kızlar gaz durumunuz nedir tam iki aylık olduk sab kulandım şimdide zincoya başladım neler yapı
canım ben sadece yiyeceklerime çok dikkat ediyorum ve kızımı belden aşağı çok sıcak tutuyorum her altını açtığımda karnına sırtına iyice ısıtıp bez koyuyorum badilerini ve çoraplarını iyice ısıtıp giydiriyorum 38 günlüğüz şimdiye kadar iki kere gaz sancımız oldu
canım hiç kilo verdin mi verdikçe ortaya çıkıyo benim
aşure gaz yapmıyor mu bebeğe ben korktuğumdan yiyemiyorum
Canli gordum 8 kilo aldi tanidigim boza yuzunden arastirip ogrenmis birakti ama sutu cok arttiriyor o kesin bende digumda 9 kilo aldim verdim hepsini sukur simdi dahada vermek istiyom bi 9 kilo daha duzennli yiyorum iki kisilik deil yani cok yemek sut yapmiyo tek kilo yapiyo duzenli yemek daha iyi helva melva bunlar kilo yapici sut yapcam diye kendinizide yipratmayin yazik bedenlere benim tek karnimda vardi catlak dogumdan sonra bzlim ve bacaklarimda olustu cok uzuldum
Nasil imrendim gerenimoscum :)))
Insallah bizimkid düzene girer yakinda 2 saatte bir uyaniyor , bazende geceleri 3 saat uyumuyor..
Bu arada hepinize selam kizlar , insallah iyisinizdir bebislerinizd sizlerde ...
Nerdeyse bir yil hamilelikle gecirdik :)))) simdide besleyip büyütme maratonundqyiz ..
Allah hepimize güc kuvvet versin ...
Iki cocugu bir arada büyütenlere duble güc kuvvet versin :)
Avrupada olan anneler h &m online satis sitesinde coook güzel bebek kiyafetleri var , ben birsürüü siparis verdim
kızlar aşure yiyin bana faydası oluyor Allahın izniyle.
ben internetten almıştım, bebek mağazalarında bulunur genelde.malt icecek kullanan varmi ben bir iki eczaneye sordum bulamadim nerde bulabilirim
ben internetten almıştım, bebek mağazalarında bulunur genelde.
kızlar biraz önce kızımın altını açtım kan vardı çok korktum böyle bişey başına gelen varmıııı????:18:
ben internetten almıştım, bebek mağazalarında bulunur genelde.
canım benim bebişim erkek farkedermi bilmiyorum ama ilk günler ondada oldu hemen doktoru aradım korkma dedi yeni doğan bebeklerde oluyomuş idrarla beraber kristalcikler çıkıyomuş ondan öyle bir renk oluyo demişti yani kan değilmiş gelen bu arada senin kızın ne kadarlık
37 günlük canım olur mu ki normal midir acaba
olabilir canim ama sen yine doktorunu ara sor veya gotur bi baksin icin rahatlar
süt artırmak için çam mı şam mı fıstığı yiyorsunuz kızlar? ben sasırdı m ne yapacagı mı kilo almaya basladım humana 4 kutu bitirdim bende işe yaramadı lactamil 3 kutu o da öyle ,dün malt içecegi aldırdım biraz artırdı 1 hafta devam edeyim inş. yarar sasırdım.doktorum sütüm az yok demeyeceksi n dedi gezmeye gitti yarın gelecek de dedi,bi de yarım saat öğle uykusu uyu mutlaka dedi.emzirirken ya REZZAK deyin yaslı bi komsum bu nu söyle dedi.simdilik sütüm için yaptıklarım bunlar Rabbim emziren annelerin sütünü artırsın inş.
Nasil imrendim gerenimoscum :)))
Insallah bizimkid düzene girer yakinda 2 saatte bir uyaniyor , bazende geceleri 3 saat uyumuyor..
Bu arada hepinize selam kizlar , insallah iyisinizdir bebislerinizd sizlerde ...
Nerdeyse bir yil hamilelikle gecirdik :)))) simdide besleyip büyütme maratonundqyiz ..
Allah hepimize güc kuvvet versin ...
Iki cocugu bir arada büyütenlere duble güc kuvvet versin :)
Avrupada olan anneler h &m online satis sitesinde coook güzel bebek kiyafetleri var , ben birsürüü siparis verdim
ıkı cocugu bırarada buyutenler sınıfına bende gırıyorum sanırım :)
Allah cümlemize guc kuvvet versın ınsallah
bızımkılerıne uyku duzenı senınkı gıbı
umarım ıyısındır bızler ıyıyız daha da ıyı olucaz ınsallah
sut makınesı gıbı dolasıyorum ha bıre emzırıyorum gelse de gelmesede cocuklar sanırım oyun sanıyor agızlarında uyuyakalıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?