2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
o fıyata ıst hangı hastane yapıyor canım?
Ozel muayeneler bıle okadar ıstemıyorr 3.500 benm drda 1.000 ekstra hastaneye verıyorsun

tatlım memorial falan da öyle..yani hastane ve doktora göre değişiyor..mesela benim bi prof um var sadece int hospital ve amerikanda çalışıyo..malesef gidemiyorum tabiii.doğum ne kadar sormadım bieeeeee

tamam cnm öyle yaparım bende..saten sağlıkocağındaki hemşirem arkadaşım..ona giderim..
tatlım medicalpark fatih esra çebiye gidiyorum..çok tatlı bi doktorum var

Kızlar merhaba ben de Kasım annesi olacağım inşallah..Pazartesi ilk kez gideceğim doktora.Bulantı falan yok ama ara ara kasık ağrılarım ve gaz ağrılarım oluyor..Sanırım gaz yapıcı yiyecekleri bulup kesmem lazım.Birde hep uyku hâli mevcut,iş yerinde bile kafamı masaya koyup uyumak istiyorum sürekli
Şu anda folibol coraspin ve elevit kullanıyorum doktorum önerdi

tatlım memorial falan da öyle..yani hastane ve doktora göre değişiyor..mesela benim bi prof um var sadece int hospital ve amerikanda çalışıyo..malesef gidemiyorum tabiii.doğum ne kadar sormadım bieeeeee

tamam cnm öyle yaparım bende..saten sağlıkocağındaki hemşirem arkadaşım..ona giderim..
tatlım medicalpark fatih esra çebiye gidiyorum..çok tatlı bi doktorum var

amannnnın yaa benım ozaman cok normall dogum fıyatı 4500 falan cıkarım ozel muayene dıye 1000 da hastane alıyor. 3500 drum alıyor.
valla mıllet 600 300 doguruyor aslında cok uygunnn ama dr sevmedım ben
hımm yakınmısız ozaman daha gecen gun fatıhteydım ben çekmecede oturuyorum kucuk:)

meraklanma sen,benim de sat 21 ocak ama 6 martta hcg 106,55 çıkmıştı.2-3 haftalık dah çok küçük demişti drum.

ya canım çok ucuz yerlerin de konforu olmuyor kiiii.tabi durumu elvermeyen gerekirse devlette yapıyor doğumunu..
benim özel sigortam da var.
evet yakınız..fatihteyimmzaten doktorumu da yakın diye seçtim..elimin altında olsunnn

ben bulamadım yakınımda yaa son aylarımda napıcam bılmıyorum.. bakırkoyde yeri :)
aynen konforu yok
ozel ssk varsa sorun yok ozaman rahatsın:)

selam kizlar bisey sormak istiyorum.kasik agrilariniz azaldi mi ? benim bugun hic agrim olmadi ve eskisi kadar cok sik idrarim okup tuvalete gitmuyirum
bi anormallik mi var ki?

selam kizlar bisey sormak istiyorum.kasik agrilariniz azaldi mi ? benim bugun hic agrim olmadi ve eskisi kadar cok sik idrarim okup tuvalete gitmuyirum
bi anormallik mi var ki?

bende de aynı canım.geçen haftalarda daha sık olurken bugünlerde azaldı.suyu çok içtiğim için tuvalet problemim anı duruyor benim.

Ya bu gaz sancilari ne olucak bole gazli icecekte icmiyorum ne buksar gaz yapiyo coMus diilim karnim masaalh 3aylik sanki

hoşgeldin cnmmmm.Allah tamamına erdirsinnn..
bulantı bende de başlamadı..canım bişey de çekmiyor..sadece adet gibi sancım oluyor..uykuu ilk kez bugün oldu eşimle film izlerken sızmışımmmm

ben bulamadım yakınımda yaa son aylarımda napıcam bılmıyorum.. bakırkoyde yeri :)
aynen konforu yok
ozel ssk varsa sorun yok ozaman rahatsın:)

cnm arkadaşım avcılar hospitalde gidiyor..doktorundan memnun ama o hastanede 1000 tl falan doğummuş sanırım..nasıldır bilemiyorum..hizmet hastanesinde doçent düzgün bey varmış..o da sanırım 4500 falan..anacım bi orta yer yok yaniiii

Son düzenleme:
Bu doğum ücretleri nedir arkadaş 3000-4000-5000 Sanki 5 yıldızlı tatil köyü Allahtan bişey çıkmazsa 1 bilemedin 2 gece kalınır çıkılır..Tabi ki insan en güzeli en rahatı olsun ister ama bu kadar fahiş fiyatlara da ben yazık günah derim kimse parasını sokaktan toplamıyor..Eleştiri babında söylemedim kızlar herkesin kendi kesesi sonuçta..Sadece benim fikrim bu

gayet guzel cnm meraklanma grc dollenme olabulu

Canim benim de kasik agrim azaldi...mide bulantisi ve gaz basladi

Canim benim de kasik agrim bugun yine basladi...mide bulantisi ve gaz basladi sabahlari degil de aksama dogru basliyor sabaha kadar

Tatlım sende medicalpark a gitmiştin istersen öğren bi. Tabi aynı hastanede bile hastaneden hastaneye değişiyor mu bilmiyorum ama medicalpark a da baya tuzlu bi rakam tutar. Büyükşehirlerde kurumsal firma olan hastanelerde baya tutuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…