bende hafiif halsizlikten başka bişey yok canım ya
kızım 7.aya kadar bağdaş kurmuş vaziyette duruyordu hep 7. aydan sonra açtı bacakları kız olduğu kesinleşti doktorum neler yapmadıki açsın bacaklarınıda görelim diye ama yok acmadı
hatta doktrum ben böyle inatçı bi bebek görmedim dedi kızım gerçekten inatçı emzirmeye gelen hemşireye bile pes dedirtti mememi tutturamamıştı zaten emmedi kızım hiç bu bebeğimden umutluyum ama..
inşallah gecer bulantıların canım benimde ayağa kalktığımda bazen kasıklarıma sancı giriyo o kadar..
inşallah canım..
bence normal suyu çok içtiğin için çokta sık idrara çıkıyorsun canım endişe etme ben çok sık su içemiyorum ya bulantı ffalan yok ama yeme isteği iyice azaldı bende
aslında suyu hiç sevmem cnm..ama hamile olduğumu bildiğimden ber kendime şart koydum..zorla da olsa içiyorum..çok önemli diyorlar ne bileyim..
bende de yeme isteği azaldı..yani bakıp bakıp geçiyorum bisürü yenecek şeyin önünden..ben de de bualntı yok..annemde de pek olmamış..ona çekmişimdir inşallahhhh:26:
Son reglimi 1 şubat 2013'te oldum ..Doktoruma göre 5+5 günlük hamişim. İlk bebişim olacak2 gün öncesine kadar en ufak bir hamilelik belirtim yokken , 2 gündür dünyam tepetaklak oldu ama yinede herşeye değer demi
Kizlar ben tedaviden once işten ayrildim tup bebek yapicagimi biliyordi ..simdi benim isim masa basi ve cook rahat maasimda cok iyi..evime minibusle 15 dk ..simdi hamileyim ve isime geri donmek istiyorum patronlarim geri gelebilirsin demislerdi..sizce kalp atisinimi bekliyeyim yoksa bu aralar ise baslayabilirmiyim..aranizda calisan varmi
merhaba kızlar,
bende hamileyim sat 17 şubat, ikinci kuzum olucak hayırlısıyla..
Hepimize Allahım kucağımıza almayı nasip etsin
cnm ben çalışıyorum ve işyerim eve 1,5 saat mesafede..inşallah doğum iznine kadar bırakmak istemiyorum..benim de masa başı..
madem patron geri istiyor konuş..bebeğin kalp atışlarını duyana kadar yine gitme dinlen..sonuçta seninki daha özel tüp bebiş..sonra başla cnm..madem maaşın da iyiymiş..dayanamazsan ozaman çıkarsn olmazsa..
erkek canım 4 olcak mayısta, o çok istiyordu kardeş, yaklaşık bir senedir korunmuyorduk olmuyordu, şimdi kısmetmişhosgeldiinn..Amiin inş Rabbim saglıkla sıhhatle kucagımıza almayı nasip etsinn.. ilki kac yasında?? kız mı erkek mı ilki?
Kalp atisini duyayim ozaman ondan sonra baslamam daha dogru olur..zorlaniyormusun canim peki bulantin falan sabah kalkmalarini etkiliyormu :)
erkek canım 4 olcak mayısta, o çok istiyordu kardeş, yaklaşık bir senedir korunmuyorduk olmuyordu, şimdi kısmetmiş
inşallah kız olur, hayırlısıyla çok istiyorum sağlıklı olsunda önce
süper zamanlama desene, kardeş bile evlatlar için..
bu arada bursadayım ben, sizler hangi şehirdesiniz
merhabaaa kızlarrrr bende kasımm annesıyımmm. allahım bebeklerımızı saglıklı bır şekılde kucaklarımıza almayaı nasip etsınnn .
çok heyecanlıyımmm ılkk bebegımmm haftalar gunler saatler geçmioooo kızlarr nasıll gelecek bu kasım kavuşcaz meleklerımıze:)
bılmıyorum sızde öylemısınız hergun sayıyorum bıan once kucagıma almak ıstıyorumm neden bukadar sabırsızım çookkk sevıyorum bebeklerıııı ondan olsa gerek...yolda bıle gorsem sevmeden bırakmam muhakkak yolunu keserım bı 5 dk durdururum neyse kızlarrr heyecan çeneme vurduuu hep bırlıkte guzel bı hamıleleık geçirebılmemız dıleklerımıle butun hamışlerı opuyorumm.
ALLAHIM ISTEYEN HERKESE ZAMANINDA NASIP ETSIN ( amin)
hayırlı olsun canımm.. hosgeldin aramızaavalla benim 2. oluyo ama aynı heyecan bende de mevcut. zaman hic gecmiyo sanki. ilk 3 ay gecsin sonrası daha kolay geciyoo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?