2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Ne güzel herşey yolundaymis. Aynen benim 4 cm aciklik varken nisan geldi suyumu da 9 cm ken patlattilar elle. Bu arada ben dogum yaptiktan 2 saat sonra tuvalete gittim hafif destekle. Sezaryende bu imkansiz sanirim. Yaninda destek olabilecek kimsem olmasa da zor zahmet bakardim cocuguma.

Evet cnim..normal dogumda bu mumkun kalkabiliyosun ayaga, ama sezeryan zor. Suanda yaninda var mi birileri, alisabildin mi peki? Destekleri yogun mi kiskanilasi mi yoksa normalmi

Kızlar slm. Ben uzun zamandır takip ediyorum sizi. Bende 39+2 günlük hamileyim. Yukarda bahsetmişsiniz lavman konusundan. Benimde kafama takılıyordu çnk eşim doğuma girmek istiyor. Lavman tamam ama idrar boşaltmayı nasıl yapıyorlar bilen varmı. Benim normal doğum olacak diye planlıyoruz ama oğlum biraz iri :) 10 gün önce 3600 dü kilosu. Geçtiğimiz pteside doktor iri bir bebek oyüzden 40 haftayı doldurduğunda hala gelmemiş olursa bekleyemem sezeryanla alalım dedi. İri olduğu için doğum zor ve riskli olabilir dedi. Bakalım hayırlısı olsun diyorum bende. Aslında başından beri normal çok istiyorum ama nasip. İnşallah ptesiye kdr oğlum kendisi gelmeye karar verir ve gelir. Yoksa sezeryan olacak

benimde dün 3450 idi. hızlı alıyo inşallah en kısa zamanda doğururuzda sezeryan olmayız bebeğin hareketleride bi azaldıki ı ne

merhaba kizlar ben 41+1 normal dogumla kizima kavustum cok sukur gece saat 11 hastaneye gittigimde 4cm acilmam vardi yatisim yapildi 1:29 kizim kollarimdaydi sadece gaz kullandim epidurale gerek kalmadi dayanilmaycak kadar degildi sancilar ki benim agri esigim inanilmaz dusuktur kizim 4kilo 53 cm dogdu 39+1 3960gr oldugunu soylemislerdi cok zorlanicagimi dusunuyordum kilosundan dolayi ama inanilmaz kolay oldu cok sukur
darisi tez vakitte siz bekleyenlerin basina insallah Rabbim hepinize hayirli kolay dogumlar nasip etsin

canım gözün aydın allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı bi evlat olur. fazla beklemeden doğurmuşsun sancın başlar başlamaz mı gittin hastaneye yoksa bir müddet evde mi çektin. maşallah bebeğin kiloluymuş benimkide 3 500 doğana kadar 4 olursa demek ki normal doğurablrm :)) zaten zor olan kafasıymış kafa çıktıktan sonra kolaymış. inşallah ben ve burda ki hamiş arkadaşlarımda kolay inanılmaz kolay doğumlar yaparız

Merveokyanus canin yandigi icin degil o an bebegine kavusmandan daha onemli hicbirsey olmadigi icin umrunda olmuyor beni en cok dogum ani korkutuyordu ama korktugum g9bi zor olmadi daha iki hafta oldu ama nasil birseydi zor hatirliyorum kolay degil tabi ama oyle uapilmayacak sey de degil. Bu arada ben 36 saat sanci cektigim icin bana sanci kismi zor geldi

Yanimda kv var. Bebegin tum bakimi ile ben ilgileniyorum kimseye birakmiyorum ev isleri ve yemegi kv yapiyor bugun gitse diger isleri de bebegim uyurken yapabilirim gunluk temizlik ve yemegi yani. Benim hazirlayacagim dokumanlar var islerle ilgili onlarla ilgileniyorum. Bebegim bazen zor bir bebek olabiliyor uyumama konusunda inatci 12de kalkti daha yeni uyudu mesela. Ama zamanla duzrne gireriz sanirim. Hamilelik surecini cok sevmiştim ama anne olmak bambaskaymis bebegini kucagina almak tarifi zor cok güzel bir sey. Her gecen gun bebegimi ve anne olmayi daha fazla seviyorum.

Geronimo
Artık yaşayıp görcez bizde inşallah henüz o güzek duyguları bilemediğimiz için işin acı kısmındayız :18: herkes gibi sıkacaz dişimizi

canım maşallah, Allah analı babalı sağlıkla büyümeyi nasip etsin prenses kızına.. umut oldu yazdıkların bana.. benimde günüm geçti 40+1 im , oğlumun sağlığı tehlikeye girmediği sürece beklemeyi düşünüyorum gittiği yere kadar.. benim oğlumda kilolu, bekledikçe daha da büyür doğuramam diyordum ama Rabbim kolaylığını verir inşallah, sende olduğu gibi.. omuz takılması olmasından korkuyorum ama

Benim kvdede ben bebegine bakarim sen isini yaparsin diyo sinir ediyo beni. Nasil basa cikicam bilmiyorum.bi an once bebegimi kucagima almayi cok istiyorum ama hevesim kursagimda kalicak cunku etrafim esimin ailesi konusunda cok kalabalik herkes burnunu sokcak., doya doya ilgileniyim bebegimle ben bunu cok istiyorum ama mumkun olmicak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…