2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Canım zararı olsaydı muhtemelen dr un vermezdi.hap daha etkili oluyor kremden daha çabuk kesiyor ama bilemedim şimdi gebelik işte ya önce yavruşları düşnüyoruz

ayyy evet yaaa. diyorum adam bu isin adami bin tane mantar tedavi ediyordur, ama iste dedigin gibi bebeklerr:))

maşallah ya iyice kalabalık olmuş buralar uzun süredir giremiyorum 2 hafta önce girmiştim topiğe ve kkye en son :44: geriye dönük okumaya çalışıcam inşallah tüm hamişlerimiz sağlıklı hamilelik geçiriyordur bugün kontrolüm vardı benim fasülye fasülyelikten cıkmış büyümüş teyzeleri 3 hafta sonra 2 li teste gidicem. bu arada baş ağrılarım var doktorum minoset içebilirsin dedi. hepinizi öpüyorumm

kizlar merhaba, bugün doktordaydimm. enfeksiyon kapmissin dedi yani mantar.... yasayan oldu mu hic? ne tedavi uygulandi??

Canım daha oncede solemiştim topıkte sanada söliyim 1 litre sıcak suya 1 tatlı kasıgı karbonat at ph seviyesi yuksek oldugu ıcın gecicektir devamlı bununla yıka bende çok çektim mantardan

Günaydın şekerler :) bugun ben açtım topigi sanırım uyku tutmadı 7 den beri ayaktayım çok opüyorummmmm sizii bugun geziyim az:)

günaydın güzel anneler ve minnak tavşanları ben dün gece rüyamda bebeğimin erkek olduğunu gördüm. zaten hiç bi testte de kız çıkmadı kız hayallerimiz ikinciye kaldı artık. gerçi bu bulantıları yaşadıktan sonra bir tane yeter diorum ki ben en az 4 çocuk falan isteyen bi insandım bildiğiniz gözüm korktu. birde hep söylüyorum ya bizim sülalemizde benden sonra kız yok. benle beraber toplamda 3 kız var zaten geriside 15 tane erkek kendi saltanatımı kendim bozucam diyodum ama bozamıcam sanırım. hayırlısı bakalım. hayırlı evlatlarımız olsun da hepsinin sevgisi aynı. benim ablamda hep kız istedi ama o kadar tatlı o kadar akıllı bir oğlu var ki anlatamam. inşallah Rabbim bizede öyle evlatlar nasip etsin. zaten her zaman derim ablama sen çocuk büyüttüm deme diye

Son düzenleme:
kizlar merhaba, bugün doktordaydimm. enfeksiyon kapmissin dedi yani mantar.... yasayan oldu mu hic? ne tedavi uygulandi??

Miamore su an bu sorunu bende yasiyorum , bana doktorum fitil verdi ama ilk trimisterde kullanmak sakıncalı diye acik acik almayacağımı soyledim, en azından uc ay dolana kadar oda bana su önerileri yapti.
Birde neredeyse bir cok hamile bu problemi asarmış icin rahat olsun

İki su bardak kaynaştırmış soğumuş suya 1 çay bardağı üzüm sirkesi koyuyorsun her tuvaletten sonra pamuga bol bol döküp siliniyorsun ( is'te nereyi silecegini bilirsin )
2 su bardağı kaynamış soğumuş suya 1 tatli kasigi karbonat at her gun 1 defa bununla is'te orayı yika
Kesinlikle gunluk pek kullanma , peçeye kullan ve nemli olmadan sık değiştir
Pamuklar iç çamaşırı giy mutlaka çamaşır ağlarına sicak ütü bas
Kesinlikle o bölgeyi nemli birakma kuru olacak
Tuvaletten sonra temizlenirken Onden arkaya dogru temizlik yap

Kolay gelsin

Günaydın şekerler :) bugun ben açtım topigi sanırım uyku tutmadı 7 den beri ayaktayım çok opüyorummmmm sizii bugun geziyim az:)

Ben aksamlari erkenden uyuyorum sabah ezanına ayaktayim , gerci iyi oluyor esim namaza kalkıyor tekrar yanıma yattığında bebeği seviyoruz her sabah onunla konuşuyoruz :))))

herkeslere günaydın...

Gece sık sık uyandığım için cok uykum var bugün.

bir de bulantılar başladı (karnım aç hatta kazınıyor ama yemek yiyemiyrum. ne güzel bulantım yok diyordum...inşallah artmaz ..

sizler iyisinizdir inşallah...

delirdin mi sen

senin kuzucuğundan daha mı önemli lavoboların

çağır kim gelirse gelsin başında dur yap de yapsın beğenmezsen sonra baska alırsın

cocuğun gelişimi için özellikle beyin gelişimi için çok zararlı allah korusun

yazık micik pıtırcığına ne olur kullanma çamaşır suyu sıvı sabunla ov cok istiyorsan

günaydın... hayırlı güzel günler :) bebişlerimize kavuşmamız bir gün daha yaklaştı :)

kızlar bulantım var dedim ya eşim sabah limon kokla demişti üşenmiştim ama yanıma aldım simdi koklayıp biraz da suyunu içtim daha iyiyim işe yarıyor gibi.
bulantısı olanlar da denesin inşallah işinize yarar..

Bende rüyamda erkek çocuğum olduğunu gördüm ve bebeğin ellerine baktım kulaklarına baktım çok tatlıydı baya etkilendim...

günaydın anneler:):)

hamilelik ilk defa dün işime engel oldu. yataktan kalkamadım. bir gün dinlenmek bile ne kadar iyi geldi. :):)bulantım yok diye diye resmen çağırdım.

bir de üstüne patron bey geldi. ben bilmiyorum bu süreç nasıl? işine engel olacaksa nasıl çözmemiz lazım falan filan dedi. moral bozdu

yataktan kalkamayanlar var bir gün için laf etti anlatmaya çalıştım ama ne kadar anladı bilmiyorum şu işe ihtiyacım olmasa bir saat durmam ya sabır diyip devam ediyorum mecburen

Canım ben her sabah aynı şeyleri yiyorum. Rafadan yumurta, peynir, zeytin, domates, kızarmış ekmek, taze sıkılmış portakal suyu, bal ve biraz ceviz... Sonraki öğünler Allah Kerim :) aralarda da çubuk kraker tuzlu şeyler yiyorum. Meyve olarak nar, kivi, elma gibi şeyler... Sütü nesquik ile içiyorum. 1bardaka ayran içiyorum gibi gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…