2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
cinsiyet öğrenen varmı ya ben 12 haftamdayım haftaya 2 test için gidicez acaba belli ulurmu devlete gidiyorum belkide o yüzden söylemezler kızımda özele gidiyodum 11+5 kız dedi bakalım buna kısmet

son kavgada bende onların aılesıde uzulsun dıye aradım soyledım gelın dıye babası annesı geldı konustuk eee tabı kendı cocugunu savundu işte sessız olmamak lazımmmmmmm yaaaa
valla benım kocammmı ben cok konusmamla bıktrdmmm o 1 laf dese ben 10 laf dıyorum artık pek konusmuo dedım gecen annen getrmesın yemek falan sınır oluyorum daha cok benım annem yaptıgında bolemı yaptı dedım tencere tencere getrıdı senın annen kucucuk tasla getırıo dedım dusuncesız anennden beklemezdım hıc dedım napalımmm cekıcegımız gorucegımız varmıs sabretces
gecen yelek ormüş ayy allahım belden oturtmalı yesıllerı var kurdelelı dedım sen ıyı alıstırdın kendını kıza dedı yooo erkekte gıyer bısey demedım eve geldım eşime dıom ölsem gıydırmem totosmu olcak cocuk dedım koptuk hep hemde sınırdenn uyuz oldummm
nolcak dıo eşim hep koruo anasını bana ananı koruma bak dıyorum gıt ananla yaşa ozaman dıyorum çok alınıyor cunku benım evımde oturuyooo sonrada uzuluyorum

bu zamana kadaar eerkek hıssedıyordummm aman allahım sımdıde kız hıssedıyorum ne oluo bana 10+2 de baktım resme hıc cıkıntı falan yok kızlaarr

kızlar türkiyeden rusyaya ihraç edilen çilekler hormondan dolayı kabul edilmemiş
e tabi burda piyasaya sürülmüş..
mevsimi değil zaten de şimdi yemeyin sakın

herkes bana sen çok rahatsın istediğini yapıyosun ediyosun diyip duruyor. ama diyorum ya insanlıktan çıktım ağzıma geleni sayıyorum bu seferde bunları söyledim diye kendimi yiyip bitiriyorum.kaynım yanımda kalıyor ve büyükanneleri .hiçbir masrafa karıştıkları yok. işe gelmek için 2 araba değiştriyorum sabah akşam yine de oğulları akşam eve gelince uzan diye ona söylüyorlar. sinirden hoop oturup hop kalkıyorum. eşim niye gülmüyosun diye bide bana sorunca daha da sinirleniyorum. gülünecek bir ortam mı var diye. bende benim ailem duymasın diye elimden geleni yapıyorum. kendim istedim diye resmen eziyet çektim. boşanmak demişsin ya inan daha 3 aylık gelinken düşündüm ama olmuyor işte. ne baba evi ne koca evi farkeden bişey olmayacak diye düşünüyosun hemde ne olursa olsun yine de aileni düşünüyorsun. benim ailemde hala destek hemde herşey de ama akrabaları ev aldığımızı da bebeğide duyunca bi hayırlı olsun diye bile aramadılar.kimseye karşı sabrım yok eşime karşı bile gemileri yakıp gitmeyi o kadar çok istedim ki şu küçük melek geldi. kısmetimiz bu küçük meleklerimizle açılır inşallah .

kızlar benım canım hiçbişey yemek yapmak istemıyor sabah khvaltısından sonra doğrudüzgün yediğim bişey yok ne yapayım hiç bilemıyorum yaaa(( sizde durumlar nasıl?

hahaaa evet karanfil ii fikir ya peki kaç gün sonraya verdiler sana bide muayene olduğunda daha once doktor bebeğin herşeyine bakıyomu.

kızlar benım canım hiçbişey yemek yapmak istemıyor sabah khvaltısından sonra doğrudüzgün yediğim bişey yok ne yapayım hiç bilemıyorum yaaa(( sizde durumlar nasıl?

ben serum ve iğneyle duruyorum onlarında pek işe yaradığı söylenemezde işte en azından dinçlik veriyor mafolmuş bir durumdayım dua ediyorum nezamn geçicek iki hamilelik yaşadım sanki ilk defa yaşıyor gibiyim

bulantının en çok olduğu hafta 9.hafta
10 dan sonra azalıyo en azından yiyip öyle çıkarıyosun

duama amın dıyen herkesten allah razı olsun.ınsallah kardesım de bır an once aramıza katılır.mujdelı haberı alırsam sızınle paylasıcam soz

ay canım benım kıyamam yaaaa...ben okadar kötü değilim Allah yardımcın olsun ... ama hiç yemek yemek istemıyorummm yanı hazır olsa neyse oda yok poffffff://///

selam kızlar, benide ekler misiniz listeye. ilk bebişim, sat 18 şubat, tahmini doğum tarihi 26 kasım. eğer gününde doğarsa teyzesiyle aynı gün olacak doğum günü :))

oooooyyy benim kayınvalidem çooooooooookkk çirkin ama annem çok güzel

nehar senin kızın olcak öyle hissediyorum ben sen ne hissediyosun

bebeğiiiiiiiiiimmm canımmmm ağzın bal yesin ben de eşim de kız istiyoruz ama erkek hissediyorum sen?

benide listeye eklermisiniz sat 29.01.2013 öncedende söylemişdim ama gözden kaçtı galiba ....

kızlar 11+1 deyim hala midem buamıyo artık ilaç kullanıyorum çok direndim ama olmadı kayınvaidem 20 güne yakın kaldı sağolsun köye gittik burda kal dedi ama eşim izin vermedi uzun süre çekilmiyosun biraz ara ver öyle git dedi. şimdi öğüre öğüre yemek yapmaya çalışıyorum ama soğansız çok az salçayla bişeye benzemiyo ama kızımı doyursun yeter diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…