olmamasi cok ama cok zor:26: bi yandanda 1 parmak aciklik varsa sunni sanci ise yarayabilir, yarin belkide normak dogurursun allah bilir orasini ama keskn degil o da.. cok karisik bi durun. Yukari tukursen biyik asagi tukursen sakal deyimi tam bu konuluk gercekten........

sa arkadasim ben bebeimi 41 haftalikken aldim kucagima normal doğumla dr daha 1 hafta bekletmişti suni sanci verilecekti 42. haftada benimmki kendiliginden oldu canim bana sorarsan hersey normalse vakti saati vardir illaki beklemeni tavsiye ederim rabbim yardimcin olsun kolay doğumlar versin

kızlar selam öncelikle hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin rabbim.bende bu hafta bekliyorum artık bebişimi her an gelebilirmiş doktorum öyle dedi çok heyecanlı ve mutluyum normal doğum düşünüyorum umarım son dakika sorun olmaz.kasım ayında doğum yapanlar olmuştur,ben bayadır giremedim nete,normal doğum yapanlar varsa tecrübelerini paylaşsın bizimle şimdiden teşekkürler paylaşan herkese

benden önce mi doğuracan yani sırayı kapmayasın benim doktor çatıma bakmadı gerek duymadı nedense ama hayırlısı bakalım zaten izne ayrıldı salı günü başka doktora yönlendirdi sadece muayene için.

canım seninle aynıyız banada öyle dedi arada sancım oluyor kısacık hayırlısı bakalım

mrb kızlar bugun kontrolüm vardı ama geceden agrım tuttu birden ve kanama gece 1 de hastaneye gittik açılma yok dedi geri gönderdi doktor çok sıklaşırsa gel eve geldik bi saat sonra daha kötü oldum kanmada arttı tekrar gittik yine aynı açılma yok bugun yarın doğum olur git evde sancıyı çek çok agrın olursa geldedi bütün gündür agrım ama doğurck gibi değilim açılma olmazsa suni deneyeckler artık nasıl olur bilmem

selaynus aralık annesi olmaya niyetim yok seninde hayırlısıyla olmayacak merak etme kasımı biitirmeye 10 gün var.9 kaldı gerçi. erkek bebekler gününü 10 gün geçirir derler kızlarda 10 gün erken. hepsi aynı olmuyo tabiki ama ben psikolojik olarak bu fikre odaklanmısım demekki günüm geçmiş gibi geliyor halbuki 10 gün var.

kızlar dün doktora gittim

gizliözne seninki gibi benimde vajinamda çok baskı ve agrı var söyledim dediğin gibi kafası orda oldugu için

kilo 3300 dedi ve boy 51 cm dedi iyidir herhalde ama boya takıgım ben uzun olsun istiyorum eşim ve ailesi çooooook kısalar onlara çekmesin :))))))))))

çatıma baktı herşey normal ve güzel dedi epidural normal doguma karar verdik

çok rahat ve sakinmişim öyle dedi. dedim birde onu siz içime sorun ölüyorummmmmm stresten ama sakin tutmaya çalışıyorum kendimi bebeğim için

cuma akşamı yengem gelecek memleketten yanıma bari o gelseydi sonra doğursaydım bana destek o olacak. kayınvalidem geldi ama ben bilmiyorum deyip hep kenara çekiliyor. offf neyse anlatıp kendimi üzmeyeyim

ya kızlar biraz şey bi konu ama merak ettiğim bişey var . eğer aksilik olmazda normal doğuma girersem bu bağırsak işi ne olacak kan ilaçlarından dolayı hep ishal problemi yaşıyorum. hastanelerde de lavman yapılmıyor diyorlar. doğum anında rezillik yaşamak istemiyorum bişeyde bilmiyorum konu hakkında bilgisi olan var mı

bilemem artik otasini.. kac haftaliksinki cnm sen 39 mu

cnm aynı şeyden bende çekiniyrm ama hastanelerde lawman yapıyorlar. bi sıwı enjekde ediolarmış makattan sonra wc e çıkıp bağırsaklarını boşaltıomuşsun tamamen. hem yapmasalarda merak etme neler ile uğraşıyorlar onu görmez gözleri. ben çok paronaya yapmıştım bu konuda ama yawaş yawaş atlattım. inşAllah sende atlatırsın. Rabbim kolay bi doğum nasip etsin inşAllah :)))

kızlar bende 40+0 ım bugün.. kontrole gittik nst de sancı falan çıkmadı.. 5 gün önce de doktorum rahim sımsıkı kapalı demişti.. zaten oğlumun da hiç gelmeye niyeti yok.. oynayıp duruyor içerde.. gitgide de kilosu artıyor.. 3837 gr olmuş bu gidişle normal doğum yapamayacağım sanırım.. sezaryandan o kadar çok korkuyorum ki, kabuslarıma giriyor, psikolojim alt üst oldu..

Sağol canım inşallah allah sanada kolay doğum nasip etsin . İnşallah yaparlar hastaneye gittiğimde ilk işim bunu sormak olacak

Meraketme canım için rahat olsun, lavman yapiyorlar bağırsaklar dolu ise, idrar torban dolu isede idrarini bosaltiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…