Ekledim kizlarrrrr hosgeldiniz Rabbim tamamina erdirsin insAllah hep beraber
günaydın kızlar...................
günaydın bebeeem
fulimmm yarım günlük taze annemmminşallah o anti cadısıda hemen kartlaşır nasılsın datlummm
bende iyiyim tatlım, eşimi bekliyom evi süpürsün diyeayyyy yarım günde kartladım dimi beniyiyim cnm çok şükür sen nassın bacımmmmm
bende iyiyim tatlım, eşimi bekliyom evi süpürsün diye
Selam arkadaşlar bende kasım annesi olabilirim.Geçtiğimiz salı günü kan verdim perşembe sonucunu aldım 101.97 çıkmıştı.Sağlık ocağındaki aile hekimim hamile olduğumu fakat adet tarihim çok geçtiği için boş gebelik olabileceğinden şüphelendi.Pazartesi tekrar kan vericem değer çoğaldımı diye ona göre kadın doğumcuma gidicem.Ama çok korkuyorum tam sevinemedim bile inş. boş değildir.Rabbim bizi sevindirir.Aranızda benim gibi olan yada tanıdğı olan varmı beni bilgilendirirseniz sevinirim.
canım nasipse ben eylül annesi olacağım bende geç döllenme olmuştu adetim 6 7 gün kadar geçti test yaptım evde baktım çok ince bir çizgi sonra gidip kan verdim ertesi gün değerim 207.76 çıktı banada aynı şeyi söylediler yüksek olması lazım değerinin diye üzüldüm varmı yokmu anlayamadım 2 gün sonra tekrar kan verdim ve değerim 1055 olmuştu:) şimdide arayı kapattık çok şükür günü gününe gidiyoruz bebeğin seninle ben inanıyorum sende inan üstelik boş gebelikte değer bu kadar yükselmez ki sen tekrar yaptır umarım seninde katlanmış olur ve sağlıkla kucağına alırsın
Hosgeldin aramiza , insallah saglikli ve mutlu bir hamilelik gecirirsin :)))puffy68
hoşbulduk.bende girdikçe yazılarını okuyorum ve gerçekten çok bilgilendirici oluyor allah razı olsn.işin kötü tarafı bizlede ne doktorumuz senin doktorun kadar nede eşimiz senin eşin kadar üstümüze düşmediği için e neyapıcan bizde senden öğreniyoruz:):)ama gerçekten gebelik hakkında biçok şeyi bilmiyoruz aslında ve paylaştığın için hepimiz adına tşkkr edyrz.
pekı ıhlamuru neremıze fışkırtıyoruzzz puffy'diğimm :) heheee
Canım ben yine bulamadım( bulabilen varsa bana yardımcı olabilir mi
gurbet güzeli günaydınnnn nasılsınnnn bende Allah nasip kısmet ederse kasım annesiyim
gurbetcim benide listeye eklermisin SAT:5 şubatbu arada 2.bebeğim ve beklenen doğum tarihi 13-11-2013
Selam arkadaşlar bende kasım annesi olabilirim.Geçtiğimiz salı günü kan verdim perşembe sonucunu aldım 101.97 çıkmıştı.Sağlık ocağındaki aile hekimim hamile olduğumu fakat adet tarihim çok geçtiği için boş gebelik olabileceğinden şüphelendi.Pazartesi tekrar kan vericem değer çoğaldımı diye ona göre kadın doğumcuma gidicem.Ama çok korkuyorum tam sevinemedim bile inş. boş değildir.Rabbim bizi sevindirir.Aranızda benim gibi olan yada tanıdğı olan varmı beni bilgilendirirseniz sevinirim.
Gunaydin hayirli sabahlar fistiklar nasilsiniz
2013 kasim anneleri paylasim
derseniz cikar
Bugun dra gidecek kardesler guzel haberlerle gelin insAllah
hadı hayırlı olsun canımmmm guzel degerlerınilk 106 ikinci degeride bugün aldım 226 olmuş heralde iyi ilerliyoruzdur.bakalım ayın 21 i ilk kontrol.
evet canım onlar herşeye değerler.benimde BDT 11 kasımdı 5 kasımda geldi.sağol canım bzide seni öpüyoruz.
iyi geceler to serıous . oncelıkle hayırlı olsun benım sat 1 subat sanırım aynı senınle. bende 13 unde gıdıcem dr. en son ayın 28 ınde beta hcg 290 dı daha sonra baktırma fırsatım olmadı.kendıme bır topıc arkadası buldum yasasın aynı anda hamıle kalmısız.allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alabılmemzı nasıp etsın ınş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?