merhaba canımm.. hosgeldinn.. ilk bebişin kac yasında?? benim de 2. olucak inş. kızım temmuzda 4 yasını bitiriyor...
Kızlar yarın itibariyle aranızdan ayrılıyorum....Daha sonra başka bir doktora gittim alanında isim yapmış bir uzman...Ve ne yazıkki kalp atışı yok...Yarın kürtaj olman gerek dedi...Çok üzgünüm...
Rabbim size hayırlı hamilelikler ve kolay doğumlar nasip etsin.Hep güzel paylaşımlarda buluşun inş...
Kızlar yarın itibariyle aranızdan ayrılıyorum....Daha sonra başka bir doktora gittim alanında isim yapmış bir uzman...Ve ne yazıkki kalp atışı yok...Yarın kürtaj olman gerek dedi...Çok üzgünüm...
Rabbim size hayırlı hamilelikler ve kolay doğumlar nasip etsin.Hep güzel paylaşımlarda buluşun inş...
ayy valla abla ya baya takıldım moralım bozuldu ama yapıcakk ne varkı zaten ne ası olabılırmısım ne bısey ınsallah 7 ay boyuncada olmam kızamık mızamık
Çoookkk şüküüürrrr olumlu düşüncez olumlu olcak. Ben biliyorum evladım benimle kalacak içim rahat
günaydın güzel anneler :))
selam kasım anneleri rabbim nasip eylerse bende kasım annesiyim rabbim hepimizin bebeklerinin sağlıklı gelişip sağlıklı kucağımıza almamızı nasip eyler inş uzun zamandır takip ediyordum topiği nasip bu gece yazmakmış
selam kızlar bende 7+ 4 haftalığım,hamilelik takvimimden gün gün takip ediyorum bebişimi
çalıştığım için zor geçiyo biraz ama sonucunu düşününce katlanılıyo herşeye
inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kavuşuruz bebişlere
kızlar günaydın herkese;
güne kotu başladım maalesef dünkü havamı çarptı ne ooldu anlamadım benim bacaklarımda ağrı başladı sanki romatizma gibi yaa(
tatlım havaya çok aldanmayalım allah korusun hastalık havaları bunlar,dikkat et kendine
Herkese günaydın..Annelere ve minicik bebişlerine...
inşallah sorunsuz güzel bir gün geçiririz...
bir şey sorsam kızlar size. ben iki haftadır (19 marttan beri) hergn üzerimden tır geçmiş gibi kendimi yorgun hissediyorum sanki tüm kaslarım ağrıyor gibi. sizce normal mi bu?
işte de uzun sure sandalyede oturunca kalkarken resmen işkence çekiyorum.zorlanıyorum. devamlı hareket etsem daha iyiyim.
hamileliktendir diye üzerinde durmuyorum ama daha cok erken deil mi...doktora da gitmek istemiyorum. daha bebiş için bile doktor bulamamışken
kızlar günaydın herkese;
güne kotu başladım maalesef dünkü havamı çarptı ne ooldu anlamadım benim bacaklarımda ağrı başladı sanki romatizma gibi yaa(
Herkese günaydın..Annelere ve minicik bebişlerine...
inşallah sorunsuz güzel bir gün geçiririz...
bir şey sorsam kızlar size. ben iki haftadır (19 marttan beri) hergn üzerimden tır geçmiş gibi kendimi yorgun hissediyorum sanki tüm kaslarım ağrıyor gibi. sizce normal mi bu?
işte de uzun sure sandalyede oturunca kalkarken resmen işkence çekiyorum.zorlanıyorum. devamlı hareket etsem daha iyiyim.
hamileliktendir diye üzerinde durmuyorum ama daha cok erken deil mi...doktora da gitmek istemiyorum. daha bebiş için bile doktor bulamamışken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?