2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

ya ben zaten normaldede basen ve kalçadan alırım kiloyu
o yüzden kalsın şimdilik..biraz karnım çıkınca alırım
modeller çok tatlı en üsttekini alıcam inş.

aynı dertten bende müzdaribim sıkacak diye korkuyorum hamile pantolonu almadım ama likralı normal pantolonlar aldım daha onlar için erken diye daha rahat bence öyle bir dene.

çok sevindim filizcimmm
tansiyon sorunun neden çıktı ki ? acaba progestandan dolayımı ? çok ağır bir ilaç.benide sersem gibi yapıyor.allahtan tek 1 tane kullanıyorum (200 mg.)
inşallah bundan sonra herşey çok daha güzel olur dualarım seninle canımm

hayatım ara ara böle oluyo bir bakmışın hiç bişeyin yok gibi bir bakmışın herşey berbat bi halde ben aynen böle oluyorum sabah iyiydim şimdi kötüyümm. merak etme alahın izniyle bişeyin yoktur.

aynı dertten bende müzdaribim sıkacak diye korkuyorum hamile pantolonu almadım ama likralı normal pantolonlar aldım daha onlar için erken diye daha rahat bence öyle bir dene.

bi zaman tayt tunik kombiniyle idare edicem galiba :)
Allahtan bol tuniğim var..karnımda çıkarsa alırım bitane küçük beden hamile pantolonu

Son düzenleme:

tatlım hoş geldin. Sevindim ya çok şükür. Merak etme dualarımız hep seninle :)

:/ merak etme tatlım ya rabbimin izniyle hepimizin bebişleri sağlıkla doğacak inşallah.

ay yesinler onu yaaa nasıl merak ediyordur şimdi noluyo diye :)

Ben zaten şimdiden diyorum asla oğlumu böyle yetiştirmem diye. kv ye söylüyorum neden böyle yetiştirdin oğlunu diye nesi varmış diye gurur duyuyo benim oğlum yapmaz falan töbe yaa.

napi canım mecbur kalıyorum deliriyorum ama yok

meclis tatile girmeden çıkacakmış. bide benim eşim kamu tarifesinde ona sürekli mesaj geliyor. dün mesaj geldi yine düzenlemelere başlamışlar. bize yetişir inşallah tek umdum o

ayyy inşallaaaahhh hergün bakıyorum haberlerde gelişme var mı falan olur inşallah

canım dualarımız senınleee hersey gusel olacak ınan bana RABBIM KORUSUN MELEĞİNİ

canım ankarada kı tarfık hıc bısey ınan ıstanbulun yanında burda araban yoksa bı yerden bıyere gıtmek ezıyet resmen
ama bende sole kucuk sahıl kasabasında böle bahçeli denıze bakan bı evde otursam bahcemızde havuzmuz olsa salıncagımız olsa renk renk cıcekler olsa cocgum dogunca sabahlaraı bahcede kahvaltı yaptrısam yuzdursem akaşamları esim ve sevdıklerım gelse bahcede yemek yesek oooooooo

Ben 4 tane alıyorum canım 200 mg ya düşün halimi tansiyon 5 lerde hep tuzlu yıyorum saol canm duanı eksik etmedigin için inş bebekte iyidir
Burcucum çiçekçim çok saolun canlar umarım yoluna girer hersey

Son düzenleme:
bi zaman tayt tunik kombiniyle idare edicem galiba :)
Allahtan bol tuniğim var..karnımda çıkarsa alırım bitane küçük beden hamile pantolonu

ya banada dun doktor kot pantolon gıymesen ıyı olur artık dedı yada en azında ust duğmesini ac dedı.bende elbıse almayım sunuyorum normal beden karnım ıycene buyuynce alırım hamıs pantolnu falna

canımmmmm işte beni en mutlu edecekk haber! çoookkk sevindimm. sende artık yeterrr üzülmeee valla kızıcam yaa. allaha şükret duanı eksik etme herşey çok güzel olucak. zaten fazlasıyla kilo alacaksın vermişim diye üzülmene gerek yok rabbim
taşıyamıyacağımız yükü vermez rahat ol.pzt.de çok güzel haberler duyucaz bana inannnn!

ya saçmalama yaaa deli oluyom siz de böle şeyler yazınca.... oldu ozaman her değişik bi his olduğunda aha da düştü bitti diye yorumlar yapalım. okadar kolay mı sanıyosunuz düşük yapmayııı.. aaaa valla kızdırmayın beniii 3 kişiyizzz döveriz valla siz 2sinizzz yalnız 3üz arkadaşdan korkarım çookk öpüyorum hepiniziiii sizleri çok seviyorummmm... artık bu topikte olumsuz yorumlar yapmayalımmm. pozitif düşünelim herşey pozitif olsunnn... şu mübarek gündeeee rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsunn allah hepimize sağlıklı hayırlı doğumlr nasip etsinn

Oh şükür kanaman durmuş, kahverengilerde 1 -2 güne geçer. inş sağlıklı beyaz günlere çok az kaldı

Hayırlı olsun canım maşallah darısı duymak için bekleyenlerin başına inş.

Canım bol bol dua edıyorum inş guzel haber verir dr bana nete çok gelemıyorm zaten devamlı uyku halindeyim istahsızlık çok fazla çok saol kuzum opuyorum çok

Son düzenleme:
Oh şükür kanaman durmuş, kahverengilerde 1 -2 güne geçer. inş sağlıklı beyaz günlere çok az kaldı
İnşallah bebeğim ya tek temennim o zaten kahve çok az gelıo ama kasık agrımda ara ara benimle korkutuyo işte umarım sorun yoktur çok öptüm kuşum

filizcim üzme annesi bebişini sen iyi olursan oda iyi olur bak kanamanda geçmiş. sen dikkat et yeter dinlenmeye devam tatlım. üzüntüde yasak

Hayırlı olsun canım maşallah darısı duymak için bekleyenlerin başına inş.

Teşekkür ederim canım çok sağol.
Amin inşallah tüm bekleyenler duyar bu mucizeyi.
Sen ne yaptın alıştın mı diğer topiğe,burayı bırakmadığına sevindim valla.

selam fıstıklar napıosunuz bişi dicem kaç gündür giremiorum da yarın beklenen gün dr gidicemkontrol amaçlı herşey yolundamı d.kontrol hapı bıraktım yeni die neler soraım doktora az akıl werin kızçelerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…