2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

o fıyata ıst hangı hastane yapıyor canım?
Ozel muayeneler bıle okadar ıstemıyorr 3.500 benm drda 1.000 ekstra hastaneye verıyorsun

Hosgeldin canim, ben daha sali günü duyacam kalb atislarini daha kendimi hamile his etmiyorum. Ara sira mide bulantilari haric.

aahh muhtesem bı duygu ooo :) anne oldugunu hıssedıyosuunn. . . Bulantılar bende de var her sabah. . .bı dogsun poposunu ısırcammm :)

pat diye dalıyorum konuya ama
Filiz86
Tatlım beni hatırlamassın ama pcos tum bnde diğer topicte önceden sadece okurdum sizi tesadüf eseri gördüm seni burda demek minnoş geliyor, çok ama çok mutlu oldum Allahım sağlık sıhaatle bebişini kucağını almayı nasip etsin

Son düzenleme:

AAAAA hatırlamasmıyım canımmmmm evet canım yaaa çok sukur gelıyor sonundaaaaaaa :)) cok saol canımmmmm senınde 30 haftalık olmusssssss maşallahhhh
ayy ne guzell kızmı erkekmı canımmmmm :)))

AAAAA hatırlamasmıyım canımmmmm evet canım yaaa çok sukur gelıyor sonundaaaaaaa :)) cok saol canımmmmm senınde 30 haftalık olmusssssss maşallahhhh
ayy ne guzell kızmı erkekmı canımmmmm :)))

Vallahi görünce nasıl sevindim anlatamam çok güzelbbir haber bu
Önünde çok güzel bir yol var Rabbim bunaltmadan atlatmayı nasip etsin:)
Sende bi bakmışsın 30 haftalık oluvermişsin bile
Bulantılar başlar şimdi senin ama inşallah fazla sürmez tuzlu çubuk kraker yeni kankan

Bizim minnoş Kız tatlım Rabbim gönlümüze göre verdi, inşallah seninde gönlündeki olur gerçi sağıl sıhaatli olsunlarda

oyyyy yerım yAAA kız demekk maşallahhh sorma canım ya 2 bucuk sene sonunda nasıp ettı rabbım asılama ıle:)) daha fazla bekletmedı allaha sukur... bınlerce kez cok guzel duyguuuu canım hıc bulantım yok genelde 6 haftada başlar dedı dr ama ben 8 haftaya gırıcemmm ama hıc bırsey yok ÇOK korkuyordum bulantıdAN OLMASINDAA

Son düzenleme:

Maşallah canım günü vardı işte nasıl bir mutluluktur şimdi
Aman olmasın bulantın fındığın annesini bunaltmasın öyle
benimde hiç bulantım olmadı o yüzden her hamişe dua ediyorum rahat hamilelik geçirsinler diye

ayy canımmmm sorma nasıl guzel bır seymişşş o kallp atısları falan gozlerım dolu dolu oluyor her dr gıtmemde aglıyorummm hıc olmıcak sanıyordummm
ınsallah hıc olmaz bende dua edıyorummmm olmasın dıyeee:))
ne guzel rahat bır hamılelık gecırmıssın sende saglıkla sıhhatle kavuss bebişine canımmmm cok mutlu oldummm bende:))

canim insallah oyle bir sey olmaz. benim de ilk baslarda cok kasik agrim oldu,simdi azaldilar,ben de korkmustum senin gibi ama Allah'a cok sukur keseyi de bebisi de gorduk,sen de goreceksin. eger iki tarafta varsa batma zaten degildir dis gebelik,benim iki tarafta da oluyordu ama ozellikle solda oluyordu.

kızlar kasım bebekkeri erkenci bizde yüzde sekseni ekimde doğdu bunların yarısı da akrep değil terazi burcu oldu bu ara fazla yormayın kendinizi benim kanama olmuştu bir hafta istirihat vermişlerdi fazla normal davranmamak gerekiyor bu yola başladığımızda bizimle olan arkadaşlarımızın bir kısmı ilk üç ayda ayrıldı aramızdan.sizi bebeklerinizi allah korusun ama üst rafa bile uzanmayın ben hamile değilmişim gibi geliyordu kanamam olduğunda plansız olduğundan ve bufikre alışamadığımdan düşerse düşsün demiştim anneme şimdi oğlumu görünce utanıyorum bu sözümden

slmmm kızlarr sonunda bende bebişimin sesini duydum öyle duygulandıkki eşimle gözgöze geldik o an unutulmazdıııı:2: çok mutluyum çokkk lokomotif gibiydi sesi cufcuf cufcuf Rabbim sana şükürler olsunnnnn

canım benim de oğlumda kramp çok oluyordu,dr magnezyum vermişti ve 2 günde geçmişti.druna sor istersen.kramplar magnezyum eksikliğinden oluyor.

Pit pitlari duymaya bir hafta kaldi. Ayy haftaya bugun insallah bende pit pitlari duyacagim... cok heyecankiyim kizlar

hoşbuldum kızlar benim eşim burda güzel bir hasatane var oraya gitnmiş dr cuma günü gelin demiş cuma günü tam 40. günoluyor inşallah gözükür
ben memorial de tüp bebek yaptım ama orayı bırakıcam çünkü muayene ücreti 350 sezeryann ücretide 10.000 tl

kızlar selam
biraz tedirginim.son adet tarihim 18 şubattı.ben tam 18 martta kan testi yaptırdım 106 değer çıktı.bugün 23 martta doktorda kese gözükmedi.tekrar kan testinde 692 çıktı.doktor bebek küçük olduğu için gözükmedi diyor.sizce normal mi.bu durumda olanlar var mı.artış iyi mi

Son düzenleme:
hımm bılıyorum orayı canımmmm şişlidekindemı yaptırdın sen :)maşallah cok pahalıymıs canım yaaaa hastanede profosormu dr ya nasıl okadar pahalı oluyor anlamadım prof gıt ozel muayenede daha ii :)) ben 150 verıyorum suan muayene ıcın ssk gecmıyor
çok normal canım benımde 1030 oldugunda vajınal ıle gozuktu kesemm 692 2 gun sonra 2 ye katlar ozamanda gorebılırsın yada 4 gun daha bekle tam garantı olsun canım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…