o fıyata ıst hangı hastane yapıyor canım?
Ozel muayeneler bıle okadar ıstemıyorr 3.500 benm drda 1.000 ekstra hastaneye verıyorsun
hıc devlete gıdıp randevu al bekle vs yapma saglık ocagına gıt yapıyorlar cogunu .
Canım medıkalpark bahcelıevlerdekimi?:)
benım dr 3.500 aynen ya her yer cok farklı arkadasım 300 dogurmus şaka gıbı
başka arkadasımda 600 bnm dr cok pahalı yaa sınır oluyorum ama baskada dr bulamadım hıc memnun kalmadım muayene parasıda 150
tatlım memorial falan da öyle..yani hastane ve doktora göre değişiyor..mesela benim bi prof um var sadece int hospital ve amerikanda çalışıyo..malesef gidemiyorum tabiii.doğum ne kadar sormadım bieeeeee
tamam cnm öyle yaparım bende..saten sağlıkocağındaki hemşirem arkadaşım..ona giderim..
tatlım medicalpark fatih esra çebiye gidiyorum..çok tatlı bi doktorum var
kızlar selam
biraz tedirginim.son adet tarihim 18 şubattı.ben tam 18 martta kan testi yaptırdım 106 değer çıktı.bugün 23 martta doktorda kese gözükmedi.tekrar kan testinde 692 çıktı.doktor bebek küçük olduğu için gözükmedi diyor.sizce normal mi.bu durumda olanlar var mı.artış iyi mi
amannnnın yaa benım ozaman cok normall dogum fıyatı4500 falan cıkarım ozel muayene dıye 1000 da hastane alıyor. 3500 drum alıyor.
valla mıllet 600 300 doguruyor aslında cok uygunnn ama dr sevmedım ben
hımm yakınmısız ozaman daha gecen gun fatıhteydımben çekmecede oturuyorum kucuk:)
ya canım çok ucuz yerlerin de konforu olmuyor kiiii.tabi durumu elvermeyen gerekirse devlette yapıyor doğumunu..
benim özel sigortam da var.
evet yakınız..fatihteyimmzaten doktorumu da yakın diye seçtim..elimin altında olsunnn
selam kizlar bisey sormak istiyorum.kasik agrilariniz azaldi mi ? benim bugun hic agrim olmadi ve eskisi kadar cok sik idrarim okup tuvalete gitmuyirum
bi anormallik mi var ki?
bende de aynı canım.geçen haftalarda daha sık olurken bugünlerde azaldı.suyu çok içtiğim için tuvalet problemim anı duruyor benim.
selam kizlar bisey sormak istiyorum.kasik agrilariniz azaldi mi ? benim bugun hic agrim olmadi ve eskisi kadar cok sik idrarim okup tuvalete gitmuyirum
bi anormallik mi var ki?
Kızlar merhaba ben de Kasım annesi olacağım inşallah..Pazartesi ilk kez gideceğim doktora.Bulantı falan yok ama ara ara kasık ağrılarım ve gaz ağrılarım oluyor..Sanırım gaz yapıcı yiyecekleri bulup kesmem lazım.Birde hep uyku hâli mevcut,iş yerinde bile kafamı masaya koyup uyumak istiyorum sürekli
Şu anda folibol coraspin ve elevit kullanıyorum doktorum önerdi
ben bulamadım yakınımda yaa son aylarımda napıcam bılmıyorum.. bakırkoyde yeri :)
aynen konforu yok
ozel ssk varsa sorun yok ozaman rahatsın:)
gayet guzel cnm meraklanma grc dollenme olabulukızlar selam
biraz tedirginim.son adet tarihim 18 şubattı.ben tam 18 martta kan testi yaptırdım 106 değer çıktı.bugün 23 martta doktorda kese gözükmedi.tekrar kan testinde 692 çıktı.doktor bebek küçük olduğu için gözükmedi diyor.sizce normal mi.bu durumda olanlar var mı.artış iyi mi
Canim benim de kasik agrim azaldi...mide bulantisi ve gaz basladi
Bu doğum ücretleri nedir arkadaş 3000-4000-5000Sanki 5 yıldızlı tatil köyü Allahtan bişey çıkmazsa 1 bilemedin 2 gece kalınır çıkılır..Tabi ki insan en güzeli en rahatı olsun ister ama bu kadar fahiş fiyatlara da ben yazık günah derim kimse parasını sokaktan toplamıyor..Eleştiri babında söylemedim kızlar herkesin kendi kesesi sonuçta..Sadece benim fikrim bu
Hapşurma bendede var tatlım ama günde 3 4 defa falan ama ben hamileliğe bağlamadım çünkü hamile olduğumu öğrendiğim hafta grip faranjit arası birşeydim :)Ben cok hapsuruyorum
Ole olan varmi icinizde:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?