hurmayı son ay bol bol yemeliyiz diye biliyorum. doğumu kolaylaştırıyormuş
hurma rahim kaslarını gevşettiği için ilk aylarda düşüğe neden olabilir..dediğin gibi doğuma yakın zamanlarda yenmelidir..
hz. Meryem hurma yiyerek kolay doğum yapmıştır
hurma rahim kaslarını gevşettiği için ilk aylarda düşüğe neden olabilir..dediğin gibi doğuma yakın zamanlarda yenmelidir..
hz. Meryem hurma yiyerek kolay doğum yapmıştır
kahverengı leke gelıyorda canımmm akıntı bendede var .Burasıda mukemmel hava tatlım benımde kocıs calısıyo ama :) lekelenme nasıl tatlım benım cok akıntım var arada koyu renklı akıntı oluyor
ehh bıraz bıraz gene gelıyorrrrrrrhepinize selamlar, bugun kocacımla film izleme günümüz.umarım herkes iyidir.
kurtlukiraz, en yakın zamanda hayırlı haberlerle gel inşallah.
miamore, kilo alımım yok iştahım hiç yok yemem öyle böyle:) spora gelince 3 aydan sonra başlıycam.ilk 3 ay bol bol ayaklarımı uzatıp dinlenmem lazım.
filiz86, lekelenmen geçti umarım.
eşim markete gitti hemen daldım foruma:))))
Kızlar nerdesiniz yaa ben bu tehlikem yüzünden 15 gündür bi yere çıkamadımNeyse evladım sağlıklı olsun da her şeye değer
bende cıkamadım anca ablama gıttık bıde sahıle cıktık ama gezmedık yemek yedık geldık
patladım yıyorumm dınlenıyorum ev ısıde cok yapmıyorum ıycene kılo alıcam yaaaaaaaaaaaaa
kızlar ultrason kağıdında FPS- D/G- gibi terimler ne anlama geliyor bilen var mı?
canım yaa benim de mide bulantılarım hafiften başladı. çok iştahla ve aç bi şekilde sofraya oturuyorum ama yiyemiyorum doğru düzgün 3 gündür böyle. ne güzel hava almışsın en azındankilo işine takılma 1-2 aya yürüyüşlere çıkarız dengelenir hem anneyiz biz
ölede ıste baya sımdıden almısım ben kılo ayy allaha sukur mıgdem bulanmıyor ınsallahta bulanmaz
sımdıden yuruyus yapanlar varmss bızmı tembeliz kız
yokk kızzzzben onu çok araştırdım 3.aydan önce tehlikeli her türlü spor bu arada az ve sık yemeği deniyormusun
kızlar umudum tamamen tükendi.çok araştırdım hatta KK da bile topik var öyle.benim sadece kanamam yok o kadar.hepsinde de kalp atışı duruyormuş bebeğin.kürtajla almışlar bebekleri.
yokk kızzzzben onu çok araştırdım 3.aydan önce tehlikeli her türlü spor bu arada az ve sık yemeği deniyormusun
merhaba canımm.. hosgeldinn.. ilk bebişin kac yasında?? benim de 2. olucak inş. kızım temmuzda 4 yasını bitiriyor...
Kızlar yarın itibariyle aranızdan ayrılıyorum....Daha sonra başka bir doktora gittim alanında isim yapmış bir uzman...Ve ne yazıkki kalp atışı yok...Yarın kürtaj olman gerek dedi...Çok üzgünüm...
Rabbim size hayırlı hamilelikler ve kolay doğumlar nasip etsin.Hep güzel paylaşımlarda buluşun inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?