goruselım tatlım var arkadasım benm burdan tanısıpta gorustugummm :))) ayy doktor bulamadım buarada yaa avrupa yakasında ıst.. bılen bana yazsınnnnnnnn:))
ekle cnm face yaz :))
hayırlısı olsun bebişlerimiz
benim bir kızım var 2 yaşında bu ikinci olacak inş.
, allah nasip ederse önümüzde uzun bir zaman olcakpaylaşımlar faydalı olabilir
ilkinde çok midem bulanmıştı , bu sefer bulantı yok şaşkınım
ınsallah canımmm aaa ne guzelll 2 cı bebıs ben valla 1 nı zor buldummmhayırlısı olsun bebişlerimiz
benim bir kızım var 2 yaşında bu ikinci olacak inş.
, allah nasip ederse önümüzde uzun bir zaman olcakpaylaşımlar faydalı olabilir
ilkinde çok midem bulanmıştı , bu sefer bulantı yok şaşkınım
ekledım cnm ben sevmıyorum o hast.ben ik doğumu kanuni sultan süleymanda yaptım tek geçerim orayı yine oraya gitçem kısmetse
arkadaşlık gönder canım yazdım özelden adımı
bendede hiç yok canım ama frklı olabilirmiş bundada çok fazla başım dönüyo
sen nerede oturuyorsun
bu arada filizim doktor bilmiyorum ama dediğim gibi kss hast. zaten hepsi süper gibi birşey
ınsallah canımmm aaa ne guzelll 2 cı bebıs ben valla 1 nı zor buldummm
benımde hıc bulanmıyr ama 6 haftada baslıyormus genelde
ekledım cnm ben sevmıyorum o hast.
bı sefer gıttım bıdahada gtmem muayeneye pat dıye ıcerı gırenmı aramassın cok berbat
Kızlar bende kasım annesi olacağım kesinleşti
evet cnm senin zor olmuş umarım bundan sonrası kolay geçer
evet 6.haftada başlıyo ama benim 6 haftalık sanırım ,yada geç yumurtlama olmuşsa belki 6 değildir ,
ınsallah canımmm aaa ne guzelll 2 cı bebıs ben valla 1 nı zor buldummm
benımde hıc bulanmıyr ama 6 haftada baslıyormus genelde
ekledım cnm ben sevmıyorum o hast.
bı sefer gıttım bıdahada gtmem muayeneye pat dıye ıcerı gırenmı aramassın cok berbat
Merhaba bende kasım annesiyim Ekim demişti doktor ama bugün gittiğimde 12 kasım olarak belirledi şaşırdım hepimiz için hayırlısı kese biraz küçük dedi canım sıkıldı açıkcası
muayene olmadınmı hıc doktora???? nasıl yaniiiben hiç muaneye gidememiştim ilk çoukta direk doğuma gitmiştim
hiç bir has. olmayan donanım var erkende doğduğu için benim bebiş 15 gün boyuna, son bir hafta hergün emzirmeye gittim nelerle karşılaştım çoğuda özel has. sevk geliyo oraya çocukta yada doğumda bir problem çıkınca biz bnu yapamayız kanuniye götürün diyenlerimi ararsın hiçbir hast. kabul etmediği özel dahi biz bunu kurtaramayız dedikleri çocukların oraya getirilip kurtarıldıklarınımı ararsın. ben çok beğeniyorum orayı muayene kısmını düşünmezsen eğer, çünkü çok kalabalık bir hast.ve herşey olabiliyor ama ameliyathaneler, özel bakım bölümleri hepsi çok iyi
benim oğluşuma ne kontroller yapmışlardı bi bilseniz en ine detayına kadr araştırıyorlar ve tekrar tekrar ayy işim bitsin biran önce demiyorlar özellikle pramatüre bölümü beyin errahi bölümü yakından gördüğüm bölümler ve çok iyiler
Beta hcg 155 cikti kizlar
yeni gebelik yani gec döllenme dr iyi dedi gec dollenmeyse ,yoksa ters giden birsey var dedi
Kanama yada agri olursa hastaneye git dedi yoksa zaten haftaya randevumuz var
Gec dollenme cunku tahmini adetten 7-8 gun sonra cikti pozitif
Hakkimizda hayirlisi insAllah bebegim siki siki tutunur bana
istanbul ayrupa yakasındayım
sıkma canını çok mormal bu haftalarda böle şeyler canımMerhaba bende kasım annesiyim Ekim demişti doktor ama bugün gittiğimde 12 kasım olarak belirledi şaşırdım hepimiz için hayırlısı kese biraz küçük dedi canım sıkıldı açıkcası
ben hiç muaneye gidememiştim ilk çoukta direk doğuma gitmiştim
hiç bir has. olmayan donanım var erkende doğduğu için benim bebiş 15 gün boyuna, son bir hafta hergün emzirmeye gittim nelerle karşılaştım çoğuda özel has. sevk geliyo oraya çocukta yada doğumda bir problem çıkınca biz bnu yapamayız kanuniye götürün diyenlerimi ararsın hiçbir hast. kabul etmediği özel dahi biz bunu kurtaramayız dedikleri çocukların oraya getirilip kurtarıldıklarınımı ararsın. ben çok beğeniyorum orayı muayene kısmını düşünmezsen eğer, çünkü çok kalabalık bir hast.ve herşey olabiliyor ama ameliyathaneler, özel bakım bölümleri hepsi çok iyi
benim oğluşuma ne kontroller yapmışlardı bi bilseniz en ine detayına kadr araştırıyorlar ve tekrar tekrar ayy işim bitsin biran önce demiyorlar özellikle pramatüre bölümü beyin errahi bölümü yakından gördüğüm bölümler ve çok iyiler
inşallah canım, allah hepimizin bebişini bize bağışlasın
hangi semt canım
sıkma canını çok mormal bu haftalarda böle şeyler canım
muayene olmadınmı hıc doktora???? nasıl yaniii
ben begenmedım hast guzel temız ama doktorlar hep genc daha yenı dr olmus tecrubelerı pek yok bana e2 yumurtlama hormonu ıle ılgılı test yapıldı
bana kız kıst vardır belkıde dıyor:)) kendı doktorum ıse yumurta oldugunu dedı kıst deıl dedi
ben özele gitmiştim canım muanelere sonra arştırdım orada doğum yapmış kişiler çok övdüler en son oraya karar verdim
evet canım muane kısmı öle asistanlar bakıyo genelde ne yazıkki, doktorlar genelde ameliyathanelerde filan oluyo genelde meşkuller yani, ben doğum kısmına daha çok şahit oldum ve doğum sonrasıda çok gidip bir sürü kişiyle konuşma fırsatım oldu emzirme odasında herkesin ayrı bir hikayesi vardı ve çoğu keşke ilk öne buraya gelseymişiz transfer ederken filan çok zorluk yaşamışlar
hele bitanesi 5 aylıkken doğum yapmış doğum başladıktan sonrra bizkabul etmemiş hastaneler yada çocuk ölür demişler ama orada yaşattılar çocuğu parmakları tam oluşmamıştı düşünün artık
hımmm anladım canımmm ..5 aylıkmı
arkadaşlar bende inşalaaaah kasımın ilk haftasında anne olacağımsizler doktora gittiniz mi ben kan testimi yaptırıp değerlerime yarın baktıracağım ama muayene için 8. haftada gitsem çok mu geç kararsızım çoğu arkadaşım daha gitme erken diyorlar 5 haftalığım ne dersiniz gitmeli miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?