2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

yaşadıkların bana ne kadar yakın:S ama ben elimi yüzüme aldım artık hiç kimseden lafıımı çekmiyorum.e büyük caba verdim resmen sonunda ben kazanıcam inşallah. güç bela eşimin bütün ailesine inat bir ton borcun altına girdim. kısmetse taşınıcam kendi evime. sen k.validen ile oturuyorsun. ben eşimin babannesi ile. hem de çocukları yaşarken bunu hazmedemiyorum bende. eşimi kırmamak adına kabul ettim ama çok pişman oldum . 1 ay öncesine kadar anti depresan kullanıyordum ağlama krizlerinden kurtulamıyordum. hem onu hem kendimi bitirdim. bebek olduğunu hissedince bıraktım. her gün Allaha dua ediyorum gözümden akan yaşların hesabını versinler diye. bebeğim bana inşallah uğur getirecek. yeni bir ev ve yeni bir hayat bağışlayacak bana. dilerim senin içinde aynısı olur. taviz vermememn tavsiyemdir sanada.

ben yazıyorum zaten :) kan testini yaptığımdan beri bebeğime günlük yazıyorum ultrasonları da yapıştırdım :) okusun diye bebeğim :) normal bi ajandaya yapıyorum ben :)

kızlar opuyorum hepınızı umarım guzel sonuclarla gelırım
saat 7 de randevum ama eve gec gelebılırım iyi aksamlarrr şimdilikkkkkkkkk

Canım biz şuan antalyada bi tatil beldesindeyiz, çok aramama rağmen 3+1 bulamadık. evim 2+1 . salon,yatak odası ve bi de misafir odam var. Şimdi o misafir odasında 2 spor koltuğum ve kitaplığım var. Bir tanesini bebeğin oda rengine gör kaplatcaz diğer kanepeyi de birine vercez. ben küçük bir karyola beşik, 2 kapılı dolap ve şifonyer alcam. Misafiri düşünemem valla. hem dedim ya tatil beldesi diye gelen giden eksik olmayacaktı en azından odam yok diye gelmezler. bence sen de yap ne olcakki

inşallah canım teşekkür ederim... Dua et canım

ayyyy daha oğluna eşine yardımcı ol diceine neler diyo. valla dediğim gibi canım bir an önce ayrılmaya bak ordan tahmin edebiliyorum ne durumda olduğunu dedim ya benimki iyi kv lerden o bile işte kötünün iyisi beraber oturduğumuzu düşünemiyorum. Allah yardımcın olsun. tez zamanda kurtarsın seni o evden. bebişinle eşinle mutlu huzurlu kendi yuvanda ol. yani bu kadının kadına yaptığınıda kimse kimseye yapmıo sanırım. sen hamilesin sakın üzülüp gerilme bebişin etkilenir. düşüncesiz kadın benim bile boğasım geldi o öyle söyleyince eşin ne diyo peki. o ne demek anne o benim eşim getircem tabi bakıcam demiomu. ama demezler benimkide demez eminim.

bizim kendi evimiz bide cıkma şansım hiç yok senelerce hayalini kurup yaptığımız bir sinema odam salonum ve yatak odam var okadar şey düşünüyorum çekmeceli kayrolalardan alıyım yanına ufak bir dolap 1 kapaklı 3 4 cekmeceli sinema odamızda L koltuk var onun pufu büyük baya onu balkona cıkarıcam sedir niyetine peteğin önüne beşiği boş duvarada dolabı yerleştirim artık öyle yaparım çok hayal ederek yapmıstık odayı boyasından tablosuna dekorlarına kadar biraz eskitiyim bari ¨

benim de sat 25 ocak ...

canım ben ayrı oda yaptım .5 yaşını geçti halen kullanmıyoruz hevesimi giderdiğimle kaldı yani, sıkma canını tatlım

kıss nasıl aldın 3 kılooo maşallahh bende cok acıkıyorum yaaaaaaaa kılo alıcam dıye ödüm kopuyor sen zayıfsan sorun yok ben 61 kıloyummmmmmmmm

60 kiloydum canım şimdi 63 oldım sabahları hep süt içiyorum bi de kaç haftadır bebişe bi şi olacak diye hareket etmiyorum o yüzden galibaa

arkadaslar kan tahlıllerımın sonucu ile gittim beta hcg cok iyi katlanmıs son 5 gunde dıger tatlıllerımde zok guzel cıktı ve doktor ultrasona almak istedi ustten bakmak ıstedı alttan bahsetmedı bıle 4+5 haflatık oldum bugun ve kesemi gördük doktor hemen gordu ama benım gormem zaman aldı cok cok küçüktü 0.494cm hcg degerımde 750 olmus adet gunü 101.07 idi hersey yolunda dedi cok huzurluyum haftaya gel dedi acaba bebişide bukadar erken gorebılırmıyımki

canım belli olmaz ultrason kalitesine göre değişiyor ben 5+5 te göremedim keseyi gördük 15 gün sonra gidicem kalp atısı ve bebişi görmeye tebrik ederim

selamlar tatlilarim
cok girmiyoum ben bu srialar kv bizde. dunya tatlisi insan. bana hic bisey yaptrmiyor.ben de cok internet basinda degilim onun icin opuyrum hepinizi.

kızlar kesenızın için de bebegınızi ne zaman gordunuz bırde bebegı gorunce kalp atıslarıdamı gozukuyor yoksa onun baska bır haftasımı var?

Canım aslında nerdeyse 1 yaşına kadar yanımızda yatarlar o yüzden az daha tadını çıkar, işte bu şekilde 2 yıl kullanmış olcan odanı. Bebeği ayırmak istediğinde alırsın odasını acele etme. benim fikrim bu canım

canım belli olmaz ultrason kalitesine göre değişiyor ben 5+5 te göremedim keseyi gördük 15 gün sonra gidicem kalp atısı ve bebişi görmeye tebrik ederim

cnm benı haftaya cagırdıgına göre ozamanmı gormeyı dusunuyor doktor yoksa neden cagırsınki testlerım herseyım tamam kesede tamam

kızlar progestoronu ağızdanmı vajindenmi kullanıyosunuz kullananlar???
cnm sendemi alaqcaksin progestan

cnm benm de 35 cikti progestan dr sinirda dedi vajinalmi yoksa agizdanmi almak istersin dedi bende vajinal dedim birsefer agizdan aldim resmen bas dönmesi beni yere atti biraz daha sakin gecer sanrim vajinal sabah aksam dedi persembe gidince yazacak kullanmaya basliycam aslinda trden getirtmistim vardi ama dr yazsin onu alayim dozu falan farklidir belki

evet bu aklıma yattı en iyisi 8,5 + 12 ay beklemek ihihi 1inci yaş günü hediyesi olarak oda yapmak :)

cnm benı haftaya cagırdıgına göre ozamanmı gormeyı dusunuyor doktor yoksa neden cagırsınki testlerım herseyım tamam kesede tamam

vallahi hiç bi fikrim yok bende merak içinde bekliyorum sadece kendimden yola çıkarak erken geldi bana ama bellide olmaz bi iddam yok canım gerçi şu geç döllenme bilmemne bir sürü şey varmış onlara görede değişiyormuş inşallah görürsün ama kalp atışı 7 haftadan önce duyulmuyor diye biliyorum okuduklarımdan da yola çıkarak daha bilgili birileri cevap verirse daha net oolur tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…