dr dedi canım,iki hafta içinde bebeğin kalbi durabilir dedi
MaasLlah Ne Muhannetler Donmus Hayranim Kizlar Size Neharx In Gosterdigi Cinsiyet Takvimine Baktim Kiz Cikti Ayy Nasil Mutlu Oldum Makasa Oturdum Ama Su Rus Ve Digerini Beceremedim Ayy Saglikli Olsunlarda Ama Kiz Olsa :)))
Kizlar yarin sabah 8.20 de bizim randevumuz var bizim icinde dua edin olurmu bundan önceki hamileligim sorunluydu simdide aynisini yasamaktan cok korkuyorum
Kizlar yarin sabah 8.20 de bizim randevumuz var bizim icinde dua edin olurmu bundan önceki hamileligim sorunluydu simdide aynisini yasamaktan cok korkuyorum
Merhaba arkadaşlar bugün doktora gittim herşey normal dedi doktorum, 7+6 gözüküyorsun ultrasona göre dedi ama son adet tarihime göre 9+1 olmam gerekiyor. Bu kadar fark neden olur arkadaşlar ya içime bir kurt düştü sabahtan beri düşünüyorum ve çok üzülüyorum, beslenmem mi normal değil acaba? geç döllenme olmuştur diyorum ama yoook teselli olamıyorum
Canım ben 32 günde 1 regl oluyordum o yüzden Dr bana 10 gün geç döllenme olmuş dedi ama bebeğim çok sağlıklı ve çok güçlü kalp atışları var sende takma bence bebek sağlıklıysa sorun yok.
ben tam 28 günde bir regl olduğum halde usg ile sat uyuşmazlığı kafamı karıştırdı inşallah herşey normaldir :18:
kızlar epılasyon yaptırmıstım ben bayadır gıdıyordum son seanslarım kalmıstı kıl tuy yoktu hıc vucudumda allahımmmmmmmmmm sımdı gorun genıtal gobek cızgısınde kıl cıktı ya sınır oldummmmmmm
zaten normalde pek kılım tuyum yoktuda genede gıttım ıste
tekrardan cıktı ya saka gıbı hamılelıkte cıkar dıyorlardı gercekten dogruymuss
bole olan varmı aranızda?
Canım ben 32 günde 1 regl oluyordum o yüzden Dr bana 10 gün geç döllenme olmuş dedi ama bebeğim çok sağlıklı ve çok güçlü kalp atışları var sende takma bence bebek sağlıklıysa sorun yok.
Insallah canim , bebegin gelisiminde sorun vardi ve mecbur sonlandirilmasi gerekiyordu hamileligin ama daha sonlanmasini beklemeden karnimda öldü .. Cok kötü günlerdi .. Yarindan o yüzden cok kotkuyorum insallah rabbim hayirli bir sekilde kucagimiza almayi nasip ederdusukmu yasadin sende daha önce ?? Insallah gelisimi normaldir , hersey yolunda gider
seni çok iyi anlayabiliyorum canım inşallah bu defa sorunsuz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız hayırlı haberlerle gelirsin umarım.
hayırlı haberler alırsın inş dr dan.rabbim bir daha sorun yaşatmasın
Insallah canim , bebegin gelisiminde sorun vardi ve mecbur sonlandirilmasi gerekiyordu hamileligin ama daha sonlanmasini beklemeden karnimda öldü .. Cok kötü günlerdi .. Yarindan o yüzden cok kotkuyorum insallah rabbim hayirli bir sekilde kucagimiza almayi nasip eder
Insallah canim cok saol
kizlar merhaba, bugün doktordaydimm. enfeksiyon kapmissin dedi yani mantar.... yasayan oldu mu hic? ne tedavi uygulandi??
geçmiş olsun canım gebelikte yaşamadım ama daha önce olmuştum hap ve antifungal krem ile geçmişti.sen de kolay bi tedaviyle atlatırsın inş.
insaalllah. hap verdi ama icinde hamileler icin kesin güvenirligi yoktur diyor(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?