- 11 Kasım 2011
- 1.856
- 632
- 163
Selam annişkolar ve bal kabaklarıNasılsınız?
Ben en sonunda kendime nazar değdirdim, midem bulanmaya başladıDerste çıkaracam diye korktum ve son 2 dersi dışarda işledim dayanamadım çünkü Çok korkuyorum sınıfta çıkarırım diye
Kontrole gittiğinde dr.un söyler zaten boyu kaç cm seninkinin, evet bu topikte en büyük senin bebiş galiba SAT kaç senin benim 20 ocak
Hmmmm sağol canım bunlar korkutucu testler , Rabbim herkese akıllı, sağlıklı, imanlı, güzel ahlaklı, güzel huylu, hayırlı evlatlar nasip etsin. aminnnnn
canım ya bızde 8 sene .ama ınsan bazen katlanamıyor benım kaynanam acayıp ıyıdır ama kayınpederımmmmmmm aman amann
kesınlıkle hakkımı hıc helal etmıyorum ona!!
muhattap bıle olmam hg hb ıyı aksamlar gunaydın okadardır muhabbetımız:) baba dahii demem haketmyıor cunku.. eşimi borca soktu bıraktı pıslık 2 ev parası odettıı bıze 3 senede bak gene sınrılendım
valla olabilir canım ben geçen lavobaya yetişemedim bazen o kadar acaip gelioki anlatamam inşallah sen öyle olmassın ama benimki istem dışı anında çıkıo :26:
durumunuz iyiyse çıkın canım, ailene desen destek olur bence
Allah kurtarsın en kısa zamanda
evet valla cnm yaa ıns sende gorursunnnn benım 4 gorusum olucakkayy canım sen heyecanlısındır şimdi meleğini görüceksin ne güzell,
şu hafta geçsede bende meleğimde tanışsam yaa
kuzum ya ıst gıbı bır yerde yasıyorsun kım elestırıcek allah askına.. ayy aman allahım sen koru oyle kaynanalardan herkezi..kaynanam iyi gözükür ama içini ben biliyorum. kıskanıyo beni oğlunu paylaşamıyo sanki. dengesiz kendi de kabul ediyor bunu. oğlumu kaybedeceğimi düşününce saldırgan oluyorum diyo. ama bu böyle gitmez ben eşime şartımı söyledim doğumdan önce evimi ayıracaksın dedim o da tamam dedi ama öyle bi durum ki eşim askerlik yapmadı ve bebeğimiz olacak5 ay yapacak ama o süre içinde ne olacak. Bir de bizim çevremizde bir gelin aileden uzaklaşırsa onu hemen herkes eleştirir suçlar. gerçi benim umrumda değil ama ailem üzülüyor en ufak huzursuzluktas. ama bunlar akıllı uslu ayırmayacak bizi ben de cadılığımı çıkartıcam sonunda ortaya :)
Selam kızlar
Hastaneden geldim bebek iyi çok şükür ultrasona bi baktım sıpa ellerini kollarını oynatıyorduminicik 3 cm olmuş. Progesteronum 40 çıkıyor ama dr yine de progestana devam et diyor. 11. haftada 2'li test yapılcakmış zeka testiymiş.Bu test hakkında bilgisi olan var mı bide 3 lü test var farkları ne acaba
kızlar progestoronu ağızdanmı vajindenmi kullanıyosunuz kullananlar???
kaynanam iyi gözükür ama içini ben biliyorum. kıskanıyo beni oğlunu paylaşamıyo sanki. dengesiz kendi de kabul ediyor bunu. oğlumu kaybedeceğimi düşününce saldırgan oluyorum diyo. ama bu böyle gitmez ben eşime şartımı söyledim doğumdan önce evimi ayıracaksın dedim o da tamam dedi ama öyle bi durum ki eşim askerlik yapmadı ve bebeğimiz olacak5 ay yapacak ama o süre içinde ne olacak. Bir de bizim çevremizde bir gelin aileden uzaklaşırsa onu hemen herkes eleştirir suçlar. gerçi benim umrumda değil ama ailem üzülüyor en ufak huzursuzluktas. ama bunlar akıllı uslu ayırmayacak bizi ben de cadılığımı çıkartıcam sonunda ortaya :)
Kızlar, öğrenciler hamile olduğumu duymuş bugün bana diyolarki "Biz anlamıştık zaten,artık bize hiç kızmıyorsunuz ve yüzünüz hep gülüyor."
sat 25 ocak benım.en son 18mm ıdı cılegım.buyumustur sımdıye kadar ınsallah teyzesısu anda cok hızlı buyuduklerı gunlerdeyız
Selam kızlar
Hastaneden geldim bebek iyi çok şükür ultrasona bi baktım sıpa ellerini kollarını oynatıyorduminicik 3 cm olmuş. Progesteronum 40 çıkıyor ama dr yine de progestana devam et diyor. 11. haftada 2'li test yapılcakmış zeka testiymiş.Bu test hakkında bilgisi olan var mı bide 3 lü test var farkları ne acaba
Canım afedersin ama ben illa parmak sokacam yoksa öyle kendiliğinden hiç çıkmadı. Ama tabi hamilelikte farklıysa birden geliverir alimAllah
evet valla cnm yaa ıns sende gorursunnnn benım 4 gorusum olucakk
kuzum ya ıst gıbı bır yerde yasıyorsun kım elestırıcek allah askına.. ayy aman allahım sen koru oyle kaynanalardan herkezi..
gene eşin demekkı destekcın senın tamam dıyor bazıları kalk anneme onu yap bunu yap dıyor işlerını yap dıyen var ya gozumun onunde.. cok gordum ınan benım esımde 5 ay yaptı ama bekarken gıttı allaha sukur
herkezın farklı farklı sorunu varmısss ahh kızlar ahh
rabbım ınsallah bebegımzıın sansına bızım gonlumuzden gecenlerıde bıze nasip eder.
bende suan babamın bana verdıgı evde oturuyorum eşimin cok zoruna gıdıyor ama yapıcak bırsey yok 3 senede adam 2 ev parası odedı babası yuzunden umrumda dahı deıl zaten esımde pek sevmez kendı babasını
o yuzdennnn yavrumm bebegın ve esınden baska kımseyı takma
ne oluyor uzulen kım oluyor? kaynananmı ? kayınpederın mı kaynın yada gorumcelerın mı?
hayırrrrrrrrrrrr tabıykıde sen oluyorsun o yuzden hıc takmamaya calıs ben yenı yenı ogrendım adamı yoldda gorsem yolumu degıstırıyorum
Off sen öyle anlatınca içim gitti ben de öğrencilerimi çok özledimmmmama gidemiyorum okula raporluyum düşük tehlikesi yüzünden sanırım heyet raporlarıyla da kapatcaz bu dönemi.
Canım afedersin ama ben illa parmak sokacam yoksa öyle kendiliğinden hiç çıkmadı. Ama tabi hamilelikte farklıysa birden geliverir alimAllah
Kesinlikle birden geliyo az az bulanmaya başlıyo sonrasında lavaboya atman lazım kesinlikle kendini :26:
canım maşallah size, büyüyorsunuz,
rabbim bizlere de nasip etsin inşallah görmeyi miniklerimizi,
siz bizde büyük olunca sizlerden tecrübe sahibi olucaz inşallah..
canım bana dr vajinden verdi, ağız yoluyla alınca baş dönmesi , bulantı gibi yan etkileri yapıyor çünkü ilaç...
2li testte kan alınır usgden bebeğin ense kalınlığı ölçülerek down sendrom oranı çıkarılır bunda sorun varsa 3lü test yapılır ondada kandan 3 hormona bakılarak bi oran çıkarılıyor die biliyorum benim hamileliğimde 2li test ve doppler usg ye girmiştim bunların sonuçları iyi olduğu için diğerlerine gerek görmemişti drum
eskiden bende öyleydim canım ama bu gerçekten garip bişey öğürme bile istemsiz oluyo benim.. böle sanki midem hıçkırıo gibi tutamıyorum engel olamıyorum. iç organlarımın hepsi ağzımdan çıkcak gibi :26: içimde bişey kalmasada öğürme devam ediyo eşim enseme anlıma falan soğuk su döküyo öle kendime geliyorum. çok afedersin hamilelik öncesi kusmalara kurban olayım :) çıkarınca rahatlıyodum en azından. bunda herşey çıktıktan sonra bulantım devam ediyo midem boğazım yanıyo böle sıtma tutuyo arkasından hop bide sarı su çıkıyo anca öyle rahatlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?