Canım zararı olsaydı muhtemelen dr un vermezdi.hap daha etkili oluyor kremden daha çabuk kesiyor ama bilemedim şimdi gebelik işte ya önce yavruşları düşnüyoruz
insaalllah. hap verdi ama icinde hamileler icin kesin güvenirligi yoktur diyor(
kizlar merhaba, bugün doktordaydimm. enfeksiyon kapmissin dedi yani mantar.... yasayan oldu mu hic? ne tedavi uygulandi??
kizlar merhaba, bugün doktordaydimm. enfeksiyon kapmissin dedi yani mantar.... yasayan oldu mu hic? ne tedavi uygulandi??
Günaydın şekerler :) bugun ben açtım topigi sanırım uyku tutmadı 7 den beri ayaktayım çok opüyorummmmm sizii bugun geziyim az:)
ben azönce lavobaları sileyim dedim içime sinmedi.azıcık domestos döktüm ağzımı burnumu kapayıp birkaç dk içinde de balkona çıktım.burdaki temizlikçi hanımları içim almıyor daha midem bulanıyor.neyapayım
günaydın güzel anneler ve minnak tavşanlarıben dün gece rüyamda bebeğimin erkek olduğunu gördüm. zaten hiç bi testte de kız çıkmadı kız hayallerimiz ikinciye kaldı artık. gerçi bu bulantıları yaşadıktan sonra bir tane yeter diorum ki ben en az 4 çocuk falan isteyen bi insandım bildiğiniz gözüm korktu. birde hep söylüyorum ya bizim sülalemizde benden sonra kız yok. benle beraber toplamda 3 kız var zaten geriside 15 tane erkek kendi saltanatımı kendim bozucam diyodum ama bozamıcam sanırım. hayırlısı bakalım. hayırlı evlatlarımız olsun da hepsinin sevgisi aynı. benim ablamda hep kız istedi ama o kadar tatlı o kadar akıllı bir oğlu var ki anlatamam. inşallah Rabbim bizede öyle evlatlar nasip etsin. zaten her zaman derim ablama sen çocuk büyüttüm deme diye
herkeslere günaydın...
Gece sık sık uyandığım için cok uykum var bugün.
bir de bulantılar başladı(karnım aç hatta kazınıyor ama yemek yiyemiyrum. ne güzel bulantım yok diyordum...inşallah artmaz ..
sizler iyisinizdir inşallah...
kızlarr bende kasım annesi olacağım inşallah:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?