2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Canım benimki de tüp bebek ama embriyoyken resmimiz yok. Transferin resmi var ama hiç bişey anlamadım 12 haftalıkken bile anlıyolarmış dr.dan dr.a farkediyor bakalım bize nasıl bir dr. düşcek

Ben sabah aç karnına safra suyu çıkartıyorum onu çıkarttıktan sonra tüm günüm iyi geçiyor ama çıkartmazsam bende sürekli banyodayım günüm mahvoluyor

canım tatlı istiyo paştaaa ama esm işteee yagmur yagıyo baya rüzgar çıktı pastanede yürüyerek 15 dk, 15 dk git 15 dk gel yarım saat cıx olmass gitcek kimsede yok huyuyuyttuhh

MaasLlah Ne Muhannetler Donmus Hayranim Kizlar Size Neharx In Gosterdigi Cinsiyet Takvimine Baktim Kiz Cikti Ayy Nasil Mutlu Oldum Makasa Oturdum Ama Su Rus Ve Digerini Beceremedim Ayy Saglikli Olsunlarda Ama Kiz Olsa :)))

kızlar bnde tüp bebekle hamileym blast embiyoydu. bgn 5+0 oldk Allahın izniye ne zaman kalp atışını duyarm Allah nasip ederse..

ıyı aksamlarrrrrrr kızlarr
benımde ıcıme hep erkek doguyor bahsederken oglum dıyesım gelıyor:) takvimlerde de erkek cikti :) Allah herkesin gonlune kalbine gore versin saglikli sihatli olsunlarda onlar bizim canlarimiz

benim de cuma kontrolum canim cok heyecanliyim insallah hepimiz iyi haberlerle gelebiliriz :)

Benim sabah şiddetli akşam da yemeği 7 ye bırakmıyorum yaklaşık 1 saat sonra da 20 dk falan koşu bandında yürüyorum. Gece uykusuzluğum başladı bu aralar...

2 kilo aldım 7 haftada ya maşallah hiç yemek problemim yok

ıyı aksamlarrrrrrr kızlarr
benımde ıcıme hep erkek doguyor bahsederken oglum dıyesım gelıyor:) takvimlerde de erkek cikti :) Allah herkesin gonlune kalbine gore versin saglikli sihatli olsunlarda onlar bizim canlarimiz

ben 3 kere rüyamda erkek gördüm her gören herkes erkek diyor ama ben kıza daha sıcak bakıyorum ve sadece annem kız hissediyor ama annemin hislerinede güveniyorum su 7 hafta geçsede görsek bebişimizin cinsiyetiniii tamda eşimin doğum gününde öğrenebiliyorum 15 haftanın 3üncü günü doğum günü ogün süpriz yapıcam inşallah bebeğim gösterirseee

MaasLlah Ne Muhannetler Donmus Hayranim Kizlar Size Neharx In Gosterdigi Cinsiyet Takvimine Baktim Kiz Cikti Ayy Nasil Mutlu Oldum Makasa Oturdum Ama Su Rus Ve Digerini Beceremedim Ayy Saglikli Olsunlarda Ama Kiz Olsa :)))

Kız daha çekici geliyo dimi ciciler ,tokalar :))) pembiş pembiş, benim oğlum olcak galiba, sağlıklı akıllı hayırlı imanlı olsunlarda inş. cinsiyet ilk çocuk çok da önemli değil

kızlar bnde tüp bebekle hamileym blast embiyoydu. bgn 5+0 oldk Allahın izniye ne zaman kalp atışını duyarm Allah nasip ederse..

Kişiden kişiye değişiyor benimki 6 haftalıkken duyulmuştu 8 haftaya kadar yolu var, ultrason aletininde etkisi büyük.

Kizlar daha gece olmadi ama bana uyku coktu , bazen 13 saat aralıksız uyuyorum :)))
Sizi ve bebislerinizi öptüm hayirli geceler dilerim , bol bol guzel rüyalar görün .....

ben hep agdaya giderdim simdi maalesef jilete gectim gitti o kadar emek zaten elin memleketinde guvenip gidemiyorum hic bir yere... ama dogurduktan sonra lazer epilasyona gideyim diyorum bakalim, zaten tuylerim fena azdilar normalde tuysuzumdur,aliyorum hemen cikiyorlar.

ben normal roll-on'uma devam ediyorum sadece evdeyken kullanmiyorum,disari cikarken suruyorum. parfumumu de oyle...

valla ben de saliyorum evde rahat rahat artik kocam da alisti, hep benle dalga gecerdin oh olsun sana diyor

Merhaba arkadaşlar bugün doktora gittim herşey normal dedi doktorum, 7+6 gözüküyorsun ultrasona göre dedi ama son adet tarihime göre 9+1 olmam gerekiyor. Bu kadar fark neden olur arkadaşlar ya içime bir kurt düştü sabahtan beri düşünüyorum ve çok üzülüyorum, beslenmem mi normal değil acaba? geç döllenme olmuştur diyorum ama yoook teselli olamıyorum

aynen benim de cinde erkek rusda kiz cikti ben dun gece ruyamda oglum oldugunu gordum, bakalim...

bunda inan üzülecek birsey yok , sadece 8 gün fark olmus oluyor , herkesin adet döngüsü 28 gun degilki boyle farkliliklarin olmasi cok dogal , adet araligin 35-38 gun arasi ise cok normal , rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin

ruslara göre девочка yanı kız çinlilere göre its boy! ;DDDD bakalım ne olacak

canim doktor her sey normal dedigine gore bir sey olmamasi lazim,gec dollenme olmustur ki olan baskalari da var topikte

sağol canım inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…