çok şükür duydum kalp atışlarını kızlar süpriz yumurtam 6+4 günlükmüş bir hafta geriden geliyoruz bi hfta gec gebelikmiş kızımdada öyleydi
neyse tahlil verdi doktorum onlarıda yarın yaptırıp pazarteside göstereceğim inşallah temiz çıkar onlarda..
diğer kalp atışını duyan arkadaşlarada hayırlı olsun diliyorum insan ferahlıyor değilmi..
çok şükür duydum kalp atışlarını kızlar süpriz yumurtam 6+4 günlükmüş bir hafta geriden geliyoruz bi hfta gec gebelikmiş kızımdada öyleydi
neyse tahlil verdi doktorum onlarıda yarın yaptırıp pazarteside göstereceğim inşallah temiz çıkar onlarda..
diğer kalp atışını duyan arkadaşlarada hayırlı olsun diliyorum insan ferahlıyor değilmi..
allah seniii
oyyy sen şanslısınnn fotocu hazır o zaman dimiiii
hayırlı olsun cnmmm..darısı başımızaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Evet bizde kalp atışını duyduğumuzda çok duygulandık dıbıdıbı dıbıdıbı dıbıdıbı sürekli atıyordu. Midem bulandığında ağrım olduğunda eşim sürekli dıbıdıbı diye hatırlatıyor çok güzel bir şey....
Hadi maşallah gözün aydin canim
allah seniii
Allah ayırmasın hiçbirimizzzziiiiii
Arkadaşlar şu bebeğimizin doğacağı tarih şu ve eşim ile evleneli şu kadar gün oldu gibi imza bölümünü nasıl yapıyoruz. Özel mesaj atamadığım için buraya yazmak istedim teşekkür ederim .
canım kullanıcı panelinden yapıyorsun orda muhtemel doğum tarihini soruyo yaz çıkar sendede..
evet kuızummmm cok guzel anlatmıssınnnnnnnAma anlatabilmisim dimi :-D
sağolun kızlar sesini duyamadım ama gördüm nasılda hızlı atıyodu minnacıktı ya kesenin içinde darısı duymayan arkadaşlarıma allah hiç bir kadına evlat eksikliği yasatmasın
kızzz benim kociş te öyleeee.
ben unuttum bile diyooooo..sen artık kutsalsın annesinfalan dalga geçiyo benleeee
sağolun kızlar sesini duyamadım ama gördüm nasılda hızlı atıyodu minnacıktı ya kesenin içinde darısı duymayan arkadaşlarıma allah hiç bir kadına evlat eksikliği yasatmasın
kıslar kabızlık sorunu olan varmı varsa neler yapıyorsunuz?
Yaaaa sormaaa o kutsalsın annesin lafı bizde de meşhur..saçmalama diyorum ben de "senin annen miyim onun annesiyim" diyorum
kıslar kabızlık sorunu olan varmı varsa neler yapıyorsunuz?
bi kaçay daha böyle sürerse ben görürüm o annesin kutsalsın ayaklarınııııııı
hani japonlarda mı ne varmış böyle kadın doğurunca adam kadına anne gözüyle bakarmış vs..şehir efsanesi mi, ne bilmiyorum da benimki onları örnek veriyoooo
evet evet şu bebek olayına alışsınlar da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?