2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Benimde bugün doktor kontrolum var, cok korkuyorum, bende hic bir hamilelik belirtisi
yok icimde tuhaf bir his var. Ne olur dualarinizi eksik etmeyin.

canım hepimizde böyle oluyor merak etme. ilk hafta anlamıyorsun 2 hafta alla alla acaba içimde var mı falan diyorsun ama sonra bulantılar başlıyor, o nedenle korkma. doktor kontrolünün sonucunu bekliyoruz canım, rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsin hepimize

Canim bu benim ikinci hamileligim birincisi maalesef cok kötü sonuclandi ondan daha cok korkuyorum ya.
8 haftalik hamile olmam gerekiyor, bir seyler his etmezmi insan . Neyse bekleyeyim bakalim, allah herseyin
hayirlisini versin

Günaydın canım :) Ablamın deneyimine göre o seyrime bebeğin hareketi olabilir çünkü 10. veya 11. haftalarda erkek bebekse hissedilebiliyormuş yada gazdır.
ikinci sorunu ben de yaşıyorum.biraz hormonlardan biraz da bebeğimiz için tedirgin olduğumuzdan sanırım.

Niye gocunayim ki 4 yasından beri ben bakiyorum bizde tam tersi hafta sonu annesine gidiyor , doğurma ile anne olmuyor insan is'te annelik emekle oluyor :)) ben 44 yasindayim , daha dogrusu 44 bitti 45 e girdim

Ben de34...

Bir de sanırım bir kayıt meselesi var.Kim nereye kaydediyor ve kaydolunca ne oluyor.Yeniyim demiştim,forum işlerinden de hiç anlamam:)

Niye gocunayim ki 4 yasından beri ben bakiyorum bizde tam tersi hafta sonu annesine gidiyor , doğurma ile anne olmuyor insan is'te annelik emekle oluyor :)) ben 44 yasindayim , daha dogrusu 44 bitti 45 e girdim

Ben de 34...

Bir de sanırım bir kayıt meselesi var.Kim nereye kaydediyor ve kaydolunca ne oluyor.Yeniyim demiştim,forum işlerinden de hiç anlamam:)

Son düzenleme:
Canim bu benim ikinci hamileligim birincisi maalesef cok kötü sonuclandi ondan daha cok korkuyorum ya.
8 haftalik hamile olmam gerekiyor, bir seyler his etmezmi insan . Neyse bekleyeyim bakalim, allah herseyin
hayirlisini versin
Canim hepimiz bir korku icindeyiz sen kalbini ferah tut , insallah cok güzel bir sekilde bulantisiz bir hamilelik gecirirsin
Bende hep var cnm o seyirme hep orasi seyiriyor
Randevuma daha var su günler hayirlisi ile bi gecseydi ..

gunaydin guzel anneler nasilsiniz bakalim bebislerinizle:)))) ben pek girisken olmadigim icin yazamiorum ama surekli takip ediyorum..migde bulantilarim hat safhada oldugu icinde surekli uyuma hissindeydim ama 2 gundur iyiyim oda gaviscon iciorumm cok iyi gelior biraz icerken kotu oluorum ama sonrasinda rahatlatior..tavsiye ederim benim ablamda hamileliginde 1 siseyi kafaya dikiodu resmen:))) solemek istedim biz bebisimle iyiyiz dinlenioruz surekli 26 kasimda terminim insallah bende guzel haberlerle gelirim..kendinize cok iyi bakin dualarim sizinle...

hayirlisini versin

Canım bende 8. haftanın içindeyim çok şükür şimdilik bir sıkıntı belirti yok biraz fazladan uyuyorum. herkesin hamileliği bir olmaz.Benim görümce kv hiç bulantı yaşamamış.
Bazen düşünüyorum acaba boş gebelik mi yaşıyorum diye
midem bulansa sevineceğim ama bulanan arkadasları da görünce de böyle iyi diyorum.

günaydınnn hayırlı cumalarrr nasılsınız annişler :)) dün akşam midem çok ağrıdı sizler mideniz ağrıdığında ne yapıyorsunuz ? Benim bulantılarım yavaş yavaş başlıyor gibi , başım ağrıyor ardından midem bulanıyor gibi oluyorr..Allah yardımcımız olsun.

Ablacim gözün aydin darisi bize insallah.
Allah razi olsun abla eşinin cocugunun gönlünü ve kalbini kazandinki rabbim sana yine evlat verdi. Benimde eşimin ilk evliliginden 2 çocuğu var 11 yasinda erkek 6 yasinda kiz. Ikisinide cok seviyorum sevdigimin sevdikleri. Anneleri ile kaliyorlar ama her cuma eşim getiriyor bizimle kaliyorlar pazar aksamina kadar, kiz benimle yatiyor sürekli yanak yanagayiz, esim akşam daha kapidan girer girmez aradinmi cocuklari ara diye daha uzerini degistirmeden arattiriyorum. Eşim 2 yildan once cocuk istemiyordu bende hapla korunuyordum ocakta artik icme ilaç çocuğumuz olsun istiyorum dedi ve ilk aydan hamile kaldim herkez kendini dinleme hap kullandin yaza anca diyorlardi ama rabbim beni mukafatlandirdi, senin okadar merhametin var demek al sana bendw merhametimden bir parca cok istediğin çocuk dedi. Neden anlatmak istedim bilmiyorum ama istedim
Yani onlara gösterilen merhamete karşılık rabbimin mukafati yavrilarimiz

hayirlisini versin

amin canım ama yoktur herhangi birşey merak etme.bu sıkıntı hepimizde var.

ben de öyle düşünüyordum, diyordum midem bulanmıyor acaba bebek yok mu boş mu?
ama 4-5 gündür berbat bir haldeyim. inş. daha da beter olmam

dun doktora gıttıkk bebısımın kalp atıslarını duyduk okadar duygulandımkı ağlıycaktım nerdeyse gozlerım doldu.

ama varya kızla bır kacgundur resmen ac yasıyorum mıgdem bulanıyor tıksınıyorum herseyden oyuzdende cok halsızım

Bugün kontrolu olan butun anneler inşaallah hepiniz cok güzel haberlerle gelin inşallah. Sikintili olan rahatsiz olan bütün arkadaslarin da kanamalari lekelenmeleri geçsin beyaza burunsun ve bugunlerin tadini cikarsinlar inaallahi.
Yemi katilan arkadaşlar hepiniz hoageldiniz.
Bu arada vekaleten doğum koptum valla :-D

canım ne güzel haberlerle geliyosunuz çok farklı bişe değilmi sana ait canın kanın bişey allah kimseye yokluğunu aratmasın...

serum taktırsaydın hazır gitmişken bir kaç gün rahat ederdin yawrum yaa patates haşlaması diyolar kızlar sende bir dene istersen

ya kızlar bizim canımızın çektikleri diye bi sayfamız olcaktı o ne oldu ilk defa canım bişey istedi burnuma bişey koktu ama çok komik yani

yaklaşık bir aydır nete giremiyorum taşındım,net bağlansın die bekledim veee burdayım işte:))))) ay burası iiceeee kalabalıklaşmış:)) günaydın herkeseeee:))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…