2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
herkese merhaba bendekasım annesi olucam inş..
2. bebek :))
konunun acılmasına cok sevındım süpersiniz kızlar :))

arkadaşlar herkese merhaba 1 haftadır giremiyorum net imiz kapandı iş yerinden bakıyorum şimdi.kimsede srun yoktur inşallah.
bizde çarşamba günü gördük bebeğimizin kalp atışını çok şükür şimdi 8 haftalık olduk.
mide bulantılarım var yediğim hiçbirşeyin tadı yok benim tadım yok.başta bulantısı olupta iyice hafifleyenler varmı.

günaydın canım.. ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa sen 2009 temmuz annelerinden degilmiydin??

evet sılacım öyleydim bravo sana nasıl hatırladın bende hiç bizden kimse yokmu diye düşünüyordum sende kasım annelerindesin ne güzel..kızım biraz büyüyünce gözümüz 2. kesti hadi bakalım hayırlısı.

cok güzel günlerdi yaa.. ben o topikten birçok kişiyle hala irtibat halindeyim... benim de aynen oyle oldu amaa 11 ay bekletti bu bizi... inş sağlıkla kucağımıza almayı da nasip eder.. sen kalp atışlarını da duymuşsun masalllahh... darısı basıma inş..

herkese merhaba bendekasım annesi olucam inş..
2. bebek :))
konunun acılmasına cok sevındım süpersiniz kızlar :))

hayırlı olsun kızlarrr.aramıza hoşgeldinizzzz..Allah tamamına erdirsin inşallahhhhhhh

Günaydın kızlaaarrr
Benim göğüslerim çok sızlıyor. Sanki içinde bilyeler var birileri onları sıkıyomuş gibi. Sağa sola dönerken ölüyorum sızıdan

kızlar kalp atıslarını tam olarak nekadarlıkken görmüştünüz ?? benım carsambya cagırdı doktor o zaman tam 6 haftalık olcak görebılirmiyim ki ? cumaya kadar beklesemmi :/ ?

kızzz ben sütyeni attım vallahiii..şu sporcu atletlerinden aldım napim...batmıyo acıtmıyo en azından..ama yazın napcam bilmem..bunlarla da tshirt giyilmez yaniiii

eveeeettt ben de onları giyiyorum.. yazın iyisinden alırız 1-2 tane koca memişlerle dolanırız geniş tişörtlerle anaamm ben bi de denize gircem 4 ay deniz topu gibi yardım ederler su üstünde kalmama

kızlar kalp atıslarını tam olarak nekadarlıkken görmüştünüz ?? benım carsambya cagırdı doktor o zaman tam 6 haftalık olcak görebılirmiyim ki ? cumaya kadar beklesemmi :/ ?

canımm ben 6+1 de gördüm ama duymadım. bence sen cumaya kadar bekle. aslında böyle erken gitmekle hata ediyoruz sonra doktorlar korkutuyo bizi. cuma gidersen belki duyarsın da

selammmmmmmmmmm kızlar ıyı haftasonları hava cok guzell burdaa sıcacıkk tam gezmelikkkkkkkkkkk ama kocam bugunde calısıyorrrrrrr
zaten lekelenmem var goturmez hayatta :2:

selammmmmmmmmmm kızlar ıyı haftasonları hava cok guzell burdaa sıcacıkk tam gezmelikkkkkkkkkkk ama kocam bugunde calısıyorrrrrrr
zaten lekelenmem var goturmez hayatta :2:

Burasıda mukemmel hava tatlım benımde kocıs calısıyo ama :) lekelenme nasıl tatlım benım cok akıntım var arada koyu renklı akıntı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…