2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kızlar iyi geceler, vakit bulup giremedim yoğunluktan...
çok mutluyum arkadaşlar, bugün kan testi verdim ve beta hcg m 1045 çıktı , sat ıma göre 5+1 günlük hamileyim, dr gebelik ilerliiyor dedi, şu anki aşama içinde güzel bir seviyeymiş çok şükür :16:
iki gün neler çektim bugün hem mutluluktan hem de rahatlamış olmaktan tutamadım kendimi :)))

bu arada gitmek istediğim dr nisan ortasına kadar randevu vermiyordu bi arkadaşın sayesinden nisan başına randevu alabildik çok şükür :16: :16: :16: o anlamda da rahatladı kalbim hamd olsun :))

hepinize destekleriniz için çoooook teşekkür ederim, Allah hepimizinkini tamamına erdirsin hayırlısıyla birlikte in:16: :16: :16:

mrb arkadaslar benıde aranıza alırmısınız daha dun öğrendım hamıle oldugumu kasımda allah nasıp ederse dogum:16:

günaydınlaaaarrrrrrrr hanımlar :)
yavrucagımla guzel bı gune uyandııkkk. . . . hayırlı mutlu bol huzurlu bi gun olsun ınsaallaaaahhh. . . :)

mrb arkadaslar benıde aranıza alırmısınız daha dun öğrendım hamıle oldugumu kasımda allah nasıp ederse dogum:16:
Hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin hoşgeldin aramıza
günaydınlaaaarrrrrrrr hanımlar :)
yavrucagımla guzel bı gune uyandııkkk. . . . hayırlı mutlu bol huzurlu bi gun olsun ınsaallaaaahhh. . . :)

Günaydın canım yavrunla iyi bir gün geçirirsin inşallah:)))))

Günaydın hanımlar bu gece kabusdu benim için sağ kasığıma iğneler batırdılar sanki bir yandan da gaz sıkıştı fazla uzun sürmedi sancılarım ama ya yavruma birşey olduysa diye korkudan wc gidemedim dua ederken uyuyakalmışım sabah tualete gittiğimde allahıma şükür hiçbirşey yok ağrım sızmda yok çok korktum ama :(( rabbim hepimizin yavrusunu kucağına almayı nasip etsin

günaydınn anneler hepimiz için güzel bir gün olsun inşaalah
ben bugün ilk doktor randevüma gideceğim kesemizi görmeye çok heycanlıyımm

Günaydın hanımlar bu gece kabusdu benim için sağ kasığıma iğneler batırdılar sanki bir yandan da gaz sıkıştı fazla uzun sürmedi sancılarım ama ya yavruma birşey olduysa diye korkudan wc gidemedim dua ederken uyuyakalmışım sabah tualete gittiğimde allahıma şükür hiçbirşey yok ağrım sızmda yok çok korktum ama :(( rabbim hepimizin yavrusunu kucağına almayı nasip etsin

çok üzüldüm canım arada banada agrım oluyo insan korkuyo bışey olacak dıye amın canım ya inş. saglıklı alırız kucaklarımıza bu arada benım degerım 531,40 cıktı canım sence nasıl

Sevgili kader arkadaslarim , guzel anne adaylari dun yazdiginiz butun tebrikleri okudum hepinizden guzel dilekleriniz icin Allah razı olsun. İnsallah hepimiz butun hamileliğimiz boyunca birbirimize guzel haberler veririz, buyuk Allahım hepimize saglikli ve mutlu bir hamilelik nasip etsin. Simdi sira diger kalp atışlarında haydi bakalim pit pit seslerine boğalım bu topigi :nazar:

Bu arada aramiza yeni katılan butun arkadaslara hos geldiniz hayirlisi olsun demek isterim :emir_bebek:

Ben tek tek cevap yazamadim affedin mide bulantilari ve bas dönmeleri ile bas etmeye calisiyorum , dun bir turlu kendime gelemedim bu sabah daha iyiyim hemen yazayim dedim.

Doktorum asiri mide bulantisi icin dun bir sey önerdi sizede yazayim deim eczanelerde zencefil tableti satılıyormuş , sabah içildiginde mide bulantisindan azaltıyormuş bilginize.

Hepinizi gozlerinden öperim , minik pitpitimda teyzelerini ellerinden oper, Allah'a emanet olun :49:

günaydın kızlar. ben bulantıdan ölüyorum hiçbişey yiyemiyorum bu kadar kısa zamanda normal mi bu :14: su bile içemiyorum yediğimi çıkartıyorum çıkartmasamda zorluyor çok rahatsızım. acaba elevit mi yapıyor bulantıyı. daha öncesinden demir hapı kullanmıştım yine böyle oldum. doktor hapı kesmişti acaba hamileliğin etkisimi bu yoksa hapın mı bilemedim :( çok halsizim çok bitkinim ve midem acaip kötü :14:

çok üzüldüm canım arada banada agrım oluyo insan korkuyo bışey olacak dıye amın canım ya inş. saglıklı alırız kucaklarımıza bu arada benım degerım 531,40 cıktı canım sence nasıl

Saol canım inşallah sağ salim atlatırız bu günleri... Benim 3 gün geçikmişken değerim 445 di 2 gün sonra 1000 üstünde çıktı değerin bence güzel ama şöyle bir durum var erken ve geç döllenem diye birşey var o yüzden kişiden kişiye değişiyor takma kafana değerleri eğer 2 günde 2 ye katlıyorsa sağlıklı gebelik deniliyor

Kizlar oncelikle o kadar guzel bir duygu ki ,ilk defa icimde gercekten bir can taşıdığımı anladım , Allah sizede nasip etsin , Allahıma şükürler olsun binlerce kere ......
Bizim mınısin pit pit pit pit atislarini duyduk , atış hızı cok iyiymis , atış hızının ölçüsü saglikli olup olmadıgı bilgisini veriyormuş bize , benimki 144 doktor süper dedi ( 100 un uzerinde olmasi saglikli oldugunu gösteriyormuş )
Bugun tam 6. Haftayı doldurdum , disaridan yani karindan ultrason yapildi , kese cok buyumus ama artik keseyi ölçmedi cunku bizimki minis gozukuyor ultrasonda tam 6 mm olmus ( bebegin kendisinin su anki haline yolk +sac deniliyor )
Darisi hepinizin basina :16:

gözün aydın ablacım rabbim bize ve isteyen herkese nasip etsin
inşallah..

arkadaşlar kötüyüm ya.çok az artıyor değerlerim 2gün önce1400 olması lazımken 732 çıktı hadi neyse bugün 1500 olması lazımken 1049 çıktı.doktor çok şaşırdı buişte ciddi bi anormallik var dedi.6haftalık gebe anca 1000 oldu ve 2katı artmıyor diyerek bana doopler çektirmemi söyledi çektirdim 6mm lik küçük bişey var ama içinde görülmüyor dedi.beklemekten başka yapacak bişey yok dedi velhasıl eve geldimki kahverengi(adette önce yoğun kahverengi akıntı olur ya)akıntı olmuş korkuyla doktoru aradım zaten bi anormallik vardı büyük ihtimal vücut atıyor heralde dedi.şimdiye kadar hep ümitliydim ama şuan kötüyüm.rabbimin takdirine ufacık bi muhalefet olmaz asla ama insanlığımın gereği gözdende yaş geliyor.ama ben hala ümitliyim belkide düşük değildir.yarab senden ne gelecekse gelsin senki rahmetinlede kahrınlada güzelsin diyerek kendimi teselli ediyorum dua edin neolur.

sen moralini yüksek tut canım olumlu düşün herşey allahın takdiri bol bol yat dinlen

Günaydın güzel anne adayları ve miniş bebişleri bugün ve hergün herşey gönlünüzce olsun :)))) folik asitleri, cevizleri badem kuru kayısı ve erik ve cevizleri meyveleri sütleri ihmal etmeyin :D sağlıcaklı bebişlerimiz olsun

Günaydın kızlar nasılsınız bugun? Benim sabahları hıc keyfım olmuyor hıc bırsey yıyesım gelmıyor mıdem bı tuhaf oluyor rahatsız oluyorum ya. Temızlık yapamıyorum evdeyım sıkılıyorum artık.

KIZLAR BUARADA BEN 6 HAFTADAYIM NIE KALP ATISI DUYAMADIK YA KESEYI ZOR GORDUK :5::5::5::5::5::5:
OYSAKI DEGERIM 3 KATINA KATLAMISTI persembe gıdıcemmmmmm ınsallah keseyı gobekten gorur :5:

filizcim üzme kendini bebişinide etkilersin bak.. bende 6+3 de gittim duyamadım cuma tekrar gidicez bizde duycaz o dünyanın en güz sesini.. bu arada boynun nasıl ağrın devam mı canım

kızlar çok hızlısınız :3:yetişemiyorum iş yerinden herzaman açamıyorum. dün benimde çok fazla bulantım oldu gece lavaboda yarım saatim geçti midem ağzıma geliyodu sürekli. :49:benimde 2. bebişim olcak inşallah. sabah bulantısı için çubuk kraker (çok yedim şimdi canım istemiyor:50:) beyaz peynir havuç cherry domates veya normal domates bunlar soğuk soğuk ve tuzlu olduğu için bulantımı süper bastırıyor.
bu arada bir tanışma faslı yapmışsınız, bende sapancadayım :)

Back
X