2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
herkese iyi pazarlar arkadaşlar bende hayırlısıyla aranıza katılıyorum
2 haftalıkmış benimkide, dr keseyi göremedi 1 hafta sonra gel dedi. çok şükür henüz mide bulantısı baş dönmesi vs bişey yok. sadece ara ara belim ağrıyor.
şimdi biraz geçmişe baktım bana doğum tarihi olarak yakın olan arkadaşlar var; kurtlukiraz, birhal, bizimgiz.
son adet tarihim 20 şubat'tı, benimde hesaba göre 28 kasım görünüyor ama ben 1 hafta önce doğurmayı isterim eşimle aynı burç olsun diye

canım hayırlı uğurlu olsun maşallah seninle aramızda 1 gün var ne güzel.
canım ikimizin de aşağı yukarı aynı benim 20 şubat son adet tarihim bizim kese e görünmedi cuma tekrar çağırdı.çok küçük dedi doktor korkma.
tatlım seninle tarihlerimiz aynı, süper yaa
mutlu pazarlar canlarimmm.
Ya ben gecelri uyuyamiyorum sizde de varmi bu durum.döne döne bi hal oluyorum yatakta.tabi bi de uyku arasi wc molası beni bitiriyoooo
günaydın canım, bende de aynı durum var, hep sağdan sola dönerken uyanıyorum, hamleliğn ileri zamanlarını düşünemiyorum şimdi böyleysek, ilerde demek daha çok uyanıcaz:18:
canım maşallah anladığım kadarıyla bu senin ikinci bebeğin, Allah hayırlı uğurlu sağlıklı etsin inşallah.
valla memorialde hep prof var ama yinede o kadar para verilmez bence
kızlar istanbul gaziosmanpaşa taraflarında tavsiye edebileceğiniz iyi bir kadın doğumcu varmı

tatlım esenlerde hayat hastanesi var, orda benim yengem doğum yaptı ve bir akrabam daha. ortam çok güzel.
ayrıca bebek doğar doğmaz üzerinde kanlı bezleriyle birlikte camlı bir alana getiriyorlar, tüm ailen izleyebiliyor onun yıkanışını, ilk hareketlerini, giyinişini, elini kafasını ölçüşlerini filan. muhteşem oluyor. nacizane öyle bir tavsiyede bulunmak istedim.

Haklısın canım ben de senin gibi düşünüyorum. Suda doğum neden yasaklanmış:44:

Medicalparktaki yetkili Bayanin Dedigi kadari Ile Turkiyede Dezenfekte Havuz Olayi Baya Maaliyetliymis Ve Dr ebe vs Bunun Icin Bilincli egitim Almis Ekip Azmis Galiba Pek Talepte Yok ben Baya Arastirdim Ve Istedim Ama Hevesim Kursagimda Kaldi

Medicalparktaki yetkili Bayanin Dedigi kadari Ile Turkiyede Dezenfekte Havuz Olayi Baya Maaliyetliymis Ve Dr ebe vs Bunun Icin Bilincli egitim Almis Ekip Azmis Galiba Pek Talepte Yok ben Baya Arastirdim Ve Istedim Ama Hevesim Kursagimda Kaldi

hımmm anladım canım. Belki ufak kliniklerde olabilir

Belki Tatlim Ama O Riske Degmiyecegini Dusundum Ben Bunlqri duyduktan Sonra. Bu Arada Antalya Cok Guzel Bir Yer Ailem Orada Yasiyordu Bana Cok guzel Anilari Hatirlatiyor Seni Gormek

canım benimmmm evet çok güzel. Biz de 7 ay oldu Antalya'ya geleli,daha önce Hakkari'deydik. Burası cennet. Bebişin burda doğması da ayrıca mutlu ediyo beni. Belki gelirsin bebikolarımızı da tanıştırırız

Sansli Bebismis sicak Kanli Olacak Sicak Iklimden Ailem Bosandi Kimse Yok Cekirdek Ailemizden Bakalim Tatile Gelirsek Neden olmasin Tanistiririz Fasulyeleri

arkadaslar aranızda vajınal ultrasona gıren varmı ? gırenler varsa kac haftalıkken gozuktu keseniz yada normal ultrasonda kaç haftalıkken gozuktu ?

arkadaslar aranızda vajınal ultrasona gıren varmı ? gırenler varsa kac haftalıkken gozuktu keseniz yada normal ultrasonda kaç haftalıkken gozuktu ?

canım ben cuma günü gittim dr, a önce göbekten baktı göremeyince alttan baktı, ama yinede görünmedi tabi, 2 haftalıkmış benimki daha. 30'unda gel görünür dedi bana dr'um.

Sansli Bebismis sicak Kanli Olacak Sicak Iklimden Ailem Bosandi Kimse Yok Cekirdek Ailemizden Bakalim Tatile Gelirsek Neden olmasin Tanistiririz Fasulyeleri

hayırlısı bitanem üzüldüm. Allah bebeklerimizi analı babalı büyütsün

canım ben vajinnal ultr. baktırdım ama pişman olum keşke biraz daha bekleseydim çok tavsiye edilmiyo çünkü. adetime göre 6+1 de gördük keseyi ama benim bebişim 1-2 hafta daha küçük geç yumurtlama olduğu için

hızmet hast. duzgun beyı bılıyorum cok duydum yanı ama cok pahalı

Kizlar Turkiye'ye dua edin gene de, ben ABD'deyim, hcg kan testi 680 dolardi! Allahtan sigortam var. Amerika'da hamilelik topiginde bir arkadasin sigortasi yok, dunya para harcadik daha simdiden diyor.

ayy ınanmıyorum yaa ssk olmayan yandı desene kan testı okadarsa

haklısın cnmm.evet elif memnun sende oraya gidersin kuzum..ilk ayları medicalde geçir.sonra nasılsa doğuma kadar rutin kontroller var tatlım..
hem muayene de çok uygunmuş..doğumda..

Son düzenleme:
Kizlar hepinize mutlu pazarlar. .Allahin izniyle benim dogum 28.kasimda olacak isallah Rabbim o gunleride nasip etsin idallah bize...benim bebegimde tüp bebek..memorilde oldum tedavimi..henuz kalp atisini gormedik 10 nisana gun verdiler cok sabirsiz ve mutluyum...Allahim isteyen herkesi anne olmayi nasip etsin..

valla memorialde hep prof var ama yinede o kadar para verilmez bence

kızlar istanbul gaziosmanpaşa taraflarında tavsiye edebileceğiniz iyi bir kadın doğumcu varmı

canım ben doktorumdan çok memnunum..medicalpark fatih esra çebi..yalnız çok yoğun..çok hastası var ..1 saat falan bekliyorsun..ama arkadaş gibi..huzur veriyor çok güleryüzlü..bi sorunum olsa mesaj atıyorum cevaplıyor sağolsun..
ama sana otobüs mesafesinde tabiii.

aramıza hoşgeldin cnm..benim de dt 24 kasım görünüyor..ama bu tarih kesin değil..biraz geri gelebilir..bende 22kasım öncesi beklıyorumm..ben ve eşimden sonra 3. akrep gelebilirrrrrrrrrrrrr
aynen cnm dönerken uyanıyorum..göğüslerim acıyor..üzerine yatamıyorum ki yüzükoyun yatardım heppp.valla hamilelik ilerledikçe yandıkkkkkk..benim bir arkadaşım oturarak uyurdu

İstanbul a döndüğümde bende Dr.Esra ÇEBİ ye gidebilirim. Eyüp teyim en yakın orası.sende çok memnunsun anladığım kadarıyla geribildirimler önemli benim için.

hayırlı olsun cnmm.sağlıkla kucağına al bebişini..aynen bende çook sabırsızımmmmmm:18::18:

İstanbul a döndüğümde bende Dr.Esra ÇEBİ ye gidebilirim. Eyüp teyim en yakın orası.sende çok memnunsun anladığım kadarıyla geribildirimler önemli benim için.

cnm vallahi ben esra hanımı nette araştırarak buldum..medikaldeki tüm doktorların yorumlarını okudum..hastalar neyden memnun neyden değil diye..çünkü hastane bana çok yakın..
istersen sen de araştır..Esra hanımdan okuduğum tek şikayet yoğun olmasındandı..ama çok tercih edilmesin,n sebebini gidince anladım..bikere çok güzel karşılıyor..acele edip seni postalamıyor..hemen telefonunu adınıla soyadınla cebine kaydediyor..telden ulaşamazsın açamayabilirim sen bana mesaj at diyor..yalnız haftasonu çalışmıyor hastanede..ben çalışıyorum izin alıyorum zaten işyerim sorun etmiyor öyle şeyleri..

Son düzenleme:

sağol canım baya aydınlattın beni.hafta içi mesaisi kaça kadar biliyormusun?
önemli olan hali tavrı,dikkatlice incelemesi ve telini vermesi.fiyatlarını yazmışsındır belki ama mide bulantım var çok bişey okumadım eskiye dair yazarsan sevinirim.

canım..sanırım hafta içi 11-16.30 arası..perşembeleri 11-12:45 arası çalışıyor..yani hiç sormadım ama belki başka bir yerde daha çalışıyor olabilir..çünkü eşi de tüp bebekçi..
en son ssk ya 80 tlydı muayene..şimdi baktım ptesi salı randevuları dolmuş bile..ben genelde son randevuyu almaya çalışıyorum..diyorum barı işten daha geç çıkarım..ama sen çalışmıyorsan ilk randevu daha mantıklı tabiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…