ben 5 nisanda gidecegim bir sonraki randevuma,bilgileri sana ozelden atarim ne ogrenirsem
Kızlar selam doktordan çıktım suan dısardayız gorduk bebişi buyumuş kalp atısları dahada yukselmiş ama kızamık cıkarmamısım yani tehlikeli olabılırmiş ve cocuklardan uzk durucakmışım geçmesin diye
teşekkürler cnmmmmHadi hayırlı ugurlu olsun gözün aydın canım
yaptım aşkımmmmmmmmmmmçooooooookkk şüküüüüürrrrrrtakvim yyyyaaaaaaaapppp
amin cnm inşallahhCok sevindim senin Adina Maasallah Kocaman Olmus Hadi Darisi Pit Pitlara
görürsün cnm ama karından göremezse vajinal bakabilir..yani makinelerle alakalı sanırımSizinle ayniydi tarihlerimiz bende persembe gidicem umarim bende keseyi gorurum.hayirli olsun darisi pit pit lara:)
ay canımmm benimde 3 mart gecesiiiii..öyle fena sancılanmıştım kii.ilk defa bu ay öyle olduuubende bugün gittim canım keseyi gördüm banada çok küçük dedi daha 4 haftalık dedi dediğin gibi benim ovülasyonda 3 martta oldu
Selam ,
Hayirlisi olsun Allah kapla atışlarında duymayı nasip etsin....
Bizimde doktor randevumuz vardi bugün kalp atislarini duyduk. Doktor bebek aspirini yazdi kani sulandirmak icin. Doktor bana cok cesaretlisin diyor gecen ilk kötü hamilelikten sonra pes etmedin. Sanki umudum kirildi gibi benim ya. Herseye moralim bozuluyo
Bizimde doktor randevumuz vardi bugün kalp atislarini duyduk. Doktor bebek aspirini yazdi kani sulandirmak icin. Doktor bana cok cesaretlisin diyor gecen ilk kötü hamilelikten sonra pes etmedin. Sanki umudum kirildi gibi benim ya. Herseye moralim bozuluyo
takvimimi yaptım sonundaaaa
9 nisanda kalpatışları için gidicez..hayırlısıyla duyulur inşallahhh..
doktorum önce vajinal baksam korkarmısın dedi..dedim yok korkmam ama karından görünmezmi kiiiii:44:çünkü değerim4000leri geçti..
gel bi deneyelim dedi ..neysem göründü çok şükür..ama önemli olan kalpatışı dedi..2 hafta kendine dikkat et..ama keyfine bak stres yapma dedi..kocayla görüşme dediiiidedim yok zaten görüşmüyozzzzz
işte böle geçti bu maceraa..
ha birde bisürü tahlil verdi..onları da yaptırıp gidicemmm
hic birimiz pes etmedik canim,bana kayinvalidem falan da kizdi daha yeni kaybettin niye hemen hamile kaldin diye falan. ama sen kendine,bebisine dikkat et, herkesin her dedigine takma,zaten hassasis su anda fazlasiyla,bak ne guzel kalbi duymussun
Gözün aydın canım darısı duymak isteyenlerin başına hormonlardan dengesiz oluyoruz takılma canım keyfini çıkar gebeliğinin
takvimimi yaptım sonundaaaa
9 nisanda kalpatışları için gidicez..hayırlısıyla duyulur inşallahhh..
doktorum önce vajinal baksam korkarmısın dedi..dedim yok korkmam ama karından görünmezmi kiiiii:44:çünkü değerim4000leri geçti..
gel bi deneyelim dedi ..neysem göründü çok şükür..ama önemli olan kalpatışı dedi..2 hafta kendine dikkat et..ama keyfine bak stres yapma dedi..kocayla görüşme dediiiidedim yok zaten görüşmüyozzzzz
işte böle geçti bu maceraa..
ha birde bisürü tahlil verdi..onları da yaptırıp gidicemmm
Cok tesekkür ederim canim darisi duymayanlara. Bizim gec döllenme olmus 7 haftalik olmasi lazimken 6 haftalikmis. Iki hafta sonraya randevumuz
Benimkide 5 gün geriden geliyormuş zaten 3 yıl sonra geldi dahada naza çektiriyor :))) allaha şükür sorun yok dedi doktor herşey iyi dedi gerisi önemli değil
canim benim ablamda yigenlerim de hatta annem bile asla yanlarina almadilar.. pedogoglarda asla onermiyo.. sadece ilk 3 ay besiginde yatirdilar kendi odalarinda daha sonra hep odasinda kaldi.. benden sana tavsiye sakin alistirma butun kisilik bozuklukrlari cinsiyet sapmalari beraber uyumaktan kaynaklaniyo bu kanitli.. biliyorum anneler icin zor ama kendi
rahatimizdan fedakarlik etmemek icin cocuklari mahfediyoruz..
ben amniyosentez iğnesiyle kör olan bir bebek duymuştum, mecbur kalmassanız yaptırmayın derim ..
ayy sağolun çok güzel moral oldukeyfimden yaptırmayacağım herhalde yazdığımı tam okumadınız...
bazen öyle ne dediğini bilmez doktorlar çıkıyor ve gerçekten çok moral bozuyorlar, ilk gebeliğinde kötü şeyler yaşamış olman şu anda da yaşayacaksın anlamına gelmiyor hatta herşey çooook daha güzel olacak buna inan ve moralini yüksek tut ben öyle yapıyorum canım
Gözün aydın canım allah tamamına erdirsin artık tadını çıkarma vaktin gelmiş :)))
ne güzeell gün geçtikçe çogalıyoruz:) yeni annelerimiz hoşgeldiniz..
kızlarr ya sata göre 5+3 de keseyi, 6+3 de sadece yolk sacı görebildik.2 hafta sonra gel dedi dr. yanii 6 nisanaa kadar bekleyiş sürüyor.. ama bebişi,kalp atışlarını göremediğim için içim hiç rahat degillbuarada bulantılarım başladı hatta 2 kere kustum hiç bişe yiyemiyorum.. bi yandanda midem bulanınca seviniyorum bebişim büyüyo diye teselli ediyorum kendimi umarım öledir:)
canım bende cahil biri değilim üniversite mezunuyum, çocuğumuda çok güzel yetiştirdim asla kişilik bozukluğu falan yok, yurtdışında bile uzmanların tavsiye ettiği bu şekilde yapılmış yataklar var,
Çocuğunuz nerede uyuyor? (Gerçekten?) | Sade~ce Anne
bu yazıyı okuyun tavsiye ederim
herkeste çocuğunu istediği gibi uyutmakta büyütmekte serbest sonuçta
Arkadaşım ben okudum yazını ama kırmak üzmek için yazmadım, hiç bir sorun yaşamassın umarım, sağlıkla alırsın kucağına duyduğum şeyi yazdım sadece
arkadaşlar, ben heyecanımı, yaşadığım tecrübe edindiğim şeyleri paylaşmaya çalışıyorum herbiriniz gibi, kimse yapmak zorunda değil tabikide, herkes çocuğunu istediği gibi yetiştirir
ama rahatsız olan varsa yazmam bundan sonrada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?