2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Gözün aydın canım sende uzak duracaksın artık kendi bebeişin için yeterki sorunun bu olsun bir daha ne zaman gidecekmişsin

Bizimde doktor randevumuz vardi bugün kalp atislarini duyduk. Doktor bebek aspirini yazdi kani sulandirmak icin. Doktor bana cok cesaretlisin diyor gecen ilk kötü hamilelikten sonra pes etmedin. Sanki umudum kirildi gibi benim ya. Herseye moralim bozuluyo

Hadi hayırlı ugurlu olsun gözün aydın canım
teşekkürler cnmmmm
çooooooookkk şüküüüüürrrrrr takvim yyyyaaaaaaaapppp
yaptım aşkımmmmmmmmmmm
Cok sevindim senin Adina Maasallah Kocaman Olmus Hadi Darisi Pit Pitlara
amin cnm inşallahh
Sizinle ayniydi tarihlerimiz bende persembe gidicem umarim bende keseyi gorurum.hayirli olsun darisi pit pit lara:)
görürsün cnm ama karından göremezse vajinal bakabilir..yani makinelerle alakalı sanırım
bende bugün gittim canım keseyi gördüm banada çok küçük dedi daha 4 haftalık dedi dediğin gibi benim ovülasyonda 3 martta oldu
ay canımmm benimde 3 mart gecesiiiii..öyle fena sancılanmıştım kii.ilk defa bu ay öyle olduuugünü gününe aynıyız deseneeee.ultrason bana 4+6 verdii
Selam ,

Hayirlisi olsun Allah kapla atışlarında duymayı nasip etsin....

amin cnm inşallah görürüz o günü de..

Gözün aydın canım darısı duymak isteyenlerin başına hormonlardan dengesiz oluyoruz takılma canım keyfini çıkar gebeliğinin

takvimimi yaptım sonundaaaa
9 nisanda kalpatışları için gidicez..hayırlısıyla duyulur inşallahhh..
doktorum önce vajinal baksam korkarmısın dedi..dedim yok korkmam ama karından görünmezmi kiiiii:44:çünkü değerim4000leri geçti..
gel bi deneyelim dedi ..neysem göründü çok şükür..ama önemli olan kalpatışı dedi..2 hafta kendine dikkat et..ama keyfine bak stres yapma dedi..kocayla görüşme dediiiidedim yok zaten görüşmüyozzzzz
işte böle geçti bu maceraa..
ha birde bisürü tahlil verdi..onları da yaptırıp gidicemmm

hic birimiz pes etmedik canim,bana kayinvalidem falan da kizdi daha yeni kaybettin niye hemen hamile kaldin diye falan. ama sen kendine,bebisine dikkat et, herkesin her dedigine takma,zaten hassasis su anda fazlasiyla,bak ne guzel kalbi duymussun

Gözün aydın canım allah tamamına erdirsin artık tadını çıkarma vaktin gelmiş :)))

hic birimiz pes etmedik canim,bana kayinvalidem falan da kizdi daha yeni kaybettin niye hemen hamile kaldin diye falan. ama sen kendine,bebisine dikkat et, herkesin her dedigine takma,zaten hassasis su anda fazlasiyla,bak ne guzel kalbi duymussun

Ayyy canim benim görümcem esime demis ne aceleniz vardi diye. Ona da kizdim. Hormonlar benim altüst olmus sabah cok sacma bir konu yüzünden en iyi arkadasima kizdim basladim aglamaya.

Gözün aydın canım darısı duymak isteyenlerin başına hormonlardan dengesiz oluyoruz takılma canım keyfini çıkar gebeliğinin

Cok tesekkür ederim canim darisi duymayanlara. Bizim gec döllenme olmus 7 haftalik olmasi lazimken 6 haftalikmis. Iki hafta sonraya randevumuz

Gözün aydin canim insallah kalp atislarini da duyarsin. Valla sorma kocalarla kanka olduk artik bu mercimekler yüzünden. Benimki pabucumu cok cabuk attin dama diyo :)

Cok tesekkür ederim canim darisi duymayanlara. Bizim gec döllenme olmus 7 haftalik olmasi lazimken 6 haftalikmis. Iki hafta sonraya randevumuz

Benimkide 5 gün geriden geliyormuş zaten 3 yıl sonra geldi dahada naza çektiriyor :))) allaha şükür sorun yok dedi doktor herşey iyi dedi gerisi önemli değil

Benimkide 5 gün geriden geliyormuş zaten 3 yıl sonra geldi dahada naza çektiriyor :))) allaha şükür sorun yok dedi doktor herşey iyi dedi gerisi önemli değil

Ayy canim ya 1 haftadan birsey olmaz gelsinlerde saglicakla. Acaba kizlarmi bu kadar nazli nazli geliyorlar :)

bazen öyle ne dediğini bilmez doktorlar çıkıyor ve gerçekten çok moral bozuyorlar, ilk gebeliğinde kötü şeyler yaşamış olman şu anda da yaşayacaksın anlamına gelmiyor hatta herşey çooook daha güzel olacak buna inan ve moralini yüksek tut ben öyle yapıyorum canım

Son düzenleme:

canım bende cahil biri değilim üniversite mezunuyum, çocuğumuda çok güzel yetiştirdim asla kişilik bozukluğu falan yok, yurtdışında bile uzmanların tavsiye ettiği bu şekilde yapılmış yataklar var,
Çocuğunuz nerede uyuyor? (Gerçekten?) | Sade~ce Anne
bu yazıyı okuyun tavsiye ederim
herkeste çocuğunu istediği gibi uyutmakta büyütmekte serbest sonuçta

ben amniyosentez iğnesiyle kör olan bir bebek duymuştum, mecbur kalmassanız yaptırmayın derim ..

ayy sağolun çok güzel moral oldu keyfimden yaptırmayacağım herhalde yazdığımı tam okumadınız...

Arkadaşım ben okudum yazını ama kırmak üzmek için yazmadım, hiç bir sorun yaşamassın umarım, sağlıkla alırsın kucağına duyduğum şeyi yazdım sadece

arkadaşlar, ben heyecanımı, yaşadığım tecrübe edindiğim şeyleri paylaşmaya çalışıyorum herbiriniz gibi, kimse yapmak zorunda değil tabikide, herkes çocuğunu istediği gibi yetiştirir
ama rahatsız olan varsa yazmam bundan sonrada

ne güzeell gün geçtikçe çogalıyoruz:) yeni annelerimiz hoşgeldiniz..

kızlarr ya sata göre 5+3 de keseyi, 6+3 de sadece yolk sacı görebildik.2 hafta sonra gel dedi dr. yanii 6 nisanaa kadar bekleyiş sürüyor.. ama bebişi,kalp atışlarını göremediğim için içim hiç rahat degill buarada bulantılarım başladı hatta 2 kere kustum hiç bişe yiyemiyorum.. bi yandanda midem bulanınca seviniyorum bebişim büyüyo diye teselli ediyorum kendimi umarım öledir:)

Canim ya bazi doktorlar gercekten cok moral bozuyo. Gecen gittigim doktor o kadar moral vermistiki sanki ben 9 ay gecti ve dogurdum. Bu adama gittim 9 ay gözüme 9 yil gibi gelmeye basladi. Allaha siginiyorum canim hakkimizda hayirlisini ancak o bilir.

Gözün aydın canım allah tamamına erdirsin artık tadını çıkarma vaktin gelmiş :)))

sağol tatlımmmm..rahat bir hamilelik olur inşallahhhh..açıkçası korkuyorum çalışıyorum ve işyerim uzak..inşallah bullantı kusma çomk olmaz..denizyolunu kullanıyorum bideeee:26::26:
hepimizin sarsmadan geçsin hamilelikleriii

aynıyız canım, benim de bugün başladı mide bulantısı ve yanma ama çıkarmadım hiç cuma gitcez biz inşallaahh duyarım güm gümleri

yok canım rahatsızlık değil tabi ki de ama zaten korkularım var bir de öyle bir yorumu okuyunca iyice endişelendim, yazdığında yaşanan gerçekler... paylaşımlarını beklerim arkadaşım sağlıklı hamilelikler diliyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…