2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kızlar panik yapmayın bazen kalp atışı geç duyulabilir Allah saglıkla kucagınıza aldırırı (alırım) inşallah Kendinizi üzmeyin

tatlımmm senin takvim değişmişşş..günlerimiz yaklaşmışşşş..doktorun mu verdi tarihi..
ben de bu gidişte sorcammm

evet kuzum normalde adete göre 7+4 olmam gerekirdi ama ben 35 günde bir oluyorum ve 20.günde yumurtluyorum, doktor buna 6+1 sin dedi ve ultrason fotoğrafında da 6+1 yazıyodu.gerçekten de bebek tam 6. haftanın özelliklerini gösteriyor. Ben de gelişimini takip edeyim diye tarihi değiştirdim. bakarsın ilerler minnak, tekrar değiştiririm aramızda 2 gün var kızzz

aminnnnnnnnnnnnnnnnn canımmmm yaa ınsallahhh rabbım herkese nasıp etsın saglıgıyla..
bazı ultrasyon kagıtlarında yazıyorr bazılarında yazmıo benım yazıo kalp atısı

Tatlım yazmıyo benimkinde çok aradım ama yok 1 ay sonra bi sonraki randevumda

ben bu gün 5+6 yım sata göre..ultrason 3 gün geriydi bakalım bu sefer ne çıkacakk:26:

heee beraber doğurakkkkkkkkkkkkkkkkk

ben bu gün 5+6 yım sata göre..ultrason 3 gün geriydi bakalım bu sefer ne çıkacakk:26:

heee beraber doğurakkkkkkkkkkkkkkkkk

bizde bugün 6+2 olduk ama önümüzde 35 hafta var nerdeyse bakarsın olmaları gerek haftaya ulaşırlar kızzz bi de aynı gün doğarlarmışşş

Son düzenleme:
kıslar kabızlık sorunu olan varmı varsa neler yapıyorsunuz?

Kabizlik sorununa alternatif çözümler ( kabizligin şiddetine gore uygulayın )

1-) Sabahları ac karnina 1su bardağı ilik su icin ve bunu surekli yapin
2-) sabahları ac karnina 1 tatli kasigi zeytin yagi yutup ustune 1 su bardağı ilik su icin ( siddetli kabizlikta her gun )
3-) aksamlari yatmadan 2 adet incir yiyip ustune ilik sut icin
4-) sabahları ac karnina bir tabak sutlu yulaf ezmesi yiyin ( surekli yerseniz digerlerine gerek kalmıyor )
5-) tuvalete oturduğunuzda direk ikinmayin makat egzersizi yapin, derin nefes alarak makatinizi açıp kapayın açıp kapayın bunu surekli yaptığınızda barsak tembelliğinden kurtuluyorsunuz.
6-) cok kabizlik durumunda tuvalete oturmadan bir pamuga zeytin yagi damlatin , makatinizi bununa ovun kolay yapabiliyorsunuz

kızlar panik yapmayın bazen kalp atışı geç duyulabilir Allah saglıkla kucagınıza aldırırı (alırım) inşallah Kendinizi üzmeyin

inşallah canım ben de geç duyanlardan olurum canım benimki tüp bebek 7 haftalık ve vajinalden baktı göremedi panik oldumm yine de umudum var ama kendimi her şeye hazırlıyorum yoksa büyük hayal kırıklığı yaşarım

Arkadaşlar merhaba,
Ben 5 haftalık hamileyim.Ancak doktorda bebeğin henüz kesesini yada kalp atışını görmedik.Buna rağmen doktorum bana progestan ilaç verdi. 1 haftadır bu ilacı kullanıyorum.Bununla ilgili bilgisi olan arkadaşlar bana yardımcı olabilirmisiniz?

canım progestan bebeğin tutunması için veriliyor diye biliyorum

Bilmiyorum ki kafam karıştı kalp atışı duyulmadan veya bi sorun olmadan progestan verilmiyor diye duydum

selam kasım anneleri rabbim nasip eylerse bende kasım annesiyim rabbim hepimizin bebeklerinin sağlıklı gelişip sağlıklı kucağımıza almamızı nasip eyler inş uzun zamandır takip ediyordum topiği nasip bu gece yazmakmış

Bilmiyorum ki kafam karıştı kalp atışı duyulmadan veya bi sorun olmadan progestan verilmiyor diye duydum

sevgili arkadaşım ben tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım ve transferim olmadan 5 gün önce progestanı kullanmaya başladım hem bebeğin tutunmasında hemde gelişiminde çok önemli progestan canım sakın ihmal etme

sevgili arkadaşım endişelenme rabbimin izniyle haftaya inş pıt pıt ları duyarsın benim ablam 8. haftada duymuştu kalp atışını inş sende duyarsın kiminde geç kiminde erken duyuluyo bende 6. haftamda duydum rabbim herkese nasip eylesin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…