ama uyumaları batıo ıste bız uyuyamıoruz ya :) bıde benm bagdemcıklerım şiş hiç uyuyamıorum
canım ıstanbulda devlet hastnelerı onu kullanıo uzaktan alnına dogru okutuo hemen sonuc verıo dogru sonuc vermese kullanmazlardı dıe dusunuorum..
haklısın canım ama eşim de kulaktan daha sağlıklı olabiliceğini söylüyor. Benim tereddütte kaldığım şey şu; yorumları okuyorum, 10 defa ölçüyoruz 7 farklı sonuç veriyo diyolar.:44: Peki aklında bir marka var mı
kıyamam yaaa.ben geceleri fena oluyorum yoruluyorum sanırım ondan
Evet canım haklısın ama ne bileyim yorumları okuyunca acaba dedim:44: sen de mi öyle alacaksın?
avicenna hastanenin adı ataşehirde
cANIM AILE HEKIMI SAGLIK OCAKLARIDA YAPIYOR BENIM DR OZEL MUAYENE OLDUGU HALDE DR BANA PARA VERME BOSUNA TESTLERE GIT SAGLIK OCAGINDA YAPTIR DEDİİİ:))
Evet canım haklısın ama ne bileyim yorumları okuyunca acaba dedim:44: sen de mi öyle alacaksın?
Doğum masrafları ne kadar ki aslında bende istanbul a mı gitsem diye düşünüyorum ama uzak geliyo doğum söz konusu olunca
hepinize merhaba,günaydın 2013 kasım anne adayları
Kızlar bende salı günü öğrendim hamile olduğumu,benide alırmısınız aranıza, [/QUOT
Herkeze merhaba bu arada hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin.
hıc devlete gıdıp randevu al bekle vs yapma saglık ocagına gıt yapıyorlar cogunu .[sıze=3]
cnm bende onu düşünüyordum..sağlıkocağı yaparmı diye..çünkü bende medikalparka gidiyorum tahlillere çook paralar alıyorlar..3 ay önce hormonlar için 250 vermiştim..5 tektahlil
Ben de dedim olmaz sa devlet hastanesine giderim oradaki doktor yazar sonuçta hamileyiz.yazmamak gibi bir hakkı yok[/sıze]
[sıze=3]doğum masrafları çok göreceli cnm..mesela arkadaşım 1000 tl fiyat almış..benim gitttiğm yer 3000i buluyo..başka arkadaşım doçentmş doktoru 4500 doğum..o çok ünlülerde zaten 7500-10000 gibi fiyatlar çıkabiliyor..[/sıze]
selam kıslaaaaarrr :) keyıfler nasıııllll? Gunler sonra gırebıldımmm. . Ne var ne yookk. . Bebısler nasıll? Hele anlatın :)
cANIM AILE HEKIMI SAGLIK OCAKLARIDA YAPIYOR BENIM DR OZEL MUAYENE OLDUGU HALDE DR BANA PARA VERME BOSUNA TESTLERE GIT SAGLIK OCAGINDA YAPTIR DEDİİİ:))
sağlık ocakları 2 ve 3 lü tatama testlerini deyapıyormu bilgısı olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?