2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

içemıyodum zaten söyledıgınde ıyı oldu canım benımde sadece bacaklarımda var belımde falan yok ama bacaklarım çok fena gördukce canım sıkılıyo

Vallahi benim kızı canlı canlı görsen imrenir misin bilmem. Günde 5 saat aralıksız ağladığı oldu geçen hafta, arabayla bile gezdik, ateşi yok hasta değil, en son büyüme atağındadır diye düşündüm, kemikleri falan ağrıyormuş ya miniğim ya.Gündüz hep kucaktayız selayhus.

kızlar biraz önce kızımın altını açtım kan vardı çok korktum böyle bişey başına gelen varmıııı????:18:

ben internetten almıştım, bebek mağazalarında bulunur genelde.

saol canım bende baktım nette buldum ordan alıcam galiba sende işe yaradımı bide zararlımıdır diye çok tedirginim bebeğe bişi yapmasın diye gerçi heryerde araştırdım zararlı değil diyolar ama bazı doktorlar önermiyolarmış sütün kalitesini bozuyo diye kararsızım yaa(

kızlar biraz önce kızımın altını açtım kan vardı çok korktum böyle bişey başına gelen varmıııı????:18:

canım benim bebişim erkek farkedermi bilmiyorum ama ilk günler ondada oldu hemen doktoru aradım korkma dedi yeni doğan bebeklerde oluyomuş idrarla beraber kristalcikler çıkıyomuş ondan öyle bir renk oluyo demişti yani kan değilmiş gelen bu arada senin kızın ne kadarlık

37 günlük canım olur mu ki normal midir acaba

süt artırmak için çam mı şam mı fıstığı yiyorsunuz kızlar? ben sasırdı m ne yapacagı mı kilo almaya basladım humana 4 kutu bitirdim bende işe yaramadı lactamil 3 kutu o da öyle ,dün malt içecegi aldırdım biraz artırdı 1 hafta devam edeyim inş. yarar sasırdım.doktorum sütüm az yok demeyeceksi n dedi gezmeye gitti yarın gelecek de dedi,bi de yarım saat öğle uykusu uyu mutlaka dedi.emzirirken ya REZZAK deyin yaslı bi komsum bu nu söyle dedi.simdilik sütüm için yaptıklarım bunlar Rabbim emziren annelerin sütünü artırsın inş.

Canim cam fistigi 10 15 adet kadar yiyip su iciyorum sabah ac karna sonra ister kavaltida ister oglr yemeginde ister akszm dereotu yiyorum bi avuc bi ogun gunde iki avuc duzenli bi sekilde yanliz ister limon sikta te bi hafta devam amacaymak yok ins artar int arastirdim zarten sut yapiyo diyo uzmanlar diyo simdi 3 saat emzirmiyim goguslerim aciyo sutten mslh

ıkı cocugu bırarada buyutenler sınıfına bende gırıyorum sanırım :)

Allah cümlemize guc kuvvet versın ınsallah

bızımkılerıne uyku duzenı senınkı gıbı

umarım ıyısındır bızler ıyıyız daha da ıyı olucaz ınsallah
sut makınesı gıbı dolasıyorum ha bıre emzırıyorum gelse de gelmesede cocuklar sanırım oyun sanıyor agızlarında uyuyakalıyorlar

Aynen bende oyleyim annem inek diyo bana gel inek buzan agliyo diyo durmadan memede azindan burnundan kusuyo gene emiyo abimiz asabilesti cok kiskaniyor nabivam bilmiyorum bu sabah uyandik emziriyorum geldi koy yerine dedi bende karni acikmis oglum dedim koy dedim diye ciglik atip bi bana bi bebege tokat atti sok oldum nabicami sasirdim odadan cikmani istiyorum dedim cikti 10 dk sonra dudak buzuk geldi optu kardesini beni hatasini anlamis cok uzuluyorum cok simarik yaramaz hircin bi cocuk oldu 24 aylik daha sizinkiler kac aylik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…