2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

cok uzagiz demeyin kizzzz ben Amerika'dayim :)

hiç dert etme ben de 87 kiloyum.aynen mide bulantısı haif var ama kusturacak derecede değil..ama ben süt içmiyorum doğduğumdan beri içmiyorum.aklıma ne geldi bak biri bana zorla süt içirse anında kusarım
şu an bizim yiyip içtiğimiz besinlere göre bebeğin damak tadı şekilleniyor, mesela ben hiç süt içmezdim, sebze yeşillik severim, oğluma bir türlü süt içiremiyorum, ama bir demet maydanoz versen yer :) bu hamileliğimde zorlada olsa en azından bir bardak süt içmeye çalışıyorum, yoğurt yiyorum bol bol
yani bence içmeye çalış istersen, bebişinde içmez sonra :)

çok zor arkadaşım duyma sende eşinle canımlı cicimli ol, kıskananlar çatlasın :)

evet bursadayım ama benim gittiğim merkezde doğum yok o yüzden başımızın çaresine bakıcaz canım.
canım ben baharda nagihan hanımı duydum iyi , ona gidicem
jimer çok iyi ilk doğumumu orda yaptım ben, ama şimdiki evimize uzak ondan bahara gidicem

ben amniyosentez iğnesiyle kör olan bir bebek duymuştum, mecbur kalmassanız yaptırmayın derim ..

çok güzel fikirmiş..

biz bebek karyolasının bir yanındaki parmaklıkları kesip bizim yatağa yapıştırmıştık, 2 sene yanımda yatıyor gibi oldu, ondan önce çook sık emdiği için saat başı kalkıyordum bir kere uykusuzluktan çocuğu bile düşürmüşüm yanımdan, böyle yapınca çok rahat ettik ana oğul, bu bebeğimdede öyle yapıcam tavsiye ederim sizede

senin hakkin asil uzagiz demek dogru diosun ( benim de kayinvalidem abd de dogum yapmami cok istiyo bakalim gelicem bende belki.. sen nerdesin abd de??

canim iste herkese kendi uzakligi en uzak gelir ya,ben iyice uzagim herkesten ama :/ ben Ohio-Columbus'dayim,esim doktora yapiyor burda son senesi,hazirana bitiyor insallah ama bebegi burda dogurmak istiyoruz cift vatandas olsun diye,is ariyor esim de burda bir yandan. Amerika'da hamilelik topigi var,oraya goz gezdirebilirsin canim oyle bir dusuncen varsa. Amerika'daki biz hamileler ve doguran arkadaslarimiz yaziyorlar.

canim benim ablamda yigenlerim de hatta annem bile asla yanlarina almadilar.. pedogoglarda asla onermiyo.. sadece ilk 3 ay besiginde yatirdilar kendi odalarinda daha sonra hep odasinda kaldi.. benden sana tavsiye sakin alistirma butun kisilik bozuklukrlari cinsiyet sapmalari beraber uyumaktan kaynaklaniyo bu kanitli.. biliyorum anneler icin zor ama kendi
rahatimizdan fedakarlik etmemek icin cocuklari mahfediyoruz..

6-10 ay iyi de, 3 ay biraz erken gibi geliyo bana. Yani çocuk kafayı kaldırıp seni görmeyene kadar kalabilir bence. yanınızda yattığını anlamaması açısından

cleveland ohio ya ya gelicm bende benim de esimin kardesi master yapio orda onun yanina gelicez.. ay cok sevindim seni bulduguma.. hastane arastiriyoruz orda acayip ucuk fiyatlar burdaki sirketler ayarlarsa ama herkes orda pazarlik payi cok oluyomus hemsireye ayri anesteziye ayindoktora ayri para veriliomus.. sizde dogum butcesi ne kadar cikti ne kadar istio hastaneler ???

canlarim kesemizi gordukcook sukurrr.
4+6 gorunuyor.sata gore 5+2 ama biraz gec ovulasyondan boyle.
İki hafta sonra kalp atisi icin gidicez hayirlisiyla.hala ruya gibiii

bende bugün gittim canım keseyi gördüm banada çok küçük dedi daha 4 haftalık dedi dediğin gibi benim ovülasyonda 3 martta oldu

canim cok yakin Cleveland bize,arabayla 2 saat :) ayni eyaletiz yani,en azindan yaza mezuniyete kadar :) ben burda universitenin (Ohio State) klinigine gidiyorum,Allahtan sigortamiz var. dedigin gibi fiyatlar cok ucuk,ultrason ayri doktor ayri para falan...o yuzden her randevunda ultrasona girmiyorsun Turkiye'deki gibi... Ohio State'in hastanesi normal doguma 3765 dolar, sezaryene 4260 dolar yazdi bana,sigortali fiyat mi bilmiyorum,verdikleri kagitta direk boyle yaziyor. Hastane masrafi buna dahil degilmis tabii! Hcg icin kan aldilar benden 680 dolardi,sigortamiz odedi biz 20 dolar odedik. Amerika'da hamilelik topigine bak,orda da fiyatlardan ne kadar sikayet edildigini goreceksin.

tabi senin sigorta karsilicak benim planli olmadigi icin ben odicem hepsini.. sen birebir orda oldugun icin asil sen bilirsin en iyi senden ogrenirim.. rica etsem bir dahaki gidisinde benim icin tam fiyat edinebilir misin ? yani doktor parasi her sey icin de sezaryanla 3 gun kalmali dogum ne kadar tutar acaba.. sonucta ben burda tum tahlillerimi yaptirip gelicem orda da maximum 3 kez kontrole giderim benim icn onemli olan ilk agizdan duyucagim dogum masrafi.. ozelden mesajlasiriz olur mu beni cok mutlu edersin cunku ne de olsa esimin kardesi erkek tam bilmio durumlari..

Kızlar selam doktordan çıktım suan dısardayız gorduk bebişi buyumuş kalp atısları dahada yukselmiş ama kızamık cıkarmamısım yani tehlikeli olabılırmiş ve cocuklardan uzk durucakmışım geçmesin diye

bende de ayni durum var.. bende cikarmadim hic bi hastalkgii..

filiz ben de kızamık geçirmedim çok mu tehlikeli doktor mu anladı geçirmediğini sen mi söyledin

ben amniyosentez iğnesiyle kör olan bir bebek duymuştum, mecbur kalmassanız yaptırmayın derim ..

ayy sağolun çok güzel moral oldu keyfimden yaptırmayacağım herhalde yazdığımı tam okumadınız...

ben 5 nisanda gidecegim bir sonraki randevuma,bilgileri sana ozelden atarim ne ogrenirsem

filiz ben de kızamık geçirmedim çok mu tehlikeli doktor mu anladı geçirmediğini sen mi söyledin

ben de gecirmedim bir kac hastaligi hemsireye demistim zaten kan tahlilimde de cikti gecirmedigim,ama merak etmeyin yahu cok buyuk sanssizlik olur hasta biriyle karsilasip kapmamiz, o kadar risk herseyde var.

canım benim 15 cıktı hatta birinci dönem referans aralıkları 11-90 yazıyodu ben dr. özellikle sordum benimki çok düşük herhangi bir ilaç vermicekmisiniz die sadece folik asit verdi. degeri 3 olan hastam bile vardı normal dedi umarım haklıdır..

kızlar kesenızın için de bebegınızi ne zaman gordunuz bırde bebegı gorunce kalp atıslarıdamı gozukuyor yoksa onun baska bır haftasımı var?

Selam ,
Genelde 4. Haftada kese dıştan veya vajinal gozukuyor , 6. Haftada kalp atisi ve yolk+sac gozukuyor , 8. Haftada detaylı bebisi görebiliyorsunuz kalp atislari artmiş oluyor popo bas ölçümü yapılıyor bununda 20mm civari olmasi gerekiyor.
Bu tarihler 3-4 gun oynayabiliyor yani tam tarihinde bunlar görülmezse endişelenmeyin erken veya gec döllenmeye alakalı.
Mesela benim erken dollenme sata gore tam sekiz haftalik olmam gerek ama ölçüme gore 8+6 yim.

Ben iki haftada bir gidiyorum iki sebebi var. Birincisi tup bebek , ikincisi yasim 44 . Boyle olunca cok kontrollü olmak zorundayız.
İnsallah ikili testte guzel sonuc alırsınız...

canlarim kesemizi gordukcook sukurrr.
4+6 gorunuyor.sata gore 5+2 ama biraz gec ovulasyondan boyle.
İki hafta sonra kalp atisi icin gidicez hayirlisiyla.hala ruya gibiii

Hayirlisi olsun Allah kapla atışlarında duymayı nasip etsin....

Her sey yolundadir cok sevindim , ne kadar olmus bakalim seninki ne zaman elimizi öpmeye gelecek :)))
Aman kızmamik icin dikkatli ol ozellikle hastanelere veya saglık Ocağı'na gittiginde maske tak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…