Suni sqnci verilipte acilma olmazsa zaten agri olmuyorki , rahim kasilmada basladiktan acilmalar olduktan sonra agri basliyor ..
işte buna çok sevindim. ben de sancıyı çekicez açılma olmasa bile sanıordum . ohhhhhhhhhhhh ya içim çok rahatladı çokkkk sağol. çarşamba suniyi yiorum hadi bakalımayrıca yumuşama varmış bende. şansım var die düşünüorum açılma için
suni sancı ile doğum yapan bi vatandaşpda iğnesi ne acaba :S
bugün bi arkadaşımla knstum. 40+3te doğuma alınmış ama açılma falan yokmuş. suni vermişler. açılması olmuş ve doğum yapmış. çok mu zordu die sordum. yok walla dedi. ilk verilgiğinde az az oluomuş agrılar sonlara doğru sıklaşmış . yine olsa yine doğurum , doğumdan snra kuş gibioldum dior. umarım bizimde öle oolur. ama şöle bişi daha var 13 sa beklemiş doğumu[/
beni korkutan suni sancıdaki ağrılar değil aslında.. açılma olmazsa diye korkuyorum.. olmadı hadi gel seni sezaryana alıyoruz diyeceklermiş gibi hissediyorum hep.. bir de oğlum biraz iri, o da tedirgin ediyor beni.. Allah hayırlısını versin hepimize inşallah..
slm güzel anneler anne adayları dogum yaptım..benim dün akşam düzenli sancım vardı yazmıştım buraya 10 dk bi geliyodu sabah doktora geldk onun öncesnde carşmba günü 1cm acıklık vardı.ne su ne nişan nede bebek aşşadaydı..düzenli agrılarm olunca doktora geldm 3 cm acılma olmuş doguma aldılr.pazartesi günüm doluyodu..sabah 9 da girdm dogumhaneye 2 de dogum yaptım.açılma hızlı ilerledi ebeler ve doktorum saolsun..suni sancı almadm epiduralde olmadım.acılma kolay oldu ama dogum zor oldu ben ıkınamadım bi türlü ebelern ve doktorumun yardımıyla yaptım zordu..herkesn farklı oluyo tabi..melegm yanımda 3.200 dogdu 51 cm..cok şükür saglıklı..benm alttan dikişlerm var sancı yapıyo biraz onun haricinde bi problem yok cok şükür..darısı bekleyen arkadaşlara..inşallah kolay bi dogum olur yavrularınızı kucagınıza alırsınız hayrlısyla
bugün bi arkadaşımla knstum. 40+3te doğuma alınmış ama açılma falan yokmuş. suni vermişler. açılması olmuş ve doğum yapmış. çok mu zordu die sordum. yok walla dedi. ilk verilgiğinde az az oluomuş agrılar sonlara doğru sıklaşmış . yine olsa yine doğurum , doğumdan snra kuş gibioldum dior. umarım bizimde öle oolur. ama şöle bişi daha var 13 sa beklemiş doğumu[/
beni korkutan suni sancıdaki ağrılar değil aslında.. açılma olmazsa diye korkuyorum.. olmadı hadi gel seni sezaryana alıyoruz diyeceklermiş gibi hissediyorum hep.. bir de oğlum biraz iri, o da tedirgin ediyor beni.. Allah hayırlısını versin hepimize inşallah..
sezeryanı bende pek istemiorum, nrmal die şartlandırdım tabi kendimi ama durum vaziyet onu gösterirse napalım artık nasip demekten başka . allahhayırlı olan neyse onu versin ya öle dua etmeye çalışıorum artık
slm güzel anneler anne adayları dogum yaptım..benim dün akşam düzenli sancım vardı yazmıştım buraya 10 dk bi geliyodu sabah doktora geldk onun öncesnde carşmba günü 1cm acıklık vardı.ne su ne nişan nede bebek aşşadaydı..düzenli agrılarm olunca doktora geldm 3 cm acılma olmuş doguma aldılr.pazartesi günüm doluyodu..sabah 9 da girdm dogumhaneye 2 de dogum yaptım.açılma hızlı ilerledi ebeler ve doktorum saolsun..suni sancı almadm epiduralde olmadım.acılma kolay oldu ama dogum zor oldu ben ıkınamadım bi türlü ebelern ve doktorumun yardımıyla yaptım zordu..herkesn farklı oluyo tabi..melegm yanımda 3.200 dogdu 51 cm..cok şükür saglıklı..benm alttan dikişlerm var sancı yapıyo biraz onun haricinde bi problem yok cok şükür..darısı bekleyen arkadaşlara..inşallah kolay bi dogum olur yavrularınızı kucagınıza alırsınız hayrlısyla
dogum yapan anneleri tebrik ederim .. Rabbim saglk sihat versin .. Darisi bizlere insallah..
Saat 9bucukta randevum var bakalim be durumda yavrum ..
Herkese mutlu bir haftasonu dilerim ..
Merveokyanus kelin ilaci olsa kendi kafasina sürecel canim :))
canım bende beklemedeyim bakalım, doktorum 41. hafta dolana kadar bekleriz sonra seni suni sancıyla doğurtmaya çalışırız.. sezaryan son çare diyor ama ben çok stres yaptımAllah hepimize her şeyin hayırlısını versin..
Bende suni sancıyla doğum yaptım 1 cm açıklık vardı.kolay oldu çok uzun sürmedi.tavsiye ederim sezeryandan iyidir :)
kızlar benden dün akşam gece birde şimdi pembemsi bi akıntı geldi ama çook az. nişan mı sizce?
Canim söylede olabilir yani aklinda bulunsunda , sinisanci belki istenilen acikligi vermeyebiliyor
Veya istenilen hizda olmayabiliyor veya sancilar birden baslayip acilma yavas ilerleybilyor ..
Bunlar kisiden kisiden kisiye degisiyor ..genelleme yapmak imkansiz ..
Bana ilk ssnci saat öglen 1 d verilmisti , sonra aralklarla 2 kere daha verdiler ve benim ilk sancim yavas yavas 11 de basladi gece hizlanmisti
Gecmisi okuyamadim herkes iyidir umarim.
Kizlar oglum 6 kasim da dogdu 17 gunluk gaz sancilari basladi cikartamiyor cok slk. Buyuk tuvaletini yapinca rahat ediyor. Esim yok yanimdabugun eczaneden gaz.damlasi aldirsam mi? Siz kullaniyormusunuz kullaniyorsaniz adi ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?