Gözün aydin canim insallah kalp atislarini da duyarsin. Valla sorma kocalarla kanka olduk artik bu mercimekler yüzünden. Benimki pabucumu cok cabuk attin dama diyo :)
takvimimi yaptım sonundaaaa
9 nisanda kalpatışları için gidicez..hayırlısıyla duyulur inşallahhh..
doktorum önce vajinal baksam korkarmısın dedi..dedim yok korkmam ama karından görünmezmi kiiiii:44:çünkü değerim4000leri geçti..
gel bi deneyelim dedi ..neysem göründü çok şükür..ama önemli olan kalpatışı dedi..2 hafta kendine dikkat et..ama keyfine bak stres yapma dedi..kocayla görüşme dediiiidedim yok zaten görüşmüyozzzzz
işte böle geçti bu maceraa..
ha birde bisürü tahlil verdi..onları da yaptırıp gidicemmm
Eşimde aynı şeyi söylüyor bende kız olusa nazlı erkk olursa nazmi koyalım diyorum :)))Ayy canim ya 1 haftadan birsey olmaz gelsinlerde saglicakla. Acaba kizlarmi bu kadar nazli nazli geliyorlar :)
sağol tatlımmmm..rahat bir hamilelik olur inşallahhhh..açıkçası korkuyorum çalışıyorum ve işyerim uzak..inşallah bullantı kusma çomk olmaz..denizyolunu kullanıyorum bideeee:26::26:
hepimizin sarsmadan geçsin hamilelikleriii
Selam ,
Ben iki haftada bir gidiyorum iki sebebi var. Birincisi tup bebek , ikincisi yasim 44 . Boyle olunca cok kontrollü olmak zorundayız.
İnsallah ikili testte guzel sonuc alırsınız...
evt canım tamamen aynıymışız hadi bakalım hayırlısı inşallahbenimde 3 mart günü sancım olmuştu gece 11:00 da ilişki oldu acaba saatleride mi aynı dedim beni 9 nisanda çağırdı kalp atışları ve testler için senin kaç çocuk var buarada kız erkek
yA GENELDE COGU INSAN cocukken cıkartırmıs ama ben cıkartmamısım ıstebende de ayni durum var.. bende cikarmadim hic bi hastalkgii..
canım cocuklardan kesınlıkle uzak dur dedı ınsallah gebelıkte cıkarmassın dedı ama keşke basında ıgne yapsaydık dedii neyse dogumdan sonra hemen ıgne yaparız dedii.filiz ben de kızamık geçirmedimçok mu tehlikeli doktor mu anladı geçirmediğini sen mi söyledin
orası oyle ama yıgen cok bende yaa herbırı anneme cok sık gelır korkuyorum sımdı onlarlada oynamaktanben de gecirmedim bir kac hastaligi hemsireye demistim zaten kan tahlilimde de cikti gecirmedigim,ama merak etmeyin yahu cok buyuk sanssizlik olur hasta biriyle karsilasip kapmamiz, o kadar risk herseyde var.
7+3 olmus canımmmmmm ama kızamık gecırmemısım ona bıraz canım sıkıldı tehlıkelı dedii dıkkat edıceksın dediiHer sey yolundadir cok sevindim , ne kadar olmus bakalim seninki ne zaman elimizi öpmeye gelecek :)))
Aman kızmamik icin dikkatli ol ozellikle hastanelere veya saglık Ocağı'na gittiginde maske tak
Gözün aydın canım sende uzak duracaksın artık kendi bebeişin için yeterki sorunun bu olsun bir daha ne zaman gidecekmişsin
Eşimde aynı şeyi söylüyor bende kız olusa nazlı erkk olursa nazmi koyalım diyorum :)))
Canım hiç korkma allahın izniyle hiçbirşey olmaz ben malesef evdeyim ne kadar çalışmak istesemde olmadı(( ilk defa işsiz olduğuma sevindim evde rahat rahat oturuyorum hamileliğimde
kızlar iyi akşamlar, hani dün sormuştum ya gebelik testi devlet hatanelerinin acillerinde yapılıyormu diye, bugün gittim sordum yapmıyor bizim burdaki hastane, dr yazmadan yapamıyoruz yasak dedi gıcık kadın.
bende giittim sağlık kabinine kaç para dedim 25 dedi, yap anasını satim dedim meraktan ölücemmi yav
yarın öğrencem cevabı inşallah değerim hayırlısıyla çoğalmıştır, 4 gün önce 204 çıkmıştı.
canım, ben anneme sordum kızamık aşım varmış benim, farkeder mi acaba
ayyy töbeeee valla benim de gece uyutmadı o sancı..bizde 2-3-4 martta görüştüydükkkk
aynen tatlım 9 nisanda bendeeee..tahliller verdimi sanaaaa..
yok kuzum benim ilk bebiş..6 yıllık evliyim ben..ama yaklaşık 7 aydır korunmayı bırakmıştık
filiz ben de kızamık geçirmedimçok mu tehlikeli doktor mu anladı geçirmediğini sen mi söyledin
tüp bebek yapan biini görmek güzel..yalnız değilim
yA GENELDE COGU INSAN cocukken cıkartırmıs ama ben cıkartmamısım ıste
canım cocuklardan kesınlıkle uzak dur dedı ınsallah gebelıkte cıkarmassın dedı ama keşke basında ıgne yapsaydık dedii neyse dogumdan sonra hemen ıgne yaparız dedii.
test yaptırdım canım orda cıktı maaleseff off cnm sıkıldı yaa...
orası oyle ama yıgen cok bende yaa herbırı anneme cok sık gelır korkuyorum sımdı onlarlada oynamaktan
offf keşke gecırseymısım
7+3 olmus canımmmmmm ama kızamık gecırmemısım ona bıraz canım sıkıldı tehlıkelı dedii dıkkat edıceksın dedii
evden cıkmam bende artık
saol canım benım ole yapıcaz artık dısarı pek cıkmıcam
aynıyız canım, benim de bugün başladı mide bulantısı ve yanma ama çıkarmadım hiç cuma gitcez biz inşallaahh duyarım güm gümleri
canım 9 nisanda geldiğinde test yaptırıcam dedi ozaman yapıcak galiba sana hangi testleri yaptırdı
cidden vallahı dogru soyluyorsun alllahtan evdeyım yaaa 2 sefer dedı cocuklara cok yaklasma dıye ki yıgen cok bende hepsıylede ıc ıceyım:)) neyse napalım bebıs ıcın katlanıcammCok panik yapma ama dikkatli olursan icin rahat eder , zaten artik asilama oldugu icin pek kizamik cikaran cocukta yok ortalikta
Dua et ogretmen falan degilsin :)))
ne zaman oldun canım? kucukken olduysan onu bende oldum :))))
gebe kalmadan once ıgne olabılırdıkk ama bılemedım ıste nebılım cocuklardan kesınlıkle uzak dur dedii
bide bana progesteron yazdı ağızdan ve vajinden herikisindende kullanılabiliyormuşuz ben nasıl kullanacağıma daha karar veremedim aşadan kullanmaya korkuyorum açıkçası sana vermedimibana da yaptır gel dedi cnm..
tam idrar
toksoplazma
rubella
aks
hemogram
hbsag
hcu
hıv
ft4
tsh
yazdı cnm..ilk 3 tanesi dışında sağlıkocağı yapıyo haberin olsun..bana hastane 250 tl çıkardı fiyat..ben de sağlıkocağında yaptırıcam..diğerlerini yaptırırım..zaten 9 nisanda sağlıkocağında da takibe alıcak ebe arkadaşım..kayıt açıcak kalp atışlarını duyalım da..
inşaallah canım bekleyen tüm annelerimizin Allah yardımcısı olsun.. sen bebişi görmüştün dimi? benim hiç bişe görünmüo yolk kesesini göremeseydik iyice strese girerdim kesin..
bide bana progesteron yazdı ağızdan ve vajinden herikisindende kullanılabiliyormuşuz ben nasıl kullanacağıma daha karar veremedim aşadan kullanmaya korkuyorum açıkçası sana vermedimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?