- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
Cinsiyetiide geç gösterirmiş:)
Cinsiyetiide geç gösterirmiş:)
evet cnm 1 gün farkediyo..ama diğer baktığım yerlerde hep 24 kasımdı..bende başitan 24 kasımı kabulettimmmmeşimde diyorki bendeki göbeğe bak, herkes beni hamile sanacak yesene bişeyler diiyor
aaa bak seninkide yanlış çıkmış ben diyorum bu kk otomatiğe bağlamış, şubat ayınıda 30 gün saymışşimdi bütün topik üşenmeden saysın bakalım
Benim kızım uyandı arkadaslar bana güle güle sizi takip ederim ama yazabilirmiyim bilmem bu Arada bana vitamin vermedi doktor ama onu 4. Ayda veriyolar yanlış hatirlamiyosam bide hamilelik takvimi için zaman ayırdlarım arkadaslar uygun bı zamanda istiyorum bende herkese iyi akşamlar hayırlı haftalar optum
kızlar nazlı oluyo evet kızım net olarak 7. ayda fındığını gösterdi doktorum kıza benziyo demişti bende hep kız olacağını biliyordum ama yinede ya erkekse diye düşünmeden edemiyodum ama yanıltmadı bal kızım beni
slm güzel kasım anneleri nasılsınız bir haftadır giremedim nasıl geçiyo hamişliğiniz benim hala bulantım falan yok sizde durumlar nasıl
benimde mide bulantım yok diye diye, çokkkk derinden bulanıyor bazen, öğlen balık yemiştim sonra 3-4 saat sonra salak ben yoğurt yedim bulantım geçti . Allahım sen beni koru nasıl böyle bir salaklık yaptım bilemiyorumama büyük ihtimal balık tazedir diye düşünüyorum, Allahım sana emanetiz hepimizi koru inşallah
canımcım bişey olmaz..balık bayat olsa zaten tadından da anlardın..birde aradan epeyce zaman geçmiş..stres yapma sen..aminnnn.Allah korusunnnn
ayy canım benim Allah razı olsun, çok şükürki heralde tazeymiş, bir rahatsızlık hissetmedim ayyy ama varya Allah korusun bir anlık dalgınlık kötü sonuçlar da doğurabilirdi. Allah koruyor yani.
sorma..biz şimdi en riskli günlerdeyiz ama ben hala her yere uzanma çabasındayım.bıraksan bu güzel havada cam falan silerdim yani...hep eşim uyarıyor yanı..alışamadım yahuuu napımmmmm
salı saat 3 te gidiyorum cnmm..ne bileyim tedirginlikten koyamadım..iki ay önceki hamileliğimde de koymamıştım hemen..iyiki de koymamışım..kaldırmak daha zor çünkü..salı hayırlı haberlerle döneyim söz ilk işim takvim olucakkkksorma varya ben zaten çok tezcanlı biriyim hiperaktif gibi, zor olacak kendimi durdurmak ama 15 ay bekledikten sonra aldığım bu güzel haberden sonra kendimi koltuğa bağlarım
sen nezaman dr a gideceksin, ayyy şu hamilelik takvimini koymanı bekliyorum 4 gözle
8scorpions tatlım inşallah sevinçten ellerin titreyerek yaparsın hamilelik takvimini salı günübende cumartesi günü gidicem inşallah.
Inan bana icimi cok rahatlattin oyle oldugunu bilmiyordum ben..saol canim..cnm bu arada sana su yuzden cok geç randovu vermıslerdır cunku senınki tup bebek kendı ellerıyle rahıme yerlestırdiler dıs gebelık rahım dısında oldugu ıcın oluyor senın bence dıs gebelık olma ıhtımalin yok bızımki normal oldugu ıcın dıs gebelıkmı degılmı dıe oyle sonucta dıs gebelık hayatı rıskte tasıyor sen ıcını rht tut
Beklicem tam 17 gun nasil gecer bilmiyorum ama artik nasip beklicrz Allahın izniyle..yarın ilk defa gıtcem bende hcgme baktırcam katlaması normalmi diye.. tabi keseyede ilk ustten bakar gormezse alltan bakar inş goruruz daha erken ama ben bırde hamile oldugumu adetten once idrar testıyle hemen ogrendıgım için erken yumurtladıgımı dusundugum ıcın gozukmesını umuyorum olusmustur kese diye yarın yazarım buraya cnm
canım maşallah Allahım her gittiğinde hep sevindirici haberler almanı nasibeder inşallah.
seninle tahmini doğum yapacağımız tarihler aynı baksanaaynı sabırsızlık bende de var, hergün kan testi yaptırıp değerlerime bakmak istiyorum ama zor duruyorum. yarın zaten dayanamaz yaptırırım:)
canımmm çok teşekkür ederim hoşbulduk
ben eşime diyorum, zaten sabırsız biriyim kesin 1 hafta evvel doğururum diyorumaynen bende hep yüzüstü yatmayı severm, bu tuhaf bir duygu, önceden gece 1 kere olsun uyanmazdım ben, akşam yatar sabah kalkardım, demekki doğuma şmdiden hazılıyor rabbim, uykusuz gecelere azar azar hazırlanıyoruz
binlerce şükür, yaşadığımız herşeye, ben 15 ay bekledim, sonunda aldım güzel haberi, o yüzden herşey bana çokgüzel geliyor
ayyyyy hayırlı haberlerini bekliyor olacağım bende, bol bol su içte bari direk alttan bakmayı teklif edemesin, ben çünkü 2 gün önce giderken öyle gittim, üstten baktı öyle olunca, ama göremeyince anneminde ısrarlarıyla alttan baktırmayı mecburen kabul ettim, halbuki daha çok erken bakmaya gerek yok diyebilirdi doktorum ama o da emin olmak istedi demekki.
benim mide bulantım var cnm maaleseffff... ağzımın tadı yokk hiçç grip oldum bdeee
hey masallahh.. ben de kızımınkini 5. ayda ogrendim diye cok gec ogrendim diyordum. genelde gec ogrenilenler kız oluyo ama hakikaten..
cnm benım bulantım ve yanma oluyor.. ama kusma falan yok bırde ayaga kalkınca cok hafıf bı basım donuyor
Kızlar midem cok bulanıyor benım sabahları cıkarıyorum baya bı ınsallah 3. aydan sonra gecer. Yarın kontrole gıtcez kısmet olursa doktorum ay sonunda gel gene demıstı.
kızlar yaaaa ben wcden çıkamıyonm nerdeyse 1 saatte bir yanii.günde 2 lt su içmeye zorluyorum kendimi..hatta işyerinde yarım litrelik tupper şişem var.onla iki tane akşamları da evde 2 tane..yine de bu kadar çok wc normalmi sizceeeee:26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?