rus takvimi.eşinizin ve kendinizin doğum tarihini ve son adet tarihinizi yazıyorsunuz...
pe ile başlayan yere tıklıyorsunuz..altta bebeğin cinsiyeti çıkıyor.
bu anne ve babanın kanının yenilenmesine göre oluyormuş.kimin kanı tazeyse onun cinsiyetinden oluyormuş.
bu arada девочка kız, мальчик erkek demek...
linki ....Òåñò - Òåñò - ïîë ğåáåíêà. sayfasının çevirisi
merhaba herkeze.çok iyi anlıyorum seni aynı durumdayız çünkü benim bu ara kusmalarım çok arttı.Sabırla bekliyorum bakalım 12.haftadan sonra olucakmı benım umudum yok genelde 4 ay sürüyormuş.
selamm kızlar nasılsınızzz bugunn benmde kahverengıler gıttı sukur..
makyaj konusunda valla cok sıkı degılım ablam 9 ay boyunca yaptı calısıyordu teyzem yapıyor etrafımda hamıle olanlar yapıo dr larıda yasak dıye bırsey dememıs .
parfumlerıde tshırtlerıne sıkın kızlarr bırsey olucagını sanmıyorum ona bakarsanız kullandıgınız sampuanlar deterjanlar vs hepsı kımyasal zararlı benm dr hep bunu ornek verir.
sadece ıcınde paraben olmayan urunlerı tercıh etmenızı onerırım
buarada kıllandım cok fazla bende epılasyona gıttgıım ıcın agda yasak bıze. erkeklerın tras makınesı ıle alabılıyoruz sadece
eski hamileligimden kalan pantalonlarim var bende onlari giyineyim bari.. yaz gelse daha rahat olalacagim ama eksi derecelerden kurtulamadik hala..Cumartesi bu dar pantalonlardan giyinmistim ögürmeye basladim :))) nefes alamadi vucudum heralde hemen geri cikarttim .. sagol canim dereotu uyarin icin hicbiryerde rastlamadim zararli olacagina.. bende hergün yiyordum , neden zararliymiski acaba bir bilgin varmi , dikkat edeyim bari bende ??
aaa havuz niye?? mantar durumlarından mı yasak? Ben geçen haftalarda termal havuza girdim. deniz zamanını bekleyeceğiz yani?
Kızlar bu bırkaç gündür dar şeyler gıyerken çok sıkıyor dün dar jean giymiştim sonradan düğmesini açıp oturdum,bugun tayt giydim belı kalın lastıklı acayıp rahatsızım şimdiden çıkarmı karın öyle bır kılo da almadım ama anlamadım.
canım ben 3 kilo vermeme rağmen karnım sivrildi gibi oldu. bende kotlarımı giyiyorum ama son düğme hep açık oluo. bide derimizde hassalaşyı sanırım hemen etkileniyor. gün içinde çok sıkıntı yaşamadımda gece giydiğim pijamalarımın azcık lastiği sıksın uyanıyorum hemen. üşümelerim bi geçse yaz gelse geceliği giyip yatcamşu an biraz zor oluyor. iyce büyümeden de birşey almak istemiyorum bakalım hayırlısı
Hepinize selamlar:) dünden beri ara ara girip okudum yazmaya vaktim kalmadı.
dün eşimle dr.a gittik bebeğimizi gördük masallah-süphanallah büyümüş aşkımmmm:)
dün eşim bende bişey farketti şok oldum, çenemin tam altında resmen tüylenme olmuş hemde baya olmuş ,koştum gittim aynaya resmen şok oldum.
yüzümde böyle problemim yoktu hormonlarımla coşmuş tüylerim...
roll-on konusu güzel olmuş seba med mantıklı bencede.
midesi bulananlara Allah yardım etsin ben artık ekmekten bile kötü oluyorum. meye yiyebiliyorum yaz meyvelerine geçmeyi bekliyorum azıcık geçtim:)
bu arada "gurbetgüzeli" nden haber varmı?
buldum bir tane dahaBurda da kız çıktı
ilk yer doğum tarihi, ikinci yer yumurtlama tarihimiş
Ancient Chinese Gender Predictor
ben ne cinsiyet takvimlerine bakabildim nede hayal kurabiliyorum korkumdan, birseyler yolunda gitmiyecek diye cok korkuyorum cok.. Daha ogluma bile müjdeyi veremedim okadar istiyorki bir kardesi olsun diye ..
Dua ögrettim dili döndügünce allah bana bebek ver diyor :)).. Bebegimiz olursa babamla sen ise gidersin ben bakarim diyor
Insallag gun gectikce korkularim tedirginligim azalir
ben ne cinsiyet takvimlerine bakabildim nede hayal kurabiliyorum korkumdan, birseyler yolunda gitmiyecek diye cok korkuyorum cok.. Daha ogluma bile müjdeyi veremedim okadar istiyorki bir kardesi olsun diye ..
Dua ögrettim dili döndügünce allah bana bebek ver diyor :)).. Bebegimiz olursa babamla sen ise gidersin ben bakarim diyor
Insallag gun gectikce korkularim tedirginligim azalir
olabılır canım :))) akıllıca davranıyor esınbenim kayınvalide erkek çocuk düşkünü olmasına rağmen kız istiyor bendenkayınpederle inatlaşıyorlarmış. biri kız biri erkek olacak diyormuş. eşimde madem böyle, cinsiyet öğrenince yüz görümlülüğü alıcam sizden diyor. eşim doğumu beleşe getirmeye çalışıyor kanımca...
hımmm hayırlısı olsun canım ne guzel kendılıgınden tutmussssGözün aydın canım :)Bende aşılama topiğindendim şubat ayında oldum tutmadı, bu ay kendiliğinden oldu canım :))) hayırlı olsun inş .
dereotu troıde ıyı oldugunu duydum bende saracoglu hocadan teyzemdede var sorun cunku.ıstersen saracoglu hocanın sıtesıne bak bırpuffy68 cok sagol canim bilgi icin , zaten tsh düsürmek icin 50 mg troid ilaci kullaniyorum , bilincsizce yükseltecektim..
bugun muaneye gıttım ama ne kalp atısı nede bebegi görebıldım 6 haftalık hamileyim haftaya bıda gel dedibirde yanımda daha 4 gunluk bir bebek vardı minnacık içim gitti ya cok guzeldi insan nie hep kötü düşürkü ((
olabılır canım :))) akıllıca davranıyor esınrabbım gonlunden gecenı versın
hımmm hayırlısı olsun canım ne guzel kendılıgınden tutmussss
tereotu troıde ıyı oldugunu duydum bende saracoglu hocadan teyzemdede var sorun cunku.ıstersen saracoglu hocanın sıtesıne bak bır
eve kumbara koyduk. Bebişimizin kumbarası :) doğuma kadar koyabildiğimizce...
''kusura bakma senden hırsızlık yapacağım artık anneyim ben'' dedim eşime :) dürüst bir hırsızlık olacak bu.
bizde akbank werio ya uğur böcekli aynen eşim bozuk paraları araba bırakıo ne bulursam hop uğurumuz kumbaraya atılıo dayanamaıp bharcamayalım die euro yaptırdım
bak sen şu akbankaaa ben her ay senet ödüyorum bir gün al sana kumbara daha kolay öde demedi!
haklisin biranönce atmam gerekiyor , sonucta hersey nasip kismet ...Ay canim kiyamam oglunun duasına , onun duasi hepimizinkinden makbuldur ici tertemiz , melek o
Sende korkunu birak bir tarafa her sey Allah'tan neyin garantisi varki , kork kork yasa nereye kadar , cikar hamileliğinin tadini :))
bende 6+2 de gitmistim yolk kesesi bile tam belli degildi biraz gözüküyordu.. bir hafta icim icimi yemisti , 7+3 de gittim hem bebegi hemde kalp atislarini gördük, bir hafta geriye aldilar.. o yüzden üzülme kafana takma, bir hafta sonradan olmustur döllenme ..bugun muaneye gıttım ama ne kalp atısı nede bebegi görebıldım 6 haftalık hamileyim haftaya bıda gel dedibirde yanımda daha 4 gunluk bir bebek vardı minnacık içim gitti ya cok guzeldi insan nie hep kötü düşürkü ((
su an icin kiskanclik yapacaga benzemiyor ama emin degilimmaşallahkıyamam ben ona.. ne güzel kıskanç değil demekki
olabılır canım :))) akıllıca davranıyor esınrabbım gonlunden gecenı versın
hımmm hayırlısı olsun canım ne guzel kendılıgınden tutmussss
dereotu troıde ıyı oldugunu duydum bende saracoglu hocadan teyzemdede var sorun cunku.ıstersen saracoglu hocanın sıtesıne bak bır
bak sen şu akbankaaa ben her ay senet ödüyorum bir gün al sana kumbara daha kolay öde demedi!
buldum bir tane dahaBurda da kız çıktı
ilk yer doğum tarihi, ikinci yer yumurtlama tarihimiş
Ancient Chinese Gender Predictor
valla cnm aynı sey ıkısıde yazılıs farkı olmus
dere otu ve tere otu arasinda kafam allak bullak olmus durumda canim yaa.. en iyisi az tüketmek
valla cnm aynı sey ıkısıde yazılıs farkı olmus
bılmıyorum valla ben duydugumu dedım saracoglu her tv cıkmasında soyluyor az tuket en ıyısı bsver:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?