2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
canım ıstanbulda devlet hastnelerı onu kullanıo uzaktan alnına dogru okutuo hemen sonuc verıo dogru sonuc vermese kullanmazlardı dıe dusunuorum..

Evet canım haklısın ama ne bileyim yorumları okuyunca acaba dedim:44: sen de mi öyle alacaksın?

canım benım eltımde bebegıne alından ölcenlerden kullanıyo kı hastanelerdede alından ölcenlerden kullanıyolar bende onlarda gördum cok rahat hem dogruda ölcuyo aklmda bı marka yok canım daha ama braunun falan ıyı gıbı duruyo

kıyamam yaaa. ben geceleri fena oluyorum yoruluyorum sanırım ondan

calısıodum sen dımı canım? ben evdeyım suana kadar ıslerımı gayet guzel yapıodum dınlene dınlene ama bagdemcık sısınce mutfak berbat ve ben hep yatıorum annem gelıo sımdı

Evet canım haklısın ama ne bileyim yorumları okuyunca acaba dedim:44: sen de mi öyle alacaksın?

henuz ben bısey almadım canım 6cı haftamdayım cok erken dıe dusunuorum.ama etrafımda bırsuru hamıle ve yenı dogum yapmıs var onlara sorarım memnunıyetlerını ona göre alırım herhalde. tek kıyafetımız bebısımın besıktaslı badısı eltımden hedıye

cANIM AILE HEKIMI SAGLIK OCAKLARIDA YAPIYOR BENIM DR OZEL MUAYENE OLDUGU HALDE DR BANA PARA VERME BOSUNA TESTLERE GIT SAGLIK OCAGINDA YAPTIR DEDİİİ:))

cnm bende onu düşünüyordum..sağlıkocağı yaparmı diye..çünkü bende medikalparka gidiyorum tahlillere çook paralar alıyorlar..3 ay önce hormonlar için 250 vermiştim..5 tektahlil
ben de dedim olmaz sa devlet hastanesine giderim oradaki doktor yazar sonuçta hamileyiz.yazmamak gibi bir hakkı yok

kuşummmm kız acelen neeeebak araştır araştırdıklarını yaz bir kenara..bir de yeni bebosu olanlara danışmak lazım..netteki yorumlara da fazla güvenme cnm benimmm

Doğum masrafları ne kadar ki aslında bende istanbul a mı gitsem diye düşünüyorum ama uzak geliyo doğum söz konusu olunca

doğum masrafları çok göreceli cnm..mesela arkadaşım 1000 tl fiyat almış..benim gitttiğm yer 3000i buluyo..başka arkadaşım doçentmş doktoru 4500 doğum..o çok ünlülerde zaten 7500-10000 gibi fiyatlar çıkabiliyor..

selam kıslaaaaarrr :) keyıfler nasıııllll? Gunler sonra gırebıldımmm. . Ne var ne yookk. . Bebısler nasıll? Hele anlatın :)

hıc devlete gıdıp randevu al bekle vs yapma saglık ocagına gıt yapıyorlar cogunu .
Canım medıkalpark bahcelıevlerdekimi?:)

benım dr 3.500 aynen ya her yer cok farklı arkadasım 300 dogurmus şaka gıbı
başka arkadasımda 600 bnm dr cok pahalı yaa sınır oluyorum ama baskada dr bulamadım hıc memnun kalmadım muayene parasıda 150

Bu doğum ücretleri ne olucak bilmiyorum bben doktorumdan çok memnunum hastanede çok iyi doğum üzerine herkez 1 numara diyor ama çok pahalı 7000 -7500 fiyat aralığında sormadım ama arkadaşımdan biliyorum kara kara düşünüyorum.

bizim burada biz ucret ödemyioruz sigortasi var herkesin özel
dr kontrollerinde % 10 öduyoruz hastanede ayni sekilde oda koymuyor bize

slm kızlar ben 3 kasım 2012 annesi oşacakken 22 ekim annesi oldum biz bu topikte kalıcı dostluklara ilk adımımızı attık size de mutlu paylaşımlar ankarada olanlara deneyimlerimi paylaşabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…