Benimki her yerde erkek cikiyor, doktora gittiğimizde ilk muaynede daha 4 haftalikken bana senin oğlun olacak dedi , eşimde bildiginiz bir seyim var dedi yok içimden oyle geliyor dedi
Ama ultrason yapılmıştı birde benimki tup ya transfer oncesi embryonun resmi vardi onu görmüştü acaba diyorum onlardan falanmi anladı :)))
Bu arada benimkini tup oldugu icin 10 hücreli hali bile var resim olarak , transferden once verip sizinki bu demişlerdi hatıra olarak saklayacağım Rabbim kısmet eder doğup büyürse bana cok çektirdiğinde bak senin biz bu halinizde biliyoruz cok konusma anneye diyeceğim :)))
Bende cok dikkat ediyorum yediklerime hafif , yağsız seyler yiyorum acken midem bulanmıyor , bir lokma yesem basliyor bulantı ama ne bulantı dünyam kararıyor , butun gun evde öğürerek geziyorum
Bu sabah biraz az gibiydi geciyor diye bir sevinmiştim ama öğlen bir basladi tam basladi
gunaydın bebısımın teyzelerıbazen ısteyken cok gerılıyorum.kalbım hızlı hızlı atıyor.gaz sorunu bende felaket.zaten son gıttıgımde doktorum da gormustu ıcımdekı dogalgazı bu arada cuma gunu kontrolumuz var cok heyecanlıyız bız esımle bırlıkte
Benim sabah şiddetli akşam da yemeği 7 ye bırakmıyorum yaklaşık 1 saat sonra da 20 dk falan koşu bandında yürüyorum. Gece uykusuzluğum başladı bu aralar...
ıyı aksamlarrrrrrr kızlarr
benımde ıcıme hep erkek doguyor bahsederken oglum dıyesım gelıyor:) takvimlerde de erkek cikti :) Allah herkesin gonlune kalbine gore versin saglikli sihatli olsunlarda onlar bizim canlarimiz
MaasLlah Ne Muhannetler Donmus Hayranim Kizlar Size Neharx In Gosterdigi Cinsiyet Takvimine Baktim Kiz Cikti Ayy Nasil Mutlu Oldum Makasa Oturdum Ama Su Rus Ve Digerini Beceremedim Ayy Saglikli Olsunlarda Ama Kiz Olsa :)))
kızlar bnde tüp bebekle hamileym blast embiyoydu. bgn 5+0 oldk Allahın izniye ne zaman kalp atışını duyarm Allah nasip ederse..
ya ne bıleyım agda yapmazsam tuylerım sert cıkar dıye korkuyorum basedemem sonra.olmazsa doktora da sorayım bunu.kıvı konusuna gelınce bende hemen hemen her gun yedım.bıkac gundur yemedım canım ıstemedı.kuru kayısı yıyorum gunde 3-4 tane.ama fındık badem asla.dusuncesı bıle mıdemı bulandırıyor.
Selamilk defa bugün bebekler gibi uyudum, önce bi kabus gördüm felak ve nas surelerini okuya okuya tekrar uyudum sonra da güzel bir rüya şükür kahverengi lekelerden de kurtuldum.
Ben de roll-on ,parfüm kullanıyordum sakıncalı olacagı hiç aklıma gelmemişti parfümü kıyafete sıksak yine mi sorun olur acaba , roll-on içinde bir care bulmak lazım yaz geliyor gerçi şükür kokmuyorum ama yine de ferah ferah daha iyi olur.
Gunaydin kizlar bebislerinizi bebisim opuyormus teyzeleri.
Valla ağda geçen hafta yaptim, hep ağda yapıyordum, şu halsizlik beni mahvetmisti jiletle aldim aman Allahimyillardir sanki aağda kullanmamisim gibiye döndü, geçen hafta bugün yaradana sığındım yaptim tam birbuçuk saat sürdü çok hassaslasmis cok acıdı ama yaptim. Makyaj yapiyorum benin maktajim göz agirlikli,
Parfüm kullaniyorum tenime değil kiyafetime sıkıyorum.
Ter bende yok aksine üsüyorum.
Gaz valla ona yapacak biseyim yok saliyorum yoksa sanci yapiyor resmen
ıt's a boy :) çin takviminde de boy:) ama rus takviminde girl:) hadi bakalım eşimlede iddaya girdik.oğlum oğlum konuşuyo kızdım hemen sen benim kzıma niye oğlum diyorsun dedim:) halbuki bende en başından beri erkek hisssediyorum rüyamda da gördüm erkek çok tatlıydı benim taklidimi yapıyordu:) iddaya girdik eşim son anda ben kız diyorum dedi:) resmen beyin fırtınası idda oldu:)
Merhaba arkadaşlar bugün doktora gittim herşey normal dedi doktorum, 7+6 gözüküyorsun ultrasona göre dedi ama son adet tarihime göre 9+1 olmam gerekiyor. Bu kadar fark neden olur arkadaşlar ya içime bir kurt düştü sabahtan beri düşünüyorum ve çok üzülüyorum, beslenmem mi normal değil acaba? geç döllenme olmuştur diyorum ama yoook teselli olamıyorum
Merhaba arkadaşlar bugün doktora gittim herşey normal dedi doktorum, 7+6 gözüküyorsun ultrasona göre dedi ama son adet tarihime göre 9+1 olmam gerekiyor. Bu kadar fark neden olur arkadaşlar ya içime bir kurt düştü sabahtan beri düşünüyorum ve çok üzülüyorum, beslenmem mi normal değil acaba? geç döllenme olmuştur diyorum ama yoook teselli olamıyorum
bunda inan üzülecek birsey yok , sadece 8 gün fark olmus oluyor , herkesin adet döngüsü 28 gun degilki boyle farkliliklarin olmasi cok dogal , adet araligin 35-38 gun arasi ise cok normal , rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
canim doktor her sey normal dedigine gore bir sey olmamasi lazim,gec dollenme olmustur ki olan baskalari da var topikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?