Kızlar yarın itibariyle aranızdan ayrılıyorum....Daha sonra başka bir doktora gittim alanında isim yapmış bir uzman...Ve ne yazıkki kalp atışı yok...Yarın kürtaj olman gerek dedi...Çok üzgünüm...
Rabbim size hayırlı hamilelikler ve kolay doğumlar nasip etsin.Hep güzel paylaşımlarda buluşun inş...
yok mu benim gibi olan... Gerçi olmasın tabiki ama bir doktor bulabilsem ona sorardım ben de...
burada siki da ne, bisey söylemiyorlar ki... gerci benim doktorum iyi ama ben unutuyorum sormayi. ayrica seks hala yasak mi ?
herkese gunaydın
kıslarrrr guzel anneler nasulsınız bugun
günaydın hepinize:)
benim bel ağrım var, yatakta hissediyorum.bu haftalhgarda hormonelmiş. gece bacaklarım çok ağrıyordu simdi yatarken belim ağrıyor.
günaydın burcu
pazartesi olmasaydı herşey çok güzel olurdu ama malum :) şimdi evde olup yatmak vardı ohh miss :)
Kızlar yarın itibariyle aranızdan ayrılıyorum....Daha sonra başka bir doktora gittim alanında isim yapmış bir uzman...Ve ne yazıkki kalp atışı yok...Yarın kürtaj olman gerek dedi...Çok üzgünüm...
Rabbim size hayırlı hamilelikler ve kolay doğumlar nasip etsin.Hep güzel paylaşımlarda buluşun inş...
ay canım ayın 8inde randevum var, seks yasağını sormak için bir daha doktora da gitmedim yasağa devem ediyoruz...ama bu gittiğimde sorucam kesinliklee inşallah bir sorun yoktur ve kalkar yasaklarrrrrrrrrrrrrrrrrr
Bende de acayip bir yorgunluk var hep yatsam hep uyusamsenin de dediğin gibi uzun süre oturup kalkınca çok kötü oluyo, sanırım bunlar herkeste olabilcek şeyler ama için rahat etsin diye doktoruna sorabilirsin
ayyy aynen ben bugun cok tuafım ya karnımda anlam vermedıgım bı agruı var onın dısında sankı kalbım hızlı atyor
CANIM bende cok yorgunluk çekiyorum ozellikle bacaklarımın arkalarındakı kaslar agrıyorr uyku varr cok benımde
ay canım ayın 8inde randevum var, seks yasağını sormak için bir daha doktora da gitmedim yasağa devem ediyoruz...ama bu gittiğimde sorucam kesinliklee inşallah bir sorun yoktur ve kalkar yasaklarrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın burcu
pazartesi olmasaydı herşey çok güzel olurdu ama malum :) şimdi evde olup yatmak vardı ohh miss :)
kızlar size bu yasağı km koydu neden koydu? ben henüz böyle bir yasak uygulamıyorum.. sorun olur mu?
Günaydın minnoşşş anneleri herkese mutlu bir hafta diliyorum
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::122::122::122::122::122::122::118::118::118::118:
gunaydın kızlarrr gecmısı okudumda cogunuzun belı agrıyor halsızlık vs herkezde varr benım adet gunum bugunlerde o yuzden bel agrım hat safhada.yerımden kalkıcak ıs yapıcAK YEMek yapıcak halım yok bugunnnnnnnnnnn
gurbetguzelı abla nerdesın yaaaaaaaaaaaaaaaa cok merak edıyoruz seniiiiiiiiiiiiiii
Hala ses çıkmadımı gurbetgüzelinden bende merak ettim şimdi doktoru dinlen dedi herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?