Simaycığım 'alıntı yap cevapla' yazıyorya onun yanında bir kutucuk var.
Onu işaretlediğinde o mesajı alıntılamış oluyorsun.
Sonra başka bir mesajın o kutucuğunu işaretlediğinde o da alıntılanmış oluyor.
Ayy umarım anlatabilmişimdir.
Şimdi yazınca bana da karışıkmış gibi geldi.
Bade benim ilk hamileliğimde kullandığım pantalon çuval gibim birşeymiş yahu.
Bunlar ne kibar modeller.Ben o pantalonu 3 ay giydim söylemesi ayıp.
Beli ayarlanabilir lastikliydi kendi de epey boldu.
Bunlar sanki hamilelik ilerledikçe dar gelmeye başlar gibi bacaktan-popodan.
LCWaikiki.com - Hamile Giyim
kızlar benim pantolonlar normalde darlar..şimdi karnım şişmiş filan değil ama düğmesini açıyorum dar olduğundan zarar vermesin diye
burdakiler hoşlar ama ben pek kıyafet almayı düşünmüyorum..
şimdi pantolon alsam ilerde basen popo çok çıkarmı..
yani bu pantolonlarda beden çok önemlimi..yoksa lastik kısmı kurtarıyomu hertürlü
Selam kızlar nasılsınız malum geçmişi okuyamıyorum kanamam durdu allahıma binlerce sukur kahve az az gelio suan sadece tansıyonum dusuyo kucukte buyukte yerle bir 9/5 dusuo hep sekermı yesem tuzlu ayranmı bılemedim eşim kaynanam yengem bakıyo allah razı olsun pazartesi randevum var umarım kötü bişeyle karsılasmam 2 kılo vermişim uzuntudendualarınızı esirgemeyin canlarım mucuksss hepinizi çokkkk öpuyorum
hayırlı olsun canım maşallah
inş. benim de yarın kontrolüm var, güzel haberler alırım.
bende de enf. vardı ve lökosit vardı, amoklavin verdi doktor 4 gün kullandım bıraktım.
suyu pek içemedim ama...
kızlar ya bir an o iğrenç hastalıklı halim kalktı, acaba düşük mü oldu? ne oldu????????
aynı dertten bende müzdaribim sıkacak diye korkuyorum hamile pantolonu almadım ama likralı normal pantolonlar aldım daha onlar için erken diye daha rahat bence öyle bir dene.
Selam kızlar nasılsınız malum geçmişi okuyamıyorum kanamam durdu allahıma binlerce sukur kahve az az gelio suan sadece tansıyonum dusuyo kucukte buyukte yerle bir 9/5 dusuo hep sekermı yesem tuzlu ayranmı bılemedim eşim kaynanam yengem bakıyo allah razı olsun pazartesi randevum var umarım kötü bişeyle karsılasmam 2 kılo vermişim uzuntudendualarınızı esirgemeyin canlarım mucuksss hepinizi çokkkk öpuyorum
ben de geçen hafta görümcem geldi, sonrasında sinir oldum. nefret ediyoprum, eşim onlara hizmet ediyor bana yok.
bu haftada kv ve küçük görümcem gelecek bizde kalacakmış.
valla gelmesinler, faydaları yok bir de hizmetlerini edemem dedim.
yapma ne yapacaksın.
aynen öyle hem iş kadını hem ev hanımı valla yapmayacaksın aslında.
benim eşim anasına evi süpürürmüş bana yapmıyor
hiç koymaaaaaaa, sabret. sinir olma. git yat. eşşoğlu eşekler
ayhhhhhhhhhh sinir oldum valla.
kızlar az önce öğlen yemeğine yemekhaneye yürüdüm geldim, o andan beri ağız tadım geri geliyor gibi acaba düşük müşük mü yaptım kendiliğinden gidiyormuş ya bazen çok korkuyorum.
kontrolüm de yarın
inşallah bişey yoktur
Kızlar hepinize merhaba.
Bugün bizim kontrol günümüzdü.Kalp atışlarını duyduk çok şükür.
Yalnız idrar yollarında enfeksiyon çıktı bende de.İdrarda lökosit varmış.
Bebeğe zararı olmayan bir antibiyotik yazdı mutlaka kullanmalısın dedi.
Bir de bol su içmemi söyledi.Zaten çok su içen biriydim ama son zamanlarda
mide bulantısından ister istemez azaltmıştım.
Sanırım benim gibi olan arkadaşlar vardı.Genelde gebelikte yaşanılan bir durummuş zaten.
Bugün oğlum için de dişe randevu almıştık.O da yanımızdaydı,ben daha sonraki aylarda
bizimle götürmeyi düşünüyordum.Baktım merak ediyor onu da aldık yanımıza.
Babasınını kucağında kardeşini görmeye çalışıyordu,hep beraber dinledik kalp atışlarını.
Çok güzeldi oğlumun gözlerinde o şaşkın bakışları görmek ve tabii ki gümgümleri duymak.
Mayısın 2.haftası için de randevu verdi doktor 2'li test için.
Bizden bu kadar,biraz geçmişe bakayım.
bizim beyfendi yıllarca her işini kendisi yapmış evlendikten sora hiçbri şeye elini sürmek istemiyor. ben evlenmeden öncede benim her işimi annem yapıyordu evlenince kendimi resmen makina gibi hissettim bir süre. şimdi daha evliliğe tam alışamadan bebek gelince afalladım aslında daha yeni yeni hissediyorum farkına varıyorum mutlu olmaya başlıyorum.
bunları böyle yetiştiren analar yüzünden biz bu sıkıntıları çekiyoruz ya. amman dikkat edin haaa sizde gelinlerinizden laf yemeyin sonra :):)
Tatlım benden sana abla tavsiyesi ne sinirlen ne de kendine eziyet ederek o işi yap.
Madem o kadar kötü durumdasın kalkma dinlenmeye devam et.
Ben bir dinlenmeye başladım mı sabahı buluyor kalkmam.
Senin dayanamayıp kalkacağını bildiği için bu kadar rahat davranıyordur.
meclis tatile girmeden çıkacakmış. bide benim eşim kamu tarifesinde ona sürekli mesaj geliyor. dün mesaj geldi yine düzenlemelere başlamışlar. bize yetişir inşallah tek umdum o
bende 2 senedir burdayım :) iş için geldim sonra eşimle tanıştık evlendim kaldım yoksa niyetim istanbula veya izmire gitmekti. memleketim eskişehir orayada aşığım ama hep deniz olan biyerde yaşamak istedim. eskişehriden sonra ankara baya kalabalık geldi bana. ömrüm trafikte geçiyo gibi hissediyorum. bazen o kadar geriyorki yoruluyorum. gerçi istanbulda öyle. aslında en güzeli küçük bir sahil kasabasında yaşamak heralde :) orda insan hiç yaşlanmaz gibi geliyor. ben 2 yıldır ankarada yaşlandığımı hissediyorum :)
Filizcimm,bebeğim nasılsın?
çok sevindim filizcimmm
tansiyon sorunun neden çıktı ki ? acaba progestandan dolayımı ? çok ağır bir ilaç.benide sersem gibi yapıyor.allahtan tek 1 tane kullanıyorum (200 mg.)
inşallah bundan sonra herşey çok daha güzel olur dualarım seninle canımm
bi zaman tayt tunik kombiniyle idare edicem galiba :)
Allahtan bol tuniğim var..karnımda çıkarsa alırım bitane küçük beden hamile pantolonu
bi zaman tayt tunik kombiniyle idare edicem galiba :)
Allahtan bol tuniğim var..karnımda çıkarsa alırım bitane küçük beden hamile pantolonu
ben de geçen hafta görümcem geldi, sonrasında sinir oldum. nefret ediyoprum, eşim onlara hizmet ediyor bana yok.
bu haftada kv ve küçük görümcem gelecek bizde kalacakmış.
valla gelmesinler, faydaları yok bir de hizmetlerini edemem dedim.
yapma ne yapacaksın.
aynen öyle hem iş kadını hem ev hanımı valla yapmayacaksın aslında.
benim eşim anasına evi süpürürmüş bana yapmıyor
hiç koymaaaaaaa, sabret. sinir olma. git yat. eşşoğlu eşekler
ayhhhhhhhhhh sinir oldum valla.
kızlar az önce öğlen yemeğine yemekhaneye yürüdüm geldim, o andan beri ağız tadım geri geliyor gibi acaba düşük müşük mü yaptım kendiliğinden gidiyormuş ya bazen çok korkuyorum.
kontrolüm de yarın
inşallah bişey yoktur
Kızlar hepinize merhaba.
Bugün bizim kontrol günümüzdü.Kalp atışlarını duyduk çok şükür.
Yalnız idrar yollarında enfeksiyon çıktı bende de.İdrarda lökosit varmış.
Bebeğe zararı olmayan bir antibiyotik yazdı mutlaka kullanmalısın dedi.
Bir de bol su içmemi söyledi.Zaten çok su içen biriydim ama son zamanlarda
mide bulantısından ister istemez azaltmıştım.
Sanırım benim gibi olan arkadaşlar vardı.Genelde gebelikte yaşanılan bir durummuş zaten.
Bugün oğlum için de dişe randevu almıştık.O da yanımızdaydı,ben daha sonraki aylarda
bizimle götürmeyi düşünüyordum.Baktım merak ediyor onu da aldık yanımıza.
Babasınını kucağında kardeşini görmeye çalışıyordu,hep beraber dinledik kalp atışlarını.
Çok güzeldi oğlumun gözlerinde o şaşkın bakışları görmek ve tabii ki gümgümleri duymak.
Mayısın 2.haftası için de randevu verdi doktor 2'li test için.
Bizden bu kadar,biraz geçmişe bakayım.
Canım bol bol dua edıyorum inş guzel haber verir dr bana nete çok gelemıyorm zaten devamlı uyku halindeyim istahsızlık çok fazla çok saol kuzum opuyorum çok
canımmmmm işte beni en mutlu edecekk haber! çoookkk sevindimm. sende artık yeterrr üzülmeee valla kızıcam yaa. allaha şükret duanı eksik etme herşey çok güzel olucak. zaten fazlasıyla kilo alacaksın vermişim diye üzülmene gerek yokrabbim
taşıyamıyacağımız yükü vermez rahat ol.pzt.de çok güzel haberler duyucaz bana inannnn!
:
İnşallah bebeğim ya tek temennim o zaten kahve çok az gelıo ama kasık agrımda ara ara benimle korkutuyo işte umarım sorun yoktur çok öptüm kuşumOh şükür kanaman durmuş, kahverengilerde 1 -2 güne geçer. inş sağlıklı beyaz günlere çok az kaldı
İnşallah bebeğim ya tek temennim o zaten kahve çok az gelıo ama kasık agrımda ara ara benimle korkutuyo işte umarım sorun yoktur çok öptüm kuşum
Hayırlı olsun canım maşallahdarısı duymak için bekleyenlerin başına inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?