günaydın arkadaşlar bende bugün aranıza katılıyorum :) hepinize hayrlı olsun allah sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin
Bir ay dolmadan gelme dedi bende ayın 2 sine bulabildim birşey değişeceğini sanmıyorum 1 haftada zaten sat göre 4-5 gün geriden geliyor gebeliğim bir sorun olmaz diye düşünmüştüm tandevuyu alırken şimdide geç mi oldu diye endişelendin ne bileyim hormonlar herhalde yaptı böyle yoksa endişeli biri değilimdir her şeyi akışına bırakırım
buldum bir tane dahaBurda da kız çıktı
ilk yer doğum tarihi, ikinci yer yumurtlama tarihimiş
Ancient Chinese Gender Predictor
kuzu ilk sıra bizim dğum tarihimiz 2. sıra yumurtlama mı bi de time zone yazıyo orda ne işaretlicez
yok canım endişelenme. bende 15 güne tahlilleri yetiştiremezsem sonraki hafta giderim diyorum. eskiden annelerimiz doktora kaç kere gidebiliyordu ki :) ihmal etmiyoruz sonuçta gidiyoruz. benimde 3 gün geriden geliyor ama geç döllenme olabilirmiş problem değilmiş.
ıt's a boy :) çin takviminde de boy:) ama rus takviminde girl:) hadi bakalım eşimlede iddaya girdik.oğlum oğlum konuşuyo kızdım hemen sen benim kzıma niye oğlum diyorsun dedim:) halbuki bende en başından beri erkek hisssediyorum rüyamda da gördüm erkek çok tatlıydı benim taklidimi yapıyordu:) iddaya girdik eşim son anda ben kız diyorum dedi:) resmen beyin fırtınası idda oldu:)
kuzu ilk sıra bizim dğum tarihimiz 2. sıra yumurtlama mı bi de time zone yazıyo orda ne işaretlicez
ay burcucum cok guldum yaaaa salıyorum gıdıyor dedın yaa ohhh
benımde bazen kalbım cok hızlı carpıyor canımm
aynen bendeeee kıllandımmm anlamadım gıttı okadar para gıttı cope bıde ben cok eskıyım epılasyonda sımdı bakma cok uygun
canım benım dr kesınlıkle yasaklamadı makyajı falan ben dısarı cıktıgım zaman mutlaka yaparımm
okadar pımpırıklı olma dıyor bebege gecmez merak etme dedii..
parfumude tshırtlerıne sıkabılırsın canımmmmm
hosgeldın canım aramıza sankı senı bıyerden hatırlıyorum
forum da bi konu var cinsiyet tahmini için ultrason goruntusunden arkadaşlar tahmin yapıyorlar gordunuz mu? çok ilgimi çekti gerçektende o şekilde yorumlanıyormuş sanırım ama bizm yorumlabilmek için haftamız yetmiyor henüz çok küçükler :)
sanırım tedavılı oldun sende asılama vs olmusmuydun? asılama topıgınden olabılır subatta oldum benhoşbuldum canımm bende seni sanaırımm hatırlıyorum canımm :))
ben bısey yapmadım zone yazana erkek cıktı
ılkıne dgm tarıhın 2 .yumurtlama evet cnm
işaretlemedim, pst olarak bıraktım onu anlamadığım için. yumurtlama günüymüş canım. paylaşan arkadaş öyle yazmıştı açıklamasına
filiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzz senin ne çıktı?
benim 3 takvimde de kız çıktı
ama erkek hissediyom senin gibi
kızlar bende %99 erkek hıssedıyorum ama ablamların hep ılk cocukları kız onlar bence kız olur senınde dıyor ama bılemedım eşimde kız ıstıyor
benım ıcın farketmez saglık olsunda ama gonlumden kız gecer ama tedavılı dıye erkek olucak hııssedıyorum
henuz kilo almadigim halde ayni sorun bendede var.. Dar seyler midemi bulandiriyor :)).. Karmin hic yoktu simdi resmen göbek oldu :)Kızlar bu bırkaç gündür dar şeyler gıyerken çok sıkıyor dün dar jean giymiştim sonradan düğmesini açıp oturdum,bugun tayt giydim belı kalın lastıklı acayıp rahatsızım şimdiden çıkarmı karın öyle bır kılo da almadım ama anlamadım.
rabbim bir terslik vermez insallah , takma kafana sorun yoksa 1 hafta gecten birsey olmaz ,yavrusunun hareketlerini görürsun, kocaman olur annesiKafama birşey takıldı ben 25 martda gitmiştim en son bir daha ki randevunu 1 ay sonra al dedi doktorum bende eşime göre ayarlamak istedim ve 2 mayısa bulanildim hem eşime hemde doktoruma uygun çok mu geç olmuş kafama takıldı 2 gündür düşünüyorumda
sanırım tedavılı oldun sende asılama vs olmusmuydun? asılama topıgınden olabılır subatta oldum bentuttu sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?