Kizlar hepinize mutlu pazarlar. .Allahin izniyle benim dogum 28.kasimda olacak isallah Rabbim o gunleride nasip etsin idallah bize...benim bebegimde tüp bebek..memorilde oldum tedavimi..henuz kalp atisini gormedik 10 nisana gun verdiler cok sabirsiz ve mutluyum...Allahim isteyen herkesi anne olmayi nasip etsin..
canım aynı gün dogurabılır bır gun var :) kalp atısına cagırdıysa keseyi gördün ozaman keseyi altan mı ustenmi ultrasondagördün?? kacıncı hafta veya gündü son adet tarıhıne gore ?
canım ben daha keseyi göremedim ...doktor hem kese hemde kalp atısı için cagırdı ikisini aynı anda cıkaracak sanırım..ama cok merak ediyorum keseyi ne zaman görebilirim peki sen görebildinmi...:18::18::18::18:
canım ben daha keseyi göremedim ...doktor hem kese hemde kalp atısı için cagırdı ikisini aynı anda cıkaracak sanırım..ama cok merak ediyorum keseyi ne zaman görebilirim peki sen görebildinmi...:18::18::18::18:
canım maşallah Allahım her gittiğinde hep sevindirici haberler almanı nasibeder inşallah.Kizlar hepinize mutlu pazarlar. .Allahin izniyle benim dogum 28.kasimda olacak isallah Rabbim o gunleride nasip etsin idallah bize...benim bebegimde tüp bebek..memorilde oldum tedavimi..henuz kalp atisini gormedik 10 nisana gun verdiler cok sabirsiz ve mutluyum...Allahim isteyen herkesi anne olmayi nasip etsin..
canımmm çok teşekkür ederim hoşbulduk
aramıza hoşgeldin cnm..benim de dt 24 kasım görünüyor..ama bu tarih kesin değil..biraz geri gelebilir..bende 22kasım öncesi beklıyorumm..ben ve eşimden sonra 3. akrep gelebilirrrrrrrrrrrrr
aynen cnm dönerken uyanıyorum..göğüslerim acıyor..üzerine yatamıyorum ki yüzükoyun yatardım heppp.valla hamilelik ilerledikçe yandıkkkkkk..benim bir arkadaşım oturarak uyurdu
yarın ilk defa gıtcem bende hcgme baktırcam katlaması normalmi diye.. tabi keseyede ilk ustten bakar gormezse alltan bakar inş goruruz daha erken ama ben bırde hamile oldugumu adetten once idrar testıyle hemen ogrendıgım için erken yumurtladıgımı dusundugum ıcın gozukmesını umuyorum olusmustur kese diye yarın yazarım buraya cnm
Merhaba arkadaslar cok sık giremiyorum girsemde yasamıyorum çünkü 2 buçuk yasında kızım var çalışıyorum ev is cocuk derken giremiyorum tabi. Ben cok kötü oldum bugün midem bir tuhaf oldu iyice iştahım yok dün tavuk yaptım yiyemedim çorba yaptım bugün zor yedim acliktanneynim donuyo kiZimda saolsun durmuyo bayilip kalacam bı gün birmeyveleri yiyoru
Tiksinmeden ;(
desne kızların nekadar nazlı olduğu daha anne karınlarında belli oluyorKız çocuklarda kalp atışları geç duyulurmuş... Henüz KAlp atışını duymayanlara belki biraz moral olur ...:)
canım maşallah Allahım her gittiğinde hep sevindirici haberler almanı nasibeder inşallah.
seninle tahmini doğum yapacağımız tarihler aynı baksanaaynı sabırsızlık bende de var, hergün kan testi yaptırıp değerlerime bakmak istiyorum ama zor duruyorum. yarın zaten dayanamaz yaptırırım:)
canımmm çok teşekkür ederim hoşbulduk
ben eşime diyorum, zaten sabırsız biriyim kesin 1 hafta evvel doğururum diyorumaynen bende hep yüzüstü yatmayı severm, bu tuhaf bir duygu, önceden gece 1 kere olsun uyanmazdım ben, akşam yatar sabah kalkardım, demekki doğuma şmdiden hazılıyor rabbim, uykusuz gecelere azar azar hazırlanıyoruz
binlerce şükür, yaşadığımız herşeye, ben 15 ay bekledim, sonunda aldım güzel haberi, o yüzden herşey bana çokgüzel geliyor
ayyyyy hayırlı haberlerini bekliyor olacağım bende, bol bol su içte bari direk alttan bakmayı teklif edemesin, ben çünkü 2 gün önce giderken öyle gittim, üstten baktı öyle olunca, ama göremeyince anneminde ısrarlarıyla alttan baktırmayı mecburen kabul ettim, halbuki daha çok erken bakmaya gerek yok diyebilirdi doktorum ama o da emin olmak istedi demekki.
Merhaba arkadaslar cok sık giremiyorum girsemde yasamıyorum çünkü 2 buçuk yasında kızım var çalışıyorum ev is cocuk derken giremiyorum tabi. Ben cok kötü oldum bugün midem bir tuhaf oldu iyice iştahım yok dün tavuk yaptım yiyemedim çorba yaptım bugün zor yedim acliktanneynim donuyo kiZimda saolsun durmuyo bayilip kalacam bı gün birmeyveleri yiyoru
Tiksinmeden ;(
Esim yurt dısında demek istemiştim telefondan yazıyorumda bu arada ben 7. Haftamın içindeyim
ayyy eşinin uzakta olması ok zor bişey, benimde eşim bazen şehir dışına gidiyor iş için 4-5 gün, insan boşlukta kalıyor, heleki şimdi hamilelik psikolojisi ile nasıl olucaz bakalım eşlerimiz yokkenCanım Güldürdün beni süperman gücü gercekten insan kadın olunca böyle olmak zorunda kalıyor sanırım isin kötü taraftasında is için yurtdışında ve 1 ay daha yokneyse balalım gobuse gelen çekilir benim 4 haftanın sonu 5 in bası gibi bulantı başladı ama böyle bı tuhaf hasta olursun da mideyi usutursun ya öyle ne çıkıyor ne yedirtiyo aman Allah vermesin sana zor oluyo bulantı
evet cnm yaaa sanırım şimdiden hormonlar bizi uykusuzluğa alıştırıyor..işyerinde uyumazsam iyidirrrrrrrrrrr
çok şükür cnm bende razıyım..biz 8 ay bekledik arada birdekimyasal gebeliğim var..Rabbim sağlıla kucağımıza almayı nasibetsin inşallahhh
bende 6 ya giricem..demekki biz de de yavaştan başlayacakkkk:18::18::18:
şimdi canım hiçbişey istemiyo..ama sonra istesede yiyemiycem demekkiii[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
ayyy eşinin uzakta olması ok zor bişey, benimde eşim bazen şehir dışına gidiyor iş için 4-5 gün, insan boşlukta kalıyor, heleki şimdi hamilelik psikolojisi ile nasıl olucaz bakalım eşlerimiz yokkensen neden hamile takvimi yapmadın kuşum altta yazsa şöyle iyi olur aslında
aminn canım inşallah. benmde canım bişey istemiyor, herkes zorla sorup sorup aşerdiricekler beni kaşıyorlar alnımdan
bu arada ben üşenmedim oturdum son adet tarihimden itibaren 280 gün saydım 26 kasım çıktı, o yüzden takvimimi güncelledim 2 gün erkene çektim, bu takvimi yapanlar şubat ayının 28 gün çektiğini unutmuşlar sanırım
sorma benim de eşimin canı sürekli bişeyler istiyo..dedim ben değil sen hamilesin yaaaaaaaabana zorla onu ye bunu ye diyip duruyo deli
hay Allah iyiliğini versin kız nasıl saydın yaaaaa..eee bizim de mi yanlış ozamannn.dur bi sayayımmmm
saydım saydımmmm 24 kasım doğru çıktıııı..ama kk da 25 kasım çıkıyordu
desne kızların nekadar nazlı olduğu daha anne karınlarında belli oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?