2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
günaydın güzel anneler ve minik tavşanları tahlil sonuçlarım cuma çıkıcaktı ama bir tanesi çıkmamış bugüne söyledir. inşallah temiz çıkar dua edin bana ona göre doktorum randevu vericek. bugün kontrolü olan anne adaylarınada şimdide iyi şanslar

merhaba canımm.. hosgeldinn.. ilk bebişin kac yasında?? benim de 2. olucak inş. kızım temmuzda 4 yasını bitiriyor...

İlk gebeligimde bende ayni durumu yasadim, innan bana bu kotu gunleri unutturacak cok gizel gunlerin olacak, sonucta cocugun oluyo, bunu dusun, ve kendini yipratma, senin psikolojin herseyden once geliyo, en kisa zamanda tekar hamile kalip, bu gunleri hatirlamayacaksin bile...

günaydın anneler ve pıtırcıkları ben mide bulantısıyla uğraşıyorum uyuyamıyorum yarım saat de bir uyanıyorum geceleri huzursuz gibiyim ben yokken kötü haberler alınmamıştır inşallah

günaydın anneler:)

bende cumartesi gittim doktora .kalp atışlarını dinledik. tam seyrinde gidiyor.4 hafta sonra gel ense kalınlığı burun kökü ve ikili test yapılacak dedi. bi aksilik olmazsa bir ay sonra tekrar gidicem.

bu arada bol bol ceviz ve badem yiyiniz folik asiti ilaç yerine değil direk alırsınız :):)

günaydın hepinize:)
benim bel ağrım var, yatakta hissediyorum.bu haftalhgarda hormonelmiş. gece bacaklarım çok ağrıyordu simdi yatarken belim ağrıyor.

Herkese eşiyle , ailesiyle ve tum sevdikleriyle guzel , mutlu , huzurlu , saglikli bir hafta dilerim.
İnsalah hep guzel haberler veririz , Allah'a emanet bebeklerimiz ....

Gecen gun yazmistim ama aklima geldi görmeyenler varsa belli nacizane faydam dokunur
Kabizlik sorununa alternatif çözümler ( kabizligin şiddetine gore uygulayın )

1-) Sabahları ac karnina 1su bardağı ilik su icin ve bunu surekli yapin
2-) sabahları ac karnina 1 tatli kasigi zeytin yagi yutup ustune 1 su bardağı ilik su icin ( siddetli kabizlikta her gun )
3-) aksamlari yatmadan 2 adet incir yiyip ustune ilik sut icin
4-) sabahları ac karnina bir tabak sutlu yulaf ezmesi yiyin ( surekli yerseniz digerlerine gerek kalmıyor )
5-) tuvalete oturduğunuzda direk ikinmayin makat egzersizi yapin, derin nefes alarak makatinizi açıp kapayın açıp kapayın bunu surekli yaptığınızda barsak tembelliğinden kurtuluyorsunuz.
6-) cok kabizlik durumunda tuvalete oturmadan bir pamuga zeytin yagi damlatin , makatinizi bununa ovun kolay yapabiliyorsunuz

kelımelerın tukendıgı yer.cok uzuldum.bende yasadım.allah sabır versın

Herkese günaydın..Annelere ve minicik bebişlerine...

inşallah sorunsuz güzel bir gün geçiririz...

bir şey sorsam kızlar size. ben iki haftadır (19 marttan beri) hergn üzerimden tır geçmiş gibi kendimi yorgun hissediyorum sanki tüm kaslarım ağrıyor gibi. sizce normal mi bu?

işte de uzun sure sandalyede oturunca kalkarken resmen işkence çekiyorum.zorlanıyorum. devamlı hareket etsem daha iyiyim.

hamileliktendir diye üzerinde durmuyorum ama daha cok erken deil mi...doktora da gitmek istemiyorum. daha bebiş için bile doktor bulamamışken

ayy valla abla ya baya takıldım moralım bozuldu ama yapıcakk ne varkı zaten ne ası olabılırmısım ne bısey ınsallah 7 ay boyuncada olmam kızamık mızamık

Bugüne kadar geçirmedim şimdi mi geçireceksin :) korkma bitanem hiiiç bişeycik olmaz allahın izniyle. Çok dikkatli ol iyi beslen...

Çoookkk şüküüürrrr olumlu düşüncez olumlu olcak. Ben biliyorum evladım benimle kalacak içim rahat

İnşallah annesi :) Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nas,p etsin.. Hepimize :)

günaydın güzel anneler :))

Günaydın tatlımmm :)))

Çok üzüldüm tatlım Rabbim sabır versin inşallah. Tez zamanda yeniden hamile kalıp sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Kendine çok iyi bak üzülme demek ne kadar etkili olur bilmiyorum ama Rabbime emanetsin. Dualarım seninle...

selam kızlar bende 7+ 4 haftalığım,hamilelik takvimimden gün gün takip ediyorum bebişimi
çalıştığım için zor geçiyo biraz ama sonucunu düşününce katlanılıyo herşeye
inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kavuşuruz bebişlere

Hayırlı haberlerinize çok sevindim kızlar... Rabbim sizi ve miniklerinizi korusun :)

kızlar günaydın herkese;

güne kotu başladım maalesef dünkü havamı çarptı ne ooldu anlamadım benim bacaklarımda ağrı başladı sanki romatizma gibi yaa(

CANIM bende cok yorgunluk çekiyorum ozellikle bacaklarımın arkalarındakı kaslar agrıyorr uyku varr cok benımde

yok mu benim gibi olan... Gerçi olmasın tabiki ama bir doktor bulabilsem ona sorardım ben de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…