evet valla cnm yaa ıns sende gorursunnnn benım 4 gorusum olucakk
kuzum ya ıst gıbı bır yerde yasıyorsun kım elestırıcek allah askına.. ayy aman allahım sen koru oyle kaynanalardan herkezi..
gene eşin demekkı destekcın senın tamam dıyor bazıları kalk anneme onu yap bunu yap dıyor işlerını yap dıyen var ya gozumun onunde.. cok gordum ınan benım esımde 5 ay yaptı ama bekarken gıttı allaha sukur
herkezın farklı farklı sorunu varmısss ahh kızlar ahh
rabbım ınsallah bebegımzıın sansına bızım gonlumuzden gecenlerıde bıze nasip eder.
bende suan babamın bana verdıgı evde oturuyorum eşimin cok zoruna gıdıyor ama yapıcak bırsey yok 3 senede adam 2 ev parası odedı babası yuzunden umrumda dahı deıl zaten esımde pek sevmez kendı babasını
o yuzdennnn yavrumm bebegın ve esınden baska kımseyı takma
ne oluyor uzulen kım oluyor? kaynananmı ? kayınpederın mı kaynın yada gorumcelerın mı?
hayırrrrrrrrrrrr tabıykıde sen oluyorsun o yuzden hıc takmamaya calıs ben yenı yenı ogrendım adamı yoldda gorsem yolumu degıstırıyorum
kaynanam iyi gözükür ama içini ben biliyorum. kıskanıyo beni oğlunu paylaşamıyo sanki. dengesiz kendi de kabul ediyor bunu. oğlumu kaybedeceğimi düşününce saldırgan oluyorum diyo. ama bu böyle gitmez ben eşime şartımı söyledim doğumdan önce evimi ayıracaksın dedim o da tamam dedi ama öyle bi durum ki eşim askerlik yapmadı ve bebeğimiz olacak5 ay yapacak ama o süre içinde ne olacak. Bir de bizim çevremizde bir gelin aileden uzaklaşırsa onu hemen herkes eleştirir suçlar. gerçi benim umrumda değil ama ailem üzülüyor en ufak huzursuzluktas. ama bunlar akıllı uslu ayırmayacak bizi ben de cadılığımı çıkartıcam sonunda ortaya :)
canım ben kromozom testini burç lab.da yaptırdım..merterde.fiyatını hatırlamıyorum ama
çapayada pıhtılaşma için gittim..Dr.lar sanki cebinden ödüyolar gibi havayla yazdılar testleri..
10 tane test varsa 3ünü anca yaptılar kit yok deyip durdular
bende aldım testleri bağcılar araştırmaya kadın doğuma gittim
gayet anlayışlıydı dr.yaptı..ordada bikaç tane eksik vardı..kalanıda özelde yaptırdım..
belki fikir olur sanada
benimkiler koca eşşekler,liseligelmeyeyim dersler boş geçsin istiyolar
tatlım babam bize ev verdi ama eşim istemem diye tutturuyorofff delirtecek beni bu durum... gurur yapıyor aklınca...
kaynanam iyi gözükür ama içini ben biliyorum. kıskanıyo beni oğlunu paylaşamıyo sanki. dengesiz kendi de kabul ediyor bunu. oğlumu kaybedeceğimi düşününce saldırgan oluyorum diyo. ama bu böyle gitmez ben eşime şartımı söyledim doğumdan önce evimi ayıracaksın dedim o da tamam dedi ama öyle bi durum ki eşim askerlik yapmadı ve bebeğimiz olacak5 ay yapacak ama o süre içinde ne olacak. Bir de bizim çevremizde bir gelin aileden uzaklaşırsa onu hemen herkes eleştirir suçlar. gerçi benim umrumda değil ama ailem üzülüyor en ufak huzursuzluktas. ama bunlar akıllı uslu ayırmayacak bizi ben de cadılığımı çıkartıcam sonunda ortaya :)
Off sen öyle anlatınca içim gitti ben de öğrencilerimi çok özledimmmmama gidemiyorum okula raporluyum düşük tehlikesi yüzünden sanırım heyet raporlarıyla da kapatcaz bu dönemi.
Canım senin bebek bu hesaba göre 8 hafta 4 günlük oluyor . evet çok hızlı büyüyorlar gercekten bide bu ölçüm baş-popo normalde daha uzun minikler4 günde yarım santim uzamış mesela, dr a gidince ultrason fotonu bekliyorum koyarsın dimi
Selam kızlar
Hastaneden geldim bebek iyi çok şükür ultrasona bi baktım sıpa ellerini kollarını oynatıyorduminicik 3 cm olmuş. Progesteronum 40 çıkıyor ama dr yine de progestana devam et diyor. 11. haftada 2'li test yapılcakmış zeka testiymiş.Bu test hakkında bilgisi olan var mı bide 3 lü test var farkları ne acaba
bende kendime bir dr bulmalıyım ama hiç bilemiyorum şimdi osman develioğluna gidiyorum ilk hamileliğim ve tüp bebek o yüzden çok seçici düşünüyorum bakalım hayırlısı.
kızlar bişi sorucam hani böyle kitaplar var hamileyken yaşıdıklarını not alabildiğin her hafta bebeğin ultrason görüntülerini yapıştırabildiğin kitaplar var onları nasıl bulabilirim internetten baktım ama bulamadım o tarz bişey
Ah canım bir bilsen kaç kiloyla gebe kaldığımı yorulmadan yürüyüş yapmaya çalışıcam bakalım benim 12 kilo almak değil vermem lazım :)))))
canım zaten kısa dönem yapcakmış sende o süreçte ailende kalırsın. ya da onlar sana gelir nolcakki 5 ay çok uzun değil. takılma bence böyle şeylere ve yine bence bir an önce o evden uzaklaşmaya bakne kadar olsa kv işte. benimkide diyip duruyodu ne istiosa canın söyle yapayım diye. benimde bugün misafirim gelcek eşim tutturdu anneme söyliyelim yaprak sarsın diye dedim yok sona sarcaktı sarmıcaktı. bende dedim börek falan yaparım yanınada kısır yaparım diye bu sefer eşim kısırı yapsın söliim dedi. aramış oda ne dediyse artık beni aradı eşim annemi bi ara diye aradım sesi bi tuhaf bozulmuş. bende dedim bişi yapma ben ayarlarım evden öyle diyince yine yapayım diyo yok dedim eşimden için o aramış ben arama demiştim dedim. bi tuhaflar yani. gidiyoruz ikide birde yok şunu ye torunum şöle olsun yok buna bak ona benzesin. ona bile bunalıyorum. normalde benim annem yanlız o bakıcaktı bebeğe ama eşim yüzünden sorunlar yaşandı annemi tekrar getiripte üzmek istemiyorum içten içede eşime görsün gününü diyorum banada olcak olan ama bu gidişle kv bakıcak gibi duruyo istiyorum burunları sürtsün ama bi yandanda bebeğimi ona bırakmak istemiyorum. evleri buzhane gibi koca insan hasta oluyo kp sigara içiyo. yani gözüm arkada kalcak. yani uzun lafın kısası benimki iyi kv lerden ki iyisi böleyse beraber yaşanılanı düşünemiyorum. hakkında hayırlısı olsun ama dediğim gibi 5 ay bi şekilde idare edersin. izine falanda gelmez çabucak bitirir hatta kıl dönmesinden ameliyat olsun dahada çabuk gelir
https://www.....................php?v=10200798407264592&set=vb.219044044899426&type=2&theater
kızlar linkteki videoyu izlemenizi tavsiye ederim. Allahın lutfu yarabbi ne güzel bir şey içinde bir canlının olması
haklısın da tatlım o evden ayrılmadan kurtulamayacağım bu psikolojiden
Yok canım ne yabancısı allahın bildiğini kuldan mı saklıcam :))) 86 kiloyla gebe kaldım her kilolu bayanın geçmişinde olan troid hastasıyım 3 yıldırda tedavi oluyorum hormonlar stres 20 kilo aldım veremedimde bende mide bulantım olsun yemek iyemeyim dedim ama bulantım var ama rahtsız etmiyor kokulardan etkilenmiyorum kusmuyorum maşallah yiyorum ama abartılacak kadar çok değil ekmek pilav makarna börek çörek yeme dedi doktorum yemiyorum süt sebze meyva falan öyle besleniyorum
zor bitanem ya boşa koysam dolmuyo doluya koysam almıyo ama bi yol bulacam yoksa katil olucam. ya gece eşim bana su getiriyor diye bile laf ediyo ya neymiş o bana hizmet etmicekmiş ben kadınmışım ben etmeliymişim. sanane dememek için zor tuttum kendimi sonra baktım susmuyo. sanane dedim alan razı veren razı seni ne ilgilendiriyo?
ay erkeklerde bide bu var kızın tarafından yardım edilince yediremiolar kendilerine. aman boşwer sen al o evi bi güzel ver kiraya kirayıda kendine al harcaoda didinsin dursun. hayret bişi ya sanki sen o babanın evladı diilsin. onların mantığı kız ailesi yardımı oğlanı ezmek için yapar halbuki alakası yok ama öyle işlio akılları. benim eşimde öyleymiş. annemin çok durumu yoktu ama yine yaptı sağolsun. ondan sesi çıkmadı sanırım ama geçen kuzeninin annesi babası yok eşide hamileydi kız bide hemşire nöbetleri falan oluyo. burdan kızın memleketine gitmişler kızın babasıda ev vermiş. e çocuk doğuncada çocuğada bakıcak annesi ne güzel. ama başta eşim sona kv bir karşı çıktılar neymiş iç güveysi gitmişmiş ya dedim ne alaka burda kalsalardı kim bakcaktı o çocua elemi emanet edeceklerdi diye neymiş oğlanın ablası bakarmışmış o ablayıda bir görün yani şeytanın ön bacağı hem zatende kendi çocukları var yani mümkün değil iyi olmuş diyceklerine oğlana saymadıklarını bırakmadılar neymiş kızın annesi gelsinmiş madem bakcakmış. zihniyetleri garip bu insanların
hiç birşey senin ve bebeğinin sağlığından daha önemli değil canım, bence kimsenin ne düşündüğünü düşünme, bende yanlız büyüttüm kimse yoktu yanımda eşim akşamları geliyordu ama sende beş ay idare edebilirsin bence illaki kendi annen filan gelir kalır yanında, hem mümkün olan en kısa zamanda ayrılmalısın bebeğinin nasıl etkilendiğini allah bilir canım
canım bende yaşadım seninkine benzer durumlar kp vefat ettiği için kayınvalidem oğluna çok düşkün oldu ama artık birbirimizi benimsedik birbirimize alışınca o aradaki huzursuzluklar geçiyor sende eşin dönene kadar bebek doğana kadar sabret sonra çocukla olmuyor rahat edemiyoruz die evinizi ayırırsınız
aynen ole hayatım ıns sorunlarınız bıran once cozulmesı umuduylaaa rabbım yardımcın olsun cnmmmm benm sen mercımegınıde uzmee annesi
Sizin mercimeklerinize de maşallahevet bizden tecrübe edinceksiniz ne güzel, Şu bebek albümü fikrim benim de vardı ya alsak da yazsak, yapıştırsak resimleri falan, hatta ilk sayfasına gebelik test çubuğunu yapıştırmayı düşünüyorum
İnş hepimizinki güzel çıkar , hemen çıkıyormu test sonucları bende de panik atak var sanırım sonucu bekleyene kadar oldukça gerilirim
offf canım yaaa epey şiddetli demek seninkiinşAllah kısa zamanda geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?