2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

keşke eşimin gerçek doğum tarihini bilseydim ( kimlik tarihi de bir işe yaramaz sonuçta dimi :? çaresi yok bekleyecez...

selam.. amin insallah.. gecen sene sizin topiktede yazmistim ama kismet olmadi kasim 2012 annesi olmak , insallah nasip ederse rabbim 2013 kasim annesi olacagim ...

selam.. amin insallah.. gecen sene sizin topiktede yazmistim ama kismet olmadi kasim 2012 annesi olmak , insallah nasip ederse rabbim 2013 kasim annesi olacagim ...
rabbim gönlüne göre versin canım güzel bir hamilelik geçir inşş

aynen katılıyorum bu kadar düşünmemek lazım ona bakarsak o yediğimiz sebze meyvalarda ki tarım ilaçları allaha emanet yaşıyoruz.benim doktorum da benim kafa da sadece iki şeyi yasakladı saç boyamak ve havuza girmemek.

ayyyy burdada erkek çıktı benim hepsinde çin takvimindede erkek. bilumum koca karı testlerindede erkek. bıçağa oturdum, tuzda burnumu ellemişim falan falan zaten içimede erkek doğuyodu ama kız istiyorduk sülalemde kız yok benden sonra saltanatımı kendim bozcam diodum ama bozamıcam sanırım. neyse hayırlı evlat olsun kız erkek farketmez

kızlar ben rollon kokusuna bile dayanamıyorum, eşime sürekli deo sık parfüm kullan diyen ben şimdi, kullandığında kıyametleri koparıyorum.
koku benim fena yapıyor zaten çok hassas bir koku duyum vardı daha da hassaslaştım. dışarı çıktığımda sürekli nefesimi tutarak gidiyorum.

çok zor çookkk (

kocamın kanı benden 24 gün sonra yenilenmiş :) 24 günle kaybettim tüh

kan sonucu bazen yanıltıyor çin takvimide yanıltıyor kapalı kutu süprizle dolu çıkıyor

aaa havuz niye?? mantar durumlarından mı yasak? Ben geçen haftalarda termal havuza girdim. deniz zamanını bekleyeceğiz yani?

keşke eşimin gerçek doğum tarihini bilseydim ( kimlik tarihi de bir işe yaramaz sonuçta dimi :? çaresi yok bekleyecez...
canım sadece yılını bilsende olur. erkeklerin 4 yılda bir kadınların ise 3 yılda bir kanı değişiyo. en son kimin kanı değiştiyse cinsiyet o oluyo

kuzuuu bunlar hurafa Allah bilir bebişim doğrusunu. benim de hep kız çıkıyo, kız istiyoz ama içime erkek doğuyo

merhaba herkeze.çok iyi anlıyorum seni aynı durumdayız çünkü benim bu ara kusmalarım çok arttı.Sabırla bekliyorum bakalım 12.haftadan sonra olucakmı benım umudum yok genelde 4 ay sürüyormuş.

evde olsam neyse dicem ama çalışınca çok zor oluyor hiç halim kalmıyor akşam eve zor atıyorum kendimi. araba kullanmak bile keyif vermio artık 4 ayada razıyım 9 ay sürenler varmış asıl ondan korkuyoruz. 3 kilo verdim hamileliğimin başından beri. ki 5 haftadır bişey yiyemiyorum normalde 8-10 kilo verirdim. çünkü boğazım çok iyiydi ama doktorum bebek tutar kiloyu dedi bide sanırım vitamin de alıyorum ya o da tutuyor olabilir. dün iş yeri doktoruda böle giderse hastanede yatırırlar seni dedi. kilo vermek iyi değilmiş ama bana görede yine iyi durdu kilom. çünkü ben aşırı yemek, kuruyemiş, tatlı yiyen bi insandım. 5 haftadır ne yersem çıkartıyorum. hamile olmasam rahat bi 10 kilo hatta fazlası giderdi. o yüzden çok takılmadım ama halsizim o yıpratıyor. zor çalışıyorum. Rabbim yardımcımız olsun. bunada alışırız insanoğlu nelere alışmıyoki

iş yerinden bi arkadaşımda makyaj yap ama oje kesinlikle sürme dedi onun mu zararı var acaba bende french yapmayı düşünüodum iyki yapmamışım dedim ama h.sonuda düğün var şimdi ojesizde olmazki sonra kv beni topa koyar

Kızlar bu bırkaç gündür dar şeyler gıyerken çok sıkıyor dün dar jean giymiştim sonradan düğmesini açıp oturdum,bugun tayt giydim belı kalın lastıklı acayıp rahatsızım şimdiden çıkarmı karın öyle bır kılo da almadım ama anlamadım.

yaaa ben darı geçtim artık geniş eşofmanlarımın bile lastik kısmı inanılmaz rahatsız ediyor

canım ben 3 kilo vermeme rağmen karnım sivrildi gibi oldu. bende kotlarımı giyiyorum ama son düğme hep açık oluo. bide derimizde hassalaşyı sanırım hemen etkileniyor. gün içinde çok sıkıntı yaşamadımda gece giydiğim pijamalarımın azcık lastiği sıksın uyanıyorum hemen. üşümelerim bi geçse yaz gelse geceliği giyip yatcam şu an biraz zor oluyor. iyce büyümeden de birşey almak istemiyorum bakalım hayırlısı

Hepinize selamlar:) dünden beri ara ara girip okudum yazmaya vaktim kalmadı.
dün eşimle dr.a gittik bebeğimizi gördük masallah-süphanallah büyümüş aşkımmmm:)
dün eşim bende bişey farketti şok oldum, çenemin tam altında resmen tüylenme olmuş hemde baya olmuş ,koştum gittim aynaya resmen şok oldum.
yüzümde böyle problemim yoktu hormonlarımla coşmuş tüylerim...
roll-on konusu güzel olmuş seba med mantıklı bencede.
midesi bulananlara Allah yardım etsin ben artık ekmekten bile kötü oluyorum. meye yiyebiliyorum yaz meyvelerine geçmeyi bekliyorum azıcık geçtim:)
bu arada "gurbetgüzeli" nden haber varmı?

takvime göre kızım oluyormuş... çin takvimine baktım orada da kız diyor. :) başka yöntem bilen var mı? Allah'ın hakkı 3 tür bir takvim daha yapayım net olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…