2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

hayırlı olsun cnmmm..darısı başımızaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Evet bizde kalp atışını duyduğumuzda çok duygulandık dıbıdıbı dıbıdıbı dıbıdıbı sürekli atıyordu. Midem bulandığında ağrım olduğunda eşim sürekli dıbıdıbı diye hatırlatıyor çok güzel bir şey....

Hadi maşallah gözün aydin canim

hayırlı olsun cnmmm..darısı başımızaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Hadi maşallah gözün aydin canim

sağolun kızlar sesini duyamadım ama gördüm nasılda hızlı atıyodu minnacıktı ya kesenin içinde darısı duymayan arkadaşlarıma allah hiç bir kadına evlat eksikliği yasatmasın

Arkadaşlar şu bebeğimizin doğacağı tarih şu ve eşim ile evleneli şu kadar gün oldu gibi imza bölümünü nasıl yapıyoruz. Özel mesaj atamadığım için buraya yazmak istedim teşekkür ederim .

canım kullanıcı panelinden yapıyorsun orda muhtemel doğum tarihini soruyo yaz çıkar sendede..

Ama anlatabilmisim dimi :-D
evet kuızummmm cok guzel anlatmıssınnnnnnn
sağolun kızlar sesini duyamadım ama gördüm nasılda hızlı atıyodu minnacıktı ya kesenin içinde darısı duymayan arkadaşlarıma allah hiç bir kadına evlat eksikliği yasatmasın

maşallah canım benımmm darısı duymayanların basınaaaaaaaaa olsunnnnnn

İyi akşamlar kızlar daha yeni kalkabildım mide bulantısı öldürdü bugun bıraz hafifledi şimdi. 12. Haftadan itibaren güya kesilecek diye umut ediyorum bakalım!

Yaaaa sormaaa o kutsalsın annesin lafı bizde de meşhur..saçmalama diyorum ben de "senin annen miyim onun annesiyim" diyorum

bi kaçay daha böyle sürerse ben görürüm o annesin kutsalsın ayaklarınııııııı
hani japonlarda mı ne varmış böyle kadın doğurunca adam kadına anne gözüyle bakarmış vs..şehir efsanesi mi, ne bilmiyorum da benimki onları örnek veriyoooo

evet evet şu bebek olayına alışsınlar da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…