Ozeller genellemek istemiyorum ama sezeryan hep. Doğumu zekai tahirde yapmak istememin sebebi doğum üzerine turkiyede tek hastane tam teşekküllü Allah korudun ne olur ne olmaz bilinmez doğum esnasinda olusabilecek kötü bir durumda hemen mudahale edilir ama onun disinda oyle bir durumda orYa sevk yapiliyor yine. O yuzden Allah nasip eder o günlere yetisirsek 32 hafa itibari ile oraya gideceğim
valla ıns gece dogurmassın dıo esım adamı arayamamda dıo dedım yuru gıt onumu dusuncem oan
kız benım ablamm 10 15 dk dogrduu cıktı esımde gorduu ya onu her dogm ole sanıyor
ablamda cok sanslı 2 bebısınıde cabucak dogurdu
buarada bılmıyorum canım fıyatları bende ama pahalıdır heralde fotocular
Onlara dayanamazlar ahhh ahh :))
baktım az az gelıyor canım hanı adetın bıterde son gunlerınde kahverengı leke oluryaa ole oluyor ıste sıldıgım zaman gelıyr peceteye
jelden dıye dedıler ama bakalımm yarına ne olucak olmadı p tesı gıderım dr.
maşallah enişteyee
valla geçen kan veriyom bakamadı beniki..doğuma girse bayılırrrrrrrrrrrr
slm kızlar,moral bozukluğundan mıdır nedir hem midem bulanıyor hem öyle uykum var ki anlatama,birz gözüm açılsın diye topikte geziniyorum
Yarina kalmaz onsallah bişey canim
Hadi ya kan verirken bakamıyor mu :)) bu kocalarımız çok şeker ya ...
Bizimki ben kan verirken kulağıma bitti bitti diyor elimi sıkıyor walla kendisi doğum yapsa sanki çat diye doğurcak o kadar hazır :))
ah bu erkeklerrrr..ablan gerçekten çokşanslı maşallahinşallah sende ona çekmişsindirrr
ben de araştırıcam foto işini..hem doğum öncesi hem doğum hemde bebiş eve çıktıktan sonra çekilenler gördüm face te..çok güzeeeellll..
çok manalı fotolar biz öyle çekemeyiz yaaaa
Neden kan geldi canım ve neden jelden ne yaptın ki jel dedi anlamadım orayı
Valla meltem supersin bayildim valla. Kocalarimiz benziyor birbirine benimkide ayni sanirsin durmadan doğurmuş benden cok bilgisi var oturuyor anlatiyor gör yani sanirsin kadin doğum uzmani
Filizzzz meltemin sorusu sana :-D
Bugun filizin kahverengi lekelenmesi oldu aşılama ile bebegine kavustu ve bir jel kullaniyor ondan da olabilir birde8. Hafta icinde olabilecek bir lekelenme olma ihtimalide var
Hehehe evet ben ağrım var desem regl günün geldi diyor, midem bulanıyor desem şunu ye diyor her şeye yorumu var işte bizi çok sevdiklerinden en büyük destekçilerimiz saolsunlar ya walla çok şanslıyız duygulandım gözlerim doldu cidden...
Benim halam doğum fotoğrafçısı İnan öyle duygusal ki fotoğraflar kesinlikle haklısın kimse o an öyle fotolar çekemez ...
evet canım ıns ona cekerım bendeeeah bu erkeklerrrr..ablan gerçekten çokşanslı maşallahinşallah sende ona çekmişsindirrr
ben de araştırıcam foto işini..hem doğum öncesi hem doğum hemde bebiş eve çıktıktan sonra çekilenler gördüm face te..çok güzeeeellll..
çok manalı fotolar biz öyle çekemeyiz yaaaa
Yarina kalmaz onsallah bişey canim
Valla aynen öyle çok büyük destegim ve benim. Cevremdekilere de diyorum hep o benim bu dunyadaki mukafatim Rabbimin bana en büyük hediyesi :-D ve simdi buyuk hediyemin hedoyesini tasiyorum sansli ve mutluyum
Filizzzz meltemin sorusu sana :-D
Bugun filizin kahverengi lekelenmesi oldu aşılama ile bebegine kavustu ve bir jel kullaniyor ondan da olabilir birde8. Hafta icinde olabilecek bir lekelenme olma ihtimalide var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?