2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

masallah cok guzelsenınle hemen hemen aynıyız.ben gecen cuma gıtmıstım gormeye.10+4 gıbı bır daha gıdecegım.testlerı hıc arastırmadım daha.

2 lı testı yapıyor sorunlu cıkarsa 3 lu test yapılıyor dıye bılıyorum ama gecen gun okudum 2 lı 3 lu testlerı cogu ınsan yaptırmıs
bakalım bızım dr ne dıcekk

canım bende gıttım her hafta 4 gorusum olucak bu istanbul bakırkoyde ozel muayene gıdıyorum canım hastanede deıl benım dr senın?

aaaaa kızlar üzmeyin öle kendinizide bebişlerinizide bu geçici bir dönem, bebişlerinizi düşünün onları ne kadar istediğinizi, bunlar bebeğimizin bizimle olduğunu gösteren şeyler:2:

bişeycik olmaz tatlım :) bu insani bir durum :) ama ben genelde kusmuyorum sadece bulanıyo miğdem :)

ben gop ta ozel bır hastaneye gıdıyorum canım.ayy bende ozledım cılegımı sımdıkeske benı de cagırsaydı

bende kendime bir dr bulmalıyım ama hiç bilemiyorum şimdi osman develioğluna gidiyorum ilk hamileliğim ve tüp bebek o yüzden çok seçici düşünüyorum bakalım hayırlısı.

ben gop ta ozel bır hastaneye gıdıyorum canım.ayy bende ozledım cılegımı sımdıkeske benı de cagırsaydı

ben bana yakın bı yer bulamadım yaa aslında ozel hast ıstedım hem testler hemde muayene daha uygundurr benım dr kazıkcı aılemızın dr tum sulaledekı kızları adam dogurttuu
hem o yuzden bızı tanıyor hemde acayıp guven verıyor. pozıtıf
pazra gunu bıle ararım tedavı oldugum zaman

bende kendime bir dr bulmalıyım ama hiç bilemiyorum şimdi osman develioğluna gidiyorum ilk hamileliğim ve tüp bebek o yüzden çok seçici düşünüyorum bakalım hayırlısı.

bursadamısın canım,
ben tüp bebek olanların tüp bebek merkezine doğum yaptığını duymuştum

ınsallah bır an once esınle bebegınle yasayacagınız bır evınız olur.hamılelıkte sınırlenmemeye calıs canım.unutma bebegın senın nefes alısından dahı etkılenıyor.nerede yasıyorsunuz

canım benım yaaa rabbım ınsallah sabrını verır .
uzulme ama bebısını dusun mumkun olduguncada alttan al yapıcak hıcbırsey yok rabbım guc kuvvet versın esınede bıran once duzenınızı kurun

ciceek Allah yardımcın olsun arkadaşım

teşekkür ederim kızlar... İstanbulda yaşıyorum ben, bilg. müh yim ve çok zengin bir ailede rahatlık içinde büyüdüm. Eşimle 7 senedir seviyorduk birbirimizievlenelim dedik ama bir salaklık ettim ve kimse üzülmesin diye kabul ettim beraber yaşamayı tabiki bir süreliğine... Eşim üzülmesin diye bişey söylemek istemiyorum ona ama dayanamıyorum artık. Bu hamilelikle de iyice kötü oldum. Sinirlerim kaldırmıyor resmen

kızlar bişi sorucam hani böyle kitaplar var hamileyken yaşıdıklarını not alabildiğin her hafta bebeğin ultrason görüntülerini yapıştırabildiğin kitaplar var onları nasıl bulabilirim internetten baktım ama bulamadım o tarz bişey

tetanoz aşısını yaptırın bence kızlar, tetanoz sadece paslı aletlerden bulaşmaz, aşı hem sizi hemde doğduktan sonra bebeği korur

masallah cok guzelsenınle hemen hemen aynıyız.ben gecen cuma gıtmıstım gormeye.10+4 gıbı bır daha gıdecegım.testlerı hıc arastırmadım daha.

Kontrole gittiğinde dr.un söyler zaten boyu kaç cm seninkinin, evet bu topikte en büyük senin bebiş galiba SAT kaç senin benim 20 ocak

Hmmmm sağol canım bunlar korkutucu testler , Rabbim herkese akıllı, sağlıklı, imanlı, güzel ahlaklı, güzel huylu, hayırlı evlatlar nasip etsin. aminnnnn

canım ya bızde 8 sene .ama ınsan bazen katlanamıyor benım kaynanam acayıp ıyıdır ama kayınpederımmmmmmm aman amann
kesınlıkle hakkımı hıc helal etmıyorum ona!!
muhattap bıle olmam hg hb ıyı aksamlar gunaydın okadardır muhabbetımız:) baba dahii demem haketmyıor cunku.. eşimi borca soktu bıraktı pıslık 2 ev parası odettıı bıze 3 senede bak gene sınrılendım

Son düzenleme:

canım senin işin biraz Allah yardımcın olsun, ama çok sinirlenmeye çalış ne olur, bebeğin senden etkileniyor, sen nekadar rahat olursan bebeğinde öyle olur, aklında bulunsun ne olur, takmamaya çalış bu dönemde onları...

canım geçmiş olsun, inşallah çok ağır geçirmezsin bu süreci..

aksam olsada gıtsemmm dr'a saat 7 olurmu kızlar

ayy canım sen heyecanlısındır şimdi meleğini görüceksin ne güzell,
şu hafta geçsede bende meleğimde tanışsam yaa

ay evet bende baktım gecen gun netten ama bulamadım bende albume koydum bebısımın resımlerını
evet tatlım yaaa rabbım korusun bebıslerımızıı zor buldukk sonuna kadar hamılelıgımızı yurutmeyı nasıp etsın
aminnnnnnnnnnn

ben almıştım oğluma hamileyken yazmıştım güzel güzel, benim kuduruk bulmuş sakladığım yerden ve yıtmış, 3,5 yaşında :)
büyük kırtasiyelere hamilelik günlüğü dersen bulabilirsin canım

allah sabır versın sana cıcegım uzulme sakın.okumus etmıs kızsın bulursun bır yolunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…