2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Canım ınankı cok uzuldum ALLAH yardımcın ve yardımcımız olsun İNŞALLAH tez zamnda hayırlı sağlıklı bıt bebısın olur

Günaydın Kasım Anneleri...
Ne çok sayfa olmuş yahu.Geçen haftadan beri misafirlerim vardı,pek giremedim.
Takip ettemeye çalıştım ama beceremedim.
Geçen hafta çarşamba doktora gittik.Kesemizi gördük,iki hafta sonra tekrar gideceğiz.
Biraz geçmişe göz atayım bakalım.

yok mu benim gibi olan... Gerçi olmasın tabiki ama bir doktor bulabilsem ona sorardım ben de...

Bende de acayip bir yorgunluk var hep yatsam hep uyusam senin de dediğin gibi uzun süre oturup kalkınca çok kötü oluyo, sanırım bunlar herkeste olabilcek şeyler ama için rahat etsin diye doktoruna sorabilirsin

burada siki da ne, bisey söylemiyorlar ki... gerci benim doktorum iyi ama ben unutuyorum sormayi. ayrica seks hala yasak mi ?

ay canım ayın 8inde randevum var, seks yasağını sormak için bir daha doktora da gitmedim yasağa devem ediyoruz...ama bu gittiğimde sorucam kesinliklee inşallah bir sorun yoktur ve kalkar yasaklarrrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydın hepinize:)
benim bel ağrım var, yatakta hissediyorum.bu haftalhgarda hormonelmiş. gece bacaklarım çok ağrıyordu simdi yatarken belim ağrıyor.

benim de canım belim gece ağrıyo gümnün yorgunluğu sanırım. ben çalışıyorum bütüngün dinlenemiyorum bide evde yoruluyorum.

Hakkımızda hayırlısı olsun,inşallah tez zamanda hayırlı haberler alırsın.
Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize.

ay canım ayın 8inde randevum var, seks yasağını sormak için bir daha doktora da gitmedim yasağa devem ediyoruz...ama bu gittiğimde sorucam kesinliklee inşallah bir sorun yoktur ve kalkar yasaklarrrrrrrrrrrrrrrrrr

kızlar size bu yasağı km koydu neden koydu? ben henüz böyle bir yasak uygulamıyorum.. sorun olur mu?

gunaydın annelerherkese ıyı haftalar.mıde yanması ve gaz sorunum hızla buyumekte.karnım cıkmaya basladı sankı

Günaydın minnoşşş anneleri herkese mutlu bir hafta diliyorum
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::122::122::122::122::122::122::118::118::118::118:

Bende de acayip bir yorgunluk var hep yatsam hep uyusam senin de dediğin gibi uzun süre oturup kalkınca çok kötü oluyo, sanırım bunlar herkeste olabilcek şeyler ama için rahat etsin diye doktoruna sorabilirsin

teşekkürler canım. Geçer inşallah. Bir doktor bulabilirsem sormayı istiyorum...

gunaydın kızlarrr gecmısı okudumda cogunuzun belı agrıyor halsızlık vs herkezde varr benım adet gunum bugunlerde o yuzden bel agrım hat safhada.yerımden kalkıcak ıs yapıcAK YEMek yapıcak halım yok bugunnnnnnnnnnn
gurbetguzelı abla nerdesın yaaaaaaaaaaaaaaaa cok merak edıyoruz seniiiiiiiiiiiiiii

ayyy aynen ben bugun cok tuafım ya karnımda anlam vermedıgım bı agruı var onın dısında sankı kalbım hızlı atyor

karın ağrısı normalmiş doktorum öyle dedi benimki azaldı ilk zamanlar çoktu şimdi ara ara hissettiriyo,kalbin de atsın annesi bebişinin kana ihtiyacı var bol bol pompalasın :) artık onlara çalışıyoruz zaten :)

Ya ben deldim yasakları haftasonu :) ama dikkatli olmak şartıyla tabiii :)

günaydın burcu
pazartesi olmasaydı herşey çok güzel olurdu ama malum :) şimdi evde olup yatmak vardı ohh miss :)

oooffffff offff keşke keşkeeeeeeeeeeeee :/

kızlar size bu yasağı km koydu neden koydu? ben henüz böyle bir yasak uygulamıyorum.. sorun olur mu?

Tatlım ilk 3 ay düşük riski olanlar için ya tamamen yasaklanıyor yada çok dikkatli ve korunarak izin veriliyor. :)

Günaydın minnoşşş anneleri herkese mutlu bir hafta diliyorum
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::122::122::122::122::122::122::118::118::118::118:

Günaydın canımmm :) sana ve minik mercimeğine :))

Hala ses çıkmadımı gurbetgüzelinden bende merak ettim şimdi doktoru dinlen dedi herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…