2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

canım aynı gün dogurabılır bır gun var :) kalp atısına cagırdıysa keseyi gördün ozaman keseyi altan mı ustenmi ultrasondagördün?? kacıncı hafta veya gündü son adet tarıhıne gore ?

canım aynı gün dogurabılır bır gun var :) kalp atısına cagırdıysa keseyi gördün ozaman keseyi altan mı ustenmi ultrasondagördün?? kacıncı hafta veya gündü son adet tarıhıne gore ?

canım ben daha keseyi göremedim ...doktor hem kese hemde kalp atısı için cagırdı ikisini aynı anda cıkaracak sanırım..ama cok merak ediyorum keseyi ne zaman görebilirim peki sen görebildinmi...:18::18::18::18:

canım ben daha keseyi göremedim ...doktor hem kese hemde kalp atısı için cagırdı ikisini aynı anda cıkaracak sanırım..ama cok merak ediyorum keseyi ne zaman görebilirim peki sen görebildinmi...:18::18::18::18:

yarın ilk defa gıtcem bende hcgme baktırcam katlaması normalmi diye.. tabi keseyede ilk ustten bakar gormezse alltan bakar inş goruruz daha erken ama ben bırde hamile oldugumu adetten once idrar testıyle hemen ogrendıgım için erken yumurtladıgımı dusundugum ıcın gozukmesını umuyorum olusmustur kese diye yarın yazarım buraya cnm

cnm bu arada sana su yuzden cok geç randovu vermıslerdır cunku senınki tup bebek kendı ellerıyle rahıme yerlestırdiler dıs gebelık rahım dısında oldugu ıcın oluyor senın bence dıs gebelık olma ıhtımalin yok bızımki normal oldugu ıcın dıs gebelıkmı degılmı dıe oyle sonucta dıs gebelık hayatı rıskte tasıyor sen ıcını rht tut

Slm kızlar nasıl gidiyor hamilelik ..?? Ben çok kötüyüm. mide bulantılarım hergün öğleden sonraya kadar devam ediyor.buzdolabını açamıyorum.istifrağ etmek te cabası. sizin de benim kadar şikayetiniz varmı bu haftalarda???

canım maşallah Allahım her gittiğinde hep sevindirici haberler almanı nasibeder inşallah.
seninle tahmini doğum yapacağımız tarihler aynı baksana aynı sabırsızlık bende de var, hergün kan testi yaptırıp değerlerime bakmak istiyorum ama zor duruyorum. yarın zaten dayanamaz yaptırırım:)
canımmm çok teşekkür ederim hoşbulduk
ben eşime diyorum, zaten sabırsız biriyim kesin 1 hafta evvel doğururum diyorum aynen bende hep yüzüstü yatmayı severm, bu tuhaf bir duygu, önceden gece 1 kere olsun uyanmazdım ben, akşam yatar sabah kalkardım, demekki doğuma şmdiden hazılıyor rabbim, uykusuz gecelere azar azar hazırlanıyoruz
binlerce şükür, yaşadığımız herşeye, ben 15 ay bekledim, sonunda aldım güzel haberi, o yüzden herşey bana çokgüzel geliyor

ayyyyy hayırlı haberlerini bekliyor olacağım bende, bol bol su içte bari direk alttan bakmayı teklif edemesin, ben çünkü 2 gün önce giderken öyle gittim, üstten baktı öyle olunca, ama göremeyince anneminde ısrarlarıyla alttan baktırmayı mecburen kabul ettim, halbuki daha çok erken bakmaya gerek yok diyebilirdi doktorum ama o da emin olmak istedi demekki.

Merhaba arkadaslar cok sık giremiyorum girsemde yasamıyorum çünkü 2 buçuk yasında kızım var çalışıyorum ev is cocuk derken giremiyorum tabi. Ben cok kötü oldum bugün midem bir tuhaf oldu iyice iştahım yok dün tavuk yaptım yiyemedim çorba yaptım bugün zor yedim acliktanneynim donuyo kiZimda saolsun durmuyo bayilip kalacam bı gün birmeyveleri yiyoru
Tiksinmeden ;(

allah yardımcın olsun canım, sen sanırım biraz daha leri bir haftalardasın hamilelikte, benim daha başlamadı çok şükür.
ayy çok zor ya, hem küçük bir kızın var hem çalışıyorsun hem ev işi hem yemek bir yandan da hamilelik, Allah sana süpermen gücü versin inşallah tatlım.
bende bugün katıldım aranıza, bulantılar nezaman başlıyor acaba onu merak ediyorum bende

Canım Güldürdün beni süperman gücü gercekten insan kadın olunca böyle olmak zorunda kalıyor sanırım isin kötü taraftasında is için yurtdışında ve 1 ay daha yok neyse balalım gobuse gelen çekilir benim 4 haftanın sonu 5 in bası gibi bulantı başladı ama böyle bı tuhaf hasta olursun da mideyi usutursun ya öyle ne çıkıyor ne yedirtiyo aman Allah vermesin sana zor oluyo bulantı

evet cnm yaaa sanırım şimdiden hormonlar bizi uykusuzluğa alıştırıyor..işyerinde uyumazsam iyidirrrrrrrrrrr
çok şükür cnm bende razıyım..biz 8 ay bekledik arada birdekimyasal gebeliğim var..Rabbim sağlıla kucağımıza almayı nasibetsin inşallahhh

Esim yurt dısında demek istemiştim telefondan yazıyorumda bu arada ben 7. Haftamın içindeyim

cnm doktor vitamin falan verdimi..çok zor böyle hemçalış hem evde ufaklık..bi de bebiş..Allah yardımcın olsun cnm..çok dikkat et kendine..inşallah çabuk geçer bu durum..

Esim yurt dısında demek istemiştim telefondan yazıyorumda bu arada ben 7. Haftamın içindeyim

bende 6 ya giricem..demekki biz de de yavaştan başlayacakkkk:18::18::18:
şimdi canım hiçbişey istemiyo..ama sonra istesede yiyemiycem demekkiii

ayyy eşinin uzakta olması ok zor bişey, benimde eşim bazen şehir dışına gidiyor iş için 4-5 gün, insan boşlukta kalıyor, heleki şimdi hamilelik psikolojisi ile nasıl olucaz bakalım eşlerimiz yokken sen neden hamile takvimi yapmadın kuşum altta yazsa şöyle iyi olur aslında

aminn canım inşallah. benmde canım bişey istemiyor, herkes zorla sorup sorup aşerdiricekler beni kaşıyorlar alnımdan
bu arada ben üşenmedim oturdum son adet tarihimden itibaren 280 gün saydım 26 kasım çıktı, o yüzden takvimimi güncelledim 2 gün erkene çektim, bu takvimi yapanlar şubat ayının 28 gün çektiğini unutmuşlar sanırım

sorma benim de eşimin canı sürekli bişeyler istiyo..dedim ben değil sen hamilesin yaaaaaaaabana zorla onu ye bunu ye diyip duruyo deli
hay Allah iyiliğini versin kız nasıl saydın yaaaaa..eee bizim de mi yanlış ozamannn.dur bi sayayımmmm

saydım saydımmmm 24 kasım doğru çıktıııı..ama kk da 25 kasım çıkıyordu

Son düzenleme:

eşimde diyorki bendeki göbeğe bak, herkes beni hamile sanacak yesene bişeyler diiyor
aaa bak seninkide yanlış çıkmış ben diyorum bu kk otomatiğe bağlamış, şubat ayınıda 30 gün saymış şimdi bütün topik üşenmeden saysın bakalım

Benim kızım uyandı arkadaslar bana güle güle sizi takip ederim ama yazabilirmiyim bilmem bu Arada bana vitamin vermedi doktor ama onu 4. Ayda veriyolar yanlış hatirlamiyosam bide hamilelik takvimi için zaman ayırdlarım arkadaslar uygun bı zamanda istiyorum bende herkese iyi akşamlar hayırlı haftalar optum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…