rus takvimi.eşinizin ve kendinizin doğum tarihini ve son adet tarihinizi yazıyorsunuz...
pe ile başlayan yere tıklıyorsunuz..altta bebeğin cinsiyeti çıkıyor.
bu anne ve babanın kanının yenilenmesine göre oluyormuş.kimin kanı tazeyse onun cinsiyetinden oluyormuş.
bu arada девочка kız, мальчик erkek demek...
linki ....Òåñò - Òåñò - ïîë ğåáåíêà. sayfasının çevirisi
merhaba canlar rabbim hepinizin kucağına nazlı yavrularını almayı nasip etsin inşşşşben 2012 kasım anneleri topik sahibiydim
kızlar siz bizden geveze çıktınız :) en güzel sohbet zamnlarındasınız kıymetini bilin emiyazın yazışmalar azalacak doğuma yakın daha az olacak şimdi sayfalara yetisemezken son zamnlarda sayfalar ilerlemeyecek bile ve arda arda doğum haberleri gelecek kasım bebeleri heyecanlı olacak ve ekim 15 den sonra teker teker gelmeye başlıyacaklar
rabbim gönlüne göre versin canım güzel bir hamilelik geçir inşşselam.. amin insallah.. gecen sene sizin topiktede yazmistim ama kismet olmadi kasim 2012 annesi olmak , insallah nasip ederse rabbim 2013 kasim annesi olacagim ...
selamm kızlar nasılsınızzz bugunn benmde kahverengıler gıttı sukur..
makyaj konusunda valla cok sıkı degılım ablam 9 ay boyunca yaptı calısıyordu teyzem yapıyor etrafımda hamıle olanlar yapıo dr larıda yasak dıye bırsey dememıs .
parfumlerıde tshırtlerıne sıkın kızlarr bırsey olucagını sanmıyorum ona bakarsanız kullandıgınız sampuanlar deterjanlar vs hepsı kımyasal zararlı benm dr hep bunu ornek verir.
sadece ıcınde paraben olmayan urunlerı tercıh etmenızı onerırım
buarada kıllandım cok fazla bende epılasyona gıttgıım ıcın agda yasak bıze. erkeklerın tras makınesı ıle alabılıyoruz sadece
rus takvimi.eşinizin ve kendinizin doğum tarihini ve son adet tarihinizi yazıyorsunuz...
pe ile başlayan yere tıklıyorsunuz..altta bebeğin cinsiyeti çıkıyor.
bu anne ve babanın kanının yenilenmesine göre oluyormuş.kimin kanı tazeyse onun cinsiyetinden oluyormuş.
bu arada девочка kız, мальчик erkek demek...
linki ....Òåñò - Òåñò - ïîë ğåáåíêà. sayfasının çevirisi
makyaj konusunda valla cok sıkı degılım ablam 9 ay boyunca yaptı calısıyordu teyzem yapıyor etrafımda hamıle olanlar yapıo dr larıda yasak dıye bırsey dememıs .
parfumlerıde tshırtlerıne sıkın kızlarr bırsey olucagını sanmıyorum ona bakarsanız kullandıgınız sampuanlar deterjanlar vs hepsı kımyasal zararlı benm dr hep bunu ornek verir.
buarada kıllandım cok fazla bende epılasyona gıttgıım ıcın agda yasak bıze. erkeklerın tras makınesı ıle alabılıyoruz sadece
Canım benim arkadaşım çok pimpirikliydi bir sürü gebelikde kullanılan kremler rollonlar falan aldı birazda güzelliğine düşkündü yedikleri içtiklerine bile pimpiriklendi normalleri kullanmak istemeyenlere alternatif olur diye söyledim
kan sonucu bazen yanıltıyor çin takvimide yanıltıyor kapalı kutu süprizle dolu çıkıyorayyyy burdada erkek çıktı benimhepsinde çin takvimindede erkek. bilumum koca karı testlerindede erkek. bıçağa oturdum, tuzda burnumu ellemişim falan falan zaten içimede erkek doğuyodu ama kız istiyorduk sülalemde kız yok benden sonra saltanatımı kendim bozcam diodum ama bozamıcam sanırım. neyse hayırlı evlat olsun kız erkek farketmez
aynen katılıyorum bu kadar düşünmemek lazım ona bakarsak o yediğimiz sebze meyvalarda ki tarım ilaçları allaha emanet yaşıyoruz.benim doktorum da benim kafa da sadece iki şeyi yasakladı saç boyamak ve havuza girmemek.
canım sadece yılını bilsende olur. erkeklerin 4 yılda bir kadınların ise 3 yılda bir kanı değişiyo. en son kimin kanı değiştiyse cinsiyet o oluyokeşke eşimin gerçek doğum tarihini bilseydim( kimlik tarihi de bir işe yaramaz sonuçta dimi :? çaresi yok bekleyecez...
ayyyy burdada erkek çıktı benimhepsinde çin takvimindede erkek. bilumum koca karı testlerindede erkek. bıçağa oturdum, tuzda burnumu ellemişim falan falan zaten içimede erkek doğuyodu ama kız istiyorduk sülalemde kız yok benden sonra saltanatımı kendim bozcam diodum ama bozamıcam sanırım. neyse hayırlı evlat olsun kız erkek farketmez
aaa havuz niye?? mantar durumlarından mı yasak? Ben geçen haftalarda termal havuza girdim. deniz zamanını bekleyeceğiz yani?
merhaba herkeze.çok iyi anlıyorum seni aynı durumdayız çünkü benim bu ara kusmalarım çok arttı.Sabırla bekliyorum bakalım 12.haftadan sonra olucakmı benım umudum yok genelde 4 ay sürüyormuş.
kocamın kanı benden 24 gün sonra yenilenmiş :) 24 günle kaybettim tüh
Kızlar bu bırkaç gündür dar şeyler gıyerken çok sıkıyor dün dar jean giymiştim sonradan düğmesini açıp oturdum,bugun tayt giydim belı kalın lastıklı acayıp rahatsızım şimdiden çıkarmı karın öyle bır kılo da almadım ama anlamadım.
Kızlar bu bırkaç gündür dar şeyler gıyerken çok sıkıyor dün dar jean giymiştim sonradan düğmesini açıp oturdum,bugun tayt giydim belı kalın lastıklı acayıp rahatsızım şimdiden çıkarmı karın öyle bır kılo da almadım ama anlamadım.
canım sadece yılını bilsende olur. erkeklerin 4 yılda bir kadınların ise 3 yılda bir kanı değişiyo. en son kimin kanı değiştiyse cinsiyet o oluyo
kuzuuu bunlar hurafa Allah bilir bebişim doğrusunu. benim de hep kız çıkıyo, kız istiyoz ama içime erkek doğuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?