2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

valla olabilir canım ben geçen lavobaya yetişemedim bazen o kadar acaip gelioki anlatamam inşallah sen öyle olmassın ama benimki istem dışı anında çıkıo :26:

Kızlar, öğrenciler hamile olduğumu duymuş bugün bana diyolarki "Biz anlamıştık zaten,artık bize hiç kızmıyorsunuz ve yüzünüz hep gülüyor."

sat 25 ocak benım.en son 18mm ıdı cılegım.buyumustur sımdıye kadar ınsallah teyzesısu anda cok hızlı buyuduklerı gunlerdeyız

ayy evet evett hamilelik günlüğü bebek albümüü yazınca çıkıyooo :)cuma günü kalp atışını duycam inşallh bir sorun çıkmazsa Allhım sen koru hep duyamıyacakmısın gibi bir his var yarabbim ( o gun hediye olarak alıcam minikimee:)

kaynanam iyi gözükür ama içini ben biliyorum. kıskanıyo beni oğlunu paylaşamıyo sanki. dengesiz kendi de kabul ediyor bunu. oğlumu kaybedeceğimi düşününce saldırgan oluyorum diyo. ama bu böyle gitmez ben eşime şartımı söyledim doğumdan önce evimi ayıracaksın dedim o da tamam dedi ama öyle bi durum ki eşim askerlik yapmadı ve bebeğimiz olacak 5 ay yapacak ama o süre içinde ne olacak. Bir de bizim çevremizde bir gelin aileden uzaklaşırsa onu hemen herkes eleştirir suçlar. gerçi benim umrumda değil ama ailem üzülüyor en ufak huzursuzluktas. ama bunlar akıllı uslu ayırmayacak bizi ben de cadılığımı çıkartıcam sonunda ortaya :)

valla olabilir canım ben geçen lavobaya yetişemedim bazen o kadar acaip gelioki anlatamam inşallah sen öyle olmassın ama benimki istem dışı anında çıkıo :26:

Canım afedersin ama ben illa parmak sokacam yoksa öyle kendiliğinden hiç çıkmadı. Ama tabi hamilelikte farklıysa birden geliverir alimAllah

ayy canım sen heyecanlısındır şimdi meleğini görüceksin ne güzell,
şu hafta geçsede bende meleğimde tanışsam yaa
evet valla cnm yaa ıns sende gorursunnnn benım 4 gorusum olucakk
kuzum ya ıst gıbı bır yerde yasıyorsun kım elestırıcek allah askına.. ayy aman allahım sen koru oyle kaynanalardan herkezi..
gene eşin demekkı destekcın senın tamam dıyor bazıları kalk anneme onu yap bunu yap dıyor işlerını yap dıyen var ya gozumun onunde.. cok gordum ınan benım esımde 5 ay yaptı ama bekarken gıttı allaha sukur
herkezın farklı farklı sorunu varmısss ahh kızlar ahh
rabbım ınsallah bebegımzıın sansına bızım gonlumuzden gecenlerıde bıze nasip eder.
bende suan babamın bana verdıgı evde oturuyorum eşimin cok zoruna gıdıyor ama yapıcak bırsey yok 3 senede adam 2 ev parası odedı babası yuzunden umrumda dahı deıl zaten esımde pek sevmez kendı babasını
o yuzdennnn yavrumm bebegın ve esınden baska kımseyı takma
ne oluyor uzulen kım oluyor? kaynananmı ? kayınpederın mı kaynın yada gorumcelerın mı?
hayırrrrrrrrrrrr tabıykıde sen oluyorsun o yuzden hıc takmamaya calıs ben yenı yenı ogrendım adamı yoldda gorsem yolumu degıstırıyorum

canım maşallah size, büyüyorsunuz,
rabbim bizlere de nasip etsin inşallah görmeyi miniklerimizi,
siz bizde büyük olunca sizlerden tecrübe sahibi olucaz inşallah..

kızlar progestoronu ağızdanmı vajindenmi kullanıyosunuz kullananlar???

canım bana dr vajinden verdi, ağız yoluyla alınca baş dönmesi , bulantı gibi yan etkileri yapıyor çünkü ilaç...

canım zaten kısa dönem yapcakmış sende o süreçte ailende kalırsın. ya da onlar sana gelir nolcakki 5 ay çok uzun değil. takılma bence böyle şeylere ve yine bence bir an önce o evden uzaklaşmaya bak ne kadar olsa kv işte. benimkide diyip duruyodu ne istiosa canın söyle yapayım diye. benimde bugün misafirim gelcek eşim tutturdu anneme söyliyelim yaprak sarsın diye dedim yok sona sarcaktı sarmıcaktı. bende dedim börek falan yaparım yanınada kısır yaparım diye bu sefer eşim kısırı yapsın söliim dedi. aramış oda ne dediyse artık beni aradı eşim annemi bi ara diye aradım sesi bi tuhaf bozulmuş. bende dedim bişi yapma ben ayarlarım evden öyle diyince yine yapayım diyo yok dedim eşimden için o aramış ben arama demiştim dedim. bi tuhaflar yani. gidiyoruz ikide birde yok şunu ye torunum şöle olsun yok buna bak ona benzesin. ona bile bunalıyorum. normalde benim annem yanlız o bakıcaktı bebeğe ama eşim yüzünden sorunlar yaşandı annemi tekrar getiripte üzmek istemiyorum içten içede eşime görsün gününü diyorum banada olcak olan ama bu gidişle kv bakıcak gibi duruyo istiyorum burunları sürtsün ama bi yandanda bebeğimi ona bırakmak istemiyorum. evleri buzhane gibi koca insan hasta oluyo kp sigara içiyo. yani gözüm arkada kalcak. yani uzun lafın kısası benimki iyi kv lerden ki iyisi böleyse beraber yaşanılanı düşünemiyorum. hakkında hayırlısı olsun ama dediğim gibi 5 ay bi şekilde idare edersin. izine falanda gelmez çabucak bitirir hatta kıl dönmesinden ameliyat olsun dahada çabuk gelir

Kızlar, öğrenciler hamile olduğumu duymuş bugün bana diyolarki "Biz anlamıştık zaten,artık bize hiç kızmıyorsunuz ve yüzünüz hep gülüyor."

Off sen öyle anlatınca içim gitti ben de öğrencilerimi çok özledimmmm ama gidemiyorum okula raporluyum düşük tehlikesi yüzünden sanırım heyet raporlarıyla da kapatcaz bu dönemi.

sat 25 ocak benım.en son 18mm ıdı cılegım.buyumustur sımdıye kadar ınsallah teyzesısu anda cok hızlı buyuduklerı gunlerdeyız

Canım senin bebek bu hesaba göre 8 hafta 4 günlük oluyor . evet çok hızlı büyüyorlar gercekten bide bu ölçüm baş-popo normalde daha uzun minikler 4 günde yarım santim uzamış mesela, dr a gidince ultrason fotonu bekliyorum koyarsın dimi

2li testte kan alınır usgden bebeğin ense kalınlığı ölçülerek down sendrom oranı çıkarılır bunda sorun varsa 3lü test yapılır ondada kandan 3 hormona bakılarak bi oran çıkarılıyor die biliyorum benim hamileliğimde 2li test ve doppler usg ye girmiştim bunların sonuçları iyi olduğu için diğerlerine gerek görmemişti drum

haklısın da tatlım o evden ayrılmadan kurtulamayacağım bu psikolojiden

Off sen öyle anlatınca içim gitti ben de öğrencilerimi çok özledimmmm ama gidemiyorum okula raporluyum düşük tehlikesi yüzünden sanırım heyet raporlarıyla da kapatcaz bu dönemi.

benimkiler koca eşşekler,liseli gelmeyeyim dersler boş geçsin istiyolar

Canım afedersin ama ben illa parmak sokacam yoksa öyle kendiliğinden hiç çıkmadı. Ama tabi hamilelikte farklıysa birden geliverir alimAllah

eskiden bende öyleydim canım ama bu gerçekten garip bişey öğürme bile istemsiz oluyo benim.. böle sanki midem hıçkırıo gibi tutamıyorum engel olamıyorum. iç organlarımın hepsi ağzımdan çıkcak gibi :26: içimde bişey kalmasada öğürme devam ediyo eşim enseme anlıma falan soğuk su döküyo öle kendime geliyorum. çok afedersin hamilelik öncesi kusmalara kurban olayım :) çıkarınca rahatlıyodum en azından. bunda herşey çıktıktan sonra bulantım devam ediyo midem boğazım yanıyo böle sıtma tutuyo arkasından hop bide sarı su çıkıyo anca öyle rahatlıyorum

Sizin mercimeklerinize de maşallah evet bizden tecrübe edinceksiniz ne güzel, Şu bebek albümü fikrim benim de vardı ya alsak da yazsak, yapıştırsak resimleri falan, hatta ilk sayfasına gebelik test çubuğunu yapıştırmayı düşünüyorum

İnş hepimizinki güzel çıkar , hemen çıkıyormu test sonucları bende de panik atak var sanırım sonucu bekleyene kadar oldukça gerilirim

offf canım yaaa epey şiddetli demek seninki inşAllah kısa zamanda geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…