canim saol cvp yazdigin icin denedim onlarida ama ayni sagdigim zaman benim 50 cc cikiyodu en fazla hala ayni cikiyo ama artik emziriyorum sagmiyorum
söylendiği gibi saatli emzirme canım ne kadar çok emerse o kadar artıyo
Ay ins bol sutun olur bi iki gun belli olmuyo bi haftanin sonunda cigaliyo pes etme ye ic ama helva melva kilonyapoyo bunlar zayiflatiyo bide yani benimki iki saat bile durmuyo bazen 90 veriyodum emzirip oyle uyuyirdu 3 saat zma suan beni emip 3 saat uyuyo bide bazen trk mememle uyuyo 3 saat bu gunlerde benden mutlusu yok
cmerhaba kizlar 29 kasimda dogum yaptim sezeryan oldugu icin sanirim 5 gun sutum gelmedi emzirmeye calistim sagdim kan geldi hatta sut gelmedi gogus uclarimda olmadigi icin silikon gogus ucu aparati ile denedim su andada ole emzirebiliyorum yani sutum geldi ama gec geldi ayni zamanda yetersiz emzirdikten sonra mama veriyorum. mamayi kesip sadece emzirmek istiyorum ama sutumu nasil arttiricam herseyi denedim ama artmadi bana yardimci olabilirmisiniz moralimi bozmak istemiyorum olan sutumde gitmesin diye ne yapabilirim ?
Ay ins bol sutun olur bi iki gun belli olmuyo bi haftanin sonunda cigaliyo pes etme ye ic ama helva melva kilonyapoyo bunlar zayiflatiyo bide yani benimki iki saat bile durmuyo bazen 90 veriyodum emzirip oyle uyuyirdu 3 saat zma suan beni emip 3 saat uyuyo bide bazen trk mememle uyuyo 3 saat bu gunlerde benden mutlusu yok
c
canım bol bol su su su birde yeşillik ne bulursan ye haa bunlar sütü arttırıcı şeyler gerçek süt yapan şey beyin gücün bunu sakın unutma moralini bozma sürekli pozitif ol allahım yardımcıız olsunn...
canim mecburen saatli oluyo cunku sutum yetmeyince mama veriyorum sora uyuyo 2 3 saat uyandirmiyorum cunku acikinca kendi uyaniyo artik bide silikon ucla emziriyorum acaba oda engel oluyomudur sutun az gelmesine bilmiyorum
canim mecburen saatli oluyo cunku sutum yetmeyince mama veriyorum sora uyuyo 2 3 saat uyandirmiyorum cunku acikinca kendi uyaniyo artik bide silikon ucla emziriyorum acaba oda engel oluyomudur sutun az gelmesine bilmiyorum
masallah diyelim canim senin kac gunden sonra artti benim bebisim 24 gunluk oldu ilk emzirmeye baslayinca sutum cok vardi yani dolmustu gogsum baya ama bi emdi bi istemedi sagdim dahada o kadar dolmadi tekrar oyle olmasini bekliyorum bazen umidim gidiyo cunku sutun az senin fazla gelmez bu kadar diolar ama sora tekar kendi kendimi motive etmeyi deniyorum cunku cok istiyorum
kızlar nasılsınız bazen kızım sureklı emmek ıstedıgınde benımde sutum yetmeyebılıyo ozaman mama verıyorum bı kez bozanın sute faydası oluyo ben bı kac kez ıçtım sonra ıçemedım bı deneyın ıstersenız
Boza sutu arttiriyo evt kiloyuda arttiriyo
ben bı kac kez ıçtım kılo yaptıgını bılmıyodum zaten dogumdan berı hiç kilo vermedım sut kesılmesın dıye sureklı yıyorum dogumda bı tane bıle catlagım yokken dogumdan sonra heryerım çatladı zaten
Ben de uyandirmaya çalıştım kac kez uyandirmadan emzireyim dedim yok ağzını sımsıkı kapatıyor. Kilo alimi nasil bebeğinin. Annem kardeslerimle bana hepiniz oyleydiniz küçük aylardan itibaren uzun saatler uyurdunuz gece diyo. Ben de bi dahaki kontrolde sorarim.
Nasil imrendim gerenimoscum :)))
Insallah bizimkid düzene girer yakinda 2 saatte bir uyaniyor , bazende geceleri 3 saat uyumuyor..
Bu arada hepinize selam kizlar , insallah iyisinizdir bebislerinizd sizlerde ...
Nerdeyse bir yil hamilelikle gecirdik :)))) simdide besleyip büyütme maratonundqyiz ..
Allah hepimize güc kuvvet versin ...
Iki cocugu bir arada büyütenlere duble güc kuvvet versin :)
Avrupada olan anneler h &m online satis sitesinde coook güzel bebek kiyafetleri var , ben birsürüü siparis verdim
kızlar aşure yiyin bana faydası oluyor Allahın izniyle.
Umarim herkez iyidir, kuzucuklarinizda iyidir inşallah.
Biz bugün 2.ay asilarimizi yaptirdik yarin tam 2 ay bitiyor inşallah, daha doğuma dün gitmiş gibiyim ama maşallah koca kiz oldu yavrum.
Sonradan çatlakları olan arkadaşlar doğumdan hemen sonrami oldu yoksa sonradanmi oldu ? Ben kesin catlarim diyordum hatta kesin gözü ile bakip hiç bir önlem almadim, sadece doğum dan önce olduğu gibi banyodan sonra vucud kremi surdum çok kuru olduğu için cildim ama çok şükür bir tane catlagim olmadi. 22 kilo aldim 3 kilo doğdu yavrum, simdi sizin yazinizi okuyunca hemen aynaya koştum baktim aceba varmi diye, aceba catlarmi vücudum daha?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?