Mrblar 38 +2 deyim ilk gebeligim 1 cm acılmam varmş suyum az yetersiz ilk defa alttan bakıldı ve sonrasnda halada açık kırmızı renkte akıntım var sizce bu durumda acaba sezaryan mi oluurum yoksa normal mi ama suyum azmış yarın saat 9da kontrolm
Cnm benim de 2 cm aciklikti suyum azalmisti sabah yatiracakti gece suyum geldi dogurdum sen de oyle olabilirsin suyuna dikkat et gelince hemen hastaneye git
Tşkr ederim cvp için ,Peki normal mi oldun sezaryanmı ?
kızlar doğuramadık gitti... :)))) aiseaisecim hamilelik takwimimiz bile kalkmış şimdi farkettim :)) Rabbim hayırlısıyla ewlatlarımızı kucağımıza nasip etsin inşAllah ...
merhaba arkadaslar hepınıze hayırlı doğumlar sağlıklı evlatlar diliyorum sorum belki size saçma gelebilir. ben 16 haftalık hamileyim ama ara ara hep kanamalarım kahverengi lekelerim oluyor bir sürü dra gittim ilaçlar iğneler.. hep yatıyorum... içinizde 9 ay boyunca ara ara kanama kahverengı lekelenme yaşayan oldu mu. Çok korkuyorum bebeğimi kaybedecegım diye günler de geçmiyor.. yaşlı teyzeler akrabalarda bız dogurana kadar kanama yasadık dıyorlar benım ılk bebegım ve tüp bebek korkum bu yüzden buyuk... aranızda böyle benım gıbı sıkıntılı gebelık gecırıp son aylara gelenınız var mı ne olur cevap verın
ah canım sormaa:) bende eşime dedim bir takvimim bile yok artık yaa( diye. canım bebeğin kaka yutması hakkında bir bilginiz varmı? yani hareket ediyor elhamdülillah bu sıkıntı olursa nasıl bilcez
yaaa çoğu abartıyor. en basiti benim kız kardeşim. ay ne abrttı ne abarttı . inan ki korkulacak kadar bir şey yok. Ya kolay değil çocuk doğuracaz ama. O kadar korkacak ir şey yok yani. İllaki sonuna dar normali denemeli insanlar (ben hariç:) ) ama inan ben 10 kere doğursam yine sezaryen olurdum. hele epidural allahım inan hiç bir şey hissetmiyor insan. keyfini çıkarın. Baktınız sezaryen gerekti korkmayın diye sölüyorum. İlla sezaryen demiyorum ha yanlış anlaşılma olmasın. Ama kendi fikrim asla normal doğurmak istemedim doğurmadım da: tamamen kendi isteğimle sezaryen doğum yaptım:) Şu da var 2012 aralık ayında bir arkadaşım kendini yırtmıştı 9 ay boyunca normal normal doğurcam die. 18 saat sancı çekti olmayınca sezaryene aldılar. çektiği sancıyla kaldı. bence en güzeli kararlı olmak. Ona sorsan şimdi keşke zorlamasaydım diyor. Şimdiki aklım olsa en başından sezaryen isterdim diyor. ha belki o çok zorlandı bilemeyiz tabi. zorlamanın manası yok. baktınız olmuyor ikinizin de sağlığı önemli olan. allah sağlıkla kucaklamanızı nasip etsin.
slm kızlar dün geceden beri 15 20 dk aralıklarla sancı gelyo ama başka bişey yok nasıl olck ne yapacgız bilmiyorum hayırlısıyla yoksa bi kaç gün daha bekleyip doktora gidecgz suni sancı istemiyorum ama o kadar agrı sancıya hiç açılma olmaması da ayrı bişey suniylede açılmazsa sezeryan olck gibi yaa korkuyorum
can burnumda artık, hele bide kaşıntım öle beterki göbeğim fena oldu kaşımaktan. uykudan bile uyandırıo beni kaşın kaşın bittim tükendim .allahım ne olur hayırlısıyla ve sağlıklıca gelsin die dua ediorum yatarken, bu gece sancılanayım yarabbi diorum. dua şeklim biledeişti. herşeyden önemlisi bebeğimin sağlığı elbet , diliyorum ki sağlıklıca alırız bebeklerimizi kucağımıza
slm cnm.uzun zamandır takip ediyorum ama bi türlü yazmak nasip olmadı..bende kasım annesi olucam hayırlısyla 39+5 günlük hamileym..melekcim düzenli sancılarım var yazmışsın..bugün sabahtan beri aynı şey bende de var 15-20 dk da bir sancı geliyo halada devam etmekte seninkide devam edyomu..sanırım günlerimiz aynı..pazartesi cagırdı doktorum duruma göre alıcam dedi..çarşamba günü 1 cm acıklık var ama rahim doguma tam hazır degil bebek aşşa inmemş ne kanama ne su hiç bşey yok..bilmiyorum ne olucak..3 cm olsa doguma alcam bekletmicem dedi tansiyonm yükseliyo bide ilk hamileligm kötü sonuclandı 27 haftalık ikizlerimi kaybettim ben zor günler yaşadm normal dogumla ayrıldm yavrularımdan....
Herkese hayrlı dogumlar diliyorum..rabbim herkesin evladını bagışlasın..Allah yardımcımız olsun arkadaşlar
27 hafta normal doğum için çok erken bir hafta diil mi. bende de erken doğumsözkonusuydu durdurdular vs. ama olsaydım sezeryanla alınıcaktı çünkü bebek küçük olduğu için normal doğumda strese giripkalbi durabiliormuş. senin dr bunu nasıl göze aldı kii. yada başka nedenlerden ötürü böle bişeyle sonuçlandı. artık 40 haftana gelmişsin normal doğumun bebeğini etkilicgni sanmam. birden fazla dr agörünmende fayda var yinede. senin yerinde olsam iycene sorar sorustururdum dr lardan durumumu. ben 3 ayrı dr a göründüm . sebebi bi dr un bana çatın dar fazla kilolu bebek doğuramazsın sen demesinden. ve öteki dr larda benzerini sölediler. en azından aklımda soru işaretleri kalmadı. kendimi dr un eline bırakıcam . dr a güvenmek önemli yha
cnm benim durumum farklıydı bi cok doktora gittm zaten perinotoloji bölümü ilgleniyodu.bebeklerimin kalbi durdu karnımda o yüzden mecbur normal dogumla aldılr..korkudan üzüntüden sezeryn istedm ama saolsn doktorum beni ikna etti..rahim yumuşatıcı ilac verdler 12 saat sancı cektm ve dogum oldu.cok zor günler gecirdm..hiç bi sebep bulunamadı ikiz zaten riskli bi gebelik kısmet deglmş yapcak bşy yok..bu gebeligmdede farklı doktorlara profösrlere görndm bi problem görmedlr..hayrlısı bakalım bu zamana kadar geldk inşallah hayrlısyla yavrularımızı kucagımıza alırız
27 hafta normal doğum için çok erken bir hafta diil mi. bende de erken doğumsözkonusuydu durdurdular vs. ama olsaydım sezeryanla alınıcaktı çünkü bebek küçük olduğu için normal doğumda strese giripkalbi durabiliormuş. senin dr bunu nasıl göze aldı kii. yada başka nedenlerden ötürü böle bişeyle sonuçlandı. artık 40 haftana gelmişsin normal doğumun bebeğini etkilicgni sanmam. birden fazla dr agörünmende fayda var yinede. senin yerinde olsam iycene sorar sorustururdum dr lardan durumumu. ben 3 ayrı dr a göründüm . sebebi bi dr un bana çatın dar fazla kilolu bebek doğuramazsın sen demesinden. ve öteki dr larda benzerini sölediler. en azından aklımda soru işaretleri kalmadı. kendimi dr un eline bırakıcam . dr a güvenmek önemli yha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?