2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
ben azönce lavobaları sileyim dedim içime sinmedi.azıcık domestos döktüm ağzımı burnumu kapayıp birkaç dk içinde de balkona çıktım.burdaki temizlikçi hanımları içim almıyor daha midem bulanıyor.neyapayım

Benim esim siz kadınlar iyi biliyorsunuz ısı vallaha bu hamilelik olayı iyiymis bende doğuracağım ye iç yat mis gibi deyip duruyor
Tabi dedim bu dokuz ayın sonrasında var ikinirken sanci çekerken bu kadar kolay degil olay , madem kararlisin igne göremiyorsun ama sen doğur dedim vazgeçti :)))
Puffy cok özledim 5 yıldır benle aklima gelince icim gidiyor , belki garip ama hayatta ondan baska hic bir seyi bu kadar severmiydim diyordum bende gurbetteyim ailem uzakta can yoldasimdi benim , ama tabi evlat sevgisi baska hayatta hic bir seye degisilmez
Ah bir gelse Rabbim nasip etse nasil mis kokarlar kollamaya doyamazsin

inşallah inşallah.dün eşim ilk defa gördü uçtu havalara"ne zaman doğar nezaman ona sarılıp yatarım "diyor yavrum benim ilki düşük olunca.
ailen İzmir deydfi sanırım bende 5 yıl izmirde kaldım,üniversite nedeniyle.kalbnim İzmir de.herşeyi çok severim,insanını,yardımlaşma,saygı kavramlarının somut halde göstermelerini ....

iki hafta öncede benden kan aldilar yine kontrol amacli birsey söylemediler kontrolde heycandan bende unutmusum sormayi , cuma günu sorayim artik ..
Tuzlu yiyecek konusunda ne kadar dikkat etmeye calissamda basarili olamiyorum, peyniride gunluk tuketiyorum yoksa ac kalirim ;

Bende bakiyorum profiline ama gelmiyor galiba biraz kendini toparladımi gelir herhalde
Allah ne durumda olursa olsun yardımcısı olsun keske yapabileceğimiz bir sey olsa

Gurbetgüzeli insallah iyi haberlerle dôner , bebegi tutunmustur insallah ona

Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin
Memleketinin her yeri her insanı guzel ben is hayatımın son 15 yılını ithalat yaparak geçirdim şirket müşterilerinin hepsi yabancıydi bir suru milletten insan , insanımızın kıymetini o zaman anladım
Ben bazen üzülüyorum biz izmirliler cok sicaktir ve her bilgisini paylaşır , anlatır ,yardim etmek ister ama bazen ukalalik algılanıyor aslinda hic niyet oyle degil aramizda yasayinca anliyor insan izmirliyi , benim annemde babamda yerlisi tamamen köken orası :))

ben de aslında çok şey almak istiyorum ama eşim daha izin vermiyo daha çok ufak kritik dönemler geçsin biraz büyüsün herşeyini alırız acele etme diye bana kızıyo ;D ben bütün gün cocuk elbisesi yatagı arabası vs bakıyorum evet evet cinsiyetini ögrendikten sonra aalışverişe başlıcam ozaman alan alır almayandanda bişi beklemiyorum zaten herşeyimizi kendimiz yapıyoruz bebeğimizin herşeyini de kendimiz alırız <3

Sağolasın canım, okuyum hemen

İnş kurtulmuşuzdur ya bende bundan bir ay önce doğal ürünler alayım diyordum, şimdi dışarı çıkamıyorum ki alsam, özellikle şampuan hiç içime sinmiyor ya kimbilir içinde neler var. Çok sık parfüm kullanmam zaten de , kısıtlama gelince insan bi tuhaf hissediyo kendini çin,rus takvimine göre seninki ne çıktı kız ?

İkisinde de erkek çıktı zaten içimde hep erkek olcak gibi bir his daha hamile kalmadan önce bile, hakkımızda hayırlısı olsun akıllı, sağlıklı,imanlı hayırlı olsunlar inşallah, seninki kız çıkmış filizinki erkek çıkmış

Merhaba arkadaşlar nasılsınız ? Yeni bir şey keşfettim süt içemeyenler nesquik ile denesinler diyorum :)

evet ben genelde öyle içiyorum 3 kaşık konuyorsa 2 kaşık nesquik koyuyorum kocaa bir bardakkkk uff canım çekti şimdi ama yeni balık yedim

Canım ben balık hiç yiyemiyorum her şeyden korkuyorum kusarım diye genel şeyler yemeye çalışıyorum ama balığı çok severim...

kızlar dünde bugün de öyle bulantım var ki,yemeğimi yiyorum,olduğu gibi çıkarıyorum.oğlumda 2 gün çekmiştim sadece bulantıyı,bakalım bunda nasıl olacak.bu arada cuma randevumuz var tahlil sonuçları çıkacak inşallah tekrar ultrasonla bakar inşallah.

Yağlı şeyler mi yiyorsunuz?

slm bende aranıza yeni katıldım:))

hoşgeldinnnn canım

Canım ben balık hiç yiyemiyorum her şeyden korkuyorum kusarım diye genel şeyler yemeye çalışıyorum ama balığı çok severim...

benim sadece gece ve sabah uyandığımda yataktan kalktığım an bulantım oluyo bir de karnım acıktıkça artıyor ama yemek yiyince bulantı kalmıyor

Benimki her yerde erkek cikiyor, doktora gittiğimizde ilk muaynede daha 4 haftalikken bana senin oğlun olacak dedi , eşimde bildiginiz bir seyim var dedi yok içimden oyle geliyor dedi
Ama ultrason yapılmıştı birde benimki tup ya transfer oncesi embryonun resmi vardi onu görmüştü acaba diyorum onlardan falanmi anladı :)))
Bu arada benimkini tup oldugu icin 10 hücreli hali bile var resim olarak , transferden once verip sizinki bu demişlerdi hatıra olarak saklayacağım Rabbim kısmet eder doğup büyürse bana cok çektirdiğinde bak senin biz bu halinizde biliyoruz cok konusma anneye diyeceğim :)))

yok canım ya,yemek yemeden de oluyor da,genelde çorba ya da sebze yemekleri yiyorum.

Bende cok dikkat ediyorum yediklerime hafif , yağsız seyler yiyorum acken midem bulanmıyor , bir lokma yesem basliyor bulantı ama ne bulantı dünyam kararıyor , butun gun evde öğürerek geziyorum
Bu sabah biraz az gibiydi geciyor diye bir sevinmiştim ama öğlen bir basladi tam basladi

benim sadece gece ve sabah uyandığımda yataktan kalktığım an bulantım oluyo bir de karnım acıktıkça artıyor ama yemek yiyince bulantı kalmıyor

Benim sabah şiddetli akşam da yemeği 7 ye bırakmıyorum yaklaşık 1 saat sonra da 20 dk falan koşu bandında yürüyorum. Gece uykusuzluğum başladı bu aralar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…