2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Canim söylede olabilir yani aklinda bulunsunda , sinisanci belki istenilen acikligi vermeyebiliyor
Veya istenilen hizda olmayabiliyor veya sancilar birden baslayip acilma yavas ilerleybilyor ..
Bunlar kisiden kisiden kisiye degisiyor ..genelleme yapmak imkansiz ..
Bana ilk ssnci saat öglen 1 d verilmisti , sonra aralklarla 2 kere daha verdiler ve benim ilk sancim yavas yavas 11 de basladi gece hizlanmisti

alaminacım canım benim burda olduğuna göre daha bişey yok demekki:)) tabii bende de:)) küçük inatçı keçiler cimcimeler....

bende de en çok o korku var 39. haftadayım ve suyum az o kadar normale koşullandım suni sancı ve sezeryan ile imtihan olurum die korkuorum bu susuzlukla beni bi hafta daha götürseydi bebişim kendisi gelirdi belkide. inş müdahaleye gerek kalmadan sağlıklı bi şekilde gelir birbirimize dua edelim inş

slm güzel anneler anne adayları dogum yaptım..benim dün akşam düzenli sancım vardı yazmıştım buraya 10 dk bi geliyodu sabah doktora geldk onun öncesnde carşmba günü 1cm acıklık vardı.ne su ne nişan nede bebek aşşadaydı..düzenli agrılarm olunca doktora geldm 3 cm acılma olmuş doguma aldılr.pazartesi günüm doluyodu..sabah 9 da girdm dogumhaneye 2 de dogum yaptım.açılma hızlı ilerledi ebeler ve doktorum saolsun..suni sancı almadm epiduralde olmadım.acılma kolay oldu ama dogum zor oldu ben ıkınamadım bi türlü ebelern ve doktorumun yardımıyla yaptım zordu..herkesn farklı oluyo tabi..melegm yanımda 3.200 dogdu 51 cm..cok şükür saglıklı..benm alttan dikişlerm var sancı yapıyo biraz onun haricinde bi problem yok cok şükür..darısı bekleyen arkadaşlara..inşallah kolay bi dogum olur yavrularınızı kucagınıza alırsınız hayrlısyla

:) allah bağışlasın cnm çok sevindim darısı başımıza. açılman olmuş ne güzel , direk suni ile açılma sağlamaya çalışmamışlar. çoook güzel günlerde büyüt bebeğini innnşallah

gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün inşallah . bende bekliyorum bir an önce doğursam diye bebğim hızlı kilo alıyo bu ara yine . peki doğumu kaç haftlıkken yaptın tam olrk günüyle

Son düzenleme:
ayyy şaka maka 6 günüm kaldı inanılır gibi değil.sabah annem aradı bugün biniyorum otobüse diye nasıl sevindim oysa sancım tutunca gelcekti ama yerine birini ayarlamış ve erkende olsa içi rahat etmiyo .artık hemen doğurmak istiyorum bebekte büyüyo 4 kilo olmadan doğursam iyi olacak hemen doğurmak için napılır kiii birilerine diyimde beni korkutsunlar ani korkuyla sancı gelir belki

Dogum yapan anneleri tebrik ederim .. Rabbim saglk sihat versin .. Darisi bizlere insallah..

Saat 9bucukta randevum var bakalim be durumda yavrum ..

Herkese mutlu bir haftasonu dilerim ..

Merveokyanus kelin ilaci olsa kendi kafasina sürecel canim :))

biliyorum canım takılıyorum senin 4 gün geçmiş hemen doğumun başlar inşallah belkide kontrolden sonra bırakmazlar seni

Son düzenleme:

bebeğin hayırlı olsun canım maşallah. Allahu teala size bağışlasın hayırlı günlerini gör inşallah.darısı bizee...

hayırlısı canım bekliyoruz işte....

Bende suni sancıyla doğum yaptım 1 cm açıklık vardı.kolay oldu çok uzun sürmedi.tavsiye ederim sezeryandan iyidir :)

canım msj kutun doluymuş özel msj atılmıyor bi ara boşalt istersen gözün aydınnn olsunnn allah analı babalı büyütsün doğum hikayeni dinlemek istiyorum 1 cm açıklık vardı sadece ve kolay oldu diyorsun bende normal doğurcam allah nasip ederse biraz anlatsana nasıl oldu doğumun şimdiden teşekkür ederimmmm

kızlar benden dün akşam gece birde şimdi pembemsi bi akıntı geldi ama çook az. nişan mı sizce?

Canim olabilir.. pembemsi akinti dogumun habercisi, hic agrin sancin var mi hafif hafif adet sancisi gibi.. ay insallah dogurursun yaaa, yaz hayirli habrlerini....

Canlarim gunaudin yeni uyandim yaa hava ne guzel burdavyaz gibi icim huzur dolu bugun.... gri tonlu havayi hic sevmemde, icimi karartir depresyona surukler beni doguran var mi selayhus, yesim, mervee ne alemdesiniz... doguran anneler zaten melekleriin yanindaa oooohh kiskaniyorum valla.....aisenin nisani gelmis galiba suanda of acaba hsstanede doguruyo olabilir mi hadi hayrlisi... optum hepinizi....

ya korku sarmaya başladı bakalım ne ollacak :S

Gecmisi okuyamadim herkes iyidir umarim.
Kizlar oglum 6 kasim da dogdu 17 gunluk gaz sancilari basladi cikartamiyor cok slk. Buyuk tuvaletini yapinca rahat ediyor. Esim yok yanimda bugun eczaneden gaz.damlasi aldirsam mi? Siz kullaniyormusunuz kullaniyorsaniz adi ne?

Canim feysteki grupta kizlar rezene cayi veriyolar 1 2 cay kasigi.. bide bebegin karnina masaj yaptiktan sonra hafif sicak battaniyeyle ortuyolar cok iyi geliyomus...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…