2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
slm kızlar dün geceden beri 15 20 dk aralıklarla sancı gelyo ama başka bişey yok nasıl olck ne yapacgız bilmiyorum hayırlısıyla yoksa bi kaç gün daha bekleyip doktora gidecgz suni sancı istemiyorum ama o kadar agrı sancıya hiç açılma olmaması da ayrı bişey suniylede açılmazsa sezeryan olck gibi yaa korkuyorum

Cnm benim de 2 cm aciklikti suyum azalmisti sabah yatiracakti gece suyum geldi dogurdum sen de oyle olabilirsin suyuna dikkat et gelince hemen hastaneye git

kızlar doğuramadık gitti... :)))) aiseaisecim hamilelik takwimimiz bile kalkmış şimdi farkettim :)) Rabbim hayırlısıyla ewlatlarımızı kucağımıza nasip etsin inşAllah ...

kızlar bu son gecemiz,yarın saat 11'de epüdural sezeryanla prensesimi dünyaya getireceğim.Dualarınızı bekliyorum.Heyecan ve sabırsızlıkla geçecek uzun bir gece bizi bekliyor.

Doğuran arkDaşlara hayırlı olsun doğuracaklara da Allah hayırlısıyla bebeğini kucağına alsın inşallah . Ben bşr konu d dikkati çekmek istedim yaşadığım tecrübeye dayanarak burad da okuyordum işte suyum falan geldi evde sancı çekiyim sonra hastaneye gidiyim durumu ben öyle davransaydım evde doğururdum herhalde bşr de ben bu sancıların sıklaşma olayını falan ben hastaneye gittim 1 saat içinde tam açıklık olmuştu yani herşey aynı gelişmiyor aklınızda bulunsun ben çok kolay bir normal doğum yapıcakken son anda sezaryan olmak zorunda kaldım herşeyin hayırlısı böyleymil illa normal diye tuttuumayın neyse hayırlısı onu isteyin

kızlar doğuramadık gitti... :)))) aiseaisecim hamilelik takwimimiz bile kalkmış şimdi farkettim :)) Rabbim hayırlısıyla ewlatlarımızı kucağımıza nasip etsin inşAllah ...

ah canım sormaa:) bende eşime dedim bir takvimim bile yok artık yaa( diye. canım bebeğin kaka yutması hakkında bir bilginiz varmı? yani hareket ediyor elhamdülillah bu sıkıntı olursa nasıl bilcez

Benim oğlum 3 aylık. Bende protestan kullanmistim hicbirsey olmadı çok şükür. Genelde erkek çocuklarda oluyor kahverengi akintilar

ah canım sormaa:) bende eşime dedim bir takvimim bile yok artık yaa( diye. canım bebeğin kaka yutması hakkında bir bilginiz varmı? yani hareket ediyor elhamdülillah bu sıkıntı olursa nasıl bilcez

cnm bugün doktorumda söledi onu. yeşil renkde akıntın olursa dikkate al cnm bebek pislediğinde yeşil bi akıntı oluomuş. doktorda ultrasondan baktığında da anlayabiliomuş suyunun temiz mi kirli mi olduğunu.

cevabın için teşşekkürler ilk olunca korkuda oluor . 4 günüm kaldı günümün dolmasına heycan dorukta. etraftaki insanlarda etkilemiyor deil. allah hayırlısı neyse onu versin herkese. onca sancı çekip sezeryan olmak beter bişi olsa gerek. ama dr nrmal doğumu denemeden sezeryan denemem dior. o yüzden önce suni vericekmiş, baktı açılma olmazsa sezeryana alıcakmış. sezeryanda da epiduraldüşünüorum. Nasipppp

bende düşünüüüüüüp duruorum aynı durum başımda. dr nrmali denicez hemen sezeryana almak yok öle dior. o yüzden suniyi paşa paşa kabul edicem sanırım. ya da beklemek istiorum dicemm kendi sancılarmı beklicem bilmiorm pff. bu arada 2 gündür küvete orta sıcak su doldurup içinde 20 dk kadar oturuorm. merdiven in çık bolca demişti dr. onu da yapıorum. biri bacaklarını aça aça yürü dedi , evin içinde komik bi şekilde yürüorum pergel gibi açıp. daha napayımhala geleyim demior kızım . geleceği yoksa dr getirtcek napalım artıkk :s

can burnumda artık, hele bide kaşıntım öle beterki göbeğim fena oldu kaşımaktan. uykudan bile uyandırıo beni kaşın kaşın bittim tükendim .allahım ne olur hayırlısıyla ve sağlıklıca gelsin die dua ediorum yatarken, bu gece sancılanayım yarabbi diorum. dua şeklim biledeişti. herşeyden önemlisi bebeğimin sağlığı elbet , diliyorum ki sağlıklıca alırız bebeklerimizi kucağımıza

slm cnm.uzun zamandır takip ediyorum ama bi türlü yazmak nasip olmadı..bende kasım annesi olucam hayırlısyla 39+5 günlük hamileym..melekcim düzenli sancılarım var yazmışsın..bugün sabahtan beri aynı şey bende de var 15-20 dk da bir sancı geliyo halada devam etmekte seninkide devam edyomu..sanırım günlerimiz aynı..pazartesi cagırdı doktorum duruma göre alıcam dedi..çarşamba günü 1 cm acıklık var ama rahim doguma tam hazır degil bebek aşşa inmemş ne kanama ne su hiç bşey yok..bilmiyorum ne olucak..3 cm olsa doguma alcam bekletmicem dedi tansiyonm yükseliyo bide ilk hamileligm kötü sonuclandı 27 haftalık ikizlerimi kaybettim ben zor günler yaşadm normal dogumla ayrıldm yavrularımdan....
Herkese hayrlı dogumlar diliyorum..rabbim herkesin evladını bagışlasın..Allah yardımcımız olsun arkadaşlar

canım benim ikizlerin için çok üzüldüm. allahım bidaha yaşatmasın sana. yavrunu sağ salim al büyüt inşallah. benim düzenli sancım yok yesim in varmış. benim bebekte doğum kanalına inmemiş ama suni vericek dr. belki iner o güne kadar die düşünmüştür . bende açılma hiç yok ama rahimde yumuşama var demişti en son . tansiyonun varsa sezeryan olursun die tahmin ediorum çnkü genelde öle duymuştum ama dr daha ii bilir elbet .pazartesi duruma göre haberleşiriz yine bakalım.

27 hafta normal doğum için çok erken bir hafta diil mi. bende de erken doğumsözkonusuydu durdurdular vs. ama olsaydım sezeryanla alınıcaktı çünkü bebek küçük olduğu için normal doğumda strese giripkalbi durabiliormuş. senin dr bunu nasıl göze aldı kii. yada başka nedenlerden ötürü böle bişeyle sonuçlandı. artık 40 haftana gelmişsin normal doğumun bebeğini etkilicgni sanmam. birden fazla dr agörünmende fayda var yinede. senin yerinde olsam iycene sorar sorustururdum dr lardan durumumu. ben 3 ayrı dr a göründüm . sebebi bi dr un bana çatın dar fazla kilolu bebek doğuramazsın sen demesinden. ve öteki dr larda benzerini sölediler. en azından aklımda soru işaretleri kalmadı. kendimi dr un eline bırakıcam . dr a güvenmek önemli yha

cnm benim durumum farklıydı bi cok doktora gittm zaten perinotoloji bölümü ilgleniyodu.bebeklerimin kalbi durdu karnımda o yüzden mecbur normal dogumla aldılr..korkudan üzüntüden sezeryn istedm ama saolsn doktorum beni ikna etti..rahim yumuşatıcı ilac verdler 12 saat sancı cektm ve dogum oldu.cok zor günler gecirdm..hiç bi sebep bulunamadı ikiz zaten riskli bi gebelik kısmet deglmş yapcak bşy yok..bu gebeligmdede farklı doktorlara profösrlere görndm bi problem görmedlr..hayrlısı bakalım bu zamana kadar geldk inşallah hayrlısyla yavrularımızı kucagımıza alırız

amin amin . dualarıma senide katıcam inşallah tez zamanda kurtulur kavuşuruz

cnm benim durumum farklıydı bi cok doktora gittm zaten perinotoloji bölümü ilgleniyodu.bebeklerimin kalbi durdu karnımda o yüzden mecbur normal dogumla aldılr..korkudan üzüntüden sezeryn istedm ama saolsn doktorum beni ikna etti..rahim yumuşatıcı ilac verdler 12 saat sancı cektm ve dogum oldu.cok zor günler gecirdm..hiç bi sebep bulunamadı ikiz zaten riskli bi gebelik kısmet deglmş yapcak bşy yok..bu gebeligmdede farklı doktorlara profösrlere görndm bi problem görmedlr..hayrlısı bakalım bu zamana kadar geldk inşallah hayrlısyla yavrularımızı kucagımıza alırız

Merhaba arkadaslar varmı hala benim gibi doğurmayan..
bugun 39+1 olduk hayırlısıyla ara ara sancılarım oluyor birde akıntım var..
salı günü banyodayken kesik eksik ama cok yogun bi akıntı yasadım bildiğiniz su gelmesi gibi
doktora gittik ama suyu ıyı dedi idrar kacırdıgımıda dusunmuyorum cunku yeni yapmıstım :26:
doktorda ıc camsırın ıslanırsa acıle gıt dedi oyle bı ıslaklık olmadı gitmedim.. bebegımın hareketlerıde iyi suanlık..
ultrason resminide aldık eli parmagında kuzumun kurban olurum 3 kilocuk bişimiş.. 100 gr alırsa alır bu saatten sonra
2 gundur ev işlerıne yogunluk verdim son haftam oldugu için. sağ bacagım kalcamdan ayrılcak gıbı sızlıyor elektırık carpması gıbı yururken bırden vuruyo sancı bacagıma..
adet agrısı gibi agrılarıdma var bazen uykudan uyandırıyor..
sanırım koca göbişimle son günlerimiz artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…