:))) bende tatlıda bi sıkıntı yok onu yerim:) Bakü de markete bakıyorum beyazı var ben klasik olanı seviyorum..buarada normalde hiç tatlı yemezdim şimdi midem bulanırken nasıl tatlı seyler yiyebiliyorum,ilginç.
aynen benim eşimde..dün markete uğradık ıvır zıvır aldık:)) sabaha çıkmadı heralde.onu yermisin "yok" cart acıyor bunu yermisin "yok" cart açıyor:))) bugun burda mado ya gittim belki bişeyler içim alır diye " banada al o yediğinden "dedi.ben yiyemedim paket yaptırdım getirdim:))
puffy özlemişsindir eminim.
bizde öptük çileği oyyyy:)
iki hafta öncede benden kan aldilar yine kontrol amacli birsey söylemediler kontrolde heycandan bende unutmusum sormayi , cuma günu sorayim artik ..Benim hic troidim yok :)) 100 mg kullaniyorum gunde , hatta bu gun TSH icin gidip kan verdim her ay sonuclari endokronolaga mail atiyorum , haftamızda soyluyorum ilac dozumu ayarlıyor
Aklinda bulunsun TSH cok yukselmemesi icin az tuz ama iyotlu olacak , sut yoğurt peynir ilk 3 ay sınırlı TSH yükseltiyor , ben balik yemiyorum yuksek iyot var diye balik hapı kullaniyorum
Bu arada dereotu ile ilgili bir suru kur var ama bunlar gebelik disi durumlarda hormonları ziplatmanin geregi yok :))))
Bende bakiyorum profiline ama gelmiyor galiba biraz kendini toparladımi gelir herhalde
Allah ne durumda olursa olsun yardımcısı olsun keske yapabileceğimiz bir sey olsa
inşallah inşallah.dün eşim ilk defa gördü uçtu havalara"ne zaman doğar nezaman ona sarılıp yatarım "diyor yavrum benim ilki düşük olunca.
ailen İzmir deydfi sanırım bende 5 yıl izmirde kaldım,üniversite nedeniyle.kalbnim İzmir de.herşeyi çok severim,insanını,yardımlaşma,saygı kavramlarının somut halde göstermelerini ....
canım normal rolonlarda aliminyum ve paraben var ki bunlar sağlığa zararlı. kokularla ilgili bir lin vericem onu oku istersen. ben duydugumdan beri parfümü çok nadir kullanıyordum ama deodorant kullanıyordum gn içinde sık sık terlemeye karşı. hamiş oldugumdan beri hepsini bıraktım. paraben aliminyum içermeyen rosmandan aldıgım bir rolonum var ama emin olamıyorum yine de...
mesela ilk aylarda çamaşır suyu kullanmak ve koklamak yasak biliyosunuz dimi? bu linkte deterjanlarında zararları yazılmış..
Deterjan ve Parfüm Kokularının Zararları | AKWA
Canim benim doktorum henuz göbeğin bile olmasada kesinlikle dar ve onu fermuarlu kasıklara baskı yapan seyler giyme dedi ben 2 tane bol hamile pantolonu aldim onu ödeneyim olanlardan onlari giyiyorum
Yanliz aklinda bulnsun fazla dereotu ilk aylarda sakıncalı ama susam ve badem yemek lazim ozellikle son aylarda susam sut kalitesini arttırıyormuş
Bir de doktorumun sicak gunler icin tavsiyesi var bir bardaga 2 kasik pekmez ustune yarim limon sıkılacak , uzerin soğuk su bir iki buz at oyle iç dedi , Demir kan deposuymus
Canim ben evdeki tum kozmetikleri ilk ay topladim kullanmıyorum , sampuan ve duş kremim bitkisel , sabun bitkisel , deodorant seba med , krem olarak bepanten veya bephantol , tonik olanakta gul suyu kullaniyorum
Ama kırk yılda bir makyajdan sorun olmaz ama surekli yapıyorsan eczanelerde mineral makyaj malzemeleri satılıyor , biraz pahalli ama alınabilir..
Canim hadi hayilisi kurtulduk galiba cogumuz su lekelerden Allah'ta bir daha nasip etmesin
Canim kıyafetinde sıkma sakin solma ne kadar uzak durursan o kadar iyi kullanman gerekiyorsa bir seyler eczanelerde ozel ürünler var , hatta bebe kolonyasida kullanabilirsin
rus takvimi.eşinizin ve kendinizin doğum tarihini ve son adet tarihinizi yazıyorsunuz...
pe ile başlayan yere tıklıyorsunuz..altta bebeğin cinsiyeti çıkıyor.
bu anne ve babanın kanının yenilenmesine göre oluyormuş.kimin kanı tazeyse onun cinsiyetinden oluyormuş.
bu arada девочка kız, мальчик erkek demek...
linki ....Òåñò - Òåñò - ïîë ğåáåíêà. sayfasının çevirisi
benimde kız çıktıı:)))
Merhaba arkadaşlar nasılsınız ? Yeni bir şey keşfettim süt içemeyenler nesquik ile denesinler diyorum :)
evet ben genelde öyle içiyorum 3 kaşık konuyorsa 2 kaşık nesquik koyuyorum kocaa bir bardakkkk uff canım çekti şimdi ama yeni balık yedim
kızlar dünde bugün de öyle bulantım var ki,yemeğimi yiyorum,olduğu gibi çıkarıyorum.oğlumda 2 gün çekmiştim sadece bulantıyı,bakalım bunda nasıl olacak.bu arada cuma randevumuz var tahlil sonuçları çıkacak inşallah tekrar ultrasonla bakar inşallah.
slm bende aranıza yeni katıldım:))
Canım ben balık hiç yiyemiyorum her şeyden korkuyorum kusarım diye genel şeyler yemeye çalışıyorum ama balığı çok severim...
Yağlı şeyler mi yiyorsunuz?
Sağolasın canım, okuyum hemen
İnş kurtulmuşuzdurya bende bundan bir ay önce doğal ürünler alayım diyordum, şimdi dışarı çıkamıyorum ki alsam, özellikle şampuan hiç içime sinmiyor ya kimbilir içinde neler var. Çok sık parfüm kullanmam zaten de , kısıtlama gelince insan bi tuhaf hissediyo kendini çin,rus takvimine göre seninki ne çıktı kız ?
İkisinde de erkek çıktı zaten içimde hep erkek olcak gibi bir his daha hamile kalmadan önce bile, hakkımızda hayırlısı olsun akıllı, sağlıklı,imanlı hayırlı olsunlar inşallah, seninki kız çıkmışfilizinki erkek çıkmış
yok canım ya,yemek yemeden de oluyor da,genelde çorba ya da sebze yemekleri yiyorum.
yok canım ya,yemek yemeden de oluyor da,genelde çorba ya da sebze yemekleri yiyorum.
benim sadece gece ve sabah uyandığımda yataktan kalktığım an bulantım oluyo bir de karnım acıktıkça artıyor ama yemek yiyince bulantı kalmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?