2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Tamam bende oraya bakıcam teşekkürler tavsiyen için canım

ah bu erkeklerrrr..ablan gerçekten çokşanslı maşallahinşallah sende ona çekmişsindirrr
ben de araştırıcam foto işini..hem doğum öncesi hem doğum hemde bebiş eve çıktıktan sonra çekilenler gördüm face te..çok güzeeeellll..
çok manalı fotolar biz öyle çekemeyiz yaaaa

Yarina kalmaz onsallah bişey canim

slm kızlar,moral bozukluğundan mıdır nedir hem midem bulanıyor hem öyle uykum var ki anlatama,birz gözüm açılsın diye topikte geziniyorum

maşallah enişteyee
valla geçen kan veriyom bakamadı beniki..doğuma girse bayılırrrrrrrrrrrr

Hadi ya kan verirken bakamıyor mu :)) bu kocalarımız çok şeker ya ...
Bizimki ben kan verirken kulağıma bitti bitti diyor elimi sıkıyor walla kendisi doğum yapsa sanki çat diye doğurcak o kadar hazır :))

slm kızlar,moral bozukluğundan mıdır nedir hem midem bulanıyor hem öyle uykum var ki anlatama,birz gözüm açılsın diye topikte geziniyorum

Canım bende senin gibiydim 2 saattir buradayım açıldım cidden. Evet moral bozukluğu mideyi tetikler bulantı yapar

Hadi ya kan verirken bakamıyor mu :)) bu kocalarımız çok şeker ya ...
Bizimki ben kan verirken kulağıma bitti bitti diyor elimi sıkıyor walla kendisi doğum yapsa sanki çat diye doğurcak o kadar hazır :))

Valla meltem supersin bayildim valla. Kocalarimiz benziyor birbirine benimkide ayni sanirsin durmadan doğurmuş benden cok bilgisi var oturuyor anlatiyor gör yani sanirsin kadin doğum uzmani

Benim halam doğum fotoğrafçısı İnan öyle duygusal ki fotoğraflar kesinlikle haklısın kimse o an öyle fotolar çekemez ...

Neden kan geldi canım ve neden jelden ne yaptın ki jel dedi anlamadım orayı

Filizzzz meltemin sorusu sana :-D
Bugun filizin kahverengi lekelenmesi oldu aşılama ile bebegine kavustu ve bir jel kullaniyor ondan da olabilir birde8. Hafta icinde olabilecek bir lekelenme olma ihtimalide var

Valla meltem supersin bayildim valla. Kocalarimiz benziyor birbirine benimkide ayni sanirsin durmadan doğurmuş benden cok bilgisi var oturuyor anlatiyor gör yani sanirsin kadin doğum uzmani

Hehehe evet ben ağrım var desem regl günün geldi diyor, midem bulanıyor desem şunu ye diyor her şeye yorumu var işte bizi çok sevdiklerinden en büyük destekçilerimiz saolsunlar ya walla çok şanslıyız duygulandım gözlerim doldu cidden...

Bugun filizin kahverengi lekelenmesi oldu aşılama ile bebegine kavustu ve bir jel kullaniyor ondan da olabilir birde8. Hafta icinde olabilecek bir lekelenme olma ihtimalide var

aa anladım teşekkürler canım sağlıklı sıhhatli kavuşması dileğiyle ...

çok şükür duydum kalp atışlarını kızlar süpriz yumurtam 6+4 günlükmüş bir hafta geriden geliyoruz bi hfta gec gebelikmiş kızımdada öyleydi
neyse tahlil verdi doktorum onlarıda yarın yaptırıp pazarteside göstereceğim inşallah temiz çıkar onlarda..

diğer kalp atışını duyan arkadaşlarada hayırlı olsun diliyorum insan ferahlıyor değilmi..

Valla aynen öyle çok büyük destegim ve benim. Cevremdekilere de diyorum hep o benim bu dunyadaki mukafatim Rabbimin bana en büyük hediyesi :-D ve simdi buyuk hediyemin hedoyesini tasiyorum sansli ve mutluyum

Arkadaşlar yeri gelmişken sorayım sizlere ben sabahları belki 20 kere hapşırıyorum deli gibi :)) acaba bebeğe zarar verir mi ve bunu doktora sorduğumda yüzüme şaşkın şaşkın baktı :))

evet canım ıns ona cekerım bendeee
ben sadece dogum ıcın ıstıyorummmm

Yarina kalmaz onsallah bişey canim

ınsallahhhhhhhhh bıtanemm yaaaaaaaaaa

allah seniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…