Çook geçmiş olsun mervecim. Çok üzüldüm. Kontrole gidin bence. Düşme çarpma sonrası bakılması gerek ultrasonla. Acile gidin gerekirse. Allah korumuştur meleğini. Dua ediyorum sizler için.dün gece salonda terliğim halıya takıldı uçarak düştüm(( eşim döndü tutmak için yaklaştı yetişemedi neyseki bebeğimi koruma refleksiyle dizleri dirsekleri ve tırnaklarımı kullandım nasıl olduysa karnım biraz çarptı yere çok korktum karnımın altı ağrıdı filan şimdi dolanamıyorum birden aşağı doğru düşüp durunca sol karın kasları yıprandı sanırım acı veriyo ayaktayken inşallah yırtımamıştır çatı kemiklerim deseniz öldürüyo beni artık. sol kolda çarpmadan dolayı dirsektn bileğe acıyo ve ağrıyo 5 ten sonra uyuyamadım ağrısından kontrolde salı günü daha var salı bi gelse açıklığa bakmasını isteyecem annemi çağırcam memleketten çok ihtiyacım var artık (( erkenden çağırsam olmuyo işte fazla zamanı yok
Canm artik sonlara yaklastik, bebeginin hareketlerini takip et onemli olan o. Cokta yorma kendini..Merhaba arkadaslar varmı hala benim gibi doğurmayan..
bugun 39+1 olduk hayırlısıyla ara ara sancılarım oluyor birde akıntım var..
salı günü banyodayken kesik eksik ama cok yogun bi akıntı yasadım bildiğiniz su gelmesi gibi
doktora gittik ama suyu ıyı dedi idrar kacırdıgımıda dusunmuyorum cunku yeni yapmıstım :26:
doktorda ıc camsırın ıslanırsa acıle gıt dedi oyle bı ıslaklık olmadı gitmedim.. bebegımın hareketlerıde iyi suanlık..
ultrason resminide aldık eli parmagında kuzumun kurban olurum3 kilocuk bişimiş.. 100 gr alırsa alır bu saatten sonra
2 gundur ev işlerıne yogunluk verdim son haftam oldugu için. sağ bacagım kalcamdan ayrılcak gıbı sızlıyor elektırık carpması gıbı yururken bırden vuruyo sancı bacagıma..
adet agrısı gibi agrılarıdma var bazen uykudan uyandırıyor..
sanırım koca göbişimle son günlerimiz artık..
Dikkat et merveokyanus, eger dizinin ustune dustuysen mrak etme bisey olmamaistir.. meleklerimiz anne karninda hava yastigiyla korunuyo bi nevi :) sarsilmistir biraz... benim annem 2 saat mesafede t.dagdalar. ama ben bile korkuyorum yetisemez diye. Seni anlayabiliyorum. Anneminde duzrni var koyde tavuklari var gelse en fazla 15gun kalabilcek, erkn cagrmak istemiyorum cunku dogumdan sonra ihtiyacim olcak en cok.. sancim basladigi zaman cagrmayi dusunuyorum..dün gece salonda terliğim halıya takıldı uçarak düştüm(( eşim döndü tutmak için yaklaştı yetişemedi neyseki bebeğimi koruma refleksiyle dizleri dirsekleri ve tırnaklarımı kullandım nasıl olduysa karnım biraz çarptı yere çok korktum karnımın altı ağrıdı filan şimdi dolanamıyorum birden aşağı doğru düşüp durunca sol karın kasları yıprandı sanırım acı veriyo ayaktayken inşallah yırtımamıştır çatı kemiklerim deseniz öldürüyo beni artık. sol kolda çarpmadan dolayı dirsektn bileğe acıyo ve ağrıyo 5 ten sonra uyuyamadım ağrısından kontrolde salı günü daha var salı bi gelse açıklığa bakmasını isteyecem annemi çağırcam memleketten çok ihtiyacım var artık (( erkenden çağırsam olmuyo işte fazla zamanı yok
Haberlerde okumuştum, senin doktorunmuymuş. Tam bir hayvan onu darp eden adam.kızlar bi üzüldüm kikadın doğum doktorum 7 aylık hamileydi dün bir hasta yakını adam önce hakaret sonra darp etmiş doktorumu ve karnına tekme atmış neyse ki kadının sağlık durumu şuan iyi ama moralim çok bozuldu nasıl yıkılmıştır bebeği karnında duygular tavan. diyorum ki Allah o adamı süründürsün inşallah
Çook geçmiş olsun mervecim. Çok üzüldüm. Kontrole gidin bence. Düşme çarpma sonrası bakılması gerek ultrasonla. Acile gidin gerekirse. Allah korumuştur meleğini. Dua ediyorum sizler için.
kızlar bi üzüldüm kikadın doğum doktorum 7 aylık hamileydi dün bir hasta yakını adam önce hakaret sonra darp etmiş doktorumu ve karnına tekme atmış neyse ki kadının sağlık durumu şuan iyi ama moralim çok bozuldu nasıl yıkılmıştır bebeği karnında duygular tavan. diyorum ki Allah o adamı süründürsün inşallah
Canm artik sonlara yaklastik, bebeginin hareketlerini takip et onemli olan o. Cokta yorma kendini..
Dikkat et merveokyanus, eger dizinin ustune dustuysen mrak etme bisey olmamaistir.. meleklerimiz anne karninda hava yastigiyla korunuyo bi nevi :) sarsilmistir biraz... benim annem 2 saat mesafede t.dagdalar. ama ben bile korkuyorum yetisemez diye. Seni anlayabiliyorum. Anneminde duzrni var koyde tavuklari var gelse en fazla 15gun kalabilcek, erkn cagrmak istemiyorum cunku dogumdan sonra ihtiyacim olcak en cok.. sancim basladigi zaman cagrmayi dusunuyorum..
Evet canım o kadar da hoş ilgili bi bayandı ki tamda izne ayrılcağı vakit şu işe bakHaberlerde okumuştum, senin doktorunmuymuş. Tam bir hayvan onu darp eden adam.
Evet canım çokta severim kendisini öyle ilgiliki amin inşallah allahından bulsun benim başıma gelmiş olsa çok zoruma gider bebeğime üzülür günlerce ağlardımDun haberlerde izlemistim senin doktorunmuydu:26: Allahtann bulsunlar insallahhhhh...
Diz ve dirseklerimle kurtardım ani düşüşten karın yan kas yıprandı geçer inşallah benm annemde 10 gün kalabilirse ona da şüķür dicem .aynen sancım başlarsa çağırcam bende 7 saat uzakta . Çatı kemiğin ne durumda canım senin ki kötüydů hatırladığım kadar
Evet canım çokta severim kendisini öyle ilgiliki amin inşallah allahından bulsun benim başıma gelmiş olsa çok zoruma gider bebeğime üzülür günlerce ağlardımkarnına tekme atıyo bebekten ne istiyorsun zalim allahta sana acımasın
cumanız hayırlı mübarek olsun kızlar... biz hala bekliyoruz ne sancı ne başka bişey( dualarınızı bekliyorum. Allahu teala hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
19.11.2013 salı günü günümün geçmesi nedeni ile sunı sancı ile bebeğim kucağıma aldım sunı sancıdan korkmayın
öyle zor degıl sabah 10 da verilmeye başlandı 12.35 te bebeğim doğdu. hepsi 2 saat ı buldu
Him demek öyle benimde dünden beri çok acıyo .doğum yakın .Cnm hala ayni ayaga kalkamiyorum pozisyon degisteremiyorum.. kiriliyo sanki kemiklerim. doktoruma soyledim bebek yerlestigi icin oyleymis megerse.kafasi zorluyomus..
Him demek öyle benimde dünden beri çok acıyo .doğum yakın .
19.11.2013 salı günü günümün geçmesi nedeni ile sunı sancı ile bebeğim kucağıma aldım sunı sancıdan korkmayın
öyle zor degıl sabah 10 da verilmeye başlandı 12.35 te bebeğim doğdu. hepsi 2 saat ı buldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?