2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
dr dedi canım,iki hafta içinde bebeğin kalbi durabilir dedi

kesesi küçük gözüktüğü için mi öyle dedi canım anlamadım benim de 8 gün geriden gidiyormuş ama bir sorun olmaz dedi doktor. Tabi ben yine de endişeliyim :18: inşallah gelişimleri sağlıklıdır bebişlerimizin.

Kizlar yarin sabah 8.20 de bizim randevumuz var bizim icinde dua edin olurmu bundan önceki hamileligim sorunluydu simdide aynisini yasamaktan cok korkuyorum

MaasLlah Ne Muhannetler Donmus Hayranim Kizlar Size Neharx In Gosterdigi Cinsiyet Takvimine Baktim Kiz Cikti Ayy Nasil Mutlu Oldum Makasa Oturdum Ama Su Rus Ve Digerini Beceremedim Ayy Saglikli Olsunlarda Ama Kiz Olsa :)))

Canım takvimi bana da tarif eder misin rica etsem

Kizlar yarin sabah 8.20 de bizim randevumuz var bizim icinde dua edin olurmu bundan önceki hamileligim sorunluydu simdide aynisini yasamaktan cok korkuyorum

seni çok iyi anlayabiliyorum canım inşallah bu defa sorunsuz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız hayırlı haberlerle gelirsin umarım.

dusukmu yasadin sende daha önce ?? Insallah gelisimi normaldir , hersey yolunda gider

Canım ben 32 günde 1 regl oluyordum o yüzden Dr bana 10 gün geç döllenme olmuş dedi ama bebeğim çok sağlıklı ve çok güçlü kalp atışları var sende takma bence bebek sağlıklıysa sorun yok.

ben tam 28 günde bir regl olduğum halde usg ile sat uyuşmazlığı kafamı karıştırdı inşallah herşey normaldir :18:

filizcim bende 1 yıl gittim bitti diye bebiş istedik hoooop hepsi geri geldi ama cansız ve çok ince biraz araştırdım kökten alıp kuvvetlendirmezsek doğumdan 2 ay sonra 1-2 seansta bitermiş. ayrıca benim parlak kendinden kopkoyu kahve gür uzun saçlarım 2 aydır sabunla yıkamış gibi mat ve sapır sapır dökülüyor inşallah kel kalmadan doğururum diyorum:)

Aynen benim deson regl göre 11+3 olması gerkirken 9+3hafta bayağı geç yumurtlamışım.

offf ya insanın sudan midesi bulanır mı ne içebiliyorum ne banyo yapabiliyorum su kokuyor bana herşey kokuyor

dusukmu yasadin sende daha önce ?? Insallah gelisimi normaldir , hersey yolunda gider
Insallah canim , bebegin gelisiminde sorun vardi ve mecbur sonlandirilmasi gerekiyordu hamileligin ama daha sonlanmasini beklemeden karnimda öldü .. Cok kötü günlerdi .. Yarindan o yüzden cok kotkuyorum insallah rabbim hayirli bir sekilde kucagimiza almayi nasip eder
seni çok iyi anlayabiliyorum canım inşallah bu defa sorunsuz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız hayırlı haberlerle gelirsin umarım.

Insallah canim cok saol

kizlar merhaba, bugün doktordaydimm. enfeksiyon kapmissin dedi yani mantar.... yasayan oldu mu hic? ne tedavi uygulandi??

benimde üc kürtajim var canim tedirginligini cok iyi anliyorum , insallah hepimizin yuzu güler ve mis kokulu yavrularimizi kucagimiza almak nasip olur

maaşallah ne yazışmışınız yaaa bnmde çin takvimine göre erkek ama bakalım ne olucak hayırlısıyla bnmd 10gün geriden geliyo sorun yoktur inşallah

kizlar merhaba, bugün doktordaydimm. enfeksiyon kapmissin dedi yani mantar.... yasayan oldu mu hic? ne tedavi uygulandi??

geçmiş olsun canım gebelikte yaşamadım ama daha önce olmuştum hap ve antifungal krem ile geçmişti.sen de kolay bi tedaviyle atlatırsın inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…