Benimde bugün doktor kontrolum var, cok korkuyorum, bende hic bir hamilelik belirtisi
yok icimde tuhaf bir his var. Ne olur dualarinizi eksik etmeyin.
canım hepimizde böyle oluyor merak etme. ilk hafta anlamıyorsun 2 hafta alla alla acaba içimde var mı falan diyorsun ama sonra bulantılar başlıyor, o nedenle korkma. doktor kontrolünün sonucunu bekliyoruz canım, rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsin hepimize
Herkese günaydin.. Bugün kontrolu olan arkadaslar , hayirli haberlerle gelirsiniz insallah .. Kizlar size iki sorum var
1. sizinde sol karin tarafinizda ayni kalp seklinde atiyormu ??
2. sorum bazen tvde yada herhangi biryerde bir hastalik olayi duydugumda cok korkuyorum acaba diyorum .. Sonra kendi kendimi ferahlatiyorum sizdede oluyormu bu durum ?
Canim hepimiz bir korku icindeyiz sen kalbini ferah tut , insallah cok güzel bir sekilde bulantisiz bir hamilelik gecirirsinCanim bu benim ikinci hamileligim birincisi maalesef cok kötü sonuclandi ondan daha cok korkuyorum ya.
8 haftalik hamile olmam gerekiyor, bir seyler his etmezmi insan. Neyse bekleyeyim bakalim, allah herseyin
hayirlisini versin
Bende hep var cnm o seyirme hep orasi seyiriyorGünaydın canım :) Ablamın deneyimine göre o seyrime bebeğin hareketi olabilir çünkü 10. veya 11. haftalarda erkek bebekse hissedilebiliyormuş yada gazdır.
ikinci sorunu ben de yaşıyorum.biraz hormonlardan biraz da bebeğimiz için tedirgin olduğumuzdan sanırım.
Canim bu benim ikinci hamileligim birincisi maalesef cok kötü sonuclandi ondan daha cok korkuyorum ya.
8 haftalik hamile olmam gerekiyor, bir seyler his etmezmi insan. Neyse bekleyeyim bakalim, allah herseyin
hayirlisini versin
Benim eşimin köyde yaşayan bi teyzesi var 7-8 aylıktı bebek öğrendiğinde
Kizlar ben kahvaltı hazırlamaya gidiyorum benim sabah servisim bitmez :))
Esimin ilk evliliğinden 8 yasinda oğlu var bizimle yaşıyor 4 yasından beri ben bakiyorum , her sabah 7 de onu erken kaldırıp kahvaltı ettirip okula gonderiyorum , esim ise gec gidiyor sonrada ona kahvaltı hazırlıyorum kaldırıp kahvaltı ettirip ise gonderiyorum :))
Canim bu benim ikinci hamileligim birincisi maalesef cok kötü sonuclandi ondan daha cok korkuyorum ya.
hayirlisini versin
Canım bende 8. haftanın içindeyim çok şükür şimdilik bir sıkıntı belirti yok biraz fazladan uyuyorum. herkesin hamileliği bir olmaz.Benim görümce kv hiç bulantı yaşamamış.
Bazen düşünüyorum acaba boş gebelik mi yaşıyorum diye
midem bulansa sevineceğim ama bulanan arkadasları da görünce de böyle iyi diyorum.
dun doktora gıttıkk bebısımın kalp atıslarını duyduk okadar duygulandımkı ağlıycaktım nerdeyse gozlerım doldu.
ama varya kızla bır kacgundur resmen ac yasıyorum mıgdem bulanıyor tıksınıyorum herseyden oyuzdende cok halsızım
dun doktora gıttıkk bebısımın kalp atıslarını duyduk okadar duygulandımkı ağlıycaktım nerdeyse gozlerım doldu.
ama varya kızla bır kacgundur resmen ac yasıyorum mıgdem bulanıyor tıksınıyorum herseyden oyuzdende cok halsızım[/QUOTE
Gözün aydin olsun saglikla kucagina al inşallah canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?