İyi akşamlar kızlar daha yeni kalkabildım mide bulantısı öldürdü bugun bıraz hafifledi şimdi. 12. Haftadan itibaren güya kesilecek diye umut ediyorum bakalım!
bugün anneme dedim dktor görüşmeyin iki hafta diyee..aaa yazık dedi..amaaann anne bebeği yapana kadar bıkkınlık geldi zaten şimdilik memnun halinden dedimmmannem şok
tatlımmm senin takvim değişmişşş..günlerimiz yaklaşmışşşş..doktorun mu verdi tarihi..
ben de bu gidişte sorcammm
aminnnnnnnnnnnnnnnnn canımmmm yaa ınsallahhh rabbım herkese nasıp etsın saglıgıyla..
bazı ultrasyon kagıtlarında yazıyorr bazılarında yazmıo benım yazıo kalp atısı
evet kuzum normalde adete göre 7+4 olmam gerekirdi ama ben 35 günde bir oluyorum ve 20.günde yumurtluyorum, doktor buna 6+1 sin dedi ve ultrason fotoğrafında da 6+1 yazıyodu.gerçekten de bebek tam 6. haftanın özelliklerini gösteriyor. Ben de gelişimini takip edeyim diye tarihi değiştirdim. bakarsın ilerler minnak, tekrar değiştiririmaramızda 2 gün var kızzz
ben bu gün 5+6 yım sata göre..ultrason 3 gün geriydi bakalım bu sefer ne çıkacakk:26:
heee beraber doğurakkkkkkkkkkkkkkkkk
kıslar kabızlık sorunu olan varmı varsa neler yapıyorsunuz?
kızlar panik yapmayın bazen kalp atışı geç duyulabilir Allah saglıkla kucagınıza aldırırı (alırım) inşallah Kendinizi üzmeyin
bizde bugün 6+2 olduk ama önümüzde 35 hafta var nerdeyse bakarsın olmaları gerek haftaya ulaşırlarkızzz bi de aynı gün doğarlarmışşş
Arkadaşlar merhaba,
Ben 5 haftalık hamileyim.Ancak doktorda bebeğin henüz kesesini yada kalp atışını görmedik.Buna rağmen doktorum bana progestan ilaç verdi. 1 haftadır bu ilacı kullanıyorum.Bununla ilgili bilgisi olan arkadaşlar bana yardımcı olabilirmisiniz?
Canım benim öyle bi problemim yok, çünkü hamile olduğumu öğrendiğimden beri günde 2-3 tane kayısı yiyorum.Tavsiye ederim
bende daha öğrenmeden 1 hafta önce başladı cnm..şimdi şükür iyiyim..akşamları kivi üstüne süt içiyorumm bana iyi geliyooo
canım progestan bebeğin tutunması için veriliyor diye biliyorum
canım progestan bebeğin tutunması için veriliyor diye biliyorum
Bilmiyorum ki kafam karıştı kalp atışı duyulmadan veya bi sorun olmadan progestan verilmiyor diye duydum
inşallah canım ben de geç duyanlardan olurum canım benimki tüp bebek 7 haftalık ve vajinalden baktı göremedi panik oldumm yine de umudum var ama kendimi her şeye hazırlıyorum yoksa büyük hayal kırıklığı yaşarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?