2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
dün gece salonda terliğim halıya takıldı uçarak düştüm (( eşim döndü tutmak için yaklaştı yetişemedi neyseki bebeğimi koruma refleksiyle dizleri dirsekleri ve tırnaklarımı kullandım nasıl olduysa karnım biraz çarptı yere çok korktum karnımın altı ağrıdı filan şimdi dolanamıyorum birden aşağı doğru düşüp durunca sol karın kasları yıprandı sanırım acı veriyo ayaktayken inşallah yırtımamıştır çatı kemiklerim deseniz öldürüyo beni artık. sol kolda çarpmadan dolayı dirsektn bileğe acıyo ve ağrıyo 5 ten sonra uyuyamadım ağrısından kontrolde salı günü daha var salı bi gelse açıklığa bakmasını isteyecem annemi çağırcam memleketten çok ihtiyacım var artık (( erkenden çağırsam olmuyo işte fazla zamanı yok

Merhaba kizlar hamileligimin ilk aylarindan itibaren konuyu sessizce takip ettim yazma firsati bulamadim yarin sezeryanla oglusumu kucagima alicam normal istedim ama bebegim dogum kanalina girmedi ve benim catim cok dar oldugundan sezeryana karar verdik. Hamile oldugumu ogrendigim gunden beri sezeryandan korkuyodum basima geldi dualarinizi eksik etmezseniz cok sevinirim

Çook geçmiş olsun mervecim. Çok üzüldüm. Kontrole gidin bence. Düşme çarpma sonrası bakılması gerek ultrasonla. Acile gidin gerekirse. Allah korumuştur meleğini. Dua ediyorum sizler için.

Canm artik sonlara yaklastik, bebeginin hareketlerini takip et onemli olan o. Cokta yorma kendini..
Dikkat et merveokyanus, eger dizinin ustune dustuysen mrak etme bisey olmamaistir.. meleklerimiz anne karninda hava yastigiyla korunuyo bi nevi :) sarsilmistir biraz... benim annem 2 saat mesafede t.dagdalar. ama ben bile korkuyorum yetisemez diye. Seni anlayabiliyorum. Anneminde duzrni var koyde tavuklari var gelse en fazla 15gun kalabilcek, erkn cagrmak istemiyorum cunku dogumdan sonra ihtiyacim olcak en cok.. sancim basladigi zaman cagrmayi dusunuyorum..

kızlar bi üzüldüm ki kadın doğum doktorum 7 aylık hamileydi dün bir hasta yakını adam önce hakaret sonra darp etmiş doktorumu ve karnına tekme atmış neyse ki kadının sağlık durumu şuan iyi ama moralim çok bozuldu nasıl yıkılmıştır bebeği karnında duygular tavan. diyorum ki Allah o adamı süründürsün inşallah

Haberlerde okumuştum, senin doktorunmuymuş. Tam bir hayvan onu darp eden adam.

Dun haberlerde izlemistim senin doktorunmuydu:26: Allahtann bulsunlar insallahhhhh...

Diz ve dirseklerimle kurtardım ani düşüşten karın yan kas yıprandı geçer inşallah benm annemde 10 gün kalabilirse ona da şüķür dicem .aynen sancım başlarsa çağırcam bende 7 saat uzakta . Çatı kemiğin ne durumda canım senin ki kötüydů hatırladığım kadar

Dun haberlerde izlemistim senin doktorunmuydu:26: Allahtann bulsunlar insallahhhhh...
Evet canım çokta severim kendisini öyle ilgiliki amin inşallah allahından bulsun benim başıma gelmiş olsa çok zoruma gider bebeğime üzülür günlerce ağlardım karnına tekme atıyo bebekten ne istiyorsun zalim allahta sana acımasın

cumanız hayırlı mübarek olsun kızlar... biz hala bekliyoruz ne sancı ne başka bişey( dualarınızı bekliyorum. Allahu teala hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

Cnm hala ayni ayaga kalkamiyorum pozisyon degisteremiyorum.. kiriliyo sanki kemiklerim. doktoruma soyledim bebek yerlestigi icin oyleymis megerse.kafasi zorluyomus..

Aynen hayvn herif. insallh iyidir bebegi. bzen yolda yururken kosan cocuklar oluyo karnimi nasil tutuyorum carpmasinlar diye... Allahim korusun bu zalimlerden herkesi..

19.11.2013 salı günü günümün geçmesi nedeni ile sunı sancı ile bebeğim kucağıma aldım sunı sancıdan korkmayın
öyle zor degıl sabah 10 da verilmeye başlandı 12.35 te bebeğim doğdu. hepsi 2 saat ı buldu

cumanız hayırlı mübarek olsun kızlar... biz hala bekliyoruz ne sancı ne başka bişey( dualarınızı bekliyorum. Allahu teala hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

amin canım bizde bekliyoruz 40+2yim, aynen benimde ne sancım ne başka bir şey var zorunlu sezaryan olacak gibi sen kaç haftalık oldun?

canım suni sancı verilmeden önce açılman kaç cmdi? benim rahim sımsıkı kapalıymış doktor öyle söyledi.. bu şekilde suni sancı işe yarar mı ki?

Canim hayirli olsun, Rabbim anali babali buyutsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…