2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
ben ne cinsiyet takvimlerine bakabildim nede hayal kurabiliyorum korkumdan, birseyler yolunda gitmiyecek diye cok korkuyorum cok.. Daha ogluma bile müjdeyi veremedim okadar istiyorki bir kardesi olsun diye ..
Dua ögrettim dili döndügünce allah bana bebek ver diyor :)).. Bebegimiz olursa babamla sen ise gidersin ben bakarim diyor

Insallag gun gectikce korkularim tedirginligim azalir

Benimki erkek cikti :))) hep erkek cikiyor :))))

merhaba herkeze.çok iyi anlıyorum seni aynı durumdayız çünkü benim bu ara kusmalarım çok arttı.Sabırla bekliyorum bakalım 12.haftadan sonra olucakmı benım umudum yok genelde 4 ay sürüyormuş.

Canim cok endiselenme mide bulantilari devam etse bile şiddeti azalıyormuş , benim cok agir kokular olmadıkça mide bulantilarim azaldi , doktorla konuştum 10. Haftadan sonra azalmaya baslar kesinlikle dedi , ama 4. Aydan sonrada mide bulantisi devam ederse mutlaka kan ile ilgili bir eksiklik vardır diyor , bak yavas yavas azalacak gor. Benim cok erken başlamıştı kimsede yokken 4 haftada deli gibi bulaniyordu erken döllenmeden dolayi , bir iki gundur yine var ama hafifledii :)))

Geçitimi lekelenmem hadi gözün Aydın , icin rahatlamistir :)))
Ben kullanmıyorum kozmetik hem bebek icin hem kendim icin dinlenmeye aldim kendimi bedenimi , Allah nasip ederse doğumdan sonraya saklıyorum sus pus hakkımı biraz dogal takınacağım , sadece kas biyik manikur pedikur hakkımı kullaniyorum.
Hatta ileri gittim sampuan vs ne kadar kozmetik varsa hepsini bitkisel aldim , detarjanlari cok kimyasal içermeyen doga dostu olanlara çevirdim , camasirlarimada sabun tozu kullaniyorum zaten bebise kullanacağım simdiden alıştırma yapıyorum :)))

Dereotunun daha ilk bebek tedavisine başladığımda endokronologum soyledi arada yendiginde sorun yok fazla aldiginda hormonları etkiliyor TSH falan yükseliyor Allah korusun adını bile anmak istemiyorum bebege zarar veriyor is'te , doktorun yalancisiyim :)))

aaa havuz niye?? mantar durumlarından mı yasak? Ben geçen haftalarda termal havuza girdim. deniz zamanını bekleyeceğiz yani?

Canim ikinci aydan itibaren kilo değişmesede bel , basen ve bacak cevremiz genişliyor o yuzden ozellikle giysilerin bel bölgesi rahatsiz ediyor. Tamamen hamilelikten :)))

Canim yazlık hamile sezonu cikti hep , ben defactodan aldim bol bol iki tane bel kismi penye , çarşı , pazar , gezmede tril tril rahat rahat kullanırsın sıkma oyle bebisini kasma cocuğu ayyyy anne yettin der sonra :))))

Canim hayirli olsun kocaman olmus senin çilek Allah'a emanet olsun :)))

Ay canim kiyamam oglunun duasına , onun duasi hepimizinkinden makbuldur ici tertemiz , melek o
Sende korkunu birak bir tarafa her sey Allah'tan neyin garantisi varki , kork kork yasa nereye kadar , cikar hamileliğinin tadini :))

puffy68 cok sagol canim bilgi icin , zaten tsh düsürmek icin 50 mg troid ilaci kullaniyorum , bilincsizce yükseltecektim..

bugun muaneye gıttım ama ne kalp atısı nede bebegi görebıldım 6 haftalık hamileyim haftaya bıda gel dedi birde yanımda daha 4 gunluk bir bebek vardı minnacık içim gitti ya cok guzeldi insan nie hep kötü düşürkü ((

selam hamile bayanlar,

ben de bu konuya yazacağımı düşünmezdim ama 4 veya 5 haftalık hamileyim.
sat tarihim 21 şubat 2013
muhtemel doğum tarihi bebeğimin: 28 kasım 2013
yani ben de kasım annesi olacağım,
bebeğim de tıpkı benim gibi kasım da doğacak :) Allah'ın izniyle.
ben 30 kasım doğumluyum.
Rabbim tüm hepimize bebeklerini kucağına sağlıkla almayı nasip etsin
aminnnn

maşallah kıyamam ben ona.. ne güzel kıskanç değil demekki

olabılır canım :))) akıllıca davranıyor esın rabbım gonlunden gecenı versın
Gözün aydın canım :)Bende aşılama topiğindendim şubat ayında oldum tutmadı, bu ay kendiliğinden oldu canım :))) hayırlı olsun inş .
hımmm hayırlısı olsun canım ne guzel kendılıgınden tutmussss
puffy68 cok sagol canim bilgi icin , zaten tsh düsürmek icin 50 mg troid ilaci kullaniyorum , bilincsizce yükseltecektim..
dereotu troıde ıyı oldugunu duydum bende saracoglu hocadan teyzemdede var sorun cunku.ıstersen saracoglu hocanın sıtesıne bak bır

Son düzenleme:

canım ben 6+5 te öğrendim yanlış hatırlamıyorsam... yani 7. hafta oluyor. geç döllenme olmuştur, stres yapıp üzme bebişi :)

eve kumbara koyduk. Bebişimizin kumbarası :) doğuma kadar koyabildiğimizce...

''kusura bakma senden hırsızlık yapacağım artık anneyim ben'' dedim eşime :) dürüst bir hırsızlık olacak bu.

eve kumbara koyduk. Bebişimizin kumbarası :) doğuma kadar koyabildiğimizce...

''kusura bakma senden hırsızlık yapacağım artık anneyim ben'' dedim eşime :) dürüst bir hırsızlık olacak bu.

bizde akbank werio ya uğur böcekli aynen eşim bozuk paraları araba bırakıo ne bulursam hop uğurumuz kumbaraya atılıo dayanamaıp bharcamayalım die euro yaptırdım

bizde akbank werio ya uğur böcekli aynen eşim bozuk paraları araba bırakıo ne bulursam hop uğurumuz kumbaraya atılıo dayanamaıp bharcamayalım die euro yaptırdım

bak sen şu akbankaaa ben her ay senet ödüyorum bir gün al sana kumbara daha kolay öde demedi!

Ay canim kiyamam oglunun duasına , onun duasi hepimizinkinden makbuldur ici tertemiz , melek o
Sende korkunu birak bir tarafa her sey Allah'tan neyin garantisi varki , kork kork yasa nereye kadar , cikar hamileliğinin tadini :))
haklisin biranönce atmam gerekiyor , sonucta hersey nasip kismet ...
bende onun tertemiz duygularla dua etmesine bayiliyorum, umutlaniyorum ..

bende 6+2 de gitmistim yolk kesesi bile tam belli degildi biraz gözüküyordu.. bir hafta icim icimi yemisti , 7+3 de gittim hem bebegi hemde kalp atislarini gördük, bir hafta geriye aldilar.. o yüzden üzülme kafana takma, bir hafta sonradan olmustur döllenme ..
maşallah kıyamam ben ona.. ne güzel kıskanç değil demekki
su an icin kiskanclik yapacaga benzemiyor ama emin degilim canim[B[/B]

dere otu ve tere otu arasinda kafam allak bullak olmus durumda canim yaa.. en iyisi az tüketmek

dere otu ve tere otu arasinda kafam allak bullak olmus durumda canim yaa.. en iyisi az tüketmek
valla cnm aynı sey ıkısıde yazılıs farkı olmus
bılmıyorum valla ben duydugumu dedım saracoglu her tv cıkmasında soyluyor az tuket en ıyısı bsver:))

hem çin hem rus takvimine göre erkek çıktı

napcam şimdi bilemedim benimkiler iki tane ikiside mi erkek olacak

benim için farketmezdi zaten ne diyeyim hayırlı sağlıklı sıhhatli olsunlar akılları başları yerinde olsun kısmetli mutlu çocuklar olsun

Allah hepimizede hayırlısını versin inşallah

valla cnm aynı sey ıkısıde yazılıs farkı olmus
bılmıyorum valla ben duydugumu dedım saracoglu her tv cıkmasında soyluyor az tuket en ıyısı bsver:))

ikiside farkli otlar canim dere otu ince iplik yaprakli olani , tereotu iri yapraklari olan daha aci bir ot ..
Cok otcul oldugum icin ikisinide yemisligim vardir , ama dedigin gibi az tüketmeye bakiyorum:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…