büyük ihtimal ben hiçbir zaman havuzun temiz olduğuna inanmıyanlardanım yazı bekliyorum bikinimi de giyıcem yallah denize.
Kızlar bu bırkaç gündür dar şeyler gıyerken çok sıkıyor dün dar jean giymiştim sonradan düğmesini açıp oturdum,bugun tayt giydim belı kalın lastıklı acayıp rahatsızım şimdiden çıkarmı karın öyle bır kılo da almadım ama anlamadım.
ilk gittiğimde kalp atışı 160 tı dün 170 alındı
boyuda 2cm olmuş.
Kafama birşey takıldı ben 25 martda gitmiştim en son bir daha ki randevunu 1 ay sonra al dedi doktorum bende eşime göre ayarlamak istedim ve 2 mayısa bulanildim hem eşime hemde doktoruma uygun çok mu geç olmuş kafama takıldı 2 gündür düşünüyorumda
ilk gittiğimde kalp atışı 160 tı dün 170 alındı
boyuda 2cm olmuş.
takvime göre kızım oluyormuş... çin takvimine baktım orada da kız diyor. :) başka yöntem bilen var mı? Allah'ın hakkı 3 tür bir takvim daha yapayım net olsun
kocumaaann olmuşşşş annnsi maşAlllllllllllaaahhhh
heyaaa benim de her ikisinde kız çıktı yokmu başka? alman takvimi japon takvimi vs
maşallahkalp atışı gayet güzelmiş annesi. sonraki kontrol ne zaman dedi doktor? ben 25 martta gittim 9.haftadaydım. 2 hafta sonra tahlillerinle kontrole gel dedi. sana bişey dedimi?
rutin ayda 1 demiş doktorun. bir haftadan bir problem olmayacaktır bence. daha erken var mı peki? 1 ay dolmadan git varsa?
ahh canım sağol:) inşallah hepimizin sağlıkla kucaklarına gelsinler.
heyaaa benim de her ikisinde kız çıktı yokmu başka? alman takvimi japon takvimi vs
aynen katılıyorum bu kadar düşünmemek lazım ona bakarsak o yediğimiz sebze meyvalarda ki tarım ilaçları allaha emanet yaşıyoruz.benim doktorum da benim kafa da sadece iki şeyi yasakladı saç boyamak ve havuza girmemek.
aynen oyle canımm yedıklerımızde kımbılır neler var benm dr da cok rahat yanı ole panık deıl ınsanı rahatlatıyor cogu sey serbest cola bıle ıcebılırsın dıo sonucta 1 lıtre ıcmıceksın dıo 1 bardak haftada 2 3 kere ıcebılrısın dedı ama ben sevmıyorum colayı o ayrıbüyük ihtimal ben hiçbir zaman havuzun temiz olduğuna inanmıyanlardanım yazı bekliyorum bikinimi de giyıcem yallah denize.
aynen banada ole dedıler oje surme zaten namaz kılıyorum oje surememiş yerinden bi arkadaşımda makyaj yap ama oje kesinlikle sürme dedionun mu zararı var acaba bende french yapmayı düşünüodum iyki yapmamışım dedim ama h.sonuda düğün var şimdi ojesizde olmazki sonra kv beni topa koyar
cıcegım ınsallah cuma gunu ıkımızde guzel haberlerle donerız.jılet kullanamam ben canım yaa ondan korkarım bı yerımı kesıcem dıye.sımdılık agdamı kendım yapıyorum ılerıde gobısım buyur zorlanırsam kuaforde yaptırırım.orada kısıye ozel agdalar var.sorun olmaz herhalde.
https://apps.facebook.com/cintakvimi/
benim kız çıktı
buldum bir tane dahaBurda da kız çıktı
ilk yer doğum tarihi, ikinci yer yumurtlama tarihimiş
Ancient Chinese Gender Predictor
benimde kız çıktıı:)))buldum bir tane dahaBurda da kız çıktı
buldum bir tane dahaBurda da kız çıktı
ben eşimin yanında yurtdışındayım canım,25 martta gitmştim ilk kalp sesi için 10 nisana çağırmıştı tahliller için.ama ben TR ye döneceğim için eşime dinlettik kalp sesini.ben nisan ortasında tahlillerimi yaptıracağım tr de.tam ne zaman giderim bilmem.
günaydın arkadaşlar bende bugün aranıza katılıyorum :) hepinize hayrlı olsun allah sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?