bu doğum ücretleri ne olucak bilmiyorum bben doktorumdan çok memnunum hastanede çok iyi doğum üzerine herkez 1 numara diyor ama çok pahalı 7000 -7500 fiyat aralığında sormadım ama arkadaşımdan biliyorum kara kara düşünüyorum.
o fıyata ıst hangı hastane yapıyor canım?
Ozel muayeneler bıle okadar ıstemıyorr 3.500 benm drda 1.000 ekstra hastaneye verıyorsun
Sorma yaa! Kadıköy şifa hastanesi
Hosgeldin canim, ben daha sali günü duyacam kalb atislarini daha kendimi hamile his etmiyorum. Ara sira mide bulantilari haric.
sorma yaa! Kadıköy şifa hastanesi
pat diye dalıyorum konuya amahıc devlete gıdıp randevu al bekle vs yapma saglık ocagına gıt yapıyorlar cogunu .
Canım medıkalpark bahcelıevlerdekimi?:)
benım dr 3.500 aynen ya her yer cok farklı arkadasım 300 dogurmus şaka gıbı
başka arkadasımda 600 bnm dr cok pahalı yaa sınır oluyorum ama baskada dr bulamadım hıc memnun kalmadım muayene parasıda 150
pat diye dalıyorum konuya ama
Filiz86
Tatlım beni hatırlamassın ama pcos tum bnde diğer topicte önceden sadece okurdum sizi tesadüf eseri gördüm seni burda demek minnoş geliyor, çok ama çok mutlu oldum Allahım sağlık sıhaatle bebişini kucağını almayı nasip etsin
AAAAA hatırlamasmıyım canımmmmm evet canım yaaa çok sukur gelıyor sonundaaaaaaa :)) cok saol canımmmmm senınde 30 haftalık olmusssssss maşallahhhh
ayy ne guzell kızmı erkekmı canımmmmm :)))
Vallahi görünce nasıl sevindim anlatamam çok güzelbbir haber bu
Önünde çok güzel bir yol var Rabbim bunaltmadan atlatmayı nasip etsin:)
Sende bi bakmışsın 30 haftalık oluvermişsin bile
Bulantılar başlar şimdi senin ama inşallah fazla sürmez tuzlu çubuk kraker yeni kankan
Bizim minnoş Kız tatlım Rabbim gönlümüze göre verdi, inşallah seninde gönlündeki olur gerçi sağıl sıhaatli olsunlarda
oyyyy yerım yAAA kız demekk maşallahhhsorma canım ya 2 bucuk sene sonunda nasıp ettı rabbım asılama ıle:)) daha fazla bekletmedı allaha sukur... bınlerce kez cok guzel duyguuuu canım hıc bulantım yok genelde 6 haftada başlar dedı dr ama ben 8 haftaya gırıcemmm ama hıc bırsey yok kor korkuyordum bulantıdAN OLMASINDAA
Maşallah canım günü vardı işte nasıl bir mutluluktur şimdi
Aman olmasın bulantın fındığın annesini bunaltmasın öyle
benimde hiç bulantım olmadı o yüzden her hamişe dua ediyorum rahat hamilelik geçirsinler diye
[CENTE[/CENTER]arkadaslar daha oncede yazmıstım ıngılterede yasıyorum ve ıdrar testınde cıft cızgı gordum. Burda kan testı yapmıyorlar eger bebek varsa bes haftalık ama kasıklarımda ozellikle sol tarafta sıddetlı ağrım var bıcak batması tarzında. Doktora gıtmek cok zor burda dıs gebelik olabılır mı dıye korkuyorum. Ölümle bile donuclanabilirmiş allah esırgesın. Kanama yok ama bu agrı cok korkutuyo
Bacak agrisi ceken varmi benim cok kötü
Bacak agrisida 2-3 gundur var nereye koycam kaldircam sasti
Persembe bunlarida soliyim kesin vitamin eksikligi var
Cok okudum bu durumu yasayan olmus
Bazen kramp giriyor
Bide cok uyusuyor ilk gunlerinden beridir
Bole sizlerde durum nasil
cnm bol bol dinlen yat hapini kullan suyunu bol bol ic nedesek bos kimisi 9 ay kanam geciriri turp gibi kucagina alir kimisi kanam baslarda gorur sonra keslir bu isler belli olmyuor sen dikkat et kafaya takma dinlen gecmis olsun insAllah bizimle olursun
cnm hosgeldin aslina bakarsan kese görunur takvim 5 haftalik gosteriyor
19 nisanda heralde cinsiyet tahmini yapar artik
hoşbuldum kızlar benim eşim burda güzel bir hasatane var oraya gitnmiş dr cuma günü gelin demiş cuma günü tam 40. günoluyor inşallah gözüküryıyorum canım bılemedım kı ondanmı hıc cıkmazdı cunku normalde okudugum kıtaptada dıyor ergenlık yasaybılırsınız bu donemlerde sıvılce cıkabılır dıyor ama
aynen canımmm yaaa benımde oyle gogus ucum ve asırı bas donmem var ayagı oturdugum yerden hemen kalkmıyorum sende ole yap
başın saolsun canımm benım rabbım gerıde kalanları korusun.saglık sıhhat versın ..benımde annem 60 yasında ama sukur saglıgı ıyı rabbım herkezın anne babasına saglık versın..
bende aksıne gunde 2 tane yıyorummm ara ogunelrde
ben yasadım canım 1 gun surdu kahverengı leke seklınde progestan kullandım kestı ama sımdıde gene ara ara cok az gelıyor jelle bırlıkte dısarı..
doktorunda maşallahhh nerden bılıyormuss felaket tellahı gıbı ..kanama cogu kısıde olmus kese yanında benımde arkadasımda vardı ama gectı suan korkma bol bol dua et canım
hosgeldın canım bende asılama ıle kaldım degerıni 2 ıle carp 1000 15000 oldumu gıt kese gozukur.. benım 1030 falandı gozuktugunde vajınal gorduk
hımm bılıyorum orayı canımmmm şişlidekindemı yaptırdın sen :)maşallah cok pahalıymıs canım yaaaa hastanede profosormu dr ya nasıl okadar pahalı oluyor anlamadım prof gıt ozel muayenede daha ii :)) ben 150 verıyorum suan muayene ıcın ssk gecmıyorhoşbuldum kızlar benim eşim burda güzel bir hasatane var oraya gitnmiş dr cuma günü gelin demiş cuma günü tam 40. günoluyor inşallah gözükür
ben memorial de tüp bebek yaptım ama orayı bırakıcam çünkü muayene ücreti 350 sezeryann ücretide 10.000 tl
çok normal canım benımde 1030 oldugunda vajınal ıle gozuktu kesemm 692 2 gun sonra 2 ye katlar ozamanda gorebılırsın yada 4 gun daha bekle tam garantı olsun canım:))kızlar selam
biraz tedirginim.son adet tarihim 18 şubattı.ben tam 18 martta kan testi yaptırdım 106 değer çıktı.bugün 23 martta doktorda kese gözükmedi.tekrar kan testinde 692 çıktı.doktor bebek küçük olduğu için gözükmedi diyor.sizce normal mi.bu durumda olanlar var mı.artış iyi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?