2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

aminn canım inş. hepimiz görürüz bebişlerimizi...

hiç birşey senin ve bebeğinin sağlığından daha önemli değil canım, bence kimsenin ne düşündüğünü düşünme, bende yanlız büyüttüm kimse yoktu yanımda eşim akşamları geliyordu ama sende beş ay idare edebilirsin bence illaki kendi annen filan gelir kalır yanında, hem mümkün olan en kısa zamanda ayrılmalısın bebeğinin nasıl etkilendiğini allah bilir canım

hangi testleri istemislerdi
sonuclari duruyorsa
yaptirdigin testlerin isimlerini yazabilir misin ?

tatlım babam bize ev verdi ama eşim istemem diye tutturuyor offf delirtecek beni bu durum... gurur yapıyor aklınca...

ay erkeklerde bide bu var kızın tarafından yardım edilince yediremiolar kendilerine. aman boşwer sen al o evi bi güzel ver kiraya kirayıda kendine al harca oda didinsin dursun. hayret bişi ya sanki sen o babanın evladı diilsin. onların mantığı kız ailesi yardımı oğlanı ezmek için yapar halbuki alakası yok ama öyle işlio akılları. benim eşimde öyleymiş. annemin çok durumu yoktu ama yine yaptı sağolsun. ondan sesi çıkmadı sanırım ama geçen kuzeninin annesi babası yok eşide hamileydi kız bide hemşire nöbetleri falan oluyo. burdan kızın memleketine gitmişler kızın babasıda ev vermiş. e çocuk doğuncada çocuğada bakıcak annesi ne güzel. ama başta eşim sona kv bir karşı çıktılar neymiş iç güveysi gitmişmiş ya dedim ne alaka burda kalsalardı kim bakcaktı o çocua elemi emanet edeceklerdi diye neymiş oğlanın ablası bakarmışmış o ablayıda bir görün yani şeytanın ön bacağı hem zatende kendi çocukları var yani mümkün değil iyi olmuş diyceklerine oğlana saymadıklarını bırakmadılar neymiş kızın annesi gelsinmiş madem bakcakmış. zihniyetleri garip bu insanların

canım bende yaşadım seninkine benzer durumlar kp vefat ettiği için kayınvalidem oğluna çok düşkün oldu ama artık birbirimizi benimsedik birbirimize alışınca o aradaki huzursuzluklar geçiyor sende eşin dönene kadar bebek doğana kadar sabret sonra çocukla olmuyor rahat edemiyoruz die evinizi ayırırsınız

erken yumurtladım herhalde ultrasonda boyle cıkıyor tarıhkoyarım tabı canım

Canim aslinda ikili test ve üçlü testin amacı ayni bebekteki ozur risklerine bakmak, genelde son çıkan oldugu icin ikili test kullanılıyor ama bazen sonuca gore üçlüde yaptırılıyor.
Kan ve ultrason ölçüm sonuclari bir bilgisayar programına giriliyor anne yası , anne özellikleri , geçirilen hastalıklar , aile öyküleri , geçirilen saglık sorunları falan bir suru bilgi alınıyor bunun sonucuna gore bebekteki risk oranı cikiyor.
Bazi doktorlar gerek görürse üçlü testide yaptırıyor risk fazlaysa amniyo sentez veya cvs yapılıyor ama insallah hic birimizde bunlara gerek kalmaz.

bende kendime bir dr bulmalıyım ama hiç bilemiyorum şimdi osman develioğluna gidiyorum ilk hamileliğim ve tüp bebek o yüzden çok seçici düşünüyorum bakalım hayırlısı.

Canim istanbuldaysan sana kendi doktorumu onerebilirim , kendisi tupte yaptigi icin bu konuda cok bilgili ve hassas , bu arada benimkide tup o yuzden bu doktoru sectim.

Canim internette gebelik albümü yazıyorsun cikiyor ama bir yerden bulamazsan bana mesaj at temin edeceğin yer bilgisi veririm.

kizlar bgn gorduk bizim bebisi :) kollari olusmus gozleri de cizgi gibiydi.. doktor bi surru kan testi verdi yarin yaptirmaya gidicem.. bi kac uyarida bulundu kuvette sicak su doldurup durma dedi ve benim bu zamana kadar hep yaptigim seydi bu :) direk dusuk riskine sebep oluyomus.. neyse ki ben de ole bi risk olmadi ama onemliymis bilmeden neler yapmisim meger hatta daha hamileligimi ogrenmeden 6 haftalikken kayaga bile gitmistim esimle 4 gun kaymistim allah hepimizin guzel meleklerini korusun icimizi ferah tutmakta yarar var

Ah canım bir bilsen kaç kiloyla gebe kaldığımı yorulmadan yürüyüş yapmaya çalışıcam bakalım benim 12 kilo almak değil vermem lazım :)))))

sen de mi bendensin,ben de aynı dertten muzdaribim.değil almak vermem lazım ama sürekli acıkıyorum ve hiç mişdem bulanmadığı için bütün bunlar.

zor bitanem ya boşa koysam dolmuyo doluya koysam almıyo ama bi yol bulacam yoksa katil olucam. ya gece eşim bana su getiriyor diye bile laf ediyo ya neymiş o bana hizmet etmicekmiş ben kadınmışım ben etmeliymişim. sanane dememek için zor tuttum kendimi sonra baktım susmuyo. sanane dedim alan razı veren razı seni ne ilgilendiriyo?

haklısın da tatlım o evden ayrılmadan kurtulamayacağım bu psikolojiden

aynen ole hayatım ıns sorunlarınız bıran once cozulmesı umuduylaaa rabbım yardımcın olsun cnmmmm benm sen mercımegınıde uzmee annesi

hiç dert etme ben de 87 kiloyum.aynen mide bulantısı haif var ama kusturacak derecede değil..ama ben süt içmiyorum doğduğumdan beri içmiyorum.aklıma ne geldi bak biri bana zorla süt içirse anında kusarım

aaaaayyyyy sinir oldummmmm

kuzum la havle çek bol bol dua et kıyamam sana yaaaaaa

şimdi benim derdim başkaaa 3,5 aylık evliyim bebeşimis dogdugunda daha 1inci evlilik yıldönümüme bile 15 20 gün olcak 2+1 evim kücük odam var ama orayı cok özenle döşedik daha 1 sene olmadan da dağıtmaya kıyamıyorum hep diyorum bebeğim 5 yasına gelsin ozaman uzun vadeli kullanaçağı güzel bi oda yaparım ama internetten bakıyorum içim gidiyo çokkkkmutsuzum +1 oda istiyorumm hüüüff

ben anlasam zaten aaah ah şimdiye düzenimiz kurmuştuk bebeğimize oda bile yapmıştık

evet bitanem zaten ondan korkuyorum inşallah bişey olmaz bebeğime

yok yok doğumdan önce ayrılmazsam evde onlarla iyice kafayı yerim şimdi işe gidiyorum da azcık rahatım evde kalsam bütüngü deli olurum (((

aynen ole hayatım ıns sorunlarınız bıran once cozulmesı umuduylaaa rabbım yardımcın olsun cnmmmm benm sen mercımegınıde uzmee annesi

Alah razı olsun kızlar yaaa... Minik mucizem büyüsün sağlıkla inşallah tek korkum ona bişey olması zaten bişey olursa onları parçalarım

bende saklıyorum :) çubuğumu aynı şeyi düşünmüşüz hatta eşimin ogün doğum günüydü en büyük hediye bu olmutu eşimin bunlarıda yazmak istiyorum bebeğime ilerde okusun ne güzel bişey yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…