2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
İyi akşamlar hanımlar tanışalım demişsiniz ben eskişehirde oturuyorum yaklaşık 4 yıllık evliyim evlendikten 6 ay sonra gebe kaldım malesef düşükle sonuçlandı sebebi araştırılırken troid hastası olduğumu öğrendim o gün bugündür hem troid hemde gebelikle ilgili tedavi oluyordum allaha şükür trodim ilaçla kontrol altında bana sorun yaratmıyor doktorlar artık gebe kalmanda sorun yok dedikten 2 yıl sonra tedavi görmediğim ayda gebe kaldım şaşkın ve mutluyuz perşembe günü doktorumla görüşücem inşallah hayırlı haberlerle dönerim. Benim hikayem bu hanımlar özetle yazması çok kolaydı ama yaşaması çok zordu :((. Allah isteyen herkese hayırlısını nasip etsin

burcucuğum çok geçmiş olsun bende eskişehirliyim ama istanbulda yaşıyorum eskişehirde doğum yapmayı da istiyorum :) senin yazdıklarını okuyunca kendi yaşadıklarım gözümde canlandı, yazması bile zor bence bu yaşananları :S bende evlendikten 1 ay sonra hamile kaldım 23. haftada hamileliğim son buldu malesef :((( vee aradan 1 yıl geçti hamileyim çok mutlu bir o kadar da korku doluyum allah kimseye yaşatmasın bir daha, inşallah kasımda anne olacağım hayırlı haberlerini bekliyorum...

Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım bana sorarsan git derim 5 haftalık diyorsun görünmelisin yapılması gereken testler falan vardır belki bende perşembe gidicem doktoruma bakalım ne dicek aile hekimime bildirdim bir an önce kadındoğum uzmanına görün dedi

amin canım hepimiz inşallah hayırlıısıyla alırız kucağımıza, aile hekimine yarın gideceğim testler kan değerlerine, troit vs bakılıyor onlara da yarın baktıracağım bunun dışında ense kalınığı ölçümüne kadar bir test yok diye biliyorum o yüzden boşu boşuna gerilmek istemediğim için gitmek istemiyorum kötü anılarım canlanır da moralim bozulur diye erteliyorum doktora da gitsem şu an için ilaç verecek onları da kullanıyorum ama en geç haftaya kadar muayene olmalıyım.

burcucuğum çok geçmiş olsun bende eskişehirliyim ama istanbulda yaşıyorum eskişehirde doğum yapmayı da istiyorum :) senin yazdıklarını okuyunca kendi yaşadıklarım gözümde canlandı, yazması bile zor bence bu yaşananları :S bende evlendikten 1 ay sonra hamile kaldım 23. haftada hamileliğim son buldu malesef :((( vee aradan 1 yıl geçti hamileyim çok mutlu bir o kadar da korku doluyum allah kimseye yaşatmasın bir daha, inşallah kasımda anne olacağım hayırlı haberlerini bekliyorum...

Başından geçmeyene anlatınca pek anlaşılmıyorsun zaten aman daha yeni evlisin diye diye 4 yıl oldu artık umudumu yitirmiştim allahdan umut kesilmezmiş birkez daha anlamış oldum:))) canım benim eşim eskişehirli ben düzceliyim ama doğumu eskişehirde yapıcam 2 yıldır gittiğim doktorum var arkadaşlarımda onda doğum yaptı bakalım perşembe güzel haberler veriri inşallah

kızlar benim sadece sol kasığımda ağrı var,:emir_bebek: ilk hamileliğimdede sol tarafımdaydı. bide çalışıyorum işyerinde uyuyakalıcam neredeyse. ayılamadım gitti. :53: türk kahveside içmiyim artık diyorum:50: bide grip oldum genzim ve boğazım yandığı için ıhlamur içiyorum.

Canim o sol kasik agriari ve uyku problemi bendede var ama Allaha sukur evdeyim , kasik agrilari icin doktorumla gorustugumderahim genislemesinden kaynakli agrilar olarak sozetti , calisma ortaminda hamilelik zordur Allah yardimcin olsun...

bende senin gibi çalışıyorum ve uyumamak için kendimi zor tutuyorum.evde belki biraz daha rahat geçer ama dışarda olunc azor.allah yardımcımız olsun arkadaşım

Canim Allah seninde yardimcin olsun,

Cumartesi kesemizi gördük çok şükür şimdi kalp atışı var sırada inşallah:) b hcg 5000 bugün belim ağrıyor sürekli bakıyorum tuvalete gidip herkes aynı durumda sanırım. 3 ay dolsa da rahatlasak:)

Sat:26 Ocak , ilk çocuğum olacak inş , beklenen tarih 3 Kasım beni de listenize eklermisiniz?

Allah yardımcımız olsun kucaklarımız huzur dolsun :) hayırlı günler.

Hos geldin , keseniz hayirli ugurlu olsun, sirada kalp atisi var hayirlisiyla duyarsiniz insallah

hayırlı olsunnnn allah kucağına almayı nasip etsin inşallah

ne kadar çokmuş öle ben denemelere başladığımdan beri folik kullanıyorum bakalım bebiş kesinleşirse neler gelcek ama tavsiyelerin için çok teşekkürler pekmez olayını filan bende yapçam, bu arada o kitapları kudukça bizede özet geçebilirsen süper olur canım

hadi inşallah canım

kendinize dikkat edin hamişler ilaç içilmediği için atlatmak çok zor oluyo :(

Canim aklina bir sey takilirsa sorabilirsin elimden geldigince yardimci olurum , saglam kaynaklarim var :))))

Zaman geçmek bilmiyor. Bir an önce doktora vidip kalp atışlarını duymak istiyorum.ya arkadaşlarbir de ben geç yumurtladığım için tam tarih çıkartamıyırum . Doktor cmrtesi günü 4-5 haftalık dedi ama bana sanki 6 ya yaklaşmışım gibi geliyor şaşırdım ne düşüneceğimi daha 10 gün falan beklemem gerek ama çok zor bu yüzdden de kocam hariç kimseye söylemedim.merKla bekliyorum

Canim umarim zaman cabuk gecer bir an once kalp atislarini duyarsin , ben 4. Haftada ve 5. Haftada keseyi iki kere gordum 10 martta kalp atisini duyacagim cok heycanliyim senin gibi
Allah saglikla versin kucagimiza bebeklerimizi..

Ben de 2013 Kasım annesi olarak burdayım. :nazar: Bu sabah idrar testinde ikinci çizgi silik çıktı. Sonrasında da kan testimde bhcg 64 çıktı. Doktor geç döllenme, değer artışına bakalım dedi. Rahim sağlıklı görünüyor dedi.

Henüz hamile olan ben değilmişim gibi geliyor ama bakalım :1: Herkese hayırlı doğumlar diliyorum. :49:

Sat: 2 Şubat
Doğum tarihi: 10 Kasım 2013
İlk bebek

Hosgeldin aramiza saglikli ve mutlu bir hamilelik gecirmeni dilerim ...

Benımde son adet tarıhım 30 ocak.Hemşirenın demesıne gore ve sıtenın hesaplayıcısına gore tahmını dogum da 6 kasım ınsallah bebeklerımızı kucagımıza alabılırız...:)

Benimde tahmini dogum tarihim 6 kasim ne guzel ayni gun alicagiz kucagimiz agaliba bebeklerimizi :)))

Cnm kese yatagini gordu hazirlik asamasinda dedi dr bugunku kan sonucuna gore bakacak ne kadarlik henuz kucuk 3-4 haftalik kese gorunmedi
Kizlar kusura bakmayin tablo icin bazen cepten giriyorum hepinizi ekliycem insAllah

Canim keseyi daha goremedin galiba ama az kaldi yakinda gorursun senin yaramaz supriz yapacak galiba sana
hayirli haberlerini bekliyoruz

Benıde eklemıssın canım cok tesekkurler :) bugun tekrar gıttım aıle hekımıne kan verdım kısmet olursa yarın alcam sonucu doktora sordum kasık agrımı normal kese buyuyor olabılır dınlen kafana takma dedı.

Hayirlisi olsun , hos geldin kasim annelerne ...

Slm kızlarrr dün kan sonucumu aldım 1335 e yükselmiş artık kesin hamilesin dedi doktor, gelecek çarşambaya kadın doğum randevum inşallah böyle güzel devam eder :16::16::16::16:

Hayirlisi olsun , hos geldin kasim annelerine

sanırım bende aranızda olcağım
:emir_bebek:. sat : 25 ocak beklenen d.tarihi : 01/11/2013
2.si geliyor :nazar:

dr. randevu tarihim 12 'sinde heyecanlıyım

umarım güzel bir paylaşım grubu olur , keseyi gören , kalp atışlarını diyenleyen tüm annelere tekrikler :46:

Canim sanada tebrikler , hayirlisyla sende gor keseni icin rahatlasin..

goruselım tatlım var arkadasım benm burdan tanısıpta gorustugummm :))) ayy doktor bulamadım buarada yaa avrupa yakasında ıst.. bılen bana yazsınnnnnnnn:))
ekle cnm face yaz :))

Filizcigim merhaba , ben doktorumu tavsiye edebilirim internette arastirirsan bu konuda cok iyi oldugunu gorebilirsin, ayrica cok insancil ve sicak kanli gece gunduz telefonu acik cevap veriyor. Nisantasinda Yilmaz Guzel

Beta hcg 155 cikti kizlar
yeni gebelik yani gec döllenme dr iyi dedi gec dollenmeyse ,yoksa ters giden birsey var dedi
Kanama yada agri olursa hastaneye git dedi yoksa zaten haftaya randevumuz var
Gec dollenme cunku tahmini adetten 7-8 gun sonra cikti pozitif
Hakkimizda hayirlisi insAllah bebegim siki siki tutunur bana

Canim sakin endiseye kapilma , icini ferah tut her sey yolunda gidecektir. Dualarimiz seninle :)))

arkadaşlar bende inşalaaaah kasımın ilk haftasında anne olacağım :21: sizler doktora gittiniz mi ben kan testimi yaptırıp değerlerime yarın baktıracağım ama muayene için 8. haftada gitsem çok mu geç kararsızım çoğu arkadaşım daha gitme erken diyorlar 5 haftalığım ne dersiniz gitmeli miyim?

Canim merhaba , bence doktora git ben daha 4 haftalikken gittim bhcg degerim cok yuksek oldugu icin keseyide gordum , ayrica doktor vitaminlerimi ayarladi simdi 5. Haftadayim tum kan testlerim bile yapildi. Bu durum ohmale gelmez bir an once gidersen iyi olur

İyi akşamlar hanımlar tanışalım demişsiniz ben eskişehirde oturuyorum yaklaşık 4 yıllık evliyim evlendikten 6 ay sonra gebe kaldım malesef düşükle sonuçlandı sebebi araştırılırken troid hastası olduğumu öğrendim o gün bugündür hem troid hemde gebelikle ilgili tedavi oluyordum allaha şükür trodim ilaçla kontrol altında bana sorun yaratmıyor doktorlar artık gebe kalmanda sorun yok dedikten 2 yıl sonra tedavi görmediğim ayda gebe kaldım şaşkın ve mutluyuz perşembe günü doktorumla görüşücem inşallah hayırlı haberlerle dönerim. Benim hikayem bu hanımlar özetle yazması çok kolaydı ama yaşaması çok zordu :((. Allah isteyen herkese hayırlısını nasip etsin

Burcu gecen gun gorusmustuk tekrar merhaba , ben endokronolaga gittim kan testlerimi yaptirdim Allaha sukur 2.5 cikti tsh , yarin ilac dozum ayarlanacak ve hamilelerde 1 in altinda olmasi gerekiyirmuz ths'in aklinda bulunsun...

Herkese selam madem tanisma faslindayiz bende kendimi tanitayim , daha once hikayemi yazmistim okuyanlar bilir bu kisaca olsun
44 yasindayim ( topigin ablasi olacagim galiba ) , bu ikinci cocugum olacak 20 yasinda bir oglum var
İzmirliyim ama İstanbul avrupa yakasida oturuyorum
25 yillik calisma hayatindan sonra emekli oldum , simdi ev hanimliginin tadini cikariyorum
Benim bebisim ev yapimi degil fabrikasyon yani tup bebek o yuzden 3 haftalikken hamile oldugumu ogrendim , bhcg 4. Hafta basinda 3578 iken keseyi gordum , hatta bugun kan tahlilleim icin hastanedeydim kafama esti girdim bir jinekolaga keseyi tekrar gordum bayagi buyumus 5. Haftaya gore gorunumu olculeri cok iyiymis. Ben biraz isi siki tutuyorum hem yasiman hemde fabrikasyon oldugu icin.
Umarim hepimiz guzel bir hamilelik gecirir hem iyi hem kotu gunlerimizi paylasiriz ve bebeklerimiz saglikla buyuturuz.

Gecen hafta muayneye gittigimde doktorum gebeligin basinda her gebeye kesin olarak yapilmasi gereken kan testlerini istedi benden , bu testlerin iyi bir yerde yapilmasi gerektigini onemle belirtti , bilginiz olsun diye size yaziyorum. Ben bu testleri ozel bir hastanede yaptirdim bir kismini sgk karsilamasina ragmen 895.-tl tuttu. Devlet hastaneleti ve universite hastanelerinde yapilabiliyor ama teslim suresi gec oluyormus. Sakin evham yapmayin bunlar standart testler , ama yaparsak iyi olur.Bilginize....

TORCH ( BU TESTİN İCERİSİNDE 6 AYRİ TEST BARİNİYOR OZELLİKLE HAYVANLARDAN VEYA CİG ETTEN GECEN BEBEGİN GELİSİMİ ETKİLEYEN TOKSOPLAZMA İCİN , BİR DE BULASİCİ HASTALİK İLE İLGİLİ )
TSH
FTU
AKS
AST
URE
KERATİNİN
H GRAM
H6A1C

TOKAOPLAZMA COK ONEMLİ TESTLERDE AKSİ DURUM VARSA ONLEM ALİNABİLİYOR , ONLEM ALİNMAZSA ERKEN DOGUM , DUSUK GİBİ RİSKLER , YADA BEBEGİN GELİSİMİ İLE İLGİLİ RİSKLER ORTQYA CİKİYOR.
TSH DEGERİNİNDE GEBELERDE 1İN ANTİNDA OLMASİ GEREKİYORMUS , BEBGİN BEYİN GELİSİMİ İCİN ONEMLİYMİS.

Herkese selam madem tanisma faslindayiz bende kendimi tanitayim , daha once hikayemi yazmistim okuyanlar bilir bu kisaca olsun
44 yasindayim ( topigin ablasi olacagim galiba ) , bu ikinci cocugum olacak 20 yasinda bir oglum var
25 yillik calisma hayatindan sonra emekli oldum , simdi ev hanimliginin tadini cikariyorum
Benim bebisim ev yapimi degil fabrikasyon yani tup bebek o yuzden 3 haftalikken hamile oldugumu ogrendim , bhcg 4. Hafta basinda 3578 iken keseyi gordum , hatta bugun kan tahlilleim icin hastanedeydim kafama esti girdim bir jinekolaga keseyi tekrar gordum bayagi buyumus 5. Haftaya gore gorunumu olculeri cok iyiymis. Ben biraz isi siki tutuyorum hem yasiman hemde fabrikasyon oldugu icin.
Umarim hepimiz guzel bir hamilelik gecirir hem iyi hem kotu gunlerimizi paylasiriz ve bebeklerimiz saglikla buyuturuz.

nısantası uzak canım bana yoksa tanıyorum doktoru bende cok duydum muayenesı ne kadar ? benım suan gıttıgım 150 :31:

nısantası uzak canım bana yoksa tanıyorum doktoru bende cok duydum muayenesı ne kadar ? benım suan gıttıgım 150 :31:

Filiz merhaba , nisantasi banada uzak anadolu yakasindayim ben , basta bizde istemedik ama bu duruma cok zor geldik , riske atacak bir durumum yok , ben her istedigimde ulasmak ve cevap istiyorum biraz temkinliyim bu doktor bu konuda cok iyi , esim ay da olsa en iyisi gdecegiz dedi:)))
Muaynesi 200.-tl

Filiz merhaba , nisantasi banada uzak anadolu yakasindayim ben , basta bizde istemedik ama bu duruma cok zor geldik , riske atacak bir durumum yok , ben her istedigimde ulasmak ve cevap istiyorum biraz temkinliyim bu doktor bu konuda cok iyi , esim ay da olsa en iyisi gdecegiz dedi:)))
Muaynesi 200.-tl

canım ben de doktor arayışı içindeyim, benim de kafam karışık :18:, senin doktoru araştırdım biraz netten olumsuz bir durum yok :46:
peki doğumu nerde yapıyor amerikanla anlaşması var gibi sanki ama epey pahalıdır orası :44:

Muaynesi 200.-tl

benım doktorumda cok ıyı canım bakırkoyde ozel muayene ama dogum vs cok pahalı :))
hayırlısı olsunda saglıkla gelsınlerde razıyım ben para gıtsın dımı ama ablaaa:9:

Canim o sol kasik agriari ve uyku problemi bendede var ama Allaha sukur evdeyim

Burcu gecen gun gorusmustuk tekrar merhaba , ben endokronolaga gittim kan testlerimi yaptirdim Allaha sukur 2.5 cikti tsh , yarin ilac dozum ayarlanacak ve hamilelerde 1 in altinda olmasi gerekiyirmuz ths'in aklinda bulunsun...

Saol canım bilgilendirdiğin için benim zaten son altı aydır 1 altında çıkıyor 0.66 gibi oluyor genelde bakalım perşembe kadın doğumcumla görüşeyim sonra bende troid için gittiğim doktoruma giderim

Doktoruyla görüşen hanımlara bir sorum var doktorunuz hazır yoğurt mu yoksa ev yoğurdunumu önerdi ve de süt ben daha görüşemediğim için bir bilgim yok

Doktoruyla görüşen hanımlara bir sorum var doktorunuz hazır yoğurt mu yoksa ev yoğurdunumu önerdi ve de süt ben daha görüşemediğim için bir bilgim yok

canım okadarda ustune dusme :)) hazır yogurt yıyorum ben sutte şişe sutu daha saglıklı

Ben yoğurdumu kendim yapıyorum ama eşim çok pimpirikli tipik başak erkeği o yüzden sordum bir önemi var mı diye :)))

yaptıgın yogurduda yıyebılırsın cnm ben cokta dıkkat etmıyorum kı cok zor kavustum bebegıme yanı gunluk yedıklerıme devam edıyorum esktra hap ıcıyoum

aramızda bir ablanın olması çok güzel birşey sizin adınıza çok sevindim ne tatlı gelir şimdi o bebiş belki bende o yaşlarda bida yaparım hatta o yaşa gelene kadar bir kaç kez daha yapabilirim doyamıyorum yaaaaa ben bebeğe aynı anda bir kaçtane olacakki anak:16:

Gecen hafta muayneye gittigimde doktorum gebeligin basinda her gebeye kesin olarak yapilmasi gereken kan testlerini istedi benden , bu testlerin iyi bir yerde yapilmasi gerektigini onemle belirtti , bilginiz olsun diye size yaziyorum. Ben bu testleri ozel bir hastanede yaptirdim bir kismini sgk karsilamasina ragmen 895.-tl tuttu. Devlet hastaneleti ve universite hastanelerinde yapilabiliyor ama teslim suresi gec oluyormus. Sakin evham yapmayin bunlar standart testler , ama yaparsak iyi olur.Bilginize....

TORCH ( BU TESTİN İCERİSİNDE 6 AYRİ TEST BARİNİYOR OZELLİKLE HAYVANLARDAN VEYA CİG ETTEN GECEN BEBEGİN GELİSİMİ ETKİLEYEN TOKSOPLAZMA İCİN , BİR DE BULASİCİ HASTALİK İLE İLGİLİ )
TSH
FTU
AKS
AST
URE
KERATİNİN
H GRAM
H6A1C

TOKAOPLAZMA COK ONEMLİ TESTLERDE AKSİ DURUM VARSA ONLEM ALİNABİLİYOR , ONLEM ALİNMAZSA ERKEN DOGUM , DUSUK GİBİ RİSKLER , YADA BEBEGİN GELİSİMİ İLE İLGİLİ RİSKLER ORTQYA CİKİYOR.
TSH DEGERİNİNDE GEBELERDE 1İN ANTİNDA OLMASİ GEREKİYORMUS , BEBGİN BEYİN GELİSİMİ İCİN ONEMLİYMİS.

sağol canım verdiğin bilgiler için çok düşüncelisin aklıma takılan şeylerde ilk sana gelicem :9:

arkadaşlar bende inşalaaaah kasımın ilk haftasında anne olacağım :21: sizler doktora gittiniz mi ben kan testimi yaptırıp değerlerime yarın baktıracağım ama muayene için 8. haftada gitsem çok mu geç kararsızım çoğu arkadaşım daha gitme erken diyorlar 5 haftalığım ne dersiniz gitmeli miyim?

Slmlar , kalp atışını duymak vs için 7-8 haftalarda gitmek iyi ama
Folik asid kullanımına mutlaka başlamak lazım , bende 6. Haftadayım 7. Haftada dr. Gidicem ama folik asid kullanmaya başladım bu çok önemli

Back
X