zor bitanem ya boşa koysam dolmuyo doluya koysam almıyo ama bi yol bulacam yoksa katil olucam. ya gece eşim bana su getiriyor diye bile laf ediyo ya neymiş o bana hizmet etmicekmiş ben kadınmışım ben etmeliymişim. sanane dememek için zor tuttum kendimi sonra baktım susmuyo. sanane dedim alan razı veren razı seni ne ilgilendiriyo?
şimdi benim derdim başkaaa 3,5 aylık evliyim bebeşimis dogdugunda daha 1inci evlilik yıldönümüme bile 15 20 gün olcak 2+1 evim kücük odam var ama orayı cok özenle döşedik daha 1 sene olmadan da dağıtmaya kıyamıyorum hep diyorum bebeğim 5 yasına gelsin ozaman uzun vadeli kullanaçağı güzel bi oda yaparım ama internetten bakıyorum içim gidiyo çokkkkmutsuzum +1 oda istiyorumm hüüüff
yaşadıkların bana ne kadar yakın:S ama ben elimi yüzüme aldım artık hiç kimseden lafıımı çekmiyorum.e büyük caba verdim resmen sonunda ben kazanıcam inşallah. güç bela eşimin bütün ailesine inat bir ton borcun altına girdim. kısmetse taşınıcam kendi evime. sen k.validen ile oturuyorsun. ben eşimin babannesi ile. hem de çocukları yaşarken bunu hazmedemiyorum bende. eşimi kırmamak adına kabul ettim ama çok pişman oldum . 1 ay öncesine kadar anti depresan kullanıyordum ağlama krizlerinden kurtulamıyordum. hem onu hem kendimi bitirdim. bebek olduğunu hissedince bıraktım. her gün Allaha dua ediyorum gözümden akan yaşların hesabını versinler diye. bebeğim bana inşallah uğur getirecek. yeni bir ev ve yeni bir hayat bağışlayacak bana. dilerim senin içinde aynısı olur. taviz vermememn tavsiyemdir sanada.
zor bitanem ya boşa koysam dolmuyo doluya koysam almıyo ama bi yol bulacam yoksa katil olucam. ya gece eşim bana su getiriyor diye bile laf ediyo ya neymiş o bana hizmet etmicekmiş ben kadınmışım ben etmeliymişim. sanane dememek için zor tuttum kendimi sonra baktım susmuyo. sanane dedim alan razı veren razı seni ne ilgilendiriyo?
Canım biz şuan antalyada bi tatil beldesindeyiz, çok aramama rağmen 3+1 bulamadık. evim 2+1 . salon,yatak odası ve bi de misafir odam var. Şimdi o misafir odasında 2 spor koltuğum ve kitaplığım var. Bir tanesini bebeğin oda rengine gör kaplatcaz diğer kanepeyi de birine vercez. ben küçük bir karyola beşik, 2 kapılı dolap ve şifonyer alcam. Misafiri düşünemem valla. hem dedim ya tatil beldesi diye gelen giden eksik olmayacaktı en azından odam yok diye gelmezler. bence sen de yap ne olcakki
Off sen öyle anlatınca içim gitti ben de öğrencilerimi çok özledimmmmama gidemiyorum okula raporluyum düşük tehlikesi yüzünden sanırım heyet raporlarıyla da kapatcaz bu dönemi.
Canım senin bebek bu hesaba göre 8 hafta 4 günlük oluyor . evet çok hızlı büyüyorlar gercekten bide bu ölçüm baş-popo normalde daha uzun minikler4 günde yarım santim uzamış mesela, dr a gidince ultrason fotonu bekliyorum koyarsın dimi
şimdi benim derdim başkaaa 3,5 aylık evliyim bebeşimis dogdugunda daha 1inci evlilik yıldönümüme bile 15 20 gün olcak 2+1 evim kücük odam var ama orayı cok özenle döşedik daha 1 sene olmadan da dağıtmaya kıyamıyorum hep diyorum bebeğim 5 yasına gelsin ozaman uzun vadeli kullanaçağı güzel bi oda yaparım ama internetten bakıyorum içim gidiyo çokkkkmutsuzum +1 oda istiyorumm hüüüff
kıss nasıl aldın 3 kılooomaşallahh bende cok acıkıyorum yaaaaaaaa kılo alıcam dıye ödüm kopuyor sen zayıfsan sorun yok ben 61 kıloyummmmmmmmm
arkadaslar kan tahlıllerımın sonucu ile gittim beta hcg cok iyi katlanmıs son 5 gunde dıger tatlıllerımde zok guzel cıktı ve doktor ultrasona almak istedi ustten bakmak ıstedı alttan bahsetmedı bıle 4+5 haflatık oldum bugun ve kesemi gördük doktor hemen gordu ama benım gormem zaman aldıcok cok küçüktü 0.494cm hcg degerımde 750 olmus adet gunü 101.07 idi hersey yolunda dedi cok huzurluyum haftaya gel dedi acaba bebişide bukadar erken gorebılırmıyımki
canım belli olmaz ultrason kalitesine göre değişiyor ben 5+5 te göremedim keseyi gördük 15 gün sonra gidicem kalp atısı ve bebişi görmeye tebrik ederim
cnm sendemi alaqcaksin progestankızlar progestoronu ağızdanmı vajindenmi kullanıyosunuz kullananlar???
Selam kızlar
Hastaneden geldim bebek iyi çok şükür ultrasona bi baktım sıpa ellerini kollarını oynatıyorduminicik 3 cm olmuş. Progesteronum 40 çıkıyor ama dr yine de progestana devam et diyor. 11. haftada 2'li test yapılcakmış zeka testiymiş.Bu test hakkında bilgisi olan var mı bide 3 lü test var farkları ne acaba
Canım aslında nerdeyse 1 yaşına kadar yanımızda yatarlar o yüzden az daha tadını çıkar, işte bu şekilde 2 yıl kullanmış olcan odanı.Bebeği ayırmak istediğinde alırsın odasını acele etme. benim fikrim bu canım
cnm benı haftaya cagırdıgına göre ozamanmı gormeyı dusunuyor doktor yoksa neden cagırsınki testlerım herseyım tamam kesede tamam
bursadamısın canım,
ben tüp bebek olanların tüp bebek merkezine doğum yaptığını duymuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?