2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
hurma rahim kaslarını gevşettiği için ilk aylarda düşüğe neden olabilir..dediğin gibi doğuma yakın zamanlarda yenmelidir..
hz. Meryem hurma yiyerek kolay doğum yapmıştır

cnm herseyın fazlası zarar tek faydası rahımı gevsetmesi degil bu dusunceyey kapılmayalım yukarda hamileler için faydalarını gozden gecirmeni isterim tabı herkezın kendı dusuncesi iradesi

hurma rahim kaslarını gevşettiği için ilk aylarda düşüğe neden olabilir..dediğin gibi doğuma yakın zamanlarda yenmelidir..
hz. Meryem hurma yiyerek kolay doğum yapmıştır

evet canım haklısın mesela 7. ve 8. aylarda yersek erken doğum bile olabilir mazallah. tabi haftada 1-2 tane de çok zararlı olmaz.

Kızlar nerdesiniz yaa ben bu tehlikem yüzünden 15 gündür bi yere çıkamadım Neyse evladım sağlıklı olsun da her şeye değer

Burasıda mukemmel hava tatlım benımde kocıs calısıyo ama :) lekelenme nasıl tatlım benım cok akıntım var arada koyu renklı akıntı oluyor
kahverengı leke gelıyorda canımmm akıntı bendede var .

ehh bıraz bıraz gene gelıyorrrrrrr sımdıde kabızımmm off kayısı ananas hıc fayda etmıyor zaten ezelınden berı wc sorunum vardı
lifli seylerle beslenmeye calısıcamm

Kızlar nerdesiniz yaa ben bu tehlikem yüzünden 15 gündür bi yere çıkamadım Neyse evladım sağlıklı olsun da her şeye değer

bende cıkamadım anca ablama gıttık bıde sahıle cıktık ama gezmedık yemek yedık geldık
patladım yıyorumm dınlenıyorum ev ısıde cok yapmıyorum ıycene kılo alıcam yaaaaaaaaaaaaa

bende cıkamadım anca ablama gıttık bıde sahıle cıktık ama gezmedık yemek yedık geldık
patladım yıyorumm dınlenıyorum ev ısıde cok yapmıyorum ıycene kılo alıcam yaaaaaaaaaaaaa

canım yaa benim de mide bulantılarım hafiften başladı. çok iştahla ve aç bi şekilde sofraya oturuyorum ama yiyemiyorum doğru düzgün 3 gündür böyle. ne güzel hava almışsın en azından kilo işine takılma 1-2 aya yürüyüşlere çıkarız dengelenir hem anneyiz biz

ölede ıste baya sımdıden almısım ben kılo ayy allaha sukur mıgdem bulanmıyor ınsallahta bulanmaz
sımdıden yuruyus yapanlar varmss bızmı tembeliz kız

ölede ıste baya sımdıden almısım ben kılo ayy allaha sukur mıgdem bulanmıyor ınsallahta bulanmaz
sımdıden yuruyus yapanlar varmss bızmı tembeliz kız

yokk kızzzz ben onu çok araştırdım 3.aydan önce tehlikeli her türlü spor bu arada az ve sık yemeği deniyormusun

kızlar umudum tamamen tükendi.çok araştırdım hatta KK da bile topik var öyle.benim sadece kanamam yok o kadar.hepsinde de kalp atışı duruyormuş bebeğin.kürtajla almışlar bebekleri.

yokk kızzzz ben onu çok araştırdım 3.aydan önce tehlikeli her türlü spor bu arada az ve sık yemeği deniyormusun

doymuyorum kı habıre yıyorum yaa
bende ole duydumda nebılımmmm genede aldım valla kılo yatmaktan aman nyse saglıklı olsunlarda alalım napalım okadar ıstedık

kızlar umudum tamamen tükendi.çok araştırdım hatta KK da bile topik var öyle.benim sadece kanamam yok o kadar.hepsinde de kalp atışı duruyormuş bebeğin.kürtajla almışlar bebekleri.

canım nıe umudun gıttıkı senın kanaman yok ama ablamın delı gıbı kanaması vardı ve koltuga gecıyordu pedden bıle dusun yanii ama allaha sukur sagsalım dogum yaptı.
bence kotu dusunmee kuzumm yaaa ınsallah saglıkla sıhhatle gelıcek bebısın

belkıde kesen buyuycek nerden bılıosun kı benımde kucuk kesemm hem ama dr hıc bısey demedı yani gobegımden gordu kalp atısını saglıklı suan kese ıcındede bebek var dedii
ama kesen kucuk demedı ben baktıgım zaman kucuk kesem geldii

kurtlukiraz böyle yaparak sadece kendini ve bebeği üzersin, iyi düşün iyi olsun canımm dualarımız seninle

Tatlım yürüyüşü bana Dr önerdi hergün yap dedi kendini yormadan ben normalde plates yapıyordum onu 3 atdan önce yapma dedi yürüyüş bizim sağlıklı bi doğum yapmamıza destek olacak :)

merhaba canımm.. hosgeldinn.. ilk bebişin kac yasında?? benim de 2. olucak inş. kızım temmuzda 4 yasını bitiriyor...

Benimde 2 yasinda kizim var, kardessi olucak kizimin, .... Bu arada kizlar ÇİN TAKVİMİ ne diyo cinsiyetlere, daha dusunmek icin cok erken amaerak iste !! :)))

Kızlar yarın itibariyle aranızdan ayrılıyorum....Daha sonra başka bir doktora gittim alanında isim yapmış bir uzman...Ve ne yazıkki kalp atışı yok...Yarın kürtaj olman gerek dedi...Çok üzgünüm...
Rabbim size hayırlı hamilelikler ve kolay doğumlar nasip etsin.Hep güzel paylaşımlarda buluşun inş...

canım yaa ne denırkii... cok uzuldum rabbım ınsallah tez vakıtte yerını saglıkla sıhhatle dolduran bır melegın gelır hemencecikk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…