- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
canım hayırlı uğurlu olsun maşallahkızlar bende hamileyim ve kasım ayının sonunda dogurcam hesaba gore ama bence ben erken yumurtladım ortasında olcak gıbı gelior saglıklı bı sekılde kucagıma alayımda ıste basın ıster sonunda dimi :))))) lutfen benıde kayıt edın listeye son adet tarıhime göre 27 kasımda doguruorum herkeze sıhatlı hamılelık dılıyorum
tatlım seninle tarihlerimiz aynı, süper yaacanım ikimizin de aşağı yukarı aynı benim 20 şubat son adet tarihim bizim kese e görünmedi cuma tekrar çağırdı.çok küçük dedi doktor korkma.
günaydın canım, bende de aynı durum var, hep sağdan sola dönerken uyanıyorum, hamleliğn ileri zamanlarını düşünemiyorum şimdi böyleysek, ilerde demek daha çok uyanıcaz:18:mutlu pazarlar canlarimmm.
Ya ben gecelri uyuyamiyorum sizde de varmi bu durum.döne döne bi hal oluyorum yatakta.tabi bi de uyku arasi wc molası beni bitiriyoooo
canım maşallah anladığım kadarıyla bu senin ikinci bebeğin, Allah hayırlı uğurlu sağlıklı etsin inşallah.canım elifin dru demişsin hangi hastane ve hangi dr yazabilir misin.ben de normal doğum istiyorum bu seferde ama,o rakamlar çok yüksek yaa,hatta ben doğumumu burada devlet hastanesinde bile düşlünüyorum eğer sezeryan demezlerse.çünkü oğlumda 1 saat sancıdan sonra doğdu ve sabah da taburcu oldum,3 tanecik dikişim vardı(o da patladı kabızlıktan dolayı ama,dr bir sorun yok diğer doğumunda dikilir hiç uğraşma şimdi demişti).
valla memorialde hep prof var ama yinede o kadar para verilmez bence
kızlar istanbul gaziosmanpaşa taraflarında tavsiye edebileceğiniz iyi bir kadın doğumcu varmı
Haklısın canım ben de senin gibi düşünüyorum. Suda doğum neden yasaklanmış:44:
Medicalparktaki yetkili Bayanin Dedigi kadari Ile Turkiyede Dezenfekte Havuz Olayi Baya Maaliyetliymis Ve Dr ebe vs Bunun Icin Bilincli egitim Almis Ekip Azmis Galiba Pek Talepte Yok ben Baya Arastirdim Ve Istedim Ama Hevesim Kursagimda Kaldi
hımmm anladım canım. Belki ufak kliniklerde olabilir
Belki Tatlim Ama O Riske Degmiyecegini Dusundum Ben Bunlqri duyduktan Sonra. Bu Arada Antalya Cok Guzel Bir Yer Ailem Orada Yasiyordu Bana Cok guzel Anilari Hatirlatiyor Seni Gormek
hayırlı olsun canım benimde 28 kasım görünüyor :))))
canım benimmmm evet çok güzel. Biz de 7 ay oldu Antalya'ya geleli,daha önce Hakkari'deydik. Burası cennet. Bebişin burda doğması da ayrıca mutlu ediyo beni. Belki gelirsin bebikolarımızı da tanıştırırız
arkadaslar aranızda vajınal ultrasona gıren varmı ? gırenler varsa kac haftalıkken gozuktu keseniz yada normal ultrasonda kaç haftalıkken gozuktu ?
Sansli Bebismis sicak Kanli Olacak Sicak IklimdenAilem Bosandi Kimse Yok Cekirdek Ailemizden Bakalim Tatile Gelirsek Neden olmasin Tanistiririz Fasulyeleri
arkadaslar aranızda vajınal ultrasona gıren varmı ? gırenler varsa kac haftalıkken gozuktu keseniz yada normal ultrasonda kaç haftalıkken gozuktu ?
hızmet hast. duzgun beyı bılıyorum cok duydum yanı ama cok pahalı
cnm arkadaşım avcılar hospitalde gidiyor..doktorundan memnun ama o hastanede 1000 tl falan doğummuş sanırım..nasıldır bilemiyorum..hizmet hastanesinde doçent düzgün bey varmış..o da sanırım 4500 falan..anacım bi orta yer yok yaniiii
Kizlar Turkiye'ye dua edin gene de, ben ABD'deyim, hcg kan testi 680 dolardi! Allahtan sigortam var. Amerika'da hamilelik topiginde bir arkadasin sigortasi yok, dunya para harcadik daha simdiden diyor.
Canımm biliyosun yeni taşındık buraya pek bi yer bilmiyorum. Ama sanırım burda en pahalı olanlar memorial ve medicalpark.. Zaten 2 tane tam teşekküllü hastane var onlar da bunlar işte. Dediğim gibi eğer normal seyrinde gidersem zaten oralara öyle büyük paralar harcamam. Onun yerine bebeğime daha güzel şeylere harcarım. Diğer topikten bizim elifin doktoru var o da çok iyiyimiş, nette de herkes dört dörtlük diyo, hatta medical den geçmiş şimdiki hastanesine. Muayene 20 tl, normal doğum 600 dedi. Hadi ben epidural normal istiyorum 1000 tl olsun. Gayet iyi.. Dediğim gibi bir iki defa medicale giderim, her şey yoluna girdikten sonra elifin doktora devam ederim sonuna kadar..
valla memorialde hep prof var ama yinede o kadar para verilmez bence
kızlar istanbul gaziosmanpaşa taraflarında tavsiye edebileceğiniz iyi bir kadın doğumcu varmı
herkese iyi pazarlar arkadaşlar bende hayırlısıyla aranıza katılıyorum
2 haftalıkmış benimkide, dr keseyi göremedi 1 hafta sonra gel dedi. çok şükür henüz mide bulantısı baş dönmesi vs bişey yok. sadece ara ara belim ağrıyor.
şimdi biraz geçmişe baktım bana doğum tarihi olarak yakın olan arkadaşlar var; kurtlukiraz, birhal, bizimgiz.
son adet tarihim 20 şubat'tı, benimde hesaba göre 28 kasım görünüyor ama ben 1 hafta önce doğurmayı isterim eşimle aynı burç olsun diye
canım hayırlı uğurlu olsun maşallahseninle aramızda 1 gün var ne güzel.
tatlım seninle tarihlerimiz aynı, süper yaa
günaydın canım, bende de aynı durum var, hep sağdan sola dönerken uyanıyorum, hamleliğn ileri zamanlarını düşünemiyorum şimdi böyleysek, ilerde demek daha çok uyanıcaz:18:
canım maşallah anladığım kadarıyla bu senin ikinci bebeğin, Allah hayırlı uğurlu sağlıklı etsin inşallah.
tatlım esenlerde hayat hastanesi var, orda benim yengem doğum yaptı ve bir akrabam daha. ortam çok güzel.
ayrıca bebek doğar doğmaz üzerinde kanlı bezleriyle birlikte camlı bir alana getiriyorlar, tüm ailen izleyebiliyor onun yıkanışını, ilk hareketlerini, giyinişini, elini kafasını ölçüşlerini filan. muhteşem oluyor. nacizane öyle bir tavsiyede bulunmak istedim.
canım ben doktorumdan çok memnunum..medicalpark fatih esra çebi..yalnız çok yoğun..çok hastası var ..1 saat falan bekliyorsun..ama arkadaş gibi..huzur veriyor çok güleryüzlü..bi sorunum olsa mesaj atıyorum cevaplıyor sağolsun..
ama sana otobüs mesafesinde tabiii.
Kizlar hepinize mutlu pazarlar. .Allahin izniyle benim dogum 28.kasimda olacak isallah Rabbim o gunleride nasip etsin idallah bize...benim bebegimde tüp bebek..memorilde oldum tedavimi..henuz kalp atisini gormedik 10 nisana gun verdiler cok sabirsiz ve mutluyum...Allahim isteyen herkesi anne olmayi nasip etsin..
İstanbul a döndüğümde bende Dr.Esra ÇEBİ ye gidebilirim. Eyüp teyim en yakın orası.sende çok memnunsun anladığım kadarıyla geribildirimler önemli benim için.
cnm vallahi ben esra hanımı nette araştırarak buldum..medikaldeki tüm doktorların yorumlarını okudum..hastalar neyden memnun neyden değil diye..çünkü hastane bana çok yakın..
istersen sen de araştır..Esra hanımdan okuduğum tek şikayet yoğun olmasındandı..ama çok tercih edilmesin,n sebebini gidince anladım..bikere çok güzel karşılıyor..acele edip seni postalamıyor..hemen telefonunu adınıla soyadınla cebine kaydediyor..telden ulaşamazsın açamayabilirim sen bana mesaj at diyor..yalnız haftasonu çalışmıyor hastanede..ben çalışıyorum izin alıyorum zaten işyerim sorun etmiyor öyle şeyleri..
sağol canım baya aydınlattın beni.hafta içi mesaisi kaça kadar biliyormusun?
önemli olan hali tavrı,dikkatlice incelemesi ve telini vermesi.fiyatlarını yazmışsındır belki ama mide bulantım var çok bişey okumadım eskiye dair yazarsan sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?