Selam kızlar
Hastaneden geldim bebek iyi çok şükür ultrasona bi baktım sıpa ellerini kollarını oynatıyorduminicik 3 cm olmuş. Progesteronum 40 çıkıyor ama dr yine de progestana devam et diyor. 11. haftada 2'li test yapılcakmış zeka testiymiş.Bu test hakkında bilgisi olan var mı bide 3 lü test var farkları ne acaba
2 lı testı yapıyor sorunlu cıkarsa 3 lu test yapılıyor dıye bılıyorum ama gecen gun okudum 2 lı 3 lu testlerı cogu ınsan yaptırmısSelam kızlar
Hastaneden geldim bebek iyi çok şükür ultrasona bi baktım sıpa ellerini kollarını oynatıyorduminicik 3 cm olmuş. Progesteronum 40 çıkıyor ama dr yine de progestana devam et diyor. 11. haftada 2'li test yapılcakmış zeka testiymiş.Bu test hakkında bilgisi olan var mı bide 3 lü test var farkları ne acaba
canım bende gıttım her hafta 4 gorusum olucak bu istanbul bakırkoyde ozel muayene gıdıyorum canım hastanede deıl benım dr senın?kalp atısını kontrol eder canım yıne.ben sımdıye kadar her hafta gıttım.ılk defa 2 hafta sonra gıdıcem.bebegın boyunu olcuyor kalp atısını gosterıyor rutın kontrol seklınde gectı.ben 9+1 bugun.ınsallah hepımız hep guzel haberler alırız.doktorun nerede senın
aynı durumdayızz bede çubuk krakerden tiksindim:) en son yediğimde iyi şeyler olmadı.dün iyiydim biraz bugün fena hep yattım,yatıyorum...midemde bi dalgalanma.unutmak için sudoku oynuyorum onuda çözemedim zaten:)))) annemi istiyorummm cok acımmm ağlıycam valla simdi.
Selam annişkolar ve bal kabaklarıNasılsınız?
Ben en sonunda kendime nazar değdirdim, midem bulanmaya başladıDerste çıkaracam diye korktum ve son 2 dersi dışarda işledim dayanamadım çünkü Çok korkuyorum sınıfta çıkarırım diye
kızlar progestoronu ağızdanmı vajindenmi kullanıyosunuz kullananlar???
2 lı testı yapıyor sorunlu cıkarsa 3 lu test yapılıyor dıye bılıyorum ama gecen gun okudum 2 lı 3 lu testlerı cogu ınsan yaptırmıs
bakalım bızım dr ne dıcekk
canım bende gıttım her hafta 4 gorusum olucak bu istanbul bakırkoyde ozel muayene gıdıyorum canım hastanede deıl benım dr senın?
nasılsınız kızlar? yeni gelenler hoşgelmiş,
bendede kansızlık varmış ilaç verdi doktor
Bende nagihan hanımı düşünüyorum, çok iyi anlattılar...
hayata ilkine gitmiştim ama sonra jimerde doğum yaptım
sağlık ocağındaki kan testime göre 8 haftalıktan fazla dedi bugün doktor kızlar,
yine ultrasonda görünce daha dopru olur ama geçen ay üstüne görmüşüm ben demekki
bulantım benimde yok ama iştahsızım pek bişey yemek gelmiyor içimden
ben gop ta ozel bır hastaneye gıdıyorum canım.ayy bende ozledım cılegımı sımdıkeske benı de cagırsaydı
bende kendime bir dr bulmalıyım ama hiç bilemiyorum şimdi osman develioğluna gidiyorum ilk hamileliğim ve tüp bebek o yüzden çok seçici düşünüyorum bakalım hayırlısı.
ınsallah bır an once esınle bebegınle yasayacagınız bır evınız olur.hamılelıkte sınırlenmemeye calıs canım.unutma bebegın senın nefes alısından dahı etkılenıyor.nerede yasıyorsunuz
canım benım yaaa rabbım ınsallah sabrını verır .
uzulme ama bebısını dusun mumkun olduguncada alttan al yapıcak hıcbırsey yok rabbım guc kuvvet versın esınede bıran once duzenınızı kurun
ciceek Allah yardımcın olsun arkadaşım
masallah cok guzelsenınle hemen hemen aynıyız.ben gecen cuma gıtmıstım gormeye.10+4 gıbı bır daha gıdecegım.testlerı hıc arastırmadım daha.
2 lı testı yapıyor sorunlu cıkarsa 3 lu test yapılıyor dıye bılıyorum ama gecen gun okudum 2 lı 3 lu testlerı cogu ınsan yaptırmıs
bakalım bızım dr ne dıcekk
canım bende gıttım her hafta 4 gorusum olucak bu istanbul bakırkoyde ozel muayene gıdıyorum canım hastanede deıl benım dr senın?
teşekkür ederim kızlar... İstanbulda yaşıyorum ben, bilg. müh yim ve çok zengin bir ailede rahatlık içinde büyüdüm. Eşimle 7 senedir seviyorduk birbirimizievlenelim dedik ama bir salaklık ettim ve kimse üzülmesin diye kabul ettim beraber yaşamayı tabiki bir süreliğine... Eşim üzülmesin diye bişey söylemek istemiyorum ona ama dayanamıyorum artık. Bu hamilelikle de iyice kötü oldum. Sinirlerim kaldırmıyor resmen
olmuyo ki tatlım ya biraz anlayışları olsaydı zaten böyle yaşamak için ısrar etmezlerdi.. Bana kalsa asla böyle yaşamazdım ama eşimi çok sevdiğim için bi süreliğine sabrediyorum. yoksa çıldırmamak içten değil. sürekli sinir krizi ağlama nöbetleri geçiriyorum.bebeğim nasıl bi psikolojide büyüyor düşünün artık
Selam annişkolar ve bal kabaklarıNasılsınız?
Ben en sonunda kendime nazar değdirdim, midem bulanmaya başladıDerste çıkaracam diye korktum ve son 2 dersi dışarda işledim dayanamadım çünkü Çok korkuyorum sınıfta çıkarırım diye
aksam olsada gıtsemmm dr'a saat 7 olurmu kızlar
ay evet bende baktım gecen gun netten ama bulamadım bende albume koydum bebısımın resımlerınıkızlar bişi sorucam hani böyle kitaplar var hamileyken yaşıdıklarını not alabildiğin her hafta bebeğin ultrason görüntülerini yapıştırabildiğin kitaplar var onları nasıl bulabilirim internetten baktım ama bulamadım o tarz bişey
evet tatlım yaaa rabbım korusun bebıslerımızıı zor buldukk sonuna kadar hamılelıgımızı yurutmeyı nasıp etsınKontrole gittiğinde dr.un söyler zaten boyu kaç cm seninkinin, evet bu topikte en büyük senin bebiş galiba SAT kaç senin benim 20 ocak
Hmmmm sağol canım bunlar korkutucu testler , Rabbim herkese akıllı, sağlıklı, imanlı, güzel ahlaklı, güzel huylu, hayırlı evlatlar nasip etsin. aminnnnn
kızlar bişi sorucam hani böyle kitaplar var hamileyken yaşıdıklarını not alabildiğin her hafta bebeğin ultrason görüntülerini yapıştırabildiğin kitaplar var onları nasıl bulabilirim internetten baktım ama bulamadım o tarz bişey
teşekkür ederim kızlar... İstanbulda yaşıyorum ben, bilg. müh yim ve çok zengin bir ailede rahatlık içinde büyüdüm. Eşimle 7 senedir seviyorduk birbirimizievlenelim dedik ama bir salaklık ettim ve kimse üzülmesin diye kabul ettim beraber yaşamayı tabiki bir süreliğine... Eşim üzülmesin diye bişey söylemek istemiyorum ona ama dayanamıyorum artık. Bu hamilelikle de iyice kötü oldum. Sinirlerim kaldırmıyor resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?