arkadaşlar herkese merhaba 1 haftadır giremiyorum net imiz kapandı iş yerinden bakıyorum şimdi.kimsede srun yoktur inşallah.
bizde çarşamba günü gördük bebeğimizin kalp atışını çok şükür şimdi 8 haftalık olduk.
mide bulantılarım var yediğim hiçbirşeyin tadı yok benim tadım yok.başta bulantısı olupta iyice hafifleyenler varmı.
herkese merhaba bendekasım annesi olucam inş..
2. bebek :))
konunun acılmasına cok sevındım süpersiniz kızlar :))
evet sılacım öyleydim bravo sana nasıl hatırladın bende hiç bizden kimse yokmu diye düşünüyordum sende kasım annelerindesin ne güzel..kızım biraz büyüyünce gözümüz 2. kesti hadi bakalım hayırlısı.
selam kasım anneleri rabbim nasip eylerse bende kasım annesiyim rabbim hepimizin bebeklerinin sağlıklı gelişip sağlıklı kucağımıza almamızı nasip eyler inş uzun zamandır takip ediyordum topiği nasip bu gece yazmakmış
herkese merhaba bendekasım annesi olucam inş..
2. bebek :))
konunun acılmasına cok sevındım süpersiniz kızlar :))
Günaydın kızlaaarrr
Benim göğüslerim çok sızlıyor. Sanki içinde bilyeler var birileri onları sıkıyomuş gibi. Sağa sola dönerken ölüyorum sızıdan
Günaydın kızlaaarrr
Benim göğüslerim çok sızlıyor. Sanki içinde bilyeler var birileri onları sıkıyomuş gibi. Sağa sola dönerken ölüyorum sızıdan
Benimkide öyleydi bebe yağıyla masaj yaptım iyi gelmişti
aynen cnmmm uyumak işkence gibiiiiii
canımm bi deneyeyim ben de teşekkür ederim
ayy sende de mi var kuzummmm
kızzz ben sütyeni attım vallahiii..şu sporcu atletlerinden aldım napim...batmıyo acıtmıyo en azından..ama yazın napcam bilmem..bunlarla da tshirt giyilmez yaniiii
kızlar kalp atıslarını tam olarak nekadarlıkken görmüştünüz ?? benım carsambya cagırdı doktor o zaman tam 6 haftalık olcak görebılirmiyim ki ? cumaya kadar beklesemmi :/ ?
Arkadaşlar 2 haftadır aşırı derecede mide bulantım var ve kusuyorum. Hamileliğim çok zor geçiyor((
selammmmmmmmmmm kızlar ıyı haftasonları hava cok guzell burdaa sıcacıkk tam gezmelikkkkkkkkkkk ama kocam bugunde calısıyorrrrrrr
zaten lekelenmem var goturmez hayatta :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?