2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

hmm yani 1 tane folibol ile normal devam eder herşey dimi? leke falan yok bende..

:)) ben çalışıyorum burdaaaa heeey uyanın yaaaa :///
sabah şirkete erken geldim bir kahvaltı hazırladım arkadaşlara offff varya ağıozları açık kaldı :) ama yoruldummmm...

:)) ben çalışıyorum burdaaaa heeey uyanın yaaaa :///
sabah şirkete erken geldim bir kahvaltı hazırladım arkadaşlara offff varya ağıozları açık kaldı :) ama yoruldummmm...

afıyet olsun canım herkes kayboldu ya ben cok çabuk yoruluyorum sende ölemısın

sorma yaa 2 poşet taşıdım soluk soluğa kaldım zaten hızlı yürüyemiyorum da :/ hemen ağrı giriyor. çooook uykum var yaaa hele de yemekten sonra offf...

yeter heralde canım bılmıyorum kı dr sor ıstersennn :) test falan verdımı dr vıtamın eksık cıktıysa uygun gorur heralde

ya tatlım daha testleri yaptırmadım. nerde yaptırdınız testleri benim hastanede çok pahalı ya of napsam bilmiyorum :/ devlet yapıyor dimi aynı testleri?

sorma yaa 2 poşet taşıdım soluk soluğa kaldım zaten hızlı yürüyemiyorum da :/ hemen ağrı giriyor. çooook uykum var yaaa hele de yemekten sonra offf...
bende yuruyemıyorum canım ya uyku cok fazla erkenden uyuyorum
kızlar ben de hemen yoruluveriyorum ve belime ağrı giriyo

bel agrısı cok fazla canım ya uzanınca dha cok agrıdıgını farkedıyorum

Canlarım uzaktan ateş ölçer almak istiyorum.Onlara bakıyodum, bi fikri olan var mı? Yarım saniyede ölçüm sağlıyomuş. Kulaktan olan da var. Yanlız bi kaç farklı sonuç verebiliyormuş:44: ne dersinizi?

kızlar sol kolumda sıddetlı bır agrı oldu butun gece uyumadım romatızmal sanırım bıde kocam delıksız uyudumu sınır oldum bogucaktım nerdeyse

canım kulaktan degılde alından ölçenler daha iyi dıe bılıyorum hem bebek huylanmamış olur daha rahat ben öle almayı düşünüyorum

ya tatlım daha testleri yaptırmadım. nerde yaptırdınız testleri benim hastanede çok pahalı ya of napsam bilmiyorum :/ devlet yapıyor dimi aynı testleri?
cANIM AILE HEKIMI SAGLIK OCAKLARIDA YAPIYOR BENIM DR OZEL MUAYENE OLDUGU HALDE DR BANA PARA VERME BOSUNA TESTLERE GIT SAGLIK OCAGINDA YAPTIR DEDİİİ:))

kızlar sol kolumda sıddetlı bır agrı oldu butun gece uyumadım romatızmal sanırım bıde kocam delıksız uyudumu sınır oldum bogucaktım nerdeyse

ay sorma benim de gece midem bulanıyo kocam horul horul yatıyo sürekli dürtüyorum uyan bana su getir kalk diye.. yawrum bişey demiyo ama su getirir getirmez sızıyo :///

ay sorma benim de gece midem bulanıyo kocam horul horul yatıyo sürekli dürtüyorum uyan bana su getir kalk diye.. yawrum bişey demiyo ama su getirir getirmez sızıyo :///

ama uyumaları batıo ıste bız uyuyamıoruz ya :) bıde benm bagdemcıklerım şiş hiç uyuyamıorum

canım kulaktan degılde alından ölçenler daha iyi dıe bılıyorum hem bebek huylanmamış olur daha rahat ben öle almayı düşünüyorum

haklısın canım ama eşim de kulaktan daha sağlıklı olabiliceğini söylüyor. Benim tereddütte kaldığım şey şu; yorumları okuyorum, 10 defa ölçüyoruz 7 farklı sonuç veriyo diyolar.:44: Peki aklında bir marka var mı

canım ıstanbulda devlet hastnelerı onu kullanıo uzaktan alnına dogru okutuo hemen sonuc verıo dogru sonuc vermese kullanmazlardı dıe dusunuorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…