2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Gözün aydin canim insallah kalp atislarini da duyarsin. Valla sorma kocalarla kanka olduk artik bu mercimekler yüzünden. Benimki pabucumu cok cabuk attin dama diyo :)

sağol cnminşallahhh..
amannn kanka olalımmm bebiş olsun daaaa
benimki bazen söylenirdi böyle yumoş günlerde görev gibi yapıyoz falan diyeeee.al sana görevv şimdi bekle doktor izin verene kadarrrrr

evt canım tamamen aynıymışız hadi bakalım hayırlısı inşallah benimde 3 mart günü sancım olmuştu gece 11:00 da ilişki oldu acaba saatleride mi aynı dedim beni 9 nisanda çağırdı kalp atışları ve testler için senin kaç çocuk var buarada kız erkek

Ayy canim ya 1 haftadan birsey olmaz gelsinlerde saglicakla. Acaba kizlarmi bu kadar nazli nazli geliyorlar :)
Eşimde aynı şeyi söylüyor bende kız olusa nazlı erkk olursa nazmi koyalım diyorum :)))

Canım hiç korkma allahın izniyle hiçbirşey olmaz ben malesef evdeyim ne kadar çalışmak istesemde olmadı (( ilk defa işsiz olduğuma sevindim evde rahat rahat oturuyorum hamileliğimde

kızlar iyi akşamlar, hani dün sormuştum ya gebelik testi devlet hatanelerinin acillerinde yapılıyormu diye, bugün gittim sordum yapmıyor bizim burdaki hastane, dr yazmadan yapamıyoruz yasak dedi gıcık kadın.
bende giittim sağlık kabinine kaç para dedim 25 dedi, yap anasını satim dedim meraktan ölücemmi yav
yarın öğrencem cevabı inşallah değerim hayırlısıyla çoğalmıştır, 4 gün önce 204 çıkmıştı.

Selam ,

Ben iki haftada bir gidiyorum iki sebebi var. Birincisi tup bebek , ikincisi yasim 44 . Boyle olunca cok kontrollü olmak zorundayız.
İnsallah ikili testte guzel sonuc alırsınız...

tüp bebek yapan biini görmek güzel..yalnız değilim

ayyy töbeeee valla benim de gece uyutmadı o sancı..bizde 2-3-4 martta görüştüydükkkk
aynen tatlım 9 nisanda bendeeee..tahliller verdimi sanaaaa..
yok kuzum benim ilk bebiş..6 yıllık evliyim ben..ama yaklaşık 7 aydır korunmayı bırakmıştık

bende de ayni durum var.. bende cikarmadim hic bi hastalkgii..
yA GENELDE COGU INSAN cocukken cıkartırmıs ama ben cıkartmamısım ıste
filiz ben de kızamık geçirmedim çok mu tehlikeli doktor mu anladı geçirmediğini sen mi söyledin
canım cocuklardan kesınlıkle uzak dur dedı ınsallah gebelıkte cıkarmassın dedı ama keşke basında ıgne yapsaydık dedii neyse dogumdan sonra hemen ıgne yaparız dedii.
test yaptırdım canım orda cıktı maaleseff off cnm sıkıldı yaa...

ben de gecirmedim bir kac hastaligi hemsireye demistim zaten kan tahlilimde de cikti gecirmedigim,ama merak etmeyin yahu cok buyuk sanssizlik olur hasta biriyle karsilasip kapmamiz, o kadar risk herseyde var.
orası oyle ama yıgen cok bende yaa herbırı anneme cok sık gelır korkuyorum sımdı onlarlada oynamaktan
offf keşke gecırseymısım

Her sey yolundadir cok sevindim , ne kadar olmus bakalim seninki ne zaman elimizi öpmeye gelecek :)))
Aman kızmamik icin dikkatli ol ozellikle hastanelere veya saglık Ocağı'na gittiginde maske tak
7+3 olmus canımmmmmm ama kızamık gecırmemısım ona bıraz canım sıkıldı tehlıkelı dedii dıkkat edıceksın dedii
evden cıkmam bende artık

Gözün aydın canım sende uzak duracaksın artık kendi bebeişin için yeterki sorunun bu olsun bir daha ne zaman gidecekmişsin

saol canım benım ole yapıcaz artık dısarı pek cıkmıcam

inşallah cnm ona dua ediyorum şu an..
olsun tatlım hamileliğinde rahat et..bebişide az büyüt..snra çalışırsın inşallahhhh

Canım ben idrarda öğrendiğimde günlerden cumaydı ve öğlendi polikinlikler randevulu olduğum yerde bende acile gittim bel fıtığı hastasıyım zaten ilaç alıcam ama 3 günde geçiktim dedim doktora test yapabilirmiyiz bende ahat rahat ilacmı içeyim dedim saolsun acil doktoru yaptı :))) yalan söyledim ( ama gerçekten bel fıtığı hastasıyım ) ama tatlı yalandı :))))

canım, ben anneme sordum kızamık aşım varmış benim, farkeder mi acaba

ne zaman oldun canım? kucukken olduysan onu bende oldum :))))
gebe kalmadan once ıgne olabılırdıkk ama bılemedım ıste nebılım cocuklardan kesınlıkle uzak dur dedii

canım 9 nisanda geldiğinde test yaptırıcam dedi ozaman yapıcak galiba sana hangi testleri yaptırdı

filiz ben de kızamık geçirmedim çok mu tehlikeli doktor mu anladı geçirmediğini sen mi söyledin

Canim doktora gittiginde senden bazi testler isteyecek ,tum hamilere yapilan standart testler var , onun icinde gecirdigin bulasici hastaliklarda var.oradan belli oluyor :)))

tüp bebek yapan biini görmek güzel..yalnız değilim

Evet yanliz degilsin zaten baska arkadaslarda var , bugun goremedim daha onlari , malesef yas ileri olunca ev yapimi olmadi , bizimki fabrikasyon ( benim tup doktorumda hamileydi ve onunkide tupdu )

Cok panik yapma ama dikkatli olursan icin rahat eder , zaten artik asilama oldugu icin pek kizamik cikaran cocukta yok ortalikta
Dua et ogretmen falan degilsin :)))

aynıyız canım, benim de bugün başladı mide bulantısı ve yanma ama çıkarmadım hiç cuma gitcez biz inşallaahh duyarım güm gümleri

inşaallah canım bekleyen tüm annelerimizin Allah yardımcısı olsun.. sen bebişi görmüştün dimi? benim hiç bişe görünmüo yolk kesesini göremeseydik iyice strese girerdim kesin..

canım 9 nisanda geldiğinde test yaptırıcam dedi ozaman yapıcak galiba sana hangi testleri yaptırdı

bana da yaptır gel dedi cnm..
tam idrar
toksoplazma
rubella
aks
hemogram
hbsag
hcu
hıv
ft4
tsh

yazdı cnm..ilk 3 tanesi dışında sağlıkocağı yapıyo haberin olsun..bana hastane 250 tl çıkardı fiyat..ben de sağlıkocağında yaptırıcam..diğerlerini yaptırırım..zaten 9 nisanda sağlıkocağında da takibe alıcak ebe arkadaşım..kayıt açıcak kalp atışlarını duyalım da..

Cok panik yapma ama dikkatli olursan icin rahat eder , zaten artik asilama oldugu icin pek kizamik cikaran cocukta yok ortalikta
Dua et ogretmen falan degilsin :)))
cidden vallahı dogru soyluyorsun alllahtan evdeyım yaaa 2 sefer dedı cocuklara cok yaklasma dıye ki yıgen cok bende hepsıylede ıc ıceyım:)) neyse napalım bebıs ıcın katlanıcamm

ne zaman oldun canım? kucukken olduysan onu bende oldum :))))
gebe kalmadan once ıgne olabılırdıkk ama bılemedım ıste nebılım cocuklardan kesınlıkle uzak dur dedii

ivet çocukken yaa bu doktorlar mal mı acaba, madem öyle bize söyleslerdi ya, 2 yıldır bebek istiyom ben bi sürü doktora gittim ön hazırlıkta ne yapalım diye biri de çıkıp aşılardan bahsetmedi

bide bana progesteron yazdı ağızdan ve vajinden herikisindende kullanılabiliyormuşuz ben nasıl kullanacağıma daha karar veremedim aşadan kullanmaya korkuyorum açıkçası sana vermedimi

bide bana progesteron yazdı ağızdan ve vajinden herikisindende kullanılabiliyormuşuz ben nasıl kullanacağıma daha karar veremedim aşadan kullanmaya korkuyorum açıkçası sana vermedimi

canım ben de progestan kullanıyorum ağızdan,, ilk bi kaç gün hafif baş ağrısı oldu ama şuan hiç yan etkisi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…