son kavgada bende onların aılesıde uzulsun dıye aradım soyledım gelın dıye babası annesı geldı konustuk eee tabı kendı cocugunu savunduaynen bizdede hep öle oldu hep benim annem anneannem ablam üzüldüler. şimdide yürekleri ağızlarında. son iki kavgamızı ben görümceme yansıttım. oda ikincisinde ben sizle uğraşmak zorundamıyım dedi çıktı. anneside duydu. kv dede çocuklarıyla övünmeyi pek sever. sırf filancanın oğlu karısından ayrıldı dedittirmemek için oğluna kızıyo gibi yapıp bana dünyanın lafını soktu. ki kavga nedenimizde kv min edepsilikleriydi. biz balayındayken annemle anneannemi çağırıp demediğini bırakmamış. benim annemde çok sessizdir. öldürsen söylemez olanları. ben anneannemden ölümü gör diyip öğrendim olayları ve kavgalar başladı. ama sanki kendi bişey yapmamış gibi sıyrılıp çıktı. neler yaşadım neler. kp üzülür diye ona duyurmadılar bile. bizim ailelerimiz insan deil taş. onlar duysun kendi aileleri hiç bilmesin görmesin onlara gidince küs de olsam belli etmezdim ama eşim küs olmasak bile her fırsatı deerlendirip mutlaka bişiler çıkartırdı. yani bide benim kocam iyilerinden. iyisi böleyse kötüsünü düşünün artık. hamile olduumu bile kavga sonunda öğrendim. boşanmaya karar vermiştim hatta memleketime gitmiştim. ama ne biliim. garip bişey evlilik. boşanan bi arkadaşım var ona bakıyorum o da bekar gibi olmuyor. doluya koydum almadı boşa koydum dolmadı. bide şimdi çocuk. başlarda iyi gibiydi yine başladı. doğunca ne olur allah bilir.:26:
bu zamana kadaar eerkek hıssedıyordummm aman allahım sımdıde kız hıssedıyorum ne oluo bana 10+2 de baktım resme hıc cıkıntı falan yok kızlaarr
ay canım boşwer takma dicemde aynı bizimkilerbende öyleyim acaip değiştim. belki benimde vardır öyle ataklarım falan. evlendiğimiz günden beri burnumdan getiriyorlar hatta nişanlılıktan başladılar. hoş o zaman eşim hep arkamdaydı ama evlenince benim ailem hiç birşey yapmamasına rağmen benim aileme saldırmaya başladı. suçluluk psikolojisi heralde. bir iğneleri yok düğünü herşeyi kendimiz yaptık. bide eşim yüzünden annemi evinden ettik. offf neler neler. bu ay 10 bin tl ödememiz var ki evlerine giren para bizimkinin nerdeyse 3 katı. evleride kendilerinin kp hem emekli maaşı alıp hem çalışıo. görümcemin aldıı paranın haddi hesabı yok. öyleyken bizden bekliolar. ben yeni gelinim bayramda bir çorap bile alamadım kp utanmadan kıyafet istedi gittik ona aldık geçende evlerine yalıtım yapılcakmış 7 bin tl kredi çekilcekmiş tutturmuşlar eşim doldurup o çekcekmiş. allahtan sesini çıkarmadı yoksa kıyameti kopartırdım o kadar yüzsüzlerki anlatamam. nasıl anne baba bilmem. benim annem eşim yüzünden evsiz kaldı. öyleyken dün para istettirdi. kadın babamdan kalma bi emekli maaşıyla bize yardım edio hala. ama yok onun ailesi bişey duymasın üzülmesin. ne üzülürler ya. sıfır araba almıştık. görümcem arabayı değiştircek diye ki onun kullandığı arabayıda eşim almış ama onlarda kaldı. neymiş bizim arabayı ona satıp biz 2. el alcakmışız. bide ucuz vercekmişiz. eşimde bakarız dedi. çıldırdım. eve gidince açtım azımı yumdum gözümü. benim ne zorum var ya ben evlendiimden beri elime maaşımı alamadım borç ödicez diye. dahada bi dünya borcumuz var. bide olmasa napcaklar bilmem
ev almak istiyoruz kirada çok zorlanırız madem o kadar para vercem bankaya kredi öder evimde otururum diyoruz ama altın çok düştü bilezik bozsam aşırı düşükbekliyoruz eşim de istiyo çıkmak ama hal böyle olunca sabrediyoruz biraz dahaç. Eşim bana kızmıyo aslında ama annesine bağırmam hoş bişey değil yani ben olsam ben de üzülürdüm bana sonra dedi zaten bağırma anneme ben siz böyle olunca çok üzülüyorum elimden de bişey gelmiyo . dedim allah bana senin gibi bi evlat verse sırtım yere gelmez o kadar saygılı ailesine. beni de kırmadan halletmeye çalışıyo.
ya bazen ben de içinmden resmen beddua ediyorum ama sonra bişey olunca da üzülüyorum . geçen gün kv rahatsızlandı baya bayıldı falan çok üzüldüm yine kolonya vs ben ilgilendim anneme babama diyo işte sizin kızınız yerine başkası olsa böyle bakmazdı bana diye. Dedim içimden ondan çok kıymetimi biliyosun da...
benim de 8:30 da randevum ayy kesinlikle görüşelim orda :) ben direk ikili test yapılan yerde olacağım seni de muayeneden sonra gün al diye oraya gönderecekler. :) cebime kırmızı karanfil mi koysam :)
kızlar benım canım hiçbişey yemek yapmak istemıyor sabah khvaltısından sonra doğrudüzgün yediğim bişey yok ne yapayım hiç bilemıyorum yaaa(( sizde durumlar nasıl?
ben serum ve iğneyle duruyorum onlarında pek işe yaradığı söylenemezde işte en azından dinçlik veriyor mafolmuş bir durumdayım dua ediyorum nezamn geçicek iki hamilelik yaşadım sanki ilk defa yaşıyor gibiyim
ben serum ve iğneyle duruyorum onlarında pek işe yaradığı söylenemezde işte en azından dinçlik veriyor mafolmuş bir durumdayım dua ediyorum nezamn geçicek iki hamilelik yaşadım sanki ilk defa yaşıyor gibiyim
oooooyyy benim kayınvalidem çooooooooookkk çirkin ama annem çok güzelAnnem kayınvalidesini hiç sevmez ben ona benziyomuşum, anneme sordum anne gıcık oldunmu ben doğdum ona benzedim diye dedim yoo dedi kayınvalidem güzel ,çirkin olsa istemezdim ama ağzı burnu gözü maşallah sen ona çekmişsin yiğidi öldür hakkını yeme diyo
nehar senin kızın olcak öyle hissediyorum ben sen ne hissediyosun
bizde görsek
oooooyyy benim kayınvalidem çooooooooookkk çirkin ama annem çok güzel
bebeğiiiiiiiiiimmm canımmmm ağzın bal yesinben de eşim de kız istiyoruz ama erkek hissediyorum sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?