2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

rabbim sabır versin canım üzülme cenette melek hazırladın kendine inaşşalh gene kavuşuırsun meleğine

canim benimmmm, Rabbim yardim etsin sana. üzme kendini dicem ama elinde degil... insaalllah hayirlisi buymus diyebilirsin... Rabbim yardimcin olsunnnnn

Offf ne yazacağımı bilemiyorum Rabbim tez zamanda gönlünüzün muradını versin

Bazı arkadaşlar üzücü haberler vermişler Allah yardımcınız olsun diyorum ama üzülmeyin Allah büyüktür...ol der ve tekrar oluverir..

Nehar bu arada sana da çok geçmiş olsun....

benden son haber ise hep uyuyorum hep yatıyorum hep tembelim bide istifra yok ama mide bulantısı heepp benimle

canim Allah sabir versin ve bir daha yasatmasin insallah. kendine cok iyi bak

ayni durumdayiz... bende artik silkeneip kalkica. 5 kilo almisim. igrenccccc yaniiii...

Canim ne diyecegimi bilemiyorun.cok üzùldüm.Allah yardimcin olsun.yeniden gùzel habelrini aliriz insallah.

kızlar umudum tamamen tükendi.çok araştırdım hatta KK da bile topik var öyle.benim sadece kanamam yok o kadar.hepsinde de kalp atışı duruyormuş bebeğin.kürtajla almışlar bebekleri.

Tatlim yapm lutfen arastirma sen simdi.internet bilgi kirliligiyle dolu.uzme ne kendini ne bebisini.bol bol dua et.annecigiyle kalacak minisin ben inaniyorumm

Nehar bu arada sana da çok geçmiş olsun....

benden son haber ise hep uyuyorum hep yatıyorum hep tembelim bide istifra yok ama mide bulantısı heepp benimle

Canım çok teşekkür ederim Benim de mide bulantılarım başladı, öyle çok aşırı değil ama mesela çok acıkıyorum sofra öneme gelince bi tuhaf olup 2-3 lokma ancak yiyorum, çok şükür çıkarma yok. Ayrıca progestanı 2 katına çıkarınca ben de epey uyumaya başladım

kızlar umudum tamamen tükendi.çok araştırdım hatta KK da bile topik var öyle.benim sadece kanamam yok o kadar.hepsinde de kalp atışı duruyormuş bebeğin.kürtajla almışlar bebekleri.

canim internette neler neler yaziyor, ona baksak lekelenme olan hepimiz o an bebegi dusuruyoruz olurduk, her yerde felaket senaryolari yaziyor. lutfen kendini ve bebegini uzup durma

canm yaaa ne güzel anlatmışsın saol valla.. ya insan herşeyden korkuo kendini dinlio biraz allahımm hepimiz sağlıklı bir hamilelik geçirip sağlıkla alalım kucağımıza inşallahhh... bu arada benim daha mide bulantım falan da yok ileriki haftalarda bşlar mı bilmem

cnm herseyın fazlası zarar tek faydası rahımı gevsetmesi degil bu dusunceyey kapılmayalım yukarda hamileler için faydalarını gozden gecirmeni isterim tabı herkezın kendı dusuncesi iradesi
okudum canım..beslenme uzmanının tv .de açıklamasını izlemiştim ..çörek otu,nane ,maydanoz,hurma ..gibi birçok ürün ilk aylarda faydadan çok zarar verebilir demişti..hurma yemesek çok bir eksiklik olacağını düşünmüyorum ,zararı olduğunu bile bile..tabi bir iki taneden bahsetmiyorum ama sürekli yenmesi zararlı diye biliyorum..

çok üzüldüm ..Allah sabrını arttırsın..kürtajdan sonra üşüme kendini..dikkat et..inş. en kısa zamanda sağlıklı bir bebek nasip eder Allah

benimde öyleydi ..şimdi günde 4 kez çıkarıyorum hoş çıkacak bişeyde yok ya..çok şükür bu günlerimize

benimde öyleydi ..şimdi günde 4 kez çıkarıyorum hoş çıkacak bişeyde yok ya..çok şükür bu günlerimize

Valla kuzum benimki de bunla yetinecekmiş gibi gelmiyo, sanırım şiddetlenecek, yine de çok şükür hayırla sağlıkla gelsinler de

Benide listeye eklermisiniz kızlar özelden yazamıyorum malesef yeni olduğum için. 18 şubat regl tarihim. 25.11.2013 bebişimin muhtemel doğacağı tarih. 1. bebeğim

ben bugün yanlış birsey yaptım,eşim dışardan bişeyler istedi yemeğe bende dayanamayıp 2 bardak kola içtim.her anlamda zararını bildiğim halde.kafein eşiğimde düşük olduğu için uykum falan kaçtı, uyuyamam bu gece.

bir kereden bir sey olmaz canim,bir daha icmezsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…