2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

yok canım endişelenme. bende 15 güne tahlilleri yetiştiremezsem sonraki hafta giderim diyorum. eskiden annelerimiz doktora kaç kere gidebiliyordu ki :) ihmal etmiyoruz sonuçta gidiyoruz. benimde 3 gün geriden geliyor ama geç döllenme olabilirmiş problem değilmiş.

Saol canım bende öyle düşünüyorum hayırlısı olsun hakkımızda

benim içime doğan da kız takvimler de kız. istikrarlıyız doktor erkek dermiş bide neyse erkek kız fark etmez isimler bile hazır biz her ikisini de düşündük :)

forum da bi konu var cinsiyet tahmini için ultrason goruntusunden arkadaşlar tahmin yapıyorlar gordunuz mu? çok ilgimi çekti gerçektende o şekilde yorumlanıyormuş sanırım ama bizm yorumlabilmek için haftamız yetmiyor henüz çok küçükler :)

kuzu ilk sıra bizim dğum tarihimiz 2. sıra yumurtlama mı bi de time zone yazıyo orda ne işaretlicez

işaretlemedim, pst olarak bıraktım onu anlamadığım için. yumurtlama günüymüş canım. paylaşan arkadaş öyle yazmıştı açıklamasına

hoşbuldum canımm bende seni sanaırımm hatırlıyorum canımm :))

işte işin zevki erkenden tahmin etmeye çalışmak :)))

kızlar bende %99 erkek hıssedıyorum ama ablamların hep ılk cocukları kız onlar bence kız olur senınde dıyor ama bılemedım eşimde kız ıstıyor
benım ıcın farketmez saglık olsunda ama gonlumden kız gecer ama tedavılı dıye erkek olucak hııssedıyorum

filiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzz senin ne çıktı?
benim 3 takvimde de kız çıktı
ama erkek hissediyom senin gibi

benim kayınvalide erkek çocuk düşkünü olmasına rağmen kız istiyor benden kayınpederle inatlaşıyorlarmış. biri kız biri erkek olacak diyormuş. eşimde madem böyle, cinsiyet öğrenince yüz görümlülüğü alıcam sizden diyor. eşim doğumu beleşe getirmeye çalışıyor kanımca...

henuz kilo almadigim halde ayni sorun bendede var.. Dar seyler midemi bulandiriyor :)).. Karmin hic yoktu simdi resmen göbek oldu :)
rabbim bir terslik vermez insallah , takma kafana sorun yoksa 1 hafta gecten birsey olmaz ,yavrusunun hareketlerini görürsun, kocaman olur annesi

Daha dun yeni deodorant almistim hic acmadan kaldirdim, bende bu tas gibi olan tuz dan alayim ..

2012 Kasım Annesi olarak maşallah diyorum hanımlar, inşallah hepiniz sağlıkla alırsınız kuzularınızı kucağınıza...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…