2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
slm güzel kasım anneleri nasılsınız bir haftadır giremedim nasıl geçiyo hamişliğiniz benim hala bulantım falan yok sizde durumlar nasıl

Cinsiyetiide geç gösterirmiş:)

kızlar nazlı oluyo evet kızım net olarak 7. ayda fındığını gösterdi doktorum kıza benziyo demişti bende hep kız olacağını biliyordum ama yinede ya erkekse diye düşünmeden edemiyodum ama yanıltmadı bal kızım beni

evet cnm 1 gün farkediyo..ama diğer baktığım yerlerde hep 24 kasımdı..bende başitan 24 kasımı kabulettimmmm
hadi kızlar alın elinize takvimi sayın bakalımmmm
böyle midede biraz yanma başladı bende cnm yaaaa soldan soldan geliyo hassasiyet sanırımmmmm:26::26:benim eşimin de göbeği var..doğursa benim yerimeeeee

canım Allah kolaylık versin..iyi bak kendine..bende takvim için keseyi bekliyorum cnm..bidahaki gelişinde beraber yaparız inşallahh

hey masallahh.. ben de kızımınkini 5. ayda ogrendim diye cok gec ogrendim diyordum. genelde gec ogrenilenler kız oluyo ama hakikaten..

slm güzel kasım anneleri nasılsınız bir haftadır giremedim nasıl geçiyo hamişliğiniz benim hala bulantım falan yok sizde durumlar nasıl

cnm benım bulantım ve yanma oluyor.. ama kusma falan yok bırde ayaga kalkınca cok hafıf bı basım donuyor

Kızlar midem cok bulanıyor benım sabahları cıkarıyorum baya bı ınsallah 3. aydan sonra gecer. Yarın kontrole gıtcez kısmet olursa doktorum ay sonunda gel gene demıstı.

kızlar yaaaa ben wcden çıkamıyonm nerdeyse 1 saatte bir yanii.günde 2 lt su içmeye zorluyorum kendimi..hatta işyerinde yarım litrelik tupper şişem var.onla iki tane akşamları da evde 2 tane..yine de bu kadar çok wc normalmi sizceeeee:26::26::26::26:

selam kasım anneleri ben kısmetse ekim annesi olcam ama birkaç hafta öncesini bir hatırlayıp buraya yazmak istedim bir de bizim ekim topiği çok durgunlaştı malesef herkes facede takılıyo bence siz hiç face filan icat etmeyin bece burası daha güzelll
bu arada mide bulantısı olmayan arkadaşlar varmış ben de iki hafta öncesine kadar hiç midem bulanmıyo diye dolanıyodum ortalıklarda ama son iki haftadır var hele 3-4 gündür hat safhada malesef

benimde mide bulantım yok diye diye, çokkkk derinden bulanıyor bazen, öğlen balık yemiştim sonra 3-4 saat sonra salak ben yoğurt yedim bulantım geçti . Allahım sen beni koru nasıl böyle bir salaklık yaptım bilemiyorum ama büyük ihtimal balık tazedir diye düşünüyorum, Allahım sana emanetiz hepimizi koru inşallah

canımcım bişey olmaz..balık bayat olsa zaten tadından da anlardın..birde aradan epeyce zaman geçmiş..stres yapma sen..aminnnn.Allah korusunnnn

canımcım bişey olmaz..balık bayat olsa zaten tadından da anlardın..birde aradan epeyce zaman geçmiş..stres yapma sen..aminnnn.Allah korusunnnn

ayy canım benim Allah razı olsun, çok şükürki heralde tazeymiş, bir rahatsızlık hissetmedim ayyy ama varya Allah korusun bir anlık dalgınlık kötü sonuçlar da doğurabilirdi. Allah koruyor yani.

ayy canım benim Allah razı olsun, çok şükürki heralde tazeymiş, bir rahatsızlık hissetmedim ayyy ama varya Allah korusun bir anlık dalgınlık kötü sonuçlar da doğurabilirdi. Allah koruyor yani.

sorma..biz şimdi en riskli günlerdeyiz ama ben hala her yere uzanma çabasındayım.bıraksan bu güzel havada cam falan silerdim yani...hep eşim uyarıyor yanı..alışamadım yahuuu napımmmmm

sorma..biz şimdi en riskli günlerdeyiz ama ben hala her yere uzanma çabasındayım.bıraksan bu güzel havada cam falan silerdim yani...hep eşim uyarıyor yanı..alışamadım yahuuu napımmmmm

sorma varya ben zaten çok tezcanlı biriyim hiperaktif gibi, zor olacak kendimi durdurmak ama 15 ay bekledikten sonra aldığım bu güzel haberden sonra kendimi koltuğa bağlarım
sen nezaman dr a gideceksin, ayyy şu hamilelik takvimini koymanı bekliyorum 4 gözle

salı saat 3 te gidiyorum cnmm..ne bileyim tedirginlikten koyamadım..iki ay önceki hamileliğimde de koymamıştım hemen..iyiki de koymamışım..kaldırmak daha zor çünkü..salı hayırlı haberlerle döneyim söz ilk işim takvim olucakkkk

8scorpions tatlım inşallah sevinçten ellerin titreyerek yaparsın hamilelik takvimini salı günü bende cumartesi günü gidicem inşallah.

8scorpions tatlım inşallah sevinçten ellerin titreyerek yaparsın hamilelik takvimini salı günü bende cumartesi günü gidicem inşallah.

ayyy canımmm inşallahhhhh..sanırım biz salı anca keseyi görürüz..inşallah kısa süre de de kalp atışalrını duyarız cnm..o daha bi heyecanlı oluyormuşşşşşş..
Rabbim o günleri herkese göstersin inşallahhhh

Inan bana icimi cok rahatlattin oyle oldugunu bilmiyordum ben..saol canim..
Beklicem tam 17 gun nasil gecer bilmiyorum ama artik nasip beklicrz Allahın izniyle..

Canim bende yarın kan testi yaptirmak istiyorum cunki korkuyorum hala

benim mide bulantım var cnm maaleseffff... ağzımın tadı yokk hiçç grip oldum bdeee

bende hafiif halsizlikten başka bişey yok canım ya

hey masallahh.. ben de kızımınkini 5. ayda ogrendim diye cok gec ogrendim diyordum. genelde gec ogrenilenler kız oluyo ama hakikaten..

kızım 7.aya kadar bağdaş kurmuş vaziyette duruyordu hep 7. aydan sonra açtı bacakları kız olduğu kesinleşti doktorum neler yapmadıki açsın bacaklarınıda görelim diye ama yok acmadı
hatta doktrum ben böyle inatçı bi bebek görmedim dedi kızım gerçekten inatçı emzirmeye gelen hemşireye bile pes dedirtti mememi tutturamamıştı zaten emmedi kızım hiç bu bebeğimden umutluyum ama..

cnm benım bulantım ve yanma oluyor.. ama kusma falan yok bırde ayaga kalkınca cok hafıf bı basım donuyor

inşallah gecer bulantıların canım benimde ayağa kalktığımda bazen kasıklarıma sancı giriyo o kadar..

Kızlar midem cok bulanıyor benım sabahları cıkarıyorum baya bı ınsallah 3. aydan sonra gecer. Yarın kontrole gıtcez kısmet olursa doktorum ay sonunda gel gene demıstı.

inşallah canım..

bence normal suyu çok içtiğin için çokta sık idrara çıkıyorsun canım endişe etme ben çok sık su içemiyorum ya bulantı ffalan yok ama yeme isteği iyice azaldı bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…