2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Kafama birşey takıldı ben 25 martda gitmiştim en son bir daha ki randevunu 1 ay sonra al dedi doktorum bende eşime göre ayarlamak istedim ve 2 mayısa bulanildim hem eşime hemde doktoruma uygun çok mu geç olmuş kafama takıldı 2 gündür düşünüyorumda

karnın şişmiştir canım. bide hassasiyette vardır. bugün arabada emniyet kemeri beni çok rahatsız etti, sancım oldu. olabildiğince göbişin rahatta olsun.

ilk gittiğimde kalp atışı 160 tı dün 170 alındı
boyuda 2cm olmuş.

maşallah kalp atışı gayet güzelmiş annesi. sonraki kontrol ne zaman dedi doktor? ben 25 martta gittim 9.haftadaydım. 2 hafta sonra tahlillerinle kontrole gel dedi. sana bişey dedimi?

çin takvimine göre erkek,burda kız çıktı :) bu arada kızlar dün tahlil yaptırmıstım kan idrar sarılık triod felan.Birşey çıkmamış şükür ama gene idrar yollarımda iltihap çıkmış bi kurtulamadım şundan.Eşim doktorla görüşmüş bide idrar kültürü yapalım oda göre hangi antibyotiği kullancağımızı belirleyelim demiş.cumartesi tekrar kalp atışlarına bakıcaz :) eşimin tabiriyle keseli sıçanımızı görücez:)

rutin ayda 1 demiş doktorun. bir haftadan bir problem olmayacaktır bence. daha erken var mı peki? 1 ay dolmadan git varsa?

ilk gittiğimde kalp atışı 160 tı dün 170 alındı
boyuda 2cm olmuş.

kocumaaann olmuşşşş annnsi maşAlllllllllllaaahhhh

takvime göre kızım oluyormuş... çin takvimine baktım orada da kız diyor. :) başka yöntem bilen var mı? Allah'ın hakkı 3 tür bir takvim daha yapayım net olsun

heyaaa benim de her ikisinde kız çıktı yokmu başka? alman takvimi japon takvimi vs

maşallah kalp atışı gayet güzelmiş annesi. sonraki kontrol ne zaman dedi doktor? ben 25 martta gittim 9.haftadaydım. 2 hafta sonra tahlillerinle kontrole gel dedi. sana bişey dedimi?

ben eşimin yanında yurtdışındayım canım,25 martta gitmştim ilk kalp sesi için 10 nisana çağırmıştı tahliller için.ama ben TR ye döneceğim için eşime dinlettik kalp sesini.ben nisan ortasında tahlillerimi yaptıracağım tr de.tam ne zaman giderim bilmem.

rutin ayda 1 demiş doktorun. bir haftadan bir problem olmayacaktır bence. daha erken var mı peki? 1 ay dolmadan git varsa?

Bir ay dolmadan gelme dedi bende ayın 2 sine bulabildim birşey değişeceğini sanmıyorum 1 haftada zaten sat göre 4-5 gün geriden geliyor gebeliğim bir sorun olmaz diye düşünmüştüm tandevuyu alırken şimdide geç mi oldu diye endişelendin ne bileyim hormonlar herhalde yaptı böyle yoksa endişeli biri değilimdir her şeyi akışına bırakırım

büyük ihtimal ben hiçbir zaman havuzun temiz olduğuna inanmıyanlardanım yazı bekliyorum bikinimi de giyıcem yallah denize.
aynen oyle canımm yedıklerımızde kımbılır neler var benm dr da cok rahat yanı ole panık deıl ınsanı rahatlatıyor cogu sey serbest cola bıle ıcebılırsın dıo sonucta 1 lıtre ıcmıceksın dıo 1 bardak haftada 2 3 kere ıcebılrısın dedı ama ben sevmıyorum colayı o ayrı saç 3 aydan sora boyatabılırsın dedı ama ben boyatmıym dıyorum havuzu bende sevmem guvenemem cok fazla mantar vs oluruz mazallah
aynen banada ole dedıler oje surme zaten namaz kılıyorum oje suremem
ama benım dr gelenlerın hepsıı ojelı vallahiii

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah bebeğimmm :)

erkek çıktııı :)

buldum bir tane daha Burda da kız çıktı
ilk yer doğum tarihi, ikinci yer yumurtlama tarihimiş
Ancient Chinese Gender Predictor

ıt's a boy :) çin takviminde de boy:) ama rus takviminde girl:) hadi bakalım eşimlede iddaya girdik.oğlum oğlum konuşuyo kızdım hemen sen benim kzıma niye oğlum diyorsun dedim:) halbuki bende en başından beri erkek hisssediyorum rüyamda da gördüm erkek çok tatlıydı benim taklidimi yapıyordu:) iddaya girdik eşim son anda ben kız diyorum dedi:) resmen beyin fırtınası idda oldu:)

günaydın arkadaşlar bende bugün aranıza katılıyorum :) hepinize hayrlı olsun allah sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin

anladım canım. 1 hafta problem olmaz gibi ama sen daha iyi bilirsin tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…